Hevosen omistaminen

Kimppaomistaminen on helppo ja edullinen tapa omistaa ravihevonen. Vermon nettisivuille on tarkoitus jatkossa kerätä tietoja alueen myytävistä hevosista sekä kimppaosuuksista. Vermon alueen valmentajat voivat ilmoitta tiedot myynnissä olevista hevosista/kimpoista Vermon kilpailutoimistoon.

Lisätietoja Vermon omistajavastaavalta virpi.jarvelainen@vermo.fi tai puh. 09-348 83 204

Vermon alueen kimpakimpaahevosia:

Valmentaja kimpanvetäjä kimpan koko hevonen osuusmaksu kk-maksu noin

Kaisa Toivonen 040-5133790, kaisa@toivosentalli.fi

http://www.toivosentalli.fi/

kimppoja perusteilla
Jani Hautaviita 0400-848 026 kimppa perusteilla 500-600 e 40-60 e

Pertti Puikkonen 040-5116169

facebook: peten talli

Johanna Heino 0408241879
ja Marianne Ojala 0405403328
kimppa perustettu USKO EEVERTTI Kimppa myydään 1-10%:n osuuksiin.
Hinta 1% osuudella 200e
1% osuudella 20e

Suomen Hippos ry

Suomen Hippos ry on suomalaisen raviurheilun ja hevoskasvatuksen valtakunnallinen keskusjärjestö, johon kuuluu 131 jäsenyhteisöä.
http://www.hippos.fi/

Kannattaa käydä katsomassa myös Hippoksen uutta Myyntivarsat-sivustoa, jonne kasvattajat voivat ilmoittaa myytäviä varsojaan.

http://varsat.hippos.fi/

Hippos ylläpitää kaikkien suomalaisten hevosten rekisteriä..Kun hevonen vaihtaa omistajaa tulee sitä tehdä kirjallinen ilmoitus Suomen Hippokseen. Linkki erilaisiin omistamiseen liittyvään asiointiin tästä:

http://www.hippos.fi/rekisterointi_ja_omistaminen/hevosrekisterin_yllapito

Myytäviä hevosia sekä kimppoja voi etsiä myös mm. ravinetti.fi -sivuilta

 Hevosenomistaja.fi

Vermon ravirata on mukana Suomen Hippoksen, SHKL:n ja Hippoliksen hankeessa edistää hevosenomistajuutta.

Raviurheilun uusasiakas- ja uusomistajahankinnan piristämiseksi tavoitteena on kehittää hevosenomistajille suunnattua palvelutarjontaa ja neuvontaa sekä madaltaa hevosenomistajaksi ryhtymisen kynnystä.

Hankkeen tiimoilta on tuotettu kattavat nettisivut hevosen omistamisesta. Sivuilta löytyy tietoa erilaisiin hevosenomistamisen muotoihin sekä vastauksia hevosen ostamiseen ja myymiseen liittyviin kysymyksiin.

Sivuilta voi ladata erilaisia oppaita liittyen hevosen omistamiseen.
http://www.hevosenomistaja.fi/

Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry (SHKL)

Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry on hevosen omistajien yhteinen etujärjestö, jonka yhteentoista alueelliseen jäsenyhdistykseen kuuluu noin 6500 jäsentä. Keskusliiton tarkoituksena on jäsenten hevosenomistamiseen liittyvien keskeisten etujen valvonta.

Jäsenilleen liitto tarjoaa paljon alennuksia ja etuisuuksia, koulutustilaisuuksia, kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden sekä asiantuntija-apua erilaisissa ongelmatilanteissa.

http://www.shkl.net/

Uudenmaan Hevosenomistajat ULHO r.y.

ULHO ry on Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry:n (SHKL) Uudellamaalla vaikuttava jäsenyhdistys. Liittymällä jäseneksi pääset osalliseksi yhdistyksen tarjoamiin etuihin sekä saat apua hevosenomistamiseen liittyviin kysymyksiin.

Yhteystiedot:
Puheenjohtaja Antti Harju: p. 050 5181 287, antti.harju@westbreeding.com
Sihteeri Katja Lehtimäki: p. 040 772 2084, email. katja.lehtimaki@gmail.com
http://www.shkl.net/tag/ulho/

Raviliiga 2017

Vuoden 2017 Raviliigassa jääkiekko ja ravit lyövät kättä päälle. Liigajoukkueet ja raviradat ympäri Suomen muodostavat raviliigan ja hankkivat kimppaomisteisia ravurihevosia, joiden osuudet myydään lätkä- ja ravifaneille. Mukana on kaksitoista liigajoukkuetta ja yksitoista ravirataa.

Vermo lähtee tavoittelemaan ykköspaikkaa uudessa Raviliigassa yhdessä Helsingin IFK:n kanssa. Vermon raviradan ja Helsingin IFK:n Raviliiga-hevosen valmennuksesta tulee vastaamaan Pekka Korpi. Ohjastajana, valmentajana, kasvattajana ja omistajana lähes kaikki suurkilpailut voittanut Korpi treenaa hevosiaan Vihdissä ja Vermon radalla.

Lisätietoja raviliigojen toiminnasta http://www.raviliiga.fi

Raviliiga-Travliga HIFK varsa Mascate Match ja HIFK:n pelaajat Lennart Petrell sekä Juhani Tyrväinen.

 

Hippolis – hevosalan osaamiskeskus

Hippolis – Hevosalan osaamiskeskus ry:n päätehtävänä on toimia valtakunnallisena hevosalan yhteistyöorganisaationa. Hippoliksen taustaorganisaatioita ovat Suomen Ratsastajainliitto, raviurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö Suomen Hippos, MTK, Luonnonvarakeskus, Hevosopisto, HAMK ja Ypäjän kunta. Yhdistys koordinoi hevosalan ja sen sidosryhmien Mahdollisuuksien hevonen – työryhmän työskentelyä.

http://www.hippolis.fi/

Tapahtumakalenteri

 12:00 Nurmijärven Harjoitusravit
 09:30 Laser-kurssi
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Tuusulan Harjoitusravit