Keskiviikon Toto65-ravit
13.09.2017
18:00

Keskiviikon Toto65-ravit

Lähdöt 13.9.2017

Lämmitykset 13.9.2017

Käsiohjelman näköispainos

13.9.2017 Vermo

Selaa julkaisua


  Keskiviikon Toto65-ravit 13.09.2017  
 

Vihjeet

POISJÄÄNNIT teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

TOTO65-VARMAVALINNAT

Toto65-kierroksen systeemit rakennetaan kahden suosikkivarman varaan. Avauskohteessa loistopaikalta starttaava numero 1 EMPIRE SHARK pystyy nähdäksemme pitämään kiihdytyksessä johtopaikan hallussaan. Markku Niemisen valmennettava on tehnyt alla olevissa starteissa varsin kovissa porukoissa oikein hyviä esityksiä. Viimeksi se seurasi keulasta voittaneen Space Ace Fridon vanavedessä hyvällä tyylillä kakkosrahoille. Ruuna on saanut selkeästi lisäryhtiä otteisiinsa ja sillä on kelpo saumat hallita tätä mailin pikapyrähdystä alusta loppuun saakka. Ennakoimme siis suoraviivaista ”keulaan ja kukat” -taktiikkaa. Päätöskohteessa 6 ZEUS KEMP ansaitsee vahvan luottamuksen. Christa Packalenin valmennettava on kilpaillut jo jonkin aikaa aivan jäätävässä vireessä. Vermossa 6.8. se haki 11-vauhtisella avauskierroksella väkisin keulat ja kesti alun ylivauhdin kelpo tyylillä. Killerin voittostartissa se runttasi johtavan rinnalta voittoon ohi kivikovasta Madridista. Viimeksi Vermossa Zeus Kempin kohtaloksi koitui sisäratareissun jälkeen vaille kiritilaa jääminen. Voimia jäi varastoon tätä tehtävää ajatellen. Hannu Torvinen ajaa taatusti ajokkiinsa luottaen ja sopivassa seurassa odotamme Zeus Kempiltä voittoa.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 1 (2,8)
T65-2: 4,6 + 9,2 (5,10)
T65-3: 6,2,8,7,3 + 1,5,9,4 (10,11)
T65-4: 14,11,2,6,9 + 7,10 (12,13)
T65-5: 4,3,7,5,6 (8,10)
T65-6: 6 (3,10)

Pieni systeemi 250 riviä, hinta 25 euroa.
Suuri systeemi 1260 riviä, hinta 126 euroa.

Toto65-pelijakauma teksti-tv:stä.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

Lähtö 1.

RANKING
A) 9
B) 8-10-5-1-4 C) 6-7-3-2
DIKTAATTORI - BALETIN SALAMA - TEJAS - NOTARIK

Keskiviikon Toto65-ravit käynnistävän monté-lähdön selkeänä suosikkina matkaan starttaa edellisellä Vermon vierailulla Suomen mestaruutta juhlinut numero 9 DIKTAATTORI. Viimeksi Mikkelissä ruuna eteni kärrylähdössä ensimmäisessä kaarteessa keulaan ja voitti uudella ennätysajallaan varmasti. Karoliina Sinkkilän ajokki jatkaa kovassa kunnossa ja on ilman epäonnea tiukasti kiinni lähdön voitossa. Haastajaporukan käynnistävä numero 8 BALETIN SALAMA hyökkäsi viimeksi Teivossa 2. ulkoa loppusuoran alussa ja lopetti kohtalaisesti. Jenni Koskelan ajokki palasi tauolta ja startti vei sitä varmasti eteenpäin. Kykyjensä puolesta se pystyy taistelemaan suosikin takaa löytyvistä totosijoista. 10 TEJAS nousi viimeksi Teivossa päätöskierroksen alkupuolella 3. sisältä toiselle radalle ilman vetoapua ja punnersi asiallisesti. Jyrki Eskolan ajokki on tehnyt startista toiseen kelpo työtä eikä kunto varmastikaan ole kadonnut mihinkään. Jenni Kaijan ajokki on tehnyt hyviä juoksuja ja taistelee totosijoista. Edellä mainittuihin 20 metrin etumatkan saava numero 5 NOTARIK on myös mahdollinen totohevonen.

Lähtö 2.

RANKING
A) 2-3-8-1
B) 7-4-5-6
AMAZING WARRIOR - ILLUSION LUXI - MAIZE - BLUEBIRD NASH

Toisessa lähdössä valjakoiden voimasuhteiden arvioiminen ei ole todellakaan helppoa ja lämmitykset antavat varmasti tärkeää lisäinfoa eri hevosten iskukykyjen arviointiin. Me nostamme vahvan välistartin myötä rankingin kärkipaikalle numeron 2 AMAZING WARRIOR. Se jäi Turussa lähtölaukkansa jälkeen sisäradalle pussiin. Porissa Olli Koivunen eteni viimeisellä takasuoralla ajokkinsa kanssa 2. ulkoa johtavan rinnalle, mistä ruuna jyräsi lopussa oikein varmaan voittoon. Aika näyttää, tuottaako voltin kakkosrata vaikeuksia. 3 ILLUSION LUXI seurasi viimeksi Jokimaalla asiallisesti 3. sisältä. Antti Ruokosen ajokki kehittyy starttien myötä ja pystyy varmastikin taistelemaan voitosta. 8 MAIZE pilasi viimeksi laukkaan ensimmäisessä kaarteessa. Kari Venäläisen ajokki on pystyvä menijä ja ravilla se nousee 20 metrin pakiltakin korkealle. 1 BLUEWBIRD NASH lopetti koelähdössä 2. sisältä päätöskierroksen 18,0-vauhtia. Ari Moilasen ajokki on saanut hyvän lähtöpaikan ja on näistä asemista ilman muuta mahdollinen menestyjä.

Lähtö 3.

RANKING
A) 15-8
B) 5-16-1-4-2-6-7-9-3-12-11-14-13-10
KLEOPATRA - VINKSA - PYÖRIÄN SALAMA - KRÄÄSÄ

Kolmannessa lähdössä suosikkikaksikko tuntuu erottuvan varsin selkeästi muusta porukasta edukseen. Suosikkinamme matkaan starttaava 15 KLEOPATRA eteni viimeksi 800 jäljellä keulaan ja jatkoi sitten varmaan voittoon. Roni Paldanin ajokki on tehnyt vahvat esitykset viime starteissaan ja se taistelee vireen kestäessä sopivassa porukassa tiukasti voitosta. Toinen kova on numero 8 VINKSA. Viimeksi Jokimaalla Arsi Skytän valmennettava laukkasi johtavan rinnalta kärkisijan loppukaarteessa. Tapio Perttusen ajokki on hieman epävarma, mutta pystyvä menijä. Ravin maistuessa se on tottunut kamppailemaan kärkisijoista. B-ryhmän kärkipaikalle kipuava 5 PYÖRIÄN SALAMA hyökkäsi Jokimaalla 4. ulkoa etusuoralla ja kiri hyvin. Marko Heikarin ajokki on tehnyt hyviä juoksuja ja taistelee totosijoista. 16 KRÄÄSÄ kiri viimeksi Teivossa vahvalla esityksellä vuoden avausvoittoon. Jukka Torvisen ajokki pystyy oikealla askellajilla pysyessään tekemään juoksuaan ja sillä on 40 metrin pakista huolimatta mahdollisuus kiertää mukaan totomatsiin.

Lähtö 4 | Toto65-1

RANKING
A) 1
B) 2-8-4-9-12-3-7-10-5-11-6
EMPIRE SHARK - ICE WINE - RIO RITA FACE - DOUBLEDIP

Toto65-kierroksen avauskohteessa 1 EMPIRE SHARK on rankingin itseoikeutettu kärkinimi. Markku Niemisen valmennettava on tehnyt alla olevissa starteissa varsin kovissa porukoissa oikein hyviä esityksiä. Viimeksi se seurasi keulasta voittaneen Space Ace Fridon vanavedessä hyvällä tyylillä kakkosrahoille. Ruuna on saanut selkeästi lisäryhtiä otteisiinsa ja sillä on kelpo saumat hallita tätä mailin pikapyrähdystä alusta loppuun saakka. Haastajaporukan käynnistävä 2 ICE WINE oli vielä Lahdessa hieman tasapaksu. Leo Mönttisen valmennettava kuitenkin terävöitynee saatuaan startin kroppaansa ja hyvältä lähtöpaikalta Ari Moilasen rattailleen saava ruuna on ilman muuta lähdön kuumimpia pelihevosia. 4 RIO RITA FACE on kovasta vastuksesta huolimatta mahdollinen totohevonen. Juuso Holttisen valmennettava on ottanut alla olevat voitot varsin onnistuneiden reissujen päätteeksi. 8 DOUBLEDIP näyttelee ulkona olevasta lähtöpaikasta huolimatta kiihdytyksessä keskeistä roolia. Juha Utala panostaa varmasti vahvasti alkuun ja yrittää saada ajokkinsa kanssa asemat jopa johtavan takaa. 9 SUN CAPITANO saanee takarivin lähtöpaikasta huolimatta makoisan juoksun kärjen tuntumassa.

Lähtö 5 | Toto65-2

RANKING
Á) 4-6-9-2
B) 5-10-1-3-7-8
VUVUZELA - PILSKER - MELLUN MYRSKY - JUISERI

Toisena Toto65-kohteena nähtävässä Valtra Sisusarjassa rankingin kahdella kärkinimellä ei näy taulussa yhtään voittoa. Tästä huolimatta kahdesti peräkkäin ravia kulkenut ja keulasta hyvin tsempannut 4 VUVUZELA ja vahvassa nousuvireessä kilpaileva 6 PILSKER ovat käytännössä yhtä todennäköisinä menestyjäkandidaatteina ideanostomme rankigin kärkipaikoille. Vuvuzela eteni viimeksi 1. takasuoralla voimalla johtopaikalle, veti tasaisen reipasta ja kesti hyvin perille saakka, vaikka selässä juossut Kemun Muisto lopussa voittoon kirikin. Pilsker teki puolestaan Kuopiossa piippuhyllyn lähtöpaikalta rehdin esityksen töitä tehden. Nyt asemat löytynevät lähempää kärkeä. Kummakin kohdalla juostava matka lienee etu. Startista toiseen hyvää työtä tekevä 9 MELLUN MYRSKY sekä paalulta starttaava 2 JUISERI huomioidaan seuraavaksi. Mellun Myrsky on tehnyt viime aikoina startista toiseen kovia esityksiä. Viimeksi se kiri viimeiset 800 metriä vahvasti 22,8-kyytiä. Juiseri puolestaan osoitti Killerillä laukkojen jälkeen kunnon pitävän. Starttien myötä terävöityvät 5 HILIN IHME on myös mahdollinen totohevonen.

Lähtö 6 | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 6-2-8-7-3
B) 1-5-9-4-10-11-12
HERMAN HALM - BRISTOLL FOX - CALLELA ELMO - GILDA ALE

Kolmantena Toto65-kohteena toimivassa ja samalla illan Toto4-kierroksen käynnistävässä Salamakypärät -lähdössä merkkejä ei varmastikaan kannata säästellä. Tasaisessa koitoksessa juoksunkulku näyttelee varmasti keskeistä roolia. Tauon jälkeen pari starttia kroppaansa saanut 6 HERMAN HALM kipuaa rankingin kärkeen. Se teki sekä Lahdessa että Teivossa hyvät kirit parijonosta. Emma Väre saanee ajokkinsa kanssa kelpo asemat. 2 BRISTOLL FOX on parissa alla olevassa startissa taivaltanut pääosin toista rataa ilman vetoapua. Arna Ruohomäen ajokki pystynee tässäkin lähdössä tekemään itse juoksuaan. 8 CALLELA ELMO ja 7 GILDA ALE antavat ulkona olevien lähtöpaikkojen myötä tasoitusta. Ensin mainittu näytti viimeksi turussa oikein hienolta lähtölaukan jälkeen, kun Riina Rekilä ajoi hiitin omaisesti taustalla kilpailumatkan läpi. Gilda Ale kiri Teivossa hyvällä tyylillä voittoon. 3 KINAH G.L. teki samassa lähdössä myös kelpo suorituksen. 1 GUGGENHEIM kannattaa myös hyvältä paikalta huomioida ajoissa.

Lähtö 7 | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 14-11-2-6-9
B) 7-10-12-13-16-15-1-3-4-8-5
JAMIE HYNEMAN - NEWPORT BRODDE - GET LUCKY - CAPEHILL’S SANTINO

Neljäntenä Toto65-kohteena ja samalla ravien ensimmäisenä troikkalähtönä toimivassa Teräsmiesliigassa riittää myös haastetta. 14 JAMIE HYNEMAN teki viimeksi Vermossa varmastikin uransa toistaiseksi kovimman juoksun. Esitystä seurataan tässä suurella mielenkiinnolla. Viimeksi nähty taso riittää tässä taatusti paljoon. 11 NEWPORT BRODDE hakee kolmatta peräkkäistä voittoa. Mikkelissä se voitti vastaavan matkaan vakuuttavan esityksen päätteeksi. 2 GET LUCKY on pilannut kahdessa alla olevassa startissa laukkaan. Kunto ei ole kuitenkaan epäonnistumisista huolimatta kadonnut mihinkään. 6 CAPEHILL’S SANTINO on voittosummaansa kyvykkäämpi menijä. Ruuna on saanut tauon jälkeen muutaman startin kroppaansa ja uskomme sen terävöityvän edelleen. Kahdessa alla olevassa startissa nähdyt positiiviset suoritukset kantoivat jo toton tuntumaan. 9 RED GUY USER teki Killerillä raskaissa olosuhteissa kelpo esityksen ja punnersi 4. ulkoa kakkosrahoille. Tero Lahtisen ajokki on lähdön perusvaljakoita.

Lähtö 8 | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 4-3-7-5-6 B) 1-2-8-11-9-10-12
VITESSE - MIDSUMMER LOVE - MR NICE WAY - KRAMPUS

Viidennessä Toto65-kohteessa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä koitoksessa tarjoamme neljälle valjakolle paikan parhaasta A-ryhmästä. 4 VITESSE on meidän papereissamme oikein hyvä hevonen ja tarjoammekin Juha Utalan suojatille paikan rankingin kärjestä. Viimeksi Killerillä tamma teki 5. ulkoa todella vahvan kirin ulkoradoilla. 3 MIDSUMMER LOVE avaa auton takaa kovaa ja se juossee joko keulassa tai 2. sisällä. Viimeksi Teivossa tamma taipui johtavan rinnalta. Sijoitukselle ei pidä siis antaa painoarvoa. Alla olevasta tauosta huolimatta 7 MR NICE WAY on sopivassa lähdössä pelihevosia. Toki lämmitys antaa tuoretta infoa tämän hetkisestä iskukyvystä. 5 KRAMPUS on saanut tasaisesta starttirytmistä kiinni ja esitykset ovat olleet vahvasti nousuvireisiä. Viimeksi Vermossa se kiri viimeiset 700 metriä 13,3-kyytiä tullen hyvällä tyylillä perille saakka. 6 MAJESTIC MISSY ei ole ollut arvontakoneen suosiossa viime starteissaan. B-ryhmän käynnistävät hyviltä paikoilta starttaavat numerot 1 BRAND MANAGER ja 2 MISTER LANE.

Lähtö 9 | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 6
B) 3-10-9-8-12-5-4-11-2-1-7
ZEUS KEMP - GRAND ALE - LAURILA'S DENETHOR - FURY HEART

Toto65- ja Toto4-kierrokset päättävässä ja samalla illan toisena troikkalähtönä toimivassa koitoksessa tarjoamme selkeäksi suosikiksi kohoavalle numerolle 6 ZEUS KEMP vahvan luottamuksemme peleissä. Christa Packalenin valmennettava toimii Toto65- ja Toto4-systeemien sekä Päivän Duon ja Troikan piikkinä. Ruuna on kilpaillut jo jonkin aikaa aivan jäätävässä vireessä. Vermossa 6.8. se haki 11-vauhtisella avauskierroksella väkisin keulat ja kesti alun ylivauhdin kelpo tyylillä. Killerin voittostartissa se runttasi johtavan rinnalta voittoon ohi kivikovasta Madridista. Viimeksi Vermossa Zeus Kempin kohtaloksi koitui sisäratareissun jälkeen vaille kiritilaa jääminen. Voimia jäi varastoon tätä tehtävää ajatellen. Hannu Torvinen ajaa taatusti ajokkiinsa luottaen ja sopivassa seurassa odotamme Zeus Kempiltä voittoa.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 6,2,8 + 7,3 (1,5)
T4-2: 14,11,2,6,9 + 7,10 (12,13)
T4-3: 4,3,7,5,6 (8,10)
T4-4: 6 (3,10)

Pieni systeemi 75 riviä, hinta 15 euroa.
Suuri systeemi 175 riviä, hinta 35 euroa.

PÄIVÄN DUO

4,3,7,5,6
6

Yhteensä 5 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 7

2,11,14
2,11,14
2,6,9,11,14

Yhteensä 18 yhdistelmää, hinta 9 euroa.

TROIKKA LÄHTÖ 9

6
3,5,8,9,10
3,5,8,9,10

Yhteensä 20 yhdistelmää, hinta 10 euroa.

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT

Juuso Holttinen

L2/3 ILLUSION LUXI: Lahden esitys oli ok. Vähän laiskanpulskea hevonen oli siinä. Laitetaan laput Vermoon ja eiköhän ruuna muutenkin paranna startti kropassaan. Kovaa ajoa ei ollut alla. Arvelisin, että sekunnin verran se pystyy petraamaan.

L4/4 RIO RITA FACE: Tammalla on nyt alla pari helppoa voittoa. Onneksi mailille on sattunut vaihteeksi hyvä lähtöpaikka. Tämä ei ole ihan raketti avaamaan, mutta lähtee se sen verran, että eiköhän siinä saa asiallisen reissun. Juoksun onnistuessa hevonen pystyy jopa voittamaan.

L7/2 GET LUCKY: Hevonen kilpailee mainiossa kunnossa. Heti kun ruuna menee ravia koko matkan, se pärjää. Voltista sen voisi olla helpompi päästä ravilla liikenteeseen. Auton takana hevonen painaa turhan paljon. Matka suosii. Tämä on jaksava peli. Vauhtia ei ole niin paljon. Se meni Derbykarsinnassa 1.15-ajan laukan kanssa 2600 metrillä.

L8/6 MAJESTIC MISSY: Asiallinen aloittelija. Se parantaa varmaankin taas seuraavaan starttiin. Mikan mukaan tamma meni Lahdessa vähän toisohjaiseksi lopussa ja siinä hukkui vauhtia. Sisärata olisi plussaa. Eiköhän tuosta lähdetä laskemaan eteenpäin. Juoksun onnistuessa varsa pystyy ihan kärkeen.

Ari Moilanen

L2/1 BLUEBIRD NASH: Tamma meni kevyesti koelähdön ajan. Se pystyy parantamaan tuosta. Varsa voisi mennä 1.18-tuloksen, mihin tuo sitten riittää. Paikka on hyvä. Tämä pääsee asiallisesti liikkeelle.

L3/13 LINTAN LIKKA: Mikkelissä tuli laukka vähän kiihdytyksen jälkeen. Ajoin maaliin saakka, mutta ei tuossa saanut selkeää kuvaa hevosesta.

L5/9 MELLUN MYRSKY: Ori kilpailee hyvässä vireessä. Kunhan vain alku selvitään ravilla. Tämä jaksaa tehdä omaa juoksuaan ja kiertää sitkeästi. Hyvät saumat pärjätä ehjällä suorituksella.

L6/8 CALLELA ELMO: Ajamani kisa Seinäjoella oli Kasvattajakruunu-lähtö. Tosi kovat oli siinä vastassa. Ruuna teki ihan kelpo esityksen. Nyt on tavallisempi porukka vastassa. Kehittyvä menijä.

L7/14 JAMIE HYNEMAN: Ruuna teki viimeksi mahdottoman hyvän esityksen. Se meni puoli huolimattomasti täyden matkan läpi 13,3. Voltti on tämän kohdalla itselleni vähän kysymysmerkki. Uskoisin, että se luonnistuu. Viimekertaisen perusteella pitää odottaa hyvää sijoitusta. Matkan ei pitäisi haitata.

L8/1 BRAND MANAGER: Lähtöpaikka on mainio. Tämä pääsee mukavasti liikkeelle. Hevonen menee pikkuhiljaa eteenpäin. Totosija voisi irrota tästäkin.

L8/2 MISTER LANE: Ruuna sai Teivossa hyvän reissun 2. ulkona. Se oli varsin vaisu. Parantaa pitäisi.

L9/12 ELLIOT BOKO: Hevonen on tauluaan paremmassa kunnossa. Viimeksi jäätiin johtavan rinnalle. Tuo on tälle hankala paikka. Selästä ruuna kirii hyvin. Rata 12 toki vaikeuttaa paljon tehtävää.

Juha Utala

L4/8 DOUBLEDIP: Ajoin viimeksi keulasta. Jotenkin hevonen ei ollut niin hyvä kuin aikaisemmin. Odotin enemmän. Uusi päivä ja uudet kujeet. Tämä lähtee kovaa. Maili ja kasirata. Ei nyt ruveta tappamaan ruunaa, mutta on se eteenpäin lähdettävä.

L7/6 CAPEHILL´S SANTINO: Muutama startti on nyt alla. Uskon hevosen yhä petraavan. Ihan pärjäävä peli. Matka on vain plussaa. Kohtalaisesti ruuna pääsee liikkeelle. Eteenpäin on koitettava tämänkin kanssa juoksuradalta.

L7/10 CESAM´S DEJA VU: Hevonen kilpailee hyvässä kunnossa. Matka ei ole probleema. Tämä vaatii kyllä vähän juoksun onnistumista. Sopivan reissun jälkeen ruuna kirii palan matkaa hyvin.

L8/4 VITESSE: Treenattiin hevosta välillä. Varsalla ei ole niin kiire kilpailla koko ajan. Tamman pitäisi olla ihan hyvässä kunnossa. Jyväskylässä se kiersi viimeiset 1300 metriä ilman selkää. Tämä jaksaa tehdä omaakin juoksua. Se lähtee suht hyvin. Eteenpäin jälleen.

Hannu-Pekka Korpi

L4/7 M.T.LARA CROFT: Hevonen oli hyvä Jyväskylässä. Se pääsee aika lujaa liikkeelle. Maililla on koitettava eteenpäin. Jos juoksu onnistuu, tamma voisi olla neljän joukossa.

L7/13 ARCTIC MASCULINO: Ruuna ei jostain syystä vain ravannut Killerillä. Edellinen Vermon startti oli hyvä. Matka käy tälle mainiosti. Kahdelta pakilta ei ole helppo tehtävä, mutta on tämä aiemminkin kierrellyt vahvasti.

L8/12 BEAUTY ERIN: Tamma oli aika pitkään kipeänä. Ihan ok se on ollut treeneissä. Näistä asetelmista aloitellaan nätillä reissulla.

Ari Hartikainen

L2/4 LET´S GET LOUD: Varsalla on ollut kaikenlaista pientä ja uran avaus on viivästynyt. Se ei ole ollut ihan valmis viivalle. Olen ajanut sillä muutaman hiitin 1.20-vauhtia läpi. Hevonen treenaa ihan hyvin. En tunne vastusta tarkemmin, mutta kyllä minä pientä pärjäämistä odotan.

L8/5 KRAMPUS: Hevonen on mennyt hyviä loikkia eteenpäin ja tehnyt mainioita juoksuja. Nyt se on päässyt ravia muutaman kerran. Alussa se oli tosi epävarma, mutta nyt näyttää paremmalta. Tämä tulee kyllä maaliin asti. Laukattomalla suorituksella odotukset on aika korkealla.

Matias Salo

L4/12 KLENA VITO: Hevosen vireessä tuskin on tapahtunut suurta muutosta. Lähtöpaikka on tosi synkkä. Tuolta ollaan täysin juoksunkulun armoilla.

L7/11 NEWPORT BRODDE: Hyvät sijoitukset on alla. Ruuna on mennyt viime startit oikein puhdikkaasti. Aivan hyviä on vastassa. Jos juoksu natsaa, tämä pystyy vielä petraamaan jonkun verrankin. Matka käy sille mainiosti.

Teemu Okkolin

L5/10 ARVO-ENSIO: Viimeksi hevonen oli tosi hyvän tuntuinen käteen. Voltista sillä on aina pieni laukkariski lähtötilanteessa. Näin pitkää matkaa ei ole aiemmin ajettu. Vahva ori ja uskon sen suorittavan hyvin kolme kierrostakin. Pitkältä pakiltakin tämä voi nousta yllättävän korkealle.

L6/9 AMOUR TIME: Oulun lauantainen esitys oli hyvä. Tamma teki pitkän kirin ilman selkää. Pikkasen se heivasi viime metreillä, mutta oli maalissa kuitenkin kelpo kolmas. Ysirata käy tälle mainiosti. Onnistuneella juoksulla jotain tämäkin pystyy Vermossakin näyttämään.

Timo Korvenheimo

L9/1 AHSOKA: Olin ihan tyytyväinen viime starttiin. Siinä jäi paukut tallelle ja kuskin mukaan tamma oli myös tuntunut paremmalta. Se ei varmaankaan pysty pitämään keuloja ykköseltä. Eiköhän tuosta saa nätin reissun. Kova matkavauhti olisi tälle plussaa.

L9/11 IDA GLITTER: Esitys Teivossa oli oikein positiivinen. Alla oli pikku tauko ja yleensä starttiväli on ollut tälle miinusta. Alkumatka ei onnistunut, mutta hyvin tamma sitten kiri maaliin asti. Se oli ilman muuta odotuksia parempi. Näistä asetelmista on Vermossa tosi hankala pärjätä. Kova ylivauhti avaisi mahdollisuuksia tällekin.