Keskiviikon Toto65-ravit
23.08.2017
18:00

Keskiviikon Toto65-ravit

Lähdöt 23.8.2017

Lämmitykset 23.8.2017

Käsiohjelman näköispainos

23.8.2017 Vermo

Selaa julkaisua


  Keskiviikon Toto65-ravit 23.08.2017  
 

Vihjeet

POISJÄÄNNIT teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

TOTO65-VARMAVALINNAT

Toto65-systeemit rakennetaan tällä kerralla kahden vahvan luottamuksemme saavan suosikkivarman varaan. Kierroksen käynnistävässä Suuren Suomalaisen Derbyn karsinnassa suosikki 9 NEXT DIRECTION on ilman selkeää epäonnea vaikeasti kukistettavissa. Mukavan tilin jo tällä kaudella tehnyt ruuna alleviivasi kovaa perusluokkaansa voittamalla toukokuussa Kuopio Stakes -finaalin johtavan rinnalta ylivoimaisesti lähes näytöstyyliin. Tuorein ykkössija irtosi Vieremällä Einari Vidgrenin Muistoajossa. Iikka Nurmonen saa takarivistä varmastikin hyvät kyttäilyasemat ja tarvittaessa Next Directionilla voi ajaa hyvissä ajoin eteenpäin. Nähdyllä tasolla suorittaessaan Timo Hulkkosen suojatti tuskin tätä karsintalähtöä häviää ja se on alustavasti vahvoilla myös koko Derbyn voiton suhteen. Päätöskohteessa 5 SUNBEAM saa luottamuksemme. Vaikka edellisestä voitosta onkin jo tovi ja vaikka noita ykkössijoja on uralle osunut toistaiseksi vain tuo yksi, tulee Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettava taatusti napsimaan jatkossa tukun voittoja. Se oli viimeksi Vermossa todella hyvä vain kanuunakuntoiselle El Dirtymanille häviten. Tuohon kisaan ruuna palasi parin kuukauden tauolta ja startti teki varmasti hyvää. Tässä Mika Forssin ajokki avannee ongelmitta keulaan, minkä jälkeen uskomme sen hallitsevan tapahtumia maaliin saakka.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 9 (4,7)
T65-2: 8,3,9 + 4,7 (2,5)
T65-3: 3,2,5 + 11,12,4,9,8,7,1 (6,10)
T65-4: 10,3 + 11 (4,8)
T65-5: 7,4,9 + 10,11 (5,3)
T65-6: 5 (6,9)

Pieni systeemi 54 riviä, hinta 5,4 euroa.
Suuri systeemi 750 riviä, hinta 75 euroa.

Toto65-pelijakauma teksti-tv:stä.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

Lähtö 1.

RANKING
A) 11-10-9-3
B) 12-1-5-7-8-6-2-4
JYLLÄTYS - MELLUN MYRSKY - VISPAUS - VIRIN VIHTORI

Illan avauslähdössä nähtäneen tasainen matsi ykkösrahojen kohtalosta ja neljä valjakkoa saakin paikan parhaasta A-ryhmästä. Haastavasta lähtöpaikasta huolimatta 11 JYLLÄTYS starttaa matkaan suosikkinamme. Viimeksi Teivossa ruuna puristi rehdisti totoon johtavan rinnalta. Juha-Pekka Ahosen ajokki on tehnyt tuota edeltäneissäkin starteissa laukkojen lomassa kovia esityksiä ja ravin maistuessa se taistelee tiukasti voitosta. Ykköshaastajaksi kipuava 10 MELLUN MYRSKY paikkasi viimeksi vahvasti lähtölaukkansa ja nousi kolmanneksi. Ari Moilasen ajokki on ilman muuta yksi kuumimpia pelihevosia. 9 VISPAUS pilasi viimeksi laukkaan loppukaarteessa. Teemu Okkolinin ajokki on epävarma, mutta pystyvä menijä. Ravin maistuessa voitto ei tulisi millään muotoa yllätyksenä. Myös hyvältä paikalta starttaava 3 VIRIN VIHTORI on syytä huomioida aikaisessa vaiheessa pelejä suunniteltaessa.

Lähtö 2.

RANKING
A) 9-7-3
B) 5-10-12-2-4-1-8-6-11
GOLDA PRETENDER - MY WAY STAR - AMORCE SAVAGE - CARMALT MUSTANG

Toisessa lähdössä A-ryhmän kolmikon keskinäinen järjestys on aika lailla makuasia. Me nostamme rankingin kärkeen numeron 9 GOLDA PRETENDER. Se hyökkäsi Jokimaalla 3. ulkoa 800 jäljellä ja kiri varmaan voittoon. Mika Forssin ajokki saanee takarivistä huolimatta hyvän juoksun parijonossa. 7 MY WAY STAR paikkasi Jokimaalla hyvin lähtölaukkansa ja nousi kakkoseksi. Risto Airaksisen ajokki jatkaa kunnossa ja osallistuu juoksun onnistuessa voittotaistoon. 3 AMORCE SAVAGE painui Seinäjoella johtavan rinnalta keulaan loppukaarteessa ja oli hyvä kakkonen. Tuomas Pakkanen panostaa varmasti ajokkinsa kanssa vahvasti kiihdytykseen. B-ryhmän käynnistävä 5 CARMALT MUSTANG tekee tasaisen varmaa työtä ja on mahdollinen totohevonen. Varsin hyvätasoisessa lähdössä monella muullakin B-ryhmäläisellä on realistiset saumat taistella kärkipään sijoituksista.

Lähtö 3.

RANKING
A) 2-7-5-10-4-1
B) 11-6-8-3-9
SPADE ACE FRIDO - BWT BAYERN - MERIT - BEAN COCTAIL

Illan ensimmäisessä Derby-karsinnassa rankingin kärjessä on todellakin ruuhkaa ja peräti kuusi valjakkoa saa paikan A-ryhmästä. Juoksunkulku ja päivän vire nousevat keskeiseen rooliin, kun finaalipaikkojen ratkominen käynnistyy. Niukka suosikkimme 2 SPADE ACE FRIDO joutui Vieremällä taipumaan keulasta loppusuoralla. Muuten Ari Moilasen ajokki on tehnyt vahvaa jälkeä ja normaaliesityksellä ruuna taistelee voitosta. 7 BWT BAYERN eteni Jokimaalla johtavan rinnalta keulaan etusuoralla ja voitti varmasti. Mika Forssin ajokki kilpailee hyvässä kunnossa ja kamppailee hieman raskaammallakin reissulla kärkisijoista. 5 MERIT kiri viimeksi 4. ulkoa viimeiset 700 metriä 09,9-vauhtia. Harri Koivusen ajokki on juoksun onnistuessa yksi voittoon kykenevistä. Tällä kaudella hieman alle odotusten suorittanut 10 BEAN COCTAIL on takarivistä juoksunkulun armoilla. 4 GOLDA PARIS avaa hyvin ja tavoittelee juoksua kärkiporukassa. Lahjakas 1 BATT MATCH on myös loistopaikalta vaarallinen.

Lähtö 4 | Toto65-1

RANKING
A) 9
B) 4-7-3-11-8-1-2-6-5-10
NEXT DIRECTION - BWT BURNIN ALIVE - ATUPEM - EARTHQUAKER

Toto65-kierroksen käynnistävässä illan toisessa Derby-karsinnassa takarivin lähtöpaikasta huolimatta suosikkina matkaan starttaa numero 9 NEXT DIRECTION. Mukavan tilin jo tällä kaudella tehnyt ruuna alleviivasi kovaa perusluokkaansa voittamalla toukokuussa Kuopio Stakes -finaalin johtavan rinnalta ylivoimaisesti lähes näytöstyyliin. Tuorein ykkössija irtosi Vieremällä Einari Vidgrenin Muistoajossa. Iikka Nurmonen saa takarivistä varmastikin hyvät kyttäilyasemat ja tarvittaessa Next Directionilla voi ajaa hyvissä ajoin eteenpäin. Nähdyllä tasolla suorittaessaan Timo Hulkkosen suojatti tuskin tätä karsintalähtöä häviää ja se on alustavasti vahvoilla myös koko Derbyn voiton suhteen. Hyvin auton takaa avaava 4 BWT BURNING ALIVE on arvoitus jäätyään 9.8. Seinäjoelta pois. Tuomas Korvenojan suojatti avaa kovaa on ja on suosikkimme keulaan. 7 ATUPEM on huonolta paikalta juoksunkulunkin armoilla. Kykyjensä puolesta se pystyy taistelemaan finaalipaikasta. 3 EARTHQUAKER on parantanut Tommi Kylliäisen valmennuksesta selvästi. Ruunan esitystä seurataan tässä suurella mielenkiinnolla. Numeron 11 BATMAN EVO kohdalla on syytä huomioida, että ori on siirtynyt viime startin jälkeen Pekka Korven valmennukseen. Ori teki viimeksi johtavan rinnalta ihan kelpo suorituksen.

Lähtö 5 | Toto65-2

RANKING
A) 8-3-9
B) 4-7-2-5-1-11-10-6
CALLELA ELIZA - SNOWDON - STAR TO BE LOVED - STONECAPES PICASSO

Toisena Toto65-kohteena nähtävässä illan kolmannessa Derby-karsinnassa 8 CALLELA ELIZA starttaa haastavasta lähtöpaikasta huolimatta suosikkina. Taulussa näkyvät voitot ovat toki irronneet tammalähdöistä, vastus on kuitenkin sopivaa kaliiberia. Viimeksi Seinäjoella Nieminen ajoi Kasvattajakruunun alkuerässä määrätietoisesti eteenpäin ja Callela Eliza pääsi avauspuolikkaan jälkeen etenemään johtopaikalle. Tämän jälkeen kaikki oli helppoa ja tamma pinkoi viimeiset 700 metriä 11,0-kyytiä voittaen varmasti. Ykköshaastajaksi kipuava 3 SNOWDON on ilman muuta mielenkiintoinen nousukas. Tässä lähdössä Maria Penttisen valmennettavan taso joutuu todelliseen testiin. Nähdyn perusteella kärkisijat eivät saa kuitenkaan yllättää. 9 STAR TO BE LOVED oli Mikkelissä Eugen Pylvänäisen Muistoajossa keulasta hyvä kakkonen, eikä Seinäjoen suoritustakaan pysty moittimaan. B-ryhmän käynnistävä 4 STONECAPES PICASSO ei ole tämän vuoden starteissa vielä onnistunut. Kyvyt eivät ole varmastikaan kadonneet mihinkään eikä Jukka-Pekka Hukkasen suojattia kannata kokonaan unohtaa. Mainittakoon, että 11 TESSA’S DEVIL on vaihtanut valmentajaa ja palaa tauolta arvoituksena.

Lähtö 6 | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 3-2-5
B) 11-12-4-9-8-7-1-6-10
SAUVIGNON BLANCHE - FURY HEART - LOVESONG - LOVETOWN

Kolmannessa Toto65-kohteessa ja samalla illan Toto4-kierroksen käynnistävässä koitoksessa Mikkelissä suoraan tauolta voittanut 3 SAUVIGNON BLANCE on keulapsyykkauksella itseoikeutettu suosikki. Vaikka taulussa näkyvät keulavoitot ovatkin peräisin maililta, uskomme Ville Kytölän rattailleen saavan tamman pystyvän tässä täydelläkin matkalla johtopaikalta kovaan suoritukseen. Mika Ahtiainen panostaa varmasti keskeltä rataa starttaavalla numerolla 5 LOVESONG alkuun ja tavoittelee paikkaa johtavan takaa. Vastaavasti Jaakko Salminen on numeron 8 LUXORIOUS LORD kanssa haastavan tilanteen edessä. Kiihdytykseen panostaminen tarkoittanee johtavan rinnalle jäämistä. 2 FURY HEART on loistopaikalta todella mielenkiintoinen seurattava. Jukka Mattila istuu Juho Ihamuotilan valmennettavan rattaille. Numerot 12 ELLIOT BOKO ja 11 LOVETOWN ovat haastavilta paikoiltakin mahdollisia, mikäli eturivin valjakot ottavat alussa liian tiukasti mittaa toisistaan.

Lähtö 7 | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 10-3
B) 11-4-8-7-12-1-9-2-5-6
BENJAMIN EVO - RICOCONE - FREE ME - PETERSIN

Neljännessä Toto65-kohteessa ja samalla ravien ensimmäisessä troikkalähdössä Derby-karsinnat jatkuvat. Todella kovan perusluokan omaava 10 BENJAMIN EVO on takarivin lähtöpaikasta ja alla olevasta tauosta huolimatta itseoikeutettu suosikki. Toukokuussa Kuopio Stakesin finaalissa laukka 1. kaarteen alussa pilasi pelin. Vaggerydissä ori punnersi lopussa varmaan voittoon juostuaan johtavan rinnalla. Ehkäpä hevonen ei tuossa startissa voitosta huolimatta ollut aivan priima ja pieni tauko ennen kauden pääkilpailua on saattanut tehdä pelkästään hyvää. Veijo Heiskanen tuo suojattinsa varmasti kovassa iskussa tähän starttiin ja luotamme vahvasti Benjamin Evon ottavan finaalipaikan. Kaveriksi A-ryhmään kipuava 3 RICOCONE teki viimeksi Vieremällä uransa toistaiseksi kovimman esityksen, kun se runttasi Einari Vidgrenin Muistoajossa umpirehdisti perille saakka juostuaan toista rataa ilman vetoapua. Tommi Kylliäisen ajokilta on tuon perusteella lupa odottaa myös tässä todella kovaa esitystä. B-ryhmän käynnistävä 11 FREE ME on täydellinen arvoitus tässä kauden avauksessaan. Pekka Korven valmennettavan kyvyt ovat toki tiedossa ja esitystä on todella mielenkiintoinen seurattava. Teivossa voittokantaan palannut 4 POR NIE ROCK, ravilla hyvin avaava 8 WHOLE LOTTA LOVE sekä voittosummaansa kyvykkäämpi 7 MASS ATTACK ovat rankingin seuraavat hevoset.

Lähtö 8 | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 7-9-4
B) 10-11-5-3-2-1-8-6
CALLELA LEONARD - MAS ARCHIE - JULIET ALE - LITTLE EASY

Viidentenä Toto65-kohteena nähtävä viides Derby-karsinta käynnistää myös Päivän Duon. Suosikkikolmikko tuntuu erottuvan edukseen muusta porukasta mutta niiden keskinäinen järjestys on puolestaan pitkälti makuasia. Nostamme numeron 7 CALLELA LEONARD niukkana suosikkina rankingin kärkeen. Ulkona olevasta lähtöpaikasta huolimatta Jukka Torvisella on kelpo saumat päästä etenemään ajokkinsa kanssa johtopaikalle. Keulasta ruuna pystyy hallitsemaan tapahtumia maaliin saakka. 9 MAS ARCHIE on suosikin kanssa käytännössä yhtä todennäköinen menestyjäkandidaatti. Eturivistä Pekka Mäkelän valmennettava olisi ollut lähdön suosikki. A-ryhmän kolmas kova on 4 JULIET ALE. Olli Koivusen ajokki tulee osaavista käsistä ja siltä on alla olevasta tauosta huolimatta lupa odottaa täysipainoista suoritusta. B-ryhmän kärkeen kipuavat numerot 10 LITTLE EASY ja 11 VINCENT CROFT ovat näistä asemista väistämättä juoksunkulkujen armoilla.

Lähtö 9 | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 5
B) 6-9-8-1-11-7-2-4-12-10-3
SUNBEAM - DETROIT ROCK SISU - CICCIOLINA SISU - AMELIE FROST

Toto65- ja Toto4-kierrokset päättävässä ja samalla illan toisena troikkalähtönä toimivassa koitoksessa keskeltä rataa matkaan kiihdyttävä 5 SUNBEAM saa vahvan luottamuksemme peleissä. Vaikka edellisestä voitosta onkin jo tovi ja vaikka noita ykkössijoja on uralle osunut toistaiseksi vain tuo yksi, tulee Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettava taatusti napsimaan jatkossa tukun voittoja. Se oli viimeksi Vermossa todella hyvä vain kanuunakuntoiselle El Dirtymanille häviten. Tuohon kisaan ruuna palasi parin kuukauden tauolta ja startti teki varmasti hyvää. Tässä Mika Forssin ajokki avannee ongelmitta keulaan, minkä jälkeen uskomme sen hallitsevan tapahtumia maaliin saakka. Haastajaporukan käynnistävä 6 DETROIT ROCK SISU epäonnistui viimeksi Teivossa mutta tuon startin voi unohtaa. Lähtöpaikka oli 15 hevosen autolähdössä surkea ja asemat löytyivät lopulta 9. ulkoa. Lopulta ori laukkasi viimeisen takasuoran alussa kirikaistoilta. Tuomas Korvenojan suojatti saattaa pystyä johtavan rinnaltakin runttaamaan kakkosrahoille. Suosikin kukistaminen sen ulkopuolelta on kuitenkin vaikeaa. Tauluaan vaarallisempi 1 ECSTASY OF GOLD voi roikkua johtavan takaa yllättävänkin korkealle.

Lähtö 10.

RANKING
A) 6-3-5-7
B) 10-9-4-8-15-2-12-11-16-1-13-14
GIOVANNI DE VELUWE - BORGMEISTER - OVER AND OUT - MAIZE

Ravien päätöslähdössä 6 GIOVANNI DE VELUWE kipuaa rankingin kärkeen. Viimeksi Kouvolassa ori nousi ensimmäisellä takasuoralla sisältä toiselle radalle ilman vetoapua, mistä se puristi hyvin perille. Tuomas Korvenojan ajokki päässee juoksuradalta hyviin asemiin. 3 BORGMEISTER oli uransa avauksessa keulasta hyvä kakkonen. Jukka Torvisen ajokki avaa hyvin ja kamppailee kärkisijoista. 5 OVER AND OUT puristi Porissa varmaan voittoon johtavan rinnalta. Tapio Perttusen ajokki on pystyvä aloittelija ja se ansaitsee paikkansa suosikkien joukossa. 7 MAIZE lopetti Seinäjoella asiallisesti 3. sisältä ja on myös mahdollinen menestyjä.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 3,2,5 + 11,12,4,9,8,7,1 (6,10)
T4-2: 10,3 + 11 (4,8)
T4-3: 7,4,9 + 10,11 (5,3)
T4-4: 5 (6,9)

Pieni systeemi 27 riviä, hinta 5,4 euroa.
Suuri systeemi 125 euroa, hinta 25 euroa.

PÄIVÄN DUO

7,4,9
5

Yhteensä 3 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 7

3,10
3,10,11
3,4,7,8,10,11

Yhteensä 16 yhdistelmää, hinta 8 euroa.

TROIKKA LÄHTÖ 9

5
1,6,8,9
1,6,7,8,9,11

Yhteensä 20 yhdistelmää, hinta 10 euroa.

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT

Ari Moilanen

L1/10 MELLUN MYRSKY: Viimeksi tuli vaihteeksi laukka. Hyvän lopetuksen hevonen teki sen jälkeen. Mainiossa iskussa se kilpailee. Epävarmuutta on. Lähtökohtaisesti pystyvä menijä näihin lähtöihin.

L3/2 SPADE ACE FRIDO: Ruuna oli vaisu Vieremällä. Saatiin tehdä oma juoksu johtopaikalla, mutta hevonen antautui siitä. Mitä taustavoimien kanssa olen jutellut, ei siitä löytynyt mitään poikkeavaa. Lähtörata passaa. Käsittääkseni ykkönen ei lähde kovaa. Vaikea veikattava toki. Aikaisemmissa kisoissa ruuna oli oikein hyvä.

L3/3 WHITE CROSS BICHO: Tehtävä kovenee paljon. Koitetaan karsinnoissa hevosen rajoja. Lappeessa ruuna oli keulasta neljäs. Kyllä finaalipaikka olisi yllätys.

L5/1 ONE DIRECTION: Vermon esitys oli hyvä. Riihimäellä ori ei ollut odotusten mukainen. Se ei pystynyt toisesta sisältä seuraamaan johtohevosta. Tämä kykenee kyllä parempaankin. Vähän kysymysmerkkejä jäi ilmaan.

L5/2 EMPIRE SHARK: Lähtöpaikka on mainio. Ruuna pääsee kovaa liikkeelle. Sopivalla peesijuoksulla se voi kolkutella finaalipaikkaakin.

L5/3 SNOWDON: Kelpo hevonen. Se meni tosi kevyesti Turussa 1.13-tuloksen johtavan rinnalta. Mielestäni ori olisi mennyt vielä puoli kierrosta lisääkin noita kyytejä. Jos finaaliin päästään, voi se olla yllättävän korkealla sielläkin. Matka käy hyvin ja kova matkavauhti olisi plussaa.

L6/3 SAUVIGNON BLANCE: Tamma voitti tosi helposti Mikkelissä. Se olisi tarvittaessa pystynyt vielä paljon parempaankin. Tämä lähtee hyvin liikkeelle. Vastaavalla esityksellä voi odottaa pärjäämistä Vermossakin.

L6/8 LUXORIOUS LORD: Hevonen oli Lahdessa oikein hyvä kuolemanpaikalta. Ruuna puristi helposti keulahevosen ohi. Lähtörata ei tietenkään ole häävi.

L6/12 ELLIOT BOKO: Ruuna kilpailee hyvässä kunnossa. Lähtöpaikka on ikävä. Vermossa viimeksi ajaessani jäätiin johtavan taakse pitävään pussiin. Kuitenkin ruuna meni täydellä matkalla 1.12-ajan.

L7/5 WHITE CROSS BESO: Tästä tulee hyvä kilpahevonen. Kouvolassa se voitti takapareista. Takasuoralla ori ohitti koko porukan nauraen. Tehtävä on toki nyt tyystin erilainen.

L7/8 WHOLE LOTTA LOVE: Ihmeellisiä laukkoja on tullut heti kiihdytyksen jälkeen. Ruunan pitäisi olla kuitenkin nopea lähtemään. Kasiradalta ei ole tietenkään helppo pärjätä. Aivan tarkkaa kuvaa hevosen päivän vireestä minulla ei ole.

L8/6 STONEISLE ORLANDO: Tehtävä on kova. Ei ori taida tässä riittää parhaille.

L10/4 LIVING LOVING MAID: Tamma seurasi johtavan takaa kolmanneksi Lahdessa. Hevosessa olisi sisällä nähtyä enemmän. Hieman juoksentelua sen meno on vielä.

Juuso Holttinen

L5/6 GET LUCKY: Itsellänikään ei ole täyttä varmuutta siitä, kuinka hyvä hevonen on. Riihimäellä se oli jo siihen suuntaan. Kokeillaan. Nyt kevennetään kengitystä, laitetaan jenkkikärryt taakse ja vetohuput. Kapasiteettia tässä ruunassa on paljon.

L7/8 WHOLE LOTTA LOVE: Kasirata ei välttämättä ole este finaalipaikalle. Jos hevonen on sellainen, mitä se pystyy olemaan. Pari kertaa on tullut laukka alkuun. Viimeisimpään ei ollut mitään syytä. Vähän kysymysmerkkejä on ilmassa. Kaikki on tehty, mikä mahdollista. Hevosta on hoidettu. Kengät riisutaan pois. Periaatteessa ruuna kuuluisi finaaliin, jos kaikki on ok.

L10/4 LIVING LOVING MAID: Vire lienee yhä vastaavalla tasolla. Tämä menee muiden mukana mitä ne menee. Tamma ei ota kilpailemista tosissaan. Se on paljon kiinni korvien välistä. Voltin nelosrata ei ole ongelma. Tämä lähtee asiallisesti liikkeelle.

Tapio Mäki-Tulokas

L4/8 TOMAC: Hevonen ei ollut hyvä kumpaankaan tauon jälkeiseen starttiinsa. Toivotaan, että parempaa on tulossa. Derbykarsinnassa kasirata vaikeuttaa tehtävää. Lähdetään katsomaan mitä saadaan. Varusteita luultavasti vähän muutellaan.

L9/5 SUNBEAM: Ruuna oli kelpo kakkonen tauolta. Yksi parempi oli vastassa, josta ei päästy ohi. Tämä lähtee reippaasti. Todennäköisesti pyritään johtopaikalle. Jos keulaan päästään, siitä myös ajettaneen. Näkisin hevosella mahdollisuuden taistella voitosta.

Iikka Nurmonen

L4/9 NEXT DIRECTION: Ysirata on ihan hyvä paikka lähteä. Saa ottaa alun rauhallisesti ja katsoa, milloin ajetaan eteenpäin. Hyvät odotukset. Hevonen pystyy pärjäämään, jos juoksu onnistuu.

L5/11 TESSA´S DEVIL: Huono lähtöpaikka vie suurimmat toiveet. Aivan asiallisen tuntuinen hevonen kyllä.

L8/11 VINCENT CROFT: Vähän samat sanat tämän kanssa. Paikka vaikeuttaa tehtävää paljon.

Isto Kuisma

L2/10 NELILYN NORTH WIND: Ruuna on tehnyt kahteen viime starttiin tosi hyvät juoksut. Myös Kouvolan suoritukseen täytyy olla tyytyväinen. Hevonen tuntuu henkisesti löytäneen itsensä, ja se tulee nyt perille asti. Lähtöpaikka ei ole välttämättä huonokaan. Jos ei jäädä liian kauas ja juoksu luonaa muutenkin. Odotukset on kolmen joukkoon.

L9/9 CICCIOLINA SISU: Tämä lähtisi lujaa eturivistä. Toisaalta ysirata on kuitenkin hyvä paikka. Tamma tulee asiallisesti selästä. Kouvolan esitys oli positiivinen. Siinä jäi hiukan jossiteltavaakin. Myös tätä odotan totokolmikkoon, mikäli juoksu onnistuu normaalilla tavalla.

Tuomas Pakkanen

L2/3 AMORCE SAVAGE: Mielestäni hevosen pitäisi pärjätä tässäkin. Vieremän volttitulos 1.15 on kova aika. Erityisesti, kun tällä on kaarteissa vähän ongelmia. Vermon kurvit käy paljon paremmin. Tamma ei ole alussa ihan nopein. Ajetaan tilanteen mukaan eteenpäin. Kengät on jalassa.

L8/10 LITTLE EASY: Hevonen on ollut vähän tahmea. Sillä oli kaksi kuukautta ongelmia kavion kanssa. Ruuna ei ole vielä esittänyt parasta itseään.

Jani Ruotsalainen

L2/5 CARMALT MUSTANG: Hyvän tuntuinen hevonen. Vähän yhden spurtin ruuna. Jos sen käyttää alussa, on tuo sitten lopusta pois. Kuitenkin toisaalta aika vahvankin oloinen menijä. Kun päästiin ajamaan ilman kenkiä Ylivieskassa, helpotti tuo hommaa paljon.

L2/12 GANGAPURNA: Tamma kilpailee mukavassa vireessä. Paikka on synkkä. Kenkien riisuminen auttaisi tätäkin. Tiedä sitten lähdetäänkö näistä asetelmista panostamaan balanssiin.

L7/6 VIE DE DREAM: Tehtävä on liian kova. Tämä on vielä raakile näihin lähtöihin.

Timo Korvenheimo

L4/6 SILENT VICTORY: Porukka on tietenkin kova. Koitetaan, jos pääsisi sisäradalle. Jo rahasija tyydyttäisi.

L6/5 LOVESONG: Turun voitto irtosi keulapaikalta. Tamma kilpailee ihan hyvässä kunnossa. Sisäpuolelle on sattunut muitakin nopeita avaajia. Vaikea arvioida miten juoksu juontuu. Uusi kuskikin on toki. Hevosella on kaikki mallillaan.