LASTEN FINLANDIA-JUHLA

Jokeri Pokeri Box -TaikaShow 
1 ja 4. lähdön jälkeen

Klo 13.30 →
• Poniratsastus
• Keppariesterata
• Kasvomaalaus
• Lasten arpajaiset

 

Taikuriesitykset
Vermon Ravinuorten perinteiset Finlandian lastenjuhlat alkavat klo 13.30. Lasten huviteltan lavalla esiintyy Jokeri Pokeri Box – TaikaShow. Taikurimestari Simo Aalto Kirsti-vaimoineen järjestää huikean hauskan TaikaShown. Esityksessä nähdään mestaritaikuutta sekä Simon ja Kirstin ihastuttavia pikkueläimiä. Esityksessä on kaksi osaa, ensimmäinen aloitetaan 1. lähdön tultua maaliin ja toinen heti 4. lähdön jälkeen.

Kasvomaalaus
Taikaesitysten välissä on lapsille kasvomaalausta. Taitavilta kasvomaalareilta voi toivoa erilaisia kuvituksia.

Ponitalutus
Lastenalueelle etusuoran alkupäähän ja turvallisesti erilleen muusta ravitoiminnasta on sijoitettu ponitalutusalue, jossa kymmenkunta suloista pientä shetlanninponia odottelee pieniä ratsastajia. Talutusratsuna on myös kiltti suomenhevonen, jolla vähän isommatkin lapset ja lapsenmieliset pääsevät halutessaan kokeilemaan ratsastamista.

Kepparit
Keppihevosille on rakennettu oma keppariesterata. Radalla voi treenata omaa tahtiaan huimia estehyppyjä ja vauhtiennätyksiä. Vermon Ravinuorilta voi tarvittaessa lainata keppariradalle sopivan ratsun.

Lastenalue
Perheen pienimmät ravivieraat viihtyvät takuuvarmasti koko ravien ajan lasten huviteltan vauhdikkaan ohjelman, ihanien ponien ja muun oheisohjelman parissa. Lasten huviteltalta löytyy lisäksi arpajaiskoju ja pieni buffetti. Lastenalueella on myös hyvät keinut, kiipeilytangot ja hiekkaleluja täynnä oleva hiekkalaatikko.


Alle 16-vuotiaat pääsevät raveihin ilmaiseksi sisään. Finlandia-Ajossa kaikki lastenohjelmat sekä talutusratsastus ja kasvomaalaus ovat maksuttomia.
Ravinuoret toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleiksi Lasten Finlandiaan!Lisätietoja:
Pia Jaatinen, nuorisovastaava
Puh. 040 585 3012,
pia.jaatinen@vermo.fi
www.vermo.fi/ravinuoret

Kehitämme jatkuvasti lastentapahtumiamme ja otamme mielellämme vastaan toiveita ja palautteita osoitteessa vermo@vermo.fi.