Raviliiga 2017

Vuoden 2017 Raviliigassa jääkiekko ja ravit lyövät kättä päälle. Liigajoukkueet ja raviradat ympäri Suomen muodostavat raviliigan ja hankkivat kimppaomisteisia ravurihevosia, joiden osuudet myydään lätkä- ja ravifaneille. Mukana on kaksitoista liigajoukkuetta ja yksitoista ravirataa.

Vermo lähtee tavoittelemaan ykköspaikkaa uudessa Raviliigassa yhdessä Helsingin IFK:n kanssa. Varsan valmentaja Pekka Korpi huusi varsan Ypäjän huutokaupasta syksyllä 2017. Varsan nimi on Mascate Match lempinimeltään Massi. Kasvattaja on Punkarin Hevostalli Ky & Mikkola Maini ja Saku. Rekisteritietoihin tästä linkistä  https://goo.gl/gJCqwk .

Ohjastajana, valmentajana, kasvattajana ja omistajana lähes kaikki suurkilpailut voittanut Pekka Korpi treenaa hevosiaan Vihdissä ja Vermon radalla. Massi siirtyi Vermoon ratavalmennukseen helmikuussa 2018 ja Vermossa varsaa hoitaa kokenut sekä ansioitunut hevosehoitaja Riikka Neuvonen.

Kimpanvetäjänä toimii Pauliina Raento, Raviliiga-Travliga HIFK:n edustajistoon kuuluvat Vermon hallituksen jäsen Jouni Monto, Vermon hevosenomistajavastaava Virpi Järveläinen. 

Raviliigan email osoite:   raviliiga.hifk@vermo.fi

Lisätietoja Raviliigasta täältä www.raviliiga.fi

Raviliiga-Travliga HIFK:n varsa  Mascate Match eli "Massi"

Raviliiga-Travliga HIFK 2017 on laatukimppa

Raviliiga HIFK:lla on laatukimppatunnus ensimmäisenä uuden Raviliigan kimpoista!

Tunnuksen saa anomuksella, jossa osoitetaan, että kirjanpitoa, rahaliikennettä, viestintää, kimpanvetäjän koulutusta ja hevosen hyvinvointia koskevat laatukriteerit täyttyvät. Tunnuksen myöntää hevosalan osaamiskeskus Hippolis http://www.hippolis.fi/.

Täältä löytyy lisätietoa: https://www.hevosenomistaja.fi/6