Raviliiga 2017

Vuoden 2017 Raviliigassa jääkiekko ja ravit lyövät kättä päälle. Liigajoukkueet ja raviradat ympäri Suomen muodostavat raviliigan ja hankkivat kimppaomisteisia ravurihevosia, joiden osuudet myydään lätkä- ja ravifaneille. Mukana on kaksitoista liigajoukkuetta ja yksitoista ravirataa.

Vermo lähtee tavoittelemaan ykköspaikkaa uudessa Raviliigassa yhdessä Helsingin IFK:n kanssa. Vermon raviradan ja Helsingin IFK:n Raviliiga-hevosen valmennuksesta tulee vastaamaan Pekka Korpi. Ohjastajana, valmentajana, kasvattajana ja omistajana lähes kaikki suurkilpailut voittanut Korpi treenaa hevosiaan Vihdissä ja Vermon radalla.

Raviliiga-Travliga HIFK:n edustajistoon kuuluvat Vermon hallituksen jäsen Jouni Monto, Vermon hevosenomistajavastaava Virpi Järveläinen ja kimpanvetäjä Pauliina Raento. Syksyllä 2017 hankittavaa hevosta alkaa valmentaa Pekka Korpi.

Raviliigan email osoite:   raviliiga.hifk@vermo.fi

Lisätietoja Raviliigasta täältä http://ravimaailma.fi/raviliiga/yleista-raviliigasta/72/ 

Linkki Raviliiga-Travliga HIFK kauppaan tästä

https://kauppa.ravimaailma.fi/pd/raviliiga/25/raviliiga-travliga-hifk-helsinki-helsingfors/

Pekka Korpi ja Vermon tj Pia Blom-Johansson solmivat yhteistyösopimuksen.

Raviliiga-Travliga HIFK 2017 on laatukimppa

Raviliiga HIFK:lla on laatukimppatunnus ensimmäisenä uuden Raviliigan kimpoista!

Tunnuksen saa anomuksella, jossa osoitetaan, että kirjanpitoa, rahaliikennettä, viestintää, kimpanvetäjän koulutusta ja hevosen hyvinvointia koskevat laatukriteerit täyttyvät. Tunnuksen myöntää hevosalan osaamiskeskus Hippolis http://www.hippolis.fi/.

Täältä löytyy lisätietoa: https://www.hevosenomistaja.fi/6