Tervetuloa Salkkarit-raveihin 23.1.

Salkkarifanit kutsutaan sarjan 20-vuotisen historian kunniaksi Vermon Salkkarit-raveihin keskiviikkona 23.1. klo 16.30 alkaen. Ohjelmassa on näyttelijöiden ja Tähden tapaamista, tallikierros kuvauspaikoille ja Street Foodia tai illallinen ravintolassa oman maun mukaan. Faneille on myynnissä Salkkarit VIP -paketti (hinta 30 €) tai Street Bar Voltti -paketti (hinta 10 €). Lue lisää Salkkaripaketeista ja ilmoittaudu mukaan helposti alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautumiset pe 18.1. mennessä.

Avaa/tulosta Salkkarit-ravit -esite tästä >>

 

Missä Salkkareita kuvattiin?

Vermon ravirata on talven aikana osana Salattujen Elämien juonenkäänteitä ja yksi sarjan tapahtumapaikoista. Vermo on Suomen pääravirata, täällä ajetaan raveja ympäri vuoden. Vermon jokaviikkoiset keskiviikko-ravit on käsite. Myös Salkkareiden Tommi Juslin haluaa ryhtyä raviohjastajaksi työskennellessään Vermon ravitalleilla Tähti-hevosen kanssa. Vermoon pääset kätevästi omalla autolla tai julkisilla, katso tarkempi sijainti TÄÄLTÄ.

Täyttä ravia Alissan ja Tommin matkassa

Salkkarit-raveissa tapaat sarjan ravijuonen näyttelijöitä Mariusta, Johannaa ja kurkistat kulissien taakse. Tähti-hevosen kanssa pääset ottamaan selfien Vermon Ravikoulun tallissa, jossa tamma asuu. Ravikoulussa aloittelijakin voi päästä ajamaan oikealla ravihevosella ja kokemaan vauhdin hurman! Keskiviikon ravi-illan voi kruunata Vermon katsomoravintola Ravillassa Pihlajakadun buffalla. Täysi-ikäisille on lisäksi myynnissä Nikkisen viinipaketti.