Vermon keskiviikko-ravit
02.01.2019
18:00

Vermon keskiviikko-ravit

Käsiohjelman näköispainos

2.1.2019 Vermo

Selaa julkaisua


  Vermon keskiviikko-ravit 02.01.2019  
 

Vihjeet

POISJÄÄNNIT  teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

TOTO64-VARMAVALINNAT

Haastavan kierroksen varmavalinta löytyy heti avauskohteesta. 6 LOVELY SECRET voitti viime keskiviikkona vihjeiden ainoana a-hevosena, vaikkei päässyt odotusten mukaisesti johtopaikalle. Tälläkin kertaa liikkeelle lähdetään Lovely Secretin keulapsyykistä. Viime voitto oli niin vakuuttava, että sisäpuolen hevosille luulisi hyvän selän kelpaavan. Sen jälkeen Lovely Secret olisi nykyvireessään vaikea kukistettava. Päätöskohde pelataan kahdella merkillä. Ajatuksena on, että 2 LEON COGER johtaa ja 3 NORTH LEXUS taittaa taivalta sen takana, minkä jälkeen kaksikko olisi pikamatkalla loppukirissäkin vahvoilla. Viidennessä kohteessa Suomen uransa kahdella voitolla aloittanut 3 DUST COLLECTOR saa jo Pienessä systeemissä rinnalleen yhden tukirastin. 1 WESTCOAST VICTORIA pääsee matkaan huippupaikalta ja on alla olevien huonojen sijoitusten ansiosta kiinnostava ideahevonen.

TOTO64-VIHJESYSTEEMIT

T64-1: 6 (11,1)
T64-2: 4,6,3 (2,9)
T64-3: 2,8,14,4,13,16,7,10,9 + 3,1,15,11,5,6,12
T64-4: 8,5 + 4,6 (7,3)
T64-5: 3,1 + 5 (10,9)
T64-6: 3,2 (1,9)

Pieni systeemi 216 riviä, hinta 21,60 euroa.
Suuri systeemi 1152 riviä, hinta 115,20 euroa.

Toto64-pelijakauma teksti-tv:stä.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

Lähtö 1.

RANKING
A) 12-1-6-11 B) 7-13-2-8-14-5-10-4-9-3
KNOCKING MATCH – HOT LADY MATCH – DON LEGGIO – BUKOWSKI COMERY

Vermon ravivuoden 2019 avauslähdössä neljä valjakkoa selvittää tiensä A-ryhmään. Rankingin kärkipaikalle kipuava numero 12 KNOCKING MATCH on aloittanut uransa mukavalla tavalla. Kahdessa ensimmäisessä startissa se taivalsi päätöskierroksen toista rataa ilman vetoapua ja ruuna saa noista esityksistä puhtaat paperit. Viimeksi se teki 5. ulkoa rehdin 700 metrin kirin ulkoratoja pitkin kiertäen. Juho Ihamuotilan suojatti pystyy sopivan tuntuisessa tehtävässä taistelemaan 20 metrin pakiltakin uran avausvoitosta. Paalun paras lienee loistopaikalta starttaava 1 HOT LADY MATCH. Se teki koelähdössä ihan kelpo suorituksen selkäjuoksulla. Aika näyttää, haluaako Teemu Okkolin tässä uran avauksessakin selän eteensä. Juoksuradalta kiihdyttävä 6 DON LEGGIO jätti myös itsestään koelähdössä positiivisen kuvan. Niin Pasi Tikkala kuin Teemu Okkolinkin antoivat suojateistaan ihan positiiviset kommentit. 11 BUKOWSKI COMERY saa myös asemat kirkkaimmista parrasvaloista. Se tuli Porissa sumuraveissa taustalta juosten maaliin.

Lähtö 2.

RANKING
A) 10-5-7-13-14 B) 8-9-3-12-6-4-11 C) 1-2
MOPOHEIKKI – TÄHEN SISU – ANNAN – UKKOSEN JYMY

Toisessa lähdössä puolenkymmentä valjakkoa punnertaa tasaisena rintamana parhaaseen A-ryhmään. Suosikkinamme matkaan starttaava 10 MOPOHEIKKI tekee ensimmäisen starttinsa Teemu Okkolinin valmennuksesta. Valmentaja on startin alla luottavainen. Okkolin sanoo suoraan olevansa pettynyt, mikäli Mopoheikki ei pärjää. Paalulta matkaan starttaava 5 TÄHEN SISU osoitti Kuopiossa laukan jälkeen kunnon pitävän. Ravin maistuessa Santtu Raitalan taas rattailleen saava ruuna pystynee taistelemaan totosijoista. Edellisen kerran kaksikon yhteistyö tuotti elokuussa Kuopiossa kakkossijan. 7 ANNAN on aloittanut positiivisella tavalla Martti Hämäläisen valmennuksesta. Viimeksi se hävisi keulasta niukasti. Uran avausvoitto saattaa hyvinkin nähdä päivänvalon tässä startissa. 13 UKKOSEN JYMY on epävarma tapaus. Kykyjäkin kuitenkin löytyy ja mikäli Jukka Mattilan suojatti ravaa, ei edes 40 metrin pakilta kärkitaistoon nouseminen yllättäisi. 14 VILJU teki joulukuun starteissa kisasta toiseen hyvää työtä. Nähdyn perusteella sillä on tässäkin sanansa sanottavana.

Lähtö 3.

RANKING
A) 11 B) 2-1-3-10-8-12-4-7-6-5-9
AN-ANDREE – BOSSY ALLEY – AMOUR AMIKO – TIGER DILLON

Kolmannessa lähdössä nostamme ideasuosikkinamme starttaavan numeron 11 AN-ANDREE haastajaporukan edelle ja Reino Palomäen valmennettava valtaakin yksin A-ryhmän. Vaikka alla onkin synkän näköiset sijoitukset 11 ja 10, uskomme Arna Ruohomäen ajokin punnertavan haastavasta lähtöpaikasta mukaan voittomatsiin. Toissakerralla Turussa paha lähtölaukka pilasi pelin ja viimeksi kovatasoisessa Uudenmaan Upein -finaalissa tehtävä oli jo etukäteen todella haastava. Aikaisemmin syksyllä Kymenlaakso-ajon karsinnoissakin mukana ollut An-Andree on saanut rutiinia kovista lähdöistä ja nyt vastus vaikuttaa todella passelilta. Suosikki pystyy tekemään tässä tarvittaessa itsekin juoksuaan, eikä lähtöpaikka vie menestystoiveita. Haastajaporukan käynnistävä 2 BOSSY ALLEY osoitti Porin sumuraveissa kunnon pitävän. Se eteni 2. kaarteeseen mentäessä keulaan ja kesti sitten kakkosrahoille. 1 AMOUR AMIGO on tauosta huolimatta hyvältä paikalta pelihevosia. 3 TIGER DILLON on suorittanut tasaisen varmasti omalla tasollaan. Se riittänee tässä totomatsiin.

Lähtö 4. | Toto64-1

RANKING
A) 6 B) 11-1-12-9-5-3-4-2-7-10-8
LOVELY SECRET – CYRIUS D’ARIANE – HERMAN HALM – NEDDA MILLER

Toto64-pelin avauskohteessa 6 LOVELY SECRET pyrkii uusimaan viimeviikkoisen voittonsa. Paljon ratkeaa heti lähtökiihdytyksessä. Viime viikolla Lovely Secret ei yllättäen päässyt aivan johtopaikalle, kun vielä kilpakumppanilla alettiin ajaa vastaan. Niinpä asetelmat oli haettava 3. sisältä. Sieltä Lovely Secret kiri lopulta helppoon voittoon, kun taas keulasta ajaja ei saanut edes rahaa. Sisäpuolella on nytkin nopeita avaajia, mutta johtopaikka voi kuitenkin olla lopulta tarjolla. Mikäli Lovely Secret keulaan pääsee, olisi kovakuntoinen tamma vaikea ohitettava. 11 CYRIUS D’ARIANE spurttasi Suomen debyytissään säästöreissun jälkeen lupaavasti. Tällä kertaa juoksusta tulee toisenlainen, mutta ainakin avauksen venyessä ruunalla olisi sanansa sanottavana. 1 HERMAN HALM oli viime keskiviikkona 2. sisältä kelpo kakkonen. Mikäli Herman Halm onnistuu puolustamaan ensin johtopaikan ja saa lopulta asemat Lovely Secretin takana 2. sisällä, olisi totosija lähellä. 12 NEDDA MILLER on haastavalla paikalla, mutta ainakin ylivauhtisessa juoksussa se olisi loppukirissä vaarallinen. 9 BLACK ICE BOOST kiri marraskuun starteissaan lupaavasti. Ruuna on ysiradalta tarkan juoksun jälkeen mahdollinen yllättäjä.

Lähtö 5. | Toto64-2

RANKING
A) 4-6-3 B) 2-9-1-11-10-7-8 C) 5-12
GRANITE – KASHIMIR MIX – FIVE FINGER CRAWL – CALLELA KICKBACK

Toisen Toto64-kohteen ykkösrankkaus 4 GRANITE palasi sunnuntaina Lappeenrannassa reilun kolmen viikon starttivälillä radoille, eikä pystynyt valmentaja Arsi Skytän ajamana parhaimpaansa. Mikäli ruuna kuitenkin starttaa ja on alleajossa normaali, uskomme sen pystyvän tässä kuitenkin tuore kisa kropassa täysipainoiseen suoritukseen. Omintakeisella tyylillä askeltava ruuna ei ole kovinkaan nopea ja laukkariskikin on läsnä, mutta vauhtikestävyyttä löytyy. Niin joulukuun Vermon kuin Seinäjoen kilpailussa Granite suoritti takajoukoista rehdin kirin. Tarpeen vaatiessa Granitella voi tehdä ratkaisuja jo matkalla, ja ravilla vahva menijä ottelee kärkisijoista. 6 KASHIMIR MIX aloitti Kouvolassa pitkän tauon jälkeen mallikkaasti. Ruuna nousi 2. sisältä johtavan rinnalle 600 jäljellä ja lipui oikein varmaan voittoon. Kun kyseessä on kaiken lisäksi treeneissä laiskasti menevä hevonen, voi startti vielä terävöittää selvästikin. Numero 3 FIVE FINGER CRAWL kohoaa kolmantena hevosena mukaan a-ryhmään. Hevosen todellinen hyvyys on vielä hieman hämärän peitossa, mutta joka tapauksessa ura on alkanut hyvällä statistiikalla. Viimeisimmässä kilpailussa juoksupaikka johtavan rinnalla osoittautui kärkisijoja ajatellen liian vaativaksi. Nyt lähtöpaikka on paljon viime kertaa parempi. 2 CALLELA KICKBACK on näihin lähtöihin kyvykäs menijä. Jälleen kerran tauolta palaavan ruunan ura on kuitenkin ollut niin katkonainen, että se putoaa b-ryhmään. Tauolta palaava 9 FIRST TIME OUT on tauluaan parempi hevonen, eikä ole hyvältä lähtöpaikaltaan vailla mahdollisuuksia.

Lähtö 6. | Toto64-3, Toto4-1

RANKING
A) - B) 2-8-14-4-13-16-7-10-9-3-1-15-11-5-6-12
FIANNAN MAHTI – JASUN VELHO – ILON VILISTYS – OHIKIITÄVÄ

Toto4-pelin avauskohde on kutakuinkin mahdoton veikattava. Lähtö on todella tasainen, ja kun vielä usealla hevosella on iso laukkariski, on kaikki mahdollista. 2 FIANNAN MAHTI ”arvotaan” ykkösrankiksi, koska se on ollut viime aikoina suoritusvarma, eivätkä laukatkaan ole olleet pinnassa. Porin välistartista irtosi voitto kelpo suorituksen päätteeksi. 8 JASUN VELHO on vauhdikas menijä. Se ei ole ratkaisumetreillä mikään viimeisen päälle leijona, mutta viime aikoina ruuna on kuitenkin tullut jatkuvasti mukavasti maaliin asti. Porissa ruuna oli keulasta hyvä kolmas. 14 ILON VILISTYS on sekin vauhdikas hevonen, jolta saisi löytyä loppumetreillä hieman lisää puristusta. Viime Vermon kisassaan Ilon Vilistys iski ensimmäisen takasuoran alussa 4. ulkoa, eteni johtavan rinnalle 1300 jäljellä, painui kärkeen 900 jäljellä ja oli positiivinen kakkonen. Myös Lahdessa se teki pitkän rehdin kirin. 4 OHIKIITÄVÄ, 13 ONON NOPSAHOTTI ja 16 VIRMAAN INTO ovat fyysisesti vahvassa vireessä, mutta hyppy on jokaisen kohdalla tosi herkässä. 7 TULIPALLO nappasi Kouvolan kakkossijansa johtavan rinnalta. 10 RIKASSON ja 9 HUPSIS pystyvät ravatessaan ottelemaan kärkisijoista. Molemmat ovat vahvoja, mutta todella epävarmoja. 3 MUMINA voi saada nappireissun.

Lähtö 7. | Toto64-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 8-5-4-6 B) 7-3-9-2-10-12-1-11
ADRIENNE’S AMI – STONECAPES QUANTUM – CALLELA FLEMING – GHALIYA WEB

Ravien ensimmäinen troikkalähtö saattaa olla reipasvauhtinen, sillä 8 ADRIENNE’S AMI on meneväinen tapaus, joka usein vetää johtopaikalla vauhdilla. Ori on kasiradaltakin lähdön todennäköisin keulahevonen ja samalla myös niukka ykkösrankkaus. Adrienne’s Amin Kouvolan tauolta paluu oli lupaava, vaikka sijoitus jäikin heikoksi. Ori kamppaili nimittäin vielä tiukasti voitosta laukatessaan johtopaikalta viimeisen kaarteen lopussa. Lappeenrannan välistartti meni lähtölaukan myötä pilalle. 5 STONECAPES QUANTUM on hyvä kirihevonen, jolle reipas matkavauhti sopisi mainiosti. Viimeksi Vermossa Stonecapes Quantum jäi tämänkertaista kovemmassa lähdössä 5. ulkoa viidenneksi, vaikka kiri viimeiset 700 metriä hienosti 11,7-kyytiä. 4 CALLELA FLEMING suoritti viime keskiviikkona 5. sisältä kiertelemättä positiivisen tauolta paluun. Eiköhän startti vienyt Tom Erikssonin valmennettavaa eteenpäin, ja lähtöasetelmatkin ovat paljon viimekertaista paremmat. 6 GHALIYA WEB ei löytänyt Teivon 76-lähdössä paikkaa parijonosta ja joutui peruuttelemaan aivan hännille. Siitä huolimatta tamma tuli vielä maaliin kärjen tuntumassa, vaikkei kirivaihekaan mennyt sujuvasti. Vaikka sijoitus oli edellisiä startteja huonompi, niin suoritus missään tapauksessa ei. 7 GRACE MATCH joutui tyytymään viime keskiviikkona 2. ulkoa viidenteen sijaan. Aivan voitosta kamppaileminen edellyttäisi pientä lisäterävyyttä.

Lähtö 8. | Toto64-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 3-1 B) 5-10-9-11-8-6-4-2-7
DUST COLLECTOR – WESTCOAST VICTORIA – AXEL FOLEY – HAZELHEN HERMES

Viidennessä Toto65-kohteessa nostamme kaksi valjakkoa A-ryhmään. Suosikkinamme matkaan starttaava numero 3 DUST COLLECTOR on aloittanut Suomen uransa kahdella niin tyylipuhtaalla voitolla, että voittokulku voi saada hyvinkin jatkoa. Dust Collector ei ole nopea avaaja, mutta kolmosradalta on hyvä lähteä rakentamaan juoksua. 1 WESTCOAST VICTORIA on ideanosto toiseksi a-hevoseksi. Tamma tyytyi viimeksi Teivossa vastaavalta lähtöpaikalta suosiolla Cousin Bowlin selkään, mutta tämän väsyessä loppusuoralla eteen, oli peli pilalla. Niinpä tällä kertaa johtopaikka ei välttämättä ole tarjolla, ellei sitten joku oikein hyvä hevonen tule nopeasti rinnalle. Westcoast Victoria kiri jo edellisessä Turun kisassa joukon hänniltä pirteästi, joten kunto on kyllä alla olevista heikoista sijoituksista huolimatta kohdallaan. 5 AXEL FOLEY kiri viime keskiviikkona 5. ulkoa mukavasti kakkoseksi. Kyseessä on suoritusvarma menijä, joka juoksun yhtään onnistuessa ottelee taas kärkisijoista. Lahden välistartin vahvan kirin päätteeksi voittanut numero 10 HAZELHEN HERMES on aikalailla samantyyppinen hevonen kuin Axel Foley. Lähtöpaikat ratkaisevat tämän kaksikon rankingjärjestyksen. 9 ARCHIE PRESS voi päästä Westcoast Victorian vanavedessä sujuvasti makoisiin iskuasemiin ja on mahdollinen yllättäjä. 11 M.T.LARA CROFT voitti viime keskiviikkona keulasta, mutta nyt lähtöasetelmat ovat tukalat. Voiton uusiminen olisi yllätys.

Lähtö 9. | Toto64-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 3-2 B) 1-9-4-6-12-11-5-7 C) 10-8
NORTH LEXUS – LEON COGER – SPADE ACE FRIDO – MASS ATTACK

Ravit päättyvät lämminveristen lyhyen matkan ryhmäajoon, missä rankingin a-kaksikon oletetaan juoksevan piikki-selkä -asetelmassa. 3 NORTH LEXUS on kulkenut Harri Koivusen valmennuksesta käsin hienosti. Ruunalla on allaan kaksi 76-voittoa. Starttiväli on nyt hieman venynyt, ja ruuna oli välillä yhdestä startista poiskin, mutta eiköhän vire ole silti ainakin kutakuinkin ennallaan. Kyseessä on nopea avaaja, ja todennäköisin juoksupaikka on 2. sisällä. Turun 76-voitto 2. sisältä osoitti, että North Lexus pystyy räväkkään rytminvaihtoon tosi lyhyelläkin matkalla. 2 LEON COGER ei ollut viimeksi jostain syystä lainkaan tasollaan ja taipui 4. ulkoa pitkälti viimeiseksi. Mikäli kaikki on taas kunnossa, on Leon Coger vahva voitontavoittelija, sillä keulapaikka ja pikamatka on nopealle ruunalle paras mahdollinen yhdistelmä. 1 SPADE ACE FRIDO on jo pitkään ollut hyvässä kunnossa, mutta hitaan alun vuoksi juoksuista tulee lähestulkoon aina vaikeita. Kiihdytysvaihe on nytkin isossa roolissa. Mikäli Spade Ace Frido onnistuisi pitämään edes asemat 3. sisällä, olisi totosijaan hyvät mahdollisuudet. 9 MASS ATTACK omaa terävän spurtin. Takarivin paikka laskee voittohaaveita, muttei vie niitä missään tapauksessa kokonaan. 4 VALNES GARY voitti Jyväskylässä johtopaikalta helpon lähdön. Mikäli nopea avaaja onnistuisi kuitenkin pääsemään suosikkikaksikon imuun, olisi totosija pikamatkalla tässäkin tehtävässä mahdollinen.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 2,8,14,4,13,16,7,10,9 + 3,1,15,11,5,6,12
T4-2: 8,5 + 4,6 (7,3)
T4-3: 3,1 + 5 (10,9)
T4-4: 3,2 (1,9)

Pieni systeemi 72 riviä, hinta 14,40 euroa.
Suuri systeemi 384 riviä, hinta 76,80 euroa.

PÄIVÄN DUO

3,1
3,2

Yhteensä 4 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 7

8,5,4,6
8,5,4,6
8,5,4,6,7,3,9,2

Yhteensä 72 yhdistelmää, hinta 36 euroa.

TROIKKA LÄHTÖ 9

3,2
3,2
1,9,4,6,12,11,5,7

Yhteensä 16 yhdistelmää, hinta 8 euroa.

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT

Ari Moilanen

L1/11 BUKOWSKI COMERY: Aika ravivarman oloinen aloittelija. Vähän tahmeaa on meno. Se ei suorita ihan siten miten pystyisi. Ruuna jättää vähän varastoon.

L4/4 VALIANT DREAM: Hevonen kiri mukavasti viime keskiviikkona. Siinä yksi vastustaja vähän tyssäsi eteen takasuoralla ja kärki pääsi hieman karkuun. Vahvasti tämä polki perille. Sillä on nyt kaksi asiallista starttia alla.

L4/7 JOHNNY FLAME: Saatiin Teivossa hyvä reissu. Puristusta täytyisi saada lisää.

L4/12 NEDDA MILLER: Tamma on ollut jo pitkään hyvä. Viimeksi Turussa se ei ehkä ollut ihan sellainen kuin edelliskerroilla. Kelpo esitys kuitenkin. Lähtöpaikka on ikävä, mutta ei hevosta kannata silti unohtaa. Se jaksaa kyllä kiriä.

L8/6 LECROSSE: Turussa jäätiin pussiin. Vermossa päästiin parijonoon. Ei tämä hirveästi kiertele kolmansia ratoja. Pekan hevosen (M.T.Lara Croft) takaa olisi voitu taistella voitostakin. Vire on tosi hyvä.

L9/1 SPADE ACE FRIDO: Vähän tasapaksu on hevonen ollut. Nyt on mainio lähtöpaikka. Jos tuosta saataisiin ihan namureissu, voisi ruuna olla aivan kärkikahinoissakin mukana.

Teemu Okkolin

L1/1 HOT LADY MATCH: Koelähtö oli oikein positiivinen yllätys. Tamma tuli siinä vikan lentävän tuhannen oman kelloni mukaan 17,5. Se on kotona laiska, eikä 1.27-vauhtia kovempaa oltu ajettu. Sellainen mielikuva minulla on, että hevonen lähtee ihan ok. Yritetään reippaasti liikkeelle ja katsotaan mihin päästään. Ei kovin laukkaherkän oloinen tapaus.

L2/10 MOPOHEIKKI: Ori aloittaa meiltä käsin. Se treenaa tosi hyvän tuntuisesti. Pettynyt olen, jos hevonen ei pärjää. Mukavastihan se meni jo edellisessä paikassa. Nyt on kovimmillaan laskettu 1.35-vauhtia. En jaksa laukkaa pelätä. Mielenkiintoinen hevonen seurata jatkossakin.

L6/4 OHIKIITÄVÄ: Ruuna teki viimeksi kovan juoksun ja tuli vielä pussissa maaliin. Harmittavan tyhmiä laukkoja tulee. Ravilla se pystyy ehdottomasti pärjäämään. Lähtöpaikalla ei ole suurta merkitystä. Hyppyjä tulee, jos on tullakseen.

Pasi Tikkala

L1/6 DON LEGGIO: Ori pystynee Vermossa suunnilleen samaan aikaan kuin koelähdössä, ehkä hieman allekin. Se ei ole tuntunut kovinkaan laukkaherkältä tapaukselta, mutta ainahan kisatilanne on omanlaisensa. Kokeessa se ainakin toimi asiallisesti voltissa.

L3/8 HASHTAG: Hevonen on nyt mennyt pari kertaa koko matkan ravia ja tulostakin on tullut. Se on tuntunut hieman varmemmalta, mutta kyllä matkalla silti tulee haparointeja ja puskemista. Ehjien starttien myötä ori saa toivottavasti lisää itseluottamusta. Lähtöpaikka on tälle aivan sopiva. Tuosta saa kiihdyttää rauhassa. Reipas matkavauhti olisi meille etu.

L4/7 JOHNNY FLAME: Kunto on ihan mukavalla mallilla. Hiukan tämä on yhden kirin hevonen. Paljon on ollut hankalia lähtöratoja ja juoksut ei ole helpolla onnistuneet. Paremmista asetelmista ruuna pystyy heti pärjäämään.

L7/9 LIKE IT OR NOT: Tamma rokotettiin ja tässä välissä sitä on myös treenattu lisää. Ihan kyvykäs hevonen. Hieman homma on vieläkin opettelua. Tältä paikalta saanee sopivan reissun. Vaikka porukka on kova, odotukset on puolivälin paremmalle puolelle.

Aripekka Pakkanen

L3/3 TIGER DILLON: Aivan hyvin hevonen tuli viimeksi loppua. Santtu ajoi sisälle ja esitys oli ihan ok. Tämä ei ole rakettiavaaja. Puoli nopea kuitenkin. Sisäratareissu on etu ruunalle.

L4/2 DILLON RIDE: Viime kisa oli vasta toinen pitkän tauon jälkeen. Ori lämmitti hyvin ja ehkä kuski siitä innostuneena ajoi turhankin optimistisesti. Avaus venähti 09-vauhtiseksi ja väsy tuli. Hevonen ei ole niin huono miltä näytti. Kuntoon nähden kiihdytys oli vain liian raikas. Odotetaan parempaa. Talven mittaan tämä tulee pärjäämäänkin.

L7/7 GRACE MATCH: Viime suoritus oli ehkä vähän tasainen. Toisaalta hevonen paransi ennätystään. Ehkä vastuskin oli varsin tasokas. Lisäksi rata oli tälle pikkasen liian kova. Ei tammassa nyt mitään moittimistakaan ole.

Emma Väre

L4/1 HERMAN HALM: Ruuna oli tosi hyvä viime keskiviikkona. Ekat 200-300 metriä mentiin kaasu pohjassa. Se oli nyt sellainen kuin kuuluu olla. En ole ennen päässyt hevosella yhtä rivakasti liikkeelle. Pakko tuosta on toki yrittää täysillä lähteä.

L7/10 CLAY BRICK: Hevonen oli aivan oma itsensä viimeksi. Siinä mentiin välissä hiljaa. Homma meni mahdottomaksi, sillä tämä ei yksinkertaisesti pääse pätkällä riittävän kovaa. Vastaava lähtöpaikka on jälleen. Toivotaan reipasta ylivauhtia.

L9/2 LEON COGER: Ruuna oli kipeä. Niin se oli edelliselläkin kerralla. Hevonen romahti viimeksi ihan täysin. Nyt kaiken pitäisi olla taas kunnossa. Tämän kohdalla on aina odotuksia. Normaalina se pystyy pärjäämään heti. Keulasta ruuna olisi parhaimmillaan.