Keskiviikon Toto65-ravit
18.10.2017
18:00

Keskiviikon Toto65-ravit

Lähdöt 18.10.2017

Lämmitykset 18.10.2017

</p>

Käsiohjelman näköispainos

18.10.2017 Vermo

Selaa julkaisua


  Keskiviikon Toto65-ravit 18.10.2017  
 

Vihjeet

POISJÄÄNNIT  teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

TOTO65-VARMAVALINTA

Toto65-systeemien tukipilari on kolmatta peräkkäistä voittoon tavoitteleva kolmannen kohteen selkeäksi suosikiksi kohoava 6 I’M JUST A SUND. Kaisa Toivosen valmennettavan voitto ei varmastikaan tällä kerralla tulisi enää yhtä suurena yllätyksenä, kuin kahdessa alla olevassa startissa. Vermon voitto irtosi selkäjuoksun päätteeksi irronneella vahvalla kirillä ja Turussa ruuna hallitsi tapahtua keulasta. Vaikka sisäpuolellakin on hyviä avaajia, uskomme Jukka Torvisen etenevän ajokkinsa kanssa keulaan, minkä jälkeen haastajien tehtäväksi jäänee kakkosrahoista taistelu.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 3,11 + 4,10,1,8,6,9 (12,7)
T65-2: 1,7,8 (5,6)
T65-3: 6 (3,10)
T65-4: 2,7,4,13,6 + 5,12 (9,15)
T65-5: 7,10 + 9 (11,1)
T65-6: 5,12 (2,1)

Pieni systeemi 120 riviä, hinta 12 euroa.
Suuri systeemi 1008 riviä, hinta 100,8 euroa.

Toto65-pelijakauma teksti-tv:stä.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

Lähtö 1.

RANKING
A) 9-12-1
B) 4-10-11-3-7-8-2-5-6
RIM BAY FLEUR - WAR CHILD - HOPE SUNRISE - TIFFANY JOURNEY

Ravien avauslähdössä rankingin tekeminen on haastavaa. Tämän kaltaisessa koitoksessa lämmitysinfot kannattaa huomioida ja pruuveja kannattaa myös seurata tarkasti. Suosikkinamme matkaan starttaa numero 9 RIM BAY FLEUR. Viimeksi tamma hyökkäsi 3. ulkoa loppukaarteessa ja kiri hyvin. Ilkka Korpi kommentoi startin alla ottavansa takarivistä startin varman päälle mutta tuon jälkeen on tarkoitus ajaa rohkealla otteella menestyksestä. 12 WAR CHILD pilasi Forssassa laukkoihin lähtökiihdytyksessä ja loppukaarteessa. Ari Moilasen ajokki on epävarma, mutta pystyvä menijä. Sopivan tuntuisessa porukassa se on haastavalta paikaltakin perusvaljakoita. 1 HOPE SUNRISE palailee tauolta. Antti Teivaisen ajokki on saanut hyvän lähtöpaikan ja on heti mahdollinen totohevonen. 4 TIFFANY JOURNEY kehittyy starttien myötä ja omaa totosaumat.

Lähtö 2.

RANKING
A) 4-5-9
B) 7-15-11-1-12-8-16-10-3-14-13-2-6
MATTILAN MIINA - TOIVON VOITTO - MORRISON - SORRETUN VOIMA

Toisessa lähdössä 4 MATTILAN MIINA starttaa matkaan suosikkina. Se voittanut uransa molemmat laukattomat startit a on helppo ennakoida, että mikäli ravi vain maistuu, taistelee Hannu Torvisen ajokki tässäkin kärkipään sijoituksista. Viimeksi Jokimaalla se hyökkäsi loppukaarteessa 3. ulkoa ja kiri varmaan voittoon. Nostetaan kaksi haastajaa suosikin kaveriksi A-ryhmään. 5 TOIVON VOITTO hyökkäsi viimeksi Turussa 3. ulkoa kierros jäljellä ja kiri hyvin maaliin. Mikko Huttusen ajokki on aloittanut uransa mukavasti ja vireen kestäessä se kamppailee kärkisijoista. 9 MORRISON jyräsi puolestaan Forssassa varmaan voittoon johtavan rinnalta. Nykyvireessä Juha Utalan ajokki on varteenotettava menestyjäkandidaatti tässäkin tehtävässä. B-ryhmän käynnistävä numero 7 SORRETUN VOIMA otti Kouvolassa varman keulavoiton ja on tässäkin mahdollinen.

Lähtö 3.

RANKING
A) 7-4-1
B) 11-6-12-2-3-8-10-5-9
RAFA PAREIRA - MICRO QUEEN - JUNIOR EXPRESS - GABRIELLA LA RENTA

Kolmannen lähdön suosikkina matkaan starttaavaa numeroa 7 RAFA PAREIRA on pidetty hyvänä hevosena ja esitystä seurataankin mielenkiinnolla. Viimeksi Mika Forssin ajokki kiri 4. ulkoa viimeiset 800 metriä 14,8-vauhtia ja nousi kolmanneksi. 4 MICRO QUEEN veti Mikkelissä keulassa tasaista vauhtia ja punnersi kohtalaisesti perille. Santtu Raitalan ajokki pääsee kiihdytyksessä varmastikin hyviin asemiin ja kamppailee juoksun onnistuessa kärkipään sijoituksista. 1 EXPRESS JUNIOR lopetti Kuopiossa hyvin 2. sisältä. Jukka-Pekka Kauhasen ajokki on saanut hyvän lähtöpaikan ja osallistuu kärkikamppailuun. 11 GABRIELLA LA RENTA oli Forssassa keulasta hyvä kakkonen. Nyt tehtävästä on tulossa erilainen, mutta sopivalla juoksulla Ari Moilasen ajokki nousee täältäkin korkealle.

Lähtö 4 | Toto65-1

RANKING
A) 3-11
B) 4-10-1-8-6-9-12-7-2-5
GET LUCKY - WARGAME - CHERI SANE - WESTCOAST HUEY

Toto65-kierroksen varmastikin varsin tasaisesti pelattavassa avauskohteessa tarjoamme kahdelle valjakolle paikat parhaasta A-ryhmästä. Haastavasta lähtöpaikasta huolimatta 11 GET LUCKY on niukka ideasuosikkimme. Pidämme Juuso Holttisen valmennettavaa niin tauluaan kuin voittosummaansakin kovempana menijänä ja uskomme ruunan nousevan töitä tehdenkin mukaan voittomatsiin. Viimeksi Teivossa ruuna eteni 1. takasuoralla ulkoradoilta johtavan rinnalle, mistä se teki selkeästi tätä kovemmassa lähdössä kelpo suorituksen, vaikka totosijat jäivätkin lopulta haaveeksi. Edellisen voittonsa ruuna otti nytkin rattaille istuvan Hannu Torvisen ohjastamana. Lähes yhtä todennäköiseksi menestyjäksi arvioimamme numero 3 WARGAME edennee kiihdytyksen päätteeksi keulaan. Viimeksi Forssassa jäi kirivaiheessa jossiteltavaakin sillä ruuna ei päässyt tulemaan täysin vapaasti. Johtopaikalta Joni-Petteri Irrin ajokki saattaisi hyvinkin hallita tapahtumia maaliin saakka. Hyvin avaava 4 CHERI SANE, tasaisen varmaa työtä tekevä 10 WESTCOAST HUEY sekä viimeksi Forssassa alisuorittanut 1 FIRST OVERTIME käynnistävät B-ryhmän.

Lähtö 5 | Toto65-2

RANKING
A) 1-7-8
B) 5-6-9-3-2-4
MARJ-LOVVIISA - VILMA LYYDIA - VIESKERIN VIRVA - TÄHTIHEILI

Toisessa Toto65-kohteessa nähtävässä Tammatähdessä numero 1 MARJ-LOVVIISA kokee kiistatta erittäin merkittävän ohjastajanvaihdokseen, kun Hannu Lindström luovuttaa suojattinsa ohjat Ari Moilaselle. Marj-Lovviisan on parin viime kauden aikana antanut vahvat näytöt kyvyistään ja on todella mielenkiintoista nähdä, saako Moilanen tammasta uusia vaihteita vielä esiin. Lähtöpaikka on loistava ja aika näyttää, yritetäänkö aktiivisesti keulajuoksua. Kykyjensä puolesta tamman ei tarvitse muiden suuntaan todellakaan kumarrella ja mikäli Moilanen keulat pystyy puolustamaan, ei paikasta luopumiselle taida löytyä järkeviä perusteita. Kivikova haastaja 7 VILMA-LYYDIA osoitti viimeksi Teivossa laukan jälkeen kunnon olevan edelleen kohdallaan. Se eteni kiihdytyksessä tulleen laukan jälkeen etusuoralla johtavan rinnalle ja punnersi raskaissa olosuhteissa ihan rehdisti perille saakka, vaikka sijoitus jäikin lopulta tasapaksuksi. Viimeiset 1700 metriä taittuivat 24,9-kyytiä. Tuomas Pakkasen ajokki pystyy ravin maistuessa varmasti paljoon. 8 VIESKERIN VIRVA pilasi viimeksi kiriin lähtiessään laukkaan ja menetti pelin. Vaikka pidempi matka olisikin tammalla plussaa, ansaitsee se silti paikkansa suosikkien joukossa.

Lähtö 6 | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 6
B) 3-10-2-1-7-5-4-9
I'M JUST A SUND - CAMIEL KIEVITSHOF - DEAMBOW - FLYNN BOKO

Kolmannessa Toto65-kohteessa ja samalla illan Toto4-kierroksen käynnistävässä koitoksessa rankingin kärkeen kipuavan ja yksin A-ryhmän valtaavan numeron 6 I’M JUST A SUND voitto ei varmastikaan tällä kerralla tulisi enää yhtä suurena yllätyksenä, kuin kahdessa alla olevassa startissa. Kaisa Toivosen valmennettava on osoittanut olevansa kova tekijä sarjoihinsa uudessa kotimaassaan. Vermon voitto irtosi selkäjuoksun päätteeksi 10,2-vauhtisella 400 metrin kirillä jossa ruunalle tuntui jäävän vielä varaakin. Viimeksi Turussa L. Fabritius Memorial - 5-vuotispalkinnossa ruuna hallitsi tapahtumia keulasta aika lailla näytöstyyliin. Vaikka sisäpuolellakin on hyviä avaajia, uskomme Jukka Torvisen etenevän ajokkinsa kanssa keulaan, minkä jälkeen haastajien tehtäväksi jäänee kakkosrahoista taistelu. Hyvin avaavat 3 CAMIEL KIEVITSHOF ja 1 SACRAMENTO S yrittävät liftailla sisäratajuoksuilla totoon. Tauolta palaava 10 DREAMBOW on toki kyvyiltään niitä parempi. Vire on kuitenkin arvoitus ja paikka on haastava. Numeroa 2 FLYNN BOKO paikka valmiiksi toisella radalla puoltanee.

Lähtö 7 | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 2-7-4-13-6
B) 5-12-9-15-1-16-10-8-11-14-3
MAS ARISTOCRAT - LASSIC POINT - MAS ACTIVE - BACKWOOD'S HEXFIRE

Neljännessä Toto65-kohteessa ja samalla ravien ensimmäisessä troikkalähdössä riittää vihjenikkarille haastetta. Nelivuotiaat sinänsä oikein lahjakkaat tammat 2 MAS ARISTOCRAT ja 4 MAS ACTIVE ovat lähdön perushevosia. Ensin mainittu hakee kolmatta peräkkäistä voittoa. Viimeksi Forssassa Tapio Perttusen eteni viimeisellä takasuoralla 2. ulkoa johtavan rinnalle, mistä se voitti lopulta varmoin ottein. Jälkimmäisen kohdalla Mikkelin välistartin tapahtumat on syytä huomioida. Lappeessa Juha Utalan valmennettava oli mukana Villinmiehen Tammakilvan kovassa karsinnassa. Juoksuradalta matkaan kiihdyttävä numero 7 BACKWOOD’S HEXFIRE tekee hyvänä päivänään keulasta kovia esityksiä. Seppo Markkula panostaa ajokkinsa kanssa varmasti kiihdytykseen. Kovaan kuntoon kohonnut 13 ANDREE on 20 metrin takamatkaltakin varteenotettava tekijä. Viimeksi Teräsmiesliigassa ruuna teki reilun kierroksen mittaisen kelpo kirin. 6 PASSING GAME on selkeästi viime kisan sijoitustaan vaarallisempi. Tuossa startissa Jani Hautaviita panosta vahvasti alkuun, tamma jäi kuitenkin 10,5-vauhtisesta avauspuolikkaasta huolimatta johtavan rinnalle. Ruuna saattaa jäädä tässä aivan liian vähäiselle huomiolle.

Lähtö 8 | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 7-10-9
B) 11-1-2-12-8-4-5-6-3
STAR MARTINI - STRICKER - ISSAQUAH SUND - TOMORROWLAND

Viidennessä Toto65-kohteessa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä Teräsmiesliigassa rankingin kärkeen kipuaa numero 7 STAR MARTINI. Markku Niemisen valmennuksesta Tapio Mäki-Tulokkaalle siirtynyt ruuna aloitti Forssassa uusista käsistä todella positiivisella tavalla. Porukka oli sopiva ja voittoa oli lupa odottaa. Tapa, jolla ykkössija irtosi, vahvisti kuitenkin odotuksiamme myös jatkoa ajatellen. Tuossa startissa Mika Forss käänteli ajokkinsa 4. ulkoa 800 jäljellä kolmannelle radalle, mistä Star Martini eteni sitten päätöspuolikkaan alussa keulaan. Meno oli irtonaista ja helpon näköistä, voitto irtosi aika lailla näytöstyyliin. Startti vei ruunaa varmasti vielä eteenpäin ja Tapio Mäki-Tulokas kertookin hevosen olleen treenissä oikein hyvän tuntuinen. Pitkään hyvässä kunnossa kilpaillut 10 STRICKER jatkoi vahvaa virettään viimeksi Skellefteåssa tehden kovan esityksen. Ravilla Matias Salon valmennettava pystyy taatusti paljoon. Hieman huonosti istuvasta sarjasta huolimatta pitkällä matkalla viihtyvä 9 ISSAQUAH SUND saa myös paikan A-ryhmästä, vaikka onkin kahteen ensin mainittuun nähden selkeä haastaja. B-ryhmän käynnistävä 11 TOMORROWLAND on Kouvolan voittostartin perusteella ihan varteenotettava totohevonen.

Lähtö 9 | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 5-12
B) 2-1-6-7-9-3-4-8-11-10
DIE KAISERIN - RANCH POP UP - DEANGELO - CATRIN DEL ORO

Toto65- ja Toto4-kierrokset päättävässä ja samalla illan toisena troikkalähtönä toimivassa koitoksessa kaksi kovinta valjakkoa erottuvat lopulta aika selkeästikin edukseen muusta porukasta. Paremman lähtöpaikan myötä keskeltä rataa matkaan kiihdyttävä 5 DIE KAISERIN on suosikki. Lappeessa Villinmiehen Tammakilvan karsinta meni pieleen hevosen tuhlattua voimiaan vääriin asioihin. Vermossa 1. kaarteen laukka pilasi pelin. Turussa Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettava oli merkittävästi sijoitustaan parempi, tehtävä oli takajoukoista yksinkertaisesti liian vaikea. Suosikki edennee kiihdytyksessä keulaan, mistä se pystyy hallitsemaan tapahtumia maaliin saakka. 12 RANCH POP UP heittää kuitenkin piippuhyllyn lähtöpaikasta huolimatta tiukan haasteen. Se teki viimeksi Teivossa laukan jälkeen todella kovan esityksen tullen lopulta menohaluja uhkuen pussissa maaliin. Viimeiset 1800 metriä taittuivat 14,4-kyytiä. Tuon esityksen perusteella ori pystyy menestymään ulkoratoja pitkin kierrellenkin. Tasainen haastajaporukka vaatisi leveän rastituksen, mikäli suosikkikaksikkoa haluaa varmistella. Hyvältä paikalta 2 DEANGELO on kuitenkin B-ryhmän selkeä ykkösvaljakko.

Lähtö 10.

RANKING
A) 9-1-6
B) 11-3-2-5-10-12-4-8-7
GIVE ME MATCH - SUNNIE - INDIANAPOLIS - OVER AND OUT

Päätöslähdössä kolme valjakkoa saa paikan A-ryhmästä ja näistä 9 GIVE ME MATCH kipuaa rankingin kärkipaikalle. Viimeksi Kouvolassa ori otti suoraan tauolta hallitun keulavoiton. Antti Teivaisen ajokki menee startti kropassa varmasti eteenpäin ja taistelee takarivin paikasta huolimatta lähdön ykkösrahoista. 1 SUNNIE nousi viimeksi 3. sisältä ulos loppukaarteessa ja lopetti hyvin. Jani Hautaviidan ajokki on saamassa kiinni tasaisesta starttirytmistä ja hyvältä paikaltaan se kamppailee kärkisijoista. 6 INDIANAPOLIS hyökkäsi puolestaan viimeksi Jokimaalla 4. ulkoa viimeisellä takasuoralla ja kiri kohtalaisesti. Mika Forssin ajokki on viime sijoituksiaan parempi ja juoksun onnistuessa se pystyy tässä sopivassa porukassa menestymään. B-ryhmän käynnistävä numero 11 OVER AND OUT puristi Porissa uransa debyyttistartissa varmaan voittoon johtavan rinnalta. Tapio Perttusen ajokki on suoraan parin kuukauden tauoltakin huomion arvoinen.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 6 (3,10)
T4-2: 2,7,4,13,6 + 5,12,9,15,1,16 (10,8)
T4-3: 7,10 + 9 (11,1)
T4-4: 5,12 (2,1)

Pieni systeemi 18 riviä, hinta 3,6 euroa.
Suuri systeemi 50 riviä, hinta 10 euroa.

PÄIVÄN DUO

7,10,9
5,12

Yhteensä 6 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 7

2
4,6,7,13
4,5,6,7,9,12,13

Yhteensä 24 yhdistelmää, hinta 12 euroa.

TROIKKA LÄHTÖ 9

5,12
5,12
Läpi

Yhteensä 20 yhdistelmää, hinta 10 euroa.

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT

Matias Salo

L6/7 OLIWER HIP: Ruuna matkasi Mikkelissä 2. parissa ulkona. Se ei päässyt tulemaan täysin vapaasti. Oliko varojakaan sitten paljoa. Ehkä vähän tasainen suoritus. Lyhyt starttiväli on sopinut tälle aina hyvin. Uskon sen olevan terävämpi Vermossa.

L7/5 LASSIC POINT: Hevonen teki asiallisen avausstartin pitkältä huililta. Reissu meni aika raskaaksi ja ruuna oli kelpo kolmas maalissa. Starttien myötä tämäkin petraa. Kilpailutauko oli tosiaan pitkä.

L8/10 STRICKER: Ruuna joutui tekemään Skellefteåssa pitkän kirin. Se lähti 800 jäljellä kolmannen radan kiertoon. Kaksi kierrosta oli menty hiljaa ja vika rinki poljettiin sitten reippaammin. Voittokin oli tosi lähellä. Hevonen siirtyi johtoon loppusuoran alussa. Aivan linjalla yksi spurttasi selästä ohi. Hyvä esitys kaikin puolin. Matka käy tälle mainiosti. Onneksi on vain neljän hevosen paalu. Voltista ruunalla on pieni laukkariski olemassa. Kuntonsa puolesta sillä on hyvät saumat menestyä. Ei varustemuutoksia.

Tapio Mäki-Tulokas

L8/7 STAR MARTINI: Forssan kisa oli ensimmäinen startti meiltä käsin. Lähtö oli tasoltaan normaalia helpompi. Ihan miellyttävä aloitus. Siinä jäi voimiakin varastoon. Ruuna on ollut tosi pirteä kotona. Mielenkiinnolla lähdetään ajamaan syksyä ja kohti talvea. Tarkoitus olisi kilpailla läpi talven.

L9/5 DIE KAISERIN: Vermon laukkastartissa kokeiltiin jenkkikärryjä. Ne ei käyneet tälle. Turussa hevonen oli hieman epävarma ekassa kaarteessa. Juoksupaikka oli takapareissa ja kympin lopetuksessa tehtävä mahdoton kärkisijojen kannalta. Nyt lähtö on paperilla helpomman näköinen ja paikka parempi. Eiköhän tuosta koiteta keulaan. Jos tamma suorittaa tasollaan, ei siitä helppo ole tulla johtopaikalta ohi.

L10/6 INDIANAPOLIS: Ruuna ei ole ollut hyvä viime kisoissa. Lahdessa se oli vähän räkäinen ja hevonen sai lääkekuurin. Toivotaan, että parempaa olisi luvassa. Kotona se on ollut aivan asiallisen oloinen. Odotukset on jonnekin sijoille 3-4.

Ilkka Korpi

L1/9 RIM BAY FLEUR: Varsa teki ihan hyvän startin viimeksi. Se vähän jännitti alussa ja oli pikkasen epävarma ekassa kurvissa. Aivan asiallinen esitys ja tamma varmaankin parantaa tähän. Ajoin avauskilpailun aika varovasti, kun en tuntenut tapausta. Takarivistä otetaan alkumatka varman päälle ja ajetaan sitten rohkeammin.

L2/15 RIKASTUVA: Ruuna on tehnyt hyvät juoksut viime kilpailuissa. Porukat kovenee ja Vermossa on aina kahdelta pakilta tulemista. Kehityskykyinen hevonen kuitenkin. Voltista on pieni laukan vaara. Ravilla tämä pystyy korjaamaan ennätystään.

L7/13 ANDREE: Hevosen kunto on hyvällä mallilla. Viimeksi se painoi matkalla turhan paljon. Ravilla ilman muuta huomioitava aina. Ehjällä esityksellä odotan sitä kärkikahinoihin.

Teemu Okkolin

L1/7 HELLO: Teivossa oli järkyttävän raskaat olosuhteet. Suoritusta sinänsä siellä on vaikea arvioida. Vähän keskentekoinen hevonen tämä vielä on. Rahasija on sopiva tähtäin.

L2/1 ARLAN ILO: Hiukan on starttiväliä alla. Aivan kelpo esityksiä tamma on tehnyt. Pikku paussin jälkeen voi ihan kirkkain terä uupua. Lähtöpaikka on mainio ja tuosta saa sopivan reissun. Toton tuntumassa tämä voisi olla.

L5/3 KEMUN MUISTO: Hevonen on hyvällä mallilla. Pidettiin vähän huoltotaukoa. Ilman muuta kisaan lähdetään pärjäämismielellä, vaikka kova lähtö onkin. Meillä on kaikki mahdollisuudet olla heti mukana voittotaistossa. Selkäjuoksua haetaan.

L9/3 AMOUR TIME: Tälle on sattunut kehnoja lähtöpaikkoja. Nyt on paremmat asetelmat. Vaikka viime esitys ei häikäissytkään, ihan asiallisessa vireessä tamma kilpailee. Sopivalla juoksulla kaikki on mahdollista.

Ari Moilanen

L1/12 WAR CHILD: Tamma ei ole vain mennyt ravia. Se on laukkaillut missä sattuu. Hirveästi ei voi lupailla menestystä.

L2/2 VOLTIN MUISTO: Taukoa on alla. Rahasija lienee tässä sopiva tavoite.

L3/11 GABRIELLA LA RENTA: Tamma teki kelpo juoksun Forssassa. Se oli keulapaikalta asiallinen kakkonen. Voittajalle ei vain mahdettu mitään.

L4/5 ELECTRIC POWER: Hevonen palaa huililta. Jos reissu onnistuu, tavoitellaan lähinnä rahasijaa.

L6/5 BLACKENED: Hieman tamma hakee parasta virettään ajamieni starttien perusteella. Aivan kärkipään sijoitus tulisi minulle yllätyksenä.

L6/7 OLIWER HIP: Lauantaina päästiin lopulta toiseen pariin ulos. Vähän siinä väsyi hevonen eteen. Ei siinä jäänyt kuitenkaan hirveästi jossiteltavaa. Startti vei ruunaa kyllä varmasti eteenpäin.

L7/16 COSTA BLANCA: Tamma kilpailee hyvässä kunnossa. Kohta se voittaakin jossain. Viimeksi jäätiin pussiin. Toki näistä asetelmista on vaikea Vermossa pärjätä. Vire on ok.

L8/5 IDEAL DU POINT: Matka käy mainiosti. Laukkoja vain on tullut. Ravatessaan ruuna pystyisi vähän pärjäämäänkin.

L8/11 TOMORROWLAND: Ori oli Kouvolassa oikein hyvä. Kierros juostuna edettiin johtavan rinnalle ja takasuoralla sitten keulaan. Voitto oli varsin helppo. Teivon tuoreimmassa kisassa reissu meni raskaalla radalla täysin pieleen.

Jukka-Pekka Kauhanen

L3/1 EXPRESS JUNIOR: Rovaniemellä juoksu ei onnistunut. Hevonen jäi taakse ja vielä kaveri väsyi eteen. Tuon kisan voi unohtaa. Kuopiossa ori lähti hyvin. Luotin hiukan liikaakin keulahevoseen. Se väsyi ja päästiin myöhään irti. Ykkösrata on aloittelevalle varsalle aivan hyvä paikka.

L5/6 JULIANNE DAHLIA: Tamma teki hyvän startin Teivossa. Positiivista oli myös, että se lähti kakkosradalta ravilla. Oltiin siinä kiinnikin aikamme. Lähtöpaikka on ok. Alussa täytyy kuitenkin keskittyä siihen, että selvitään laukatta. Olosuhde ratkaisee aika paljon. Jos on ihan lentokeli, kiire tulee meille. Jonkun verran hevonen pystyy parantamaan ennätystään onnistuneella reissulla.

Juha Utala

L2/9 MORISON: Hevonen kilpailee tasaisessa iskussa, kuten taulukin kertoo. Starttien myötä se on varmistunut ja mennyt pikkuhiljaa eteenpäin. Ravilla ruuna kolkuttelee totosijoja.

L3/12 PLISETSKA BIRDLAND: Tamma oli vähän tasainen Mikkelin paluustartissa. Vauhdinjakokin oli kyllä hiukan hankala. Ihan ok esitys. Nyt on murheellinen lähtöpaikka. Koitetaan saada matkarahat tästä ja lähdetään sitten Kymenlaakso-ajon karsintoihin paremmin mielin.

L7/4 MAS ACTIVE: Lauantain kuolemanpaikkaesitys oli asiallinen. Totossa hevonen pystyy tässä pyörimään onnistuneella reissulla.