Keskiviikon Toto65-ravit
28.06.2017
18:00

Keskiviikon Toto65-ravit

Käsiohjelman näköispainos

28.6.2017 Vermo

Selaa julkaisua


  Keskiviikon Toto65-ravit 28.06.2017  
 

Vihjeet

POISJÄÄNNIT teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

TOTO65-VARMAVALINTA

Toto65-systeemien tukipilariksi nostamme kolmannen kohteen selkeäksi suosikiksi arvioimamme numeron 6 ELBERT SCHERMER. Tapio Perttusen valmennuksesta selkeästi aikaisempaa paremmalla tasolla suorittanut ruuna oli Vermon voitossa todella hyvä. Vaikka Teivon välistartti tuotti viimeisen takasuoran alussa tulleen laukan myötä pettymyksen, luotamme tässä vahvasti suosikin mahdollisuuksiin. Kapeasti pelattavan avauskohteen kovakuntoisin 1 ROBIN ROOF sekä viidennen kohteen selkeä suosikki 7 ROKIN MAXI ovat kapeamman vihjevirityksen apuvarmat.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 1 + 4 (9,7)
T65-2: 4,2,3,11,5,12,1 (9,8)
T65-3: 6 (1,3)
T65-4: 5,7,3,2,14 + 8,9 (13,6)
T65-5: 7 + 10 (2,8)
T65-6: 5,4,7,8,2 (3,1)

Pieni systeemi 175 riviä, hinta 17,5 euroa.
Suuri systeemi 980 riviä, hinta 98 euroa.

Toto65-pelijakauma teksti-tv:stä.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

Lähtö 1.

RANKING
A) 12-9
B) 10-8-11-5-6-1-3-2 C) 7-4
HIJACK'EM - NELILYN RAPTOR - COOL TYPE - DIFFERENT STEP

Keskiviikon ravien avauslähdössä tarjoamme kahdelle kovimmalle paikan A-ryhmästä. Suosikkina matkaan starttaa vahvaa kautta tekevä 12 HIJACK'EM. Se hyökkäsi viimeksi Killerillä Kyvyt Esiin -divisioonafinaalissa loppukaarteessa 4. ulkoa ja kiri ihan kelpo tyylillä maaliin. Lähtö oli todella kovatasoinen ja vaikka ruuna ei välttämättä aivan parhaimpaansa pystynytkään, ei tuota suoritusta voi millään lailla moittia. Ari Moilasen ajokki pystynee hyödyntämään juoksuradan paikana ja uskomme kuskin ajavan määrätietoisesti eteenpäin. Toinen kova on kisasta toiseen vahvalla tasolla suorittanut numero 9 NELILYN RAPTOR. Viimeksi Seinäjoella ruuna veti keulassa tasaisen reipasta ja sinnitteli asiallisesti perille kovavauhtisella päätöskierroksella. Jukka Torvisen ajokki avaa hyvin ja se saanee takamatkaltakin kelpo asemat. Sopivassa porukassa Nelilyn Raptor taistelee tiukasti. Haastajaporukan kärkinimi 10 COOL TYPE pilasi viimeksi laukkoihin lähtökiihdytyksessä ja etusuoralla. Hannu Torvisen ajokki on epävarma, mutta pystyvä menijä. Ravilla se nousee korkealle. 8 DIFFERENT STEP aloittelee tauon jälkeen ja on mielenkiintoinen seurattava.

Lähtö 2.

RANKING
A) 2
B) 3-1-9-4-6-5-5-7-8
POPE - BEATBOXER - GET GOING GOLDIE - ARCTIC MASCULINO

Toisessa lähdössä 2 POPE valtaa yksin parhaan A-ryhmän alla olevasta epäonnistumisesta huolimatta. Juuso Holttisen valmennettava hyökkäsi viimeksi 3. ulkoa viimeisellä takasuoralla, mutta pilasi sitten laukkaan loppusuoralla. Mika Forss panostaa varmasti vahvasti kiihdytykseen ja keulajuoksu vaikuttaa varsin todennäköiseltä skenaariolta. Haastajaporukan kärkinimi 3 BEATBOXER jäi Riihimäellä pussiin 2. sisälle. Jarmo Villasen ajokki jatkaa kelpo kunnossa ja kamppailee hyvältä paikalta lähdön kärkisijoista. 1 GET GOING GOLDIE puolestaan kiri Turussa kakkoseksi 3. ulkoa. Ari Hartikaisen ajokki saa tästä makoisat asemat ja totosijoille on hyvät saumat. 9 ARCTIC MASCULINO ei saanut Seinäjoella kiritilaa 2. sisältä ja on takarivin lähtöpaikasta huolimatta huomion arvoinen.

Lähtö 3.

RANKING
A) 4-7-9
B) 8-10-6-3-5-2-11
LE GROS BILL - WOHLRAB - DEANGELO - STONECAPES QUESTOR

Kolmannessa lähdössä viivalla on tukku kehityskelpoisia menijöitä, eikä rankingin tekeminen ole helppoa. Nostetaan lopulta kolme valjakkoa A-ryhmään. Voiton lipeäminen syvemmällekään B-ryhmän syövereihin ei tulisi kuitenkaan suurena yllätyksenä. 4 LE GROS BILL kipuaa kuitenkin rankingin kärkeen. on tehnyt hyviä esityksiä ja on mahdollinen totohevonen. Antti Teivaisen ajokki teki viimeksi Kasvattajakruunun alkuerässä vahvan juoksun kirien lopulta hyvin taisteluun kakkossijasta. Toukokuun lopussa täällä Vermossa se kiri laukan jälkeen viimeiset 1900 metriä 15,6-kyytiä. Ehjällä juoksulla Le Gros Bill pystyy tässä varmasti paljoon. Ykköshaastajaksi nostamme numeron 7 WOHLRAB. Se eteni Forssassa ensimmäisen kaarteen laukkansa jälkeen toisessa kaarteessa porukan hännille. Viimeisellä takasuoralla Tapio Perttunen nosti ajokkinsa 3. ulos, mistä Wohlrab kiri lopussa varmaan voittoon. Tapio Perttusen valmennettava hakee jo neljättä peräkkäistä voittoa ja on tässä varmasti vaarallinen. 9 DEANGELO painui puolestaan viimeksi johtavan rinnalta loppukaarteessa keulaan ja jatkoi varmaan voittoon. Juoksun onnistuessa Juhani Tapanin ajokki kamppailee kärkisijoista.

Lähtö 4 | Toto65-1

RANKING
A) 1-4
B) 9-2-5-3-8-6
ROBIN ROOF - DOWNANDER - LOLO LEE - BLACK DUNNOCK

Toto65-kierroksen avauskohteessa nähdään tasainen ja tasokas koitos, jossa käytännössä jokaiselle mukana olevalle valjakolle on jätettävä konkreettiset saumat voittoonkin. Yritämme kuitenkin rohkeaa ratkaisua ja pelaamme kapeasti kahdella rastilla. Rankingin kärkeen kipuava 1 ROBIN ROOF lienee koko porukan kovakuntoisin. Se teki Kouvolassa ylivoimaisen Madridin takana vahvan esityksen ja voimia taisi jäädä varastoonkin. Mika Forss panostaa varmasti vahvasti kiihdytykseen ja nähdäksemme suosikilla on kelpo saumat keulapaikan pitämiseenkin. Silloin haastajat olisivat todella kovan tehtävän edessä. Keskeltä rataa kiihdyttävät 4 DOWNANDER ja 5 WILLIAM PINE lienevät kovimmat uhat johtopaikasta taisteltaessa. Ensin mainittu kilpailee tästä kaksikosta selkeästi vahvemmassa vireessä ja Tom Erikssonin valmennettava kipuaakin suosikkimme kaveriksi parhaaseen A-ryhmään. B-ryhmän käynnistävä 9 LOLO LEE on pakkorasti, mikäli suosikkikaksikkoa varmistelee. Vaikka voitot ovatkin kiertäneet, ei Tapio Perttusen valmennettavan kunnossa ole todellakaan moittimista. 2 BLACK DUNNOCK oli viime keskiviikkona keulasta hyvä. Jouni Honkasen valmennettava tuntuu taas löytäneen vireensä.

Lähtö 5 | Toto65-2

RANKING
A) 4-2-3-11-5-12-1
B) 9-8-7-10-6
AIKA-OTUS - VIAS VÄISKI - B. RIITU – TUISKUTA

Toisessa Toto65-kohteessa nähdään todella tasainen ja vaikeasti ennakoitavissa oleva lähtö, jossa revittäminen tuntuu varsin luontevalta ratkaisulta. Laukkoja nähtäneen paljon ja suosikin nimeäminenkin tuntuu vaikealta. 4 OIVA-SOINTU on merkittävästi tauluaan kyvykkäämpi menijä. Tuula Soinin valmennettava tuntuisi kilpailevan nousukunnossa ja vastus vaikuttaa sopivalta. 2 AIKA-OTUS laukkasi Porissa loppukaarteessa kärkipään sijoituksen. 3 VIAS VÄISKI pystyy tekemään juoksuaankin, mikäli vain malttaa ravata. 11 B. RIITU ja 12 MOPOLILY ovat kumpikin riittävän hyviä hevosia voittamaan näistäkin asemista, mikäli juoksunkulun suhteen on yhtään tuuria. 5 TUISKUTA suoritti Seinäjoellakin Tammasarjassa ihan kelpo tavalla, vaikka totosijojen putki viimeisen takasuoran laukan myötä katkesikin. 1 PYÖRIÄN VILISTYS on tehnyt startista toiseen tasaista työtä suuremmin loistamatta. Teivossa keulasta voittanut ja tässäkin keulaan mahdollisesti avaavan numeron 7 VIRITERI kohdalla voitto olisi yllätys. Viimeksi Jorma Mattilan valmennettava sai vetää johtopaikalla todella maltillisesti.

Lähtö 6 | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 6
B) 1-3-2-9-11-7-8-4 C) 10-5-12
ELBERT SCHERMER - TITAN AS - EL DIRTYMAN - DREAMYSINE

Kolmannessa Toto65-kohteessa ja samalla illan Toto4-kierroksen käynnistävässä koitoksessa itseoikeutettuna suosikkina matkaan starttaava numero 6 ELBERT SCHERMER saa vahvan luottamuksemme. Ruuna on tehnyt Tapio Perttusen valmennuksesta todella kovat esitykset, eikä kunto varmastikaan ole tasaisen starttirytmin myötä ainakaan laskusuunnassa. Teivossa 23.5. nähtiin laukan jälkeen niin vahva esitys, ettei Vermon voitto voinut tulla kenellekään yllätyksenä. Tuossa Teivon startissa Elbert Schermer laukkasi 2. kaarteessa, minkä jälkeen se sitten eteni etusuoralla sisärataa pitkin porukan hännille. Perttusen ajokki ei lopulta saanut sisältä missään vaiheessa kiritilaa vaan ruuna tuli hyvällä tyylillä voimissaan sisään. Vermon 31.5. Elbert Schermer jäi sitten 2. ulkoparista viimeisellä takasuoralla toiselle radalle ilman vetoapua, mistä se hetkeä myöhemmin painui keulaan ja jatkoi varmaan voittoon. Viimeiset 700 metriä ruuna kulki väljän näköisesti 13,1-kyytiä. Teivon välistartti pilaantui viimeisen takasuoran alussa tulleeseen laukkaan mutta ruuna osoitti sen jälkeen kunnon pitävän. Nähdyllä tasolla jatkaessaan ja ravia kulkiessaan Elbert Schermer on tiukasti kiinni lähdön ykkösrahoissa.

Lähtö 7 | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 5-7-3-2-14
B) 8-9-13-6-10-11-4-12-1
SAFE CROSSING - ROCKET ZET - GATHANIA - EDLANCE

Neljännessä Toto65-kohteessa ja samalla ravien ensimmäisessä troikkalähdössä nähdään tasainen voimien mittelö 3100 metrin matkalla. Olkoon 5 SAFE CROSSING jonkin asteinen ideanosto rankingin kärkeen. Kenneth Danielssenin suojatti on kilpaillut pitkään hyvässä vireessä ja juostava matka suosii. Ari Moilanen oli oikein tyytyväinen hevosen suoritukseen viimeksi Killerillä. Ruuna käynnistyy hitaasti mutta mikäli Danielssen saa kuitenkin ajokkinsa kanssa kelpo asemat parijonosta, taistelee valjakko tiukasti ykkösrahoista. 7 ROCKET ZET palasi viimeksi maltillisten kommenttien saattelemana tauolta ja teki heti kovan esityksen. Balanssin keventämisestä olisi ruunalle selkeästi hyötyä. 3 GATHANIA ja 2 EDLANCE hakevat nappireissuja kärkiporukassa ja ovat kumpikin sellaisen päätteeksi varteenotettavia menestyjäkandidaatteja. 14 ANASTACIA TROT on kova hevonen tähän porukkaan. Lähtöpaikka on kuitenkin haastava ja alla on taukoa. 6 RED FINGER yrittää saada toistamiseen kautta käyntiin. Viime vuonna Kari Savolaisen valmennettava teki kovan tilin radoilta.

Lähtö 8 | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 7
B) 10-2-8-9-1-3-6 C) 4-5-12-11
ROKIN MAXI - TULINKO - EICKU - MÖKIN TÄHTI

Viidennessä Toto65-kohteessa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä koitoksessa väkivahvoja esityksiä toukokuussa tehnyt 7 ROKIN MAXI valtaa yksin parhaan A-ryhmän. Nyyti-Maria TImosen valmennettava teki Vermossa, Turussa ja Porissa aivan järkyttävät kovat juoksut osoittaen sekä hurjaa fysiikkaa että hienoa kilpailupäätä. Kakkossijaan päättyneessä Turun startissa Rokin Maxi hävisi pitkästä 1200 metrin vahvasta kiristä huolimatta keulassa juosseelle itsekin kanuunavireessä kilpailevalle A.T. Viskulle. Porissa se runttasi keulassa porukkaa vetäneen Äänestäjän rinnalta suorastaan eleettömästi voittoon. Viimeksi Kouvolassa peli meni Jukka Torvisen istuessa rattailla laukkojen myötä pilalle mutta nyt Pertti Puikkonen palaa taas suojattinsa rattaille ja me uskomme ravin maistuvan. Valmentaja tuntee ehkä hieman haastavan suojattinsa metkut täydellisesti. B-ryhmän käynnistävä 10 TULINKO on toki suosikillekin oikein hyvänä päivänään kova haastaja. Mikäli Rokin Maxi kuitenkin suorittaa toukokuussa nähdyllä tasolla, on suosikista vaikea tulla takaa ohi. Lisäksi Tulinko ei juhannuksena Kokemäellä kelpo suorituksesta huolimatta mitenkään loistanut.

Lähtö 9 | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 5-4-7-8-2
B) 3-1-10-11-6-12
NITRO DIABLO - BESTSELLER - VIKING BAGGER - BROIDI

Toto65- ja Toto4-kierrokset päättävässä ja samalla illan toisena troikkalähtönä toimivassa koitoksessa nähtäneen varsin mielenkiintoinen kiihdytys. 3 RANCH MOVIE STAR ottanee ensimmäiset keulat mutta uskomme selkäjuoksun kelpaavan Mika Forssille. Täydellä matkalla Bella Varjosen valmennettavalla ei ole ehkä perusteltua ajaa tällaista lähtöä keulasta. Uloimmilta radoilta starttaavat 8 LUXORIOUS LORD ja 7 VIKING BAGGER pystyvät todella kovaan avaukseen ja uskomme sekä Hannu Torvisen että Ari Moilasen tiedostavan tilanteen, keulaan pääseminen on mahdollista. Alustavassa pelijakaumassa hurjan vähäiselle huomiolle jäänyt Luxorious Lord on Broidin poisjäännin myötä ideanostomme troikkapiikiksi. Keulaan päästessään se pystyisi vetämään porukkaa pitkään. Lopulta hyviltä paikoilta keskeltä rataa matkaan starttaavat numerot 4 BESTSELLER ja 5 NITRO DIABLO ovat rankingin kärkinimet. Myös hyvältä paikalta starttaava 2 TWILIGHT VIXI on perusteltua huomioida aikaisessa vaiheessa peleissä. A-ryhmän hevosten keskinäiset erot ovat marginaalisia. Lopulta päivän vire ja juoksunkulku nousevat ratkaisevaan rooliin.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 6 (1,3)
T4-2: 5,7,3,2,14 + 8,9 (13,6)
T4-3: 7 + 10 (2,8)
T4-4: 5,4,7,8,2 (3,1)

Pieni systeemi 25 riviä, hinta 5 euroa.
Suuri systeemi 70 riviä, hinta 14 euroa.

PÄIVÄN DUO

5,7,3,2,14
7

Yhteensä 5 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 7

5
2,3,7,14
2,3,7,8,9,14

Yhteensä 20 yhdistelmää, hinta 10 euroa.

TROIKKA LÄHTÖ 9

8
2,4,5,7
1,2,3,4,5,7

Yhteensä 20 yhdistelmää, hinta 10 euroa.

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT

Ari Moilanen

L1/12 HIJACK´EM: Jyväskylässä oli tosi hyvätasoinen lähtö. Ruuna ei vain riittänyt siinä korkeammalle. Ehkei hevonenkaan ollut aivan sellainen kuin se on joskus ollut. Tämä pääsee sujuvasti liikkeelle ja paikka on ok.

L2/4 SAHARA HOTLADY: Tamma oli pois Härmästä. En tiedä tarkemmin Vermoon osallistumisesta.

L2/7 LE BLIXTEN: Hevonen palasi Forssassa pitkältä tauolta. Hyvin tasapaksu esitys vielä. Parantaa täytyy tuosta, jos meinaa Vermossa pärjätä.

L3/1 CISSI FASTBACK: Teivon pienessä kolmevuotislähdössä mentiin jonossa. Ei tammassa ollut kunnolla puhtia. Se ei oikein pystynyt ohittamaan ketään. Keväällä varsa teki kelpo juoksut voittostarteissaan.

L3/11 AN-MARIA: Saatiin viimeksi onnistunut reissu, mutta hevonenkin oli parempi kuin aiemmin. Se ravasi hyvin ja tuli kovaa lopun. Vastaavana se voi vähän pärjätäkin.

L4/2 BLACK DUNNOCK: Ruuna teki viime keskiviikkona ihan hyvän juoksun keulasta. Se tuntuu taas olevan löytämässä kuntonsa. Lähtöpaikka on mitä mainioin. Tämä lähtee lujaa liikkeelle.

L6/9 WASA WINDY: Lähtöpaikka on aivan hyvä. En ole hetkeen ajanut hevosta ja päivän virettä en pysty kommentoimaan.

L7/5 SAFE CROSSING: Ruuna oli oikein hyvä Kouvolan lähdössä. Oltiin pitkään sisällä ja viimeisellä takasuoralla aivan hännillä. Hevonen kiri kovaa loppua ja nousi vielä neljänneksi. Reissun onnistuessa tämä voittaakin kohta jossain.

L7/11 WISHING BOY: Hevosella on ollut vähän ongelmia ravinsa kanssa. Myös Forssan tauolta paluussa se hukkui lopussa. Kunto on ok.

Matias Salo

L4/3 BETTER BOOST: Kouvolassa vähän korjailtiin varusteita. Eka lähtöyritys keskeytettiin ja ruuna alkoi hermostua. Ei siinä lopulta ollut mitään mahdollisuuksia päästä ravilla liikkeelle voltin vitoselta. Aika tasokas lähtö on nyt. Koitetaan ajaa suht nätisti ja katsotaan sitten, kuinka kiri irtoaa. Todennäköisesti mennään ilman etukenkiä.

L7/3 EDLANCE: Ruuna teki tosi hyvän juoksun Kouvolassa. Lähtö juontui siten, että hevonen matkasi lopulta aivan hännillä. Se kiri sitten loppua oikein vahvasti nousten vielä rahoille. Vire tuntuisi olevan nyt mallillaan. Sopivalla juoksulla pelihevosia. Ilman etukenkiä luultavasti ajetaan.

Tom Eriksson

L1/10 COOL TYPE: Pidettiin vähän taukoa ja annettiin hevosen vetää henkeä. Samalla sitä pikkasen hoidettiin ja treenattiin lisää. Toivottavasti ruuna menee ravia ja suorittaa mukavasti. Se on ollut harjoituksissa asiallisen tuntuinen. Kun pysyisi järki päässä. Näistä asetelmista pitää yrittää lähteä rauhallisesti. Rahasija jo tyydyttää tässä kohtaa.

L4/4 DOWNANDER: Ruuna oli vähän pettymys viime keskiviikkona. Oli siinä toki takarivi, eikä edestä lähtenyt hevonen toivotun lujaa. Juoksupaikka oli sitten 3. ulkona, mutta oli tämä kyllä koko matkan nahkean oloinen. Hiukan kysymysmerkkejä tuo jätti. Oliko kelillä vaikutusta vai ruunalla muuten vain huono päivä. Jos kaikki on normaalisti, ajetaan kilpaa. Nelospaikalta pitää vähän satsata alkuun. Viime startin jälkeen pienellä varauksella kuitenkin.

L9/7 VIKING BAGGER: Tampereella oli hankala lähtöpaikka ja ruuna juoksi hännillä. Se tuli aivan asiallisesti maaliin ollen neljäs. Aivan kelpo esitys ja hevonen jatkoi tasollaan. Ei lähtöpaikka juuri parane. Jos ruuna pääsee parijonoon kohtalaisiin asemiin, mahdollisuuksia on suht kärkipäähän.

Ville Tonttila

L7/1 CHAMPION LUXX: Ruuna teki aivan hyvän startin Riihimäellä. Sai se kyllä onnistuneen reissunkin. Ihan hyvävireiseltä hevonen tuntui. 1.15-tulos on Riksuun varsin hyvä aika ja hevonen tuli mukavasti perille asti.

L9/5 NITRO DIABLO: Hevonen lähti Kouvolassa ekalla yrityksellä hyvin. Lähtö palautettiin ja toisella kerralla siinä oli pientä hässäkkää. Hevonen hermostui. Se lähti ravia, mutta hyppy tuli kun hieman löysäsin. Uskoisin sen menevän tässä ravia. Kunto vaikuttaisi olevan aivan hyvällä mallilla. Ennen viime kisaa pidettiin pikku tauko, kun siinä tuli aika paljon kisoja. Ei huiliin ollut sen kummempaa syytä.

Marko Heikari

L1/8 DIFFERENT STEP: Hevosella on ollut pientä vaivaa koko ajan ja tauko venähti pitkäksi. Nyt tilanne näyttää hieman paremmalta. Ori teki aivan asiallisen koelähdön. Yritetään taas ajaa kilpaa. Treenikengillä aloitetaan. Voisi se mielestäni heti taistella totosijoistakin. Kyvykäs hevonen on kyseessä.

L5/8 TUVIKER: Ori on hyvässä kunnossa. Yleensä aina ravia mennessään tämä pärjää. Viimeksi matkattiin sisäradalla, eikä päästy ajoissa ulos. Tämä jaksaa kyllä mennä. Sillä on ollut hyvä ajaa kuolemanpaikalta. Katsotaan miten päästään liikkeelle. Ravatessaan ihan mahdollinen menestyjä.

L6/5 HAZEL HEN: Vähän tasapaksu kuva hevosesta jäi Loviisan perusteella. Rahasija lienee sopiva tavoite.

Juhani Tapani

L3/9 DEANGELO: Hevosella tuli vähän ongelmia lihasarvojen kanssa ja yksi startti jäi väliin. Tuo oli tarkoitus ajaa 2-3 viikkoa sitten. Toisaalta siinä oli myös lähtöjä aika tiuhaan alla kolmevuotiaalle. Nyt on ajettu maili läpi 1.18-vauhtia. Varsa oli ihan kivan tuntuinen hiitissä. Se on hiukan arka ja takarivi voi vähän haitata. On ruuna toisaalta oppinut myös koko ajan.

L9/8 LUXORIOUS LORD: Ruuna teki aivan sitkeän esityksen Kouvolassa. Kasiradalta ei päästy johtopaikalle ja pakitin sitten 2. ulos. Siitä oli noustava 3. radalle jo 1100 jäljellä ja ajettava johtavan rinnalle. Ihan asiallisesti hevonen puristi loppuun asti. Nyt on jälleen paha paikka. Keulasta tämä olisi parhaimmillaan.

Teemu Keskitalo

L6/8 PRECOCIUS PAL: Hevonen oli aivan hyvä Loviisassa pikku tauolta. Sitä ei oltu mitenkään viritetty tuohon lähtöön. Ruuna varmasti parantaakin startti kropassaan. Paikka on tietysti ikävä, mutta eteenpäin koitetaan. Tämä jaksaa kyllä mennä. Hevonen kilpailee kelpo kunnossa. Näistäkin asetelmista näkisin saumat kolmen joukkoon.