Vermon lounasravit
19.01.2018
12:00

Vermon lounasravit

Käsiohjelman näköispainos

17.1.2018

Selaa julkaisua


  Vermon lounasravit 19.01.2018  
 

Vihjeet

POISJÄÄNNIT teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

TOTO4-VARMAVALINTA

Toto4-kuittien tukipilari on avauskohteen numero 4 CALLELA FLEMING. Viimeksi ruuna lähti jo toisessa kaarteessa parijonosta kolmannelle mistä se kierteli sitten 1500 metrin kirinsä rehdisti perille. Eriksson raportoi, että kyseessä on vielä hieman arka hevonen, eikä kiihdytykseen ole varsinaisesti tarkoitus panostaa. Kaiken pitäisi valmentajan mukaan olla startin alla kunnossa ja ravin maistuessa uskomme Hannu Torvisen ajokin olevan lähellä uransa avausvoittoa. Tom Erikssonin valmennettava saa kunnian toimia vihjesysteemiemme tukipilarina.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 4 (9,6)
T4-2: 5,7,4 + 2,6 (1,3)
T4-3: 5,4,6 + 9,2,8 (7,10)
T4-4: 4,10,2 + 3,7,9 (1,12)

Pieni systeemi 27 riviä, hinta 5,4 euroa.
Suuri systeemi 180 riviä, hinta 36 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

Lähtö 1.

RANKING
A) 5-6-9
B) 12-10-2-1-8-3-4-11-7
GOLD ARROW WEB - ALEJANDRA - VALLETTA -SLUMDOG

Lounasravien avauslähdön suosikkinamme starttaa keskeltä rataa matkaan kiihdyttävä numero 5 GOLD ARROW WEB. Viimeksi Lappeessa ruuna hyökkäsi 3. ulkoa viimeisellä takasuoralla ja kiri hyvin. Hannu Torvisen ajokki menee starttien myötä edelleen eteenpäin ja taistelee sopivassa porukassa tiukasti voitosta. Ykköshaastajaksi nostamme numeron 6 ALEJANDRA, joka teki syksyllä hyvät esitykset uransa avausstarteissa. Mikael Kopolan ajokki on pystyvän oloinen aloittelija ja uskomme sen olevan suoraan tauoltakin kärkihevosia. Myös takarivin 9 VALLETTA palailee tauolta. Jani Hautaviidan ajokki saanee tästä hyvän juoksun minkä päätteeksi tamma osallistunee tototaistoon. B-ryhmän käynnistävä 12 SLUMDOG pystyy sopivalla juoksulla nousemaan haastavasta lähtöpaikasta huolimatta korkealle.

Lähtö 2. | Toto4-1

RANKING
A) 4
B) 9-6-7-10-3-11-5-2-8-1
CALLELA FLEMING - JOHNNY BEGOOD - FLOWERY PARADISE - PEDRO MINT

Toto4-kierroksen avauskohteen selkeänä suosikkina starttaava 4 CALLELA FLEMING saa luottamuksemme ja Tom Erikssonin valmennettava saa kunnian toimia vihjesysteemiemme tukipilarina. Viimeksi ruuna lähti jo toisessa kaarteessa parijonosta kolmannelle mistä se kierteli sitten 1500 metrin kirinsä rehdisti perille. Eriksson raportoi, että kyseessä on vielä hieman arka hevonen, eikä kiihdytykseen ole varsinaisesti tarkoitus panostaa. Kaiken pitäisi valmentajan mukaan olla startin alla kunnossa ja ravin maistuessa uskomme Hannu Torvisen ajokin olevan lähellä uransa avausvoittoa.

Lähtö 3. | Toto4-2

RANKING
A) 5-7-4
B) 2-6-1-3
TEA'S FLOWER - KNOCKOUT SES - ABHAYA - WILHELM VICE

Toisessa Toto4-kohteessa kolme valjakkoa saa paikan A-ryhmästä ja sen myötä myös kapeammalta vihjekuitilta. Rankingin kärkeen kipuava numero 5 TEA'S FLOWER veti Porissa keulassa tasaista vauhtia ja punnersi kohtalaisesti perille. Olli Koivusen ajokki avaa kovaa ja Vermossa on keskeltä rataa hyvä päästellä menemään. Uran avausvoitto saattaa hyvinkin nähdä päivänvalon tässä lähdössä. 7 KNOCKOUT SES hyökkäsi puolestaan Porissa 3. ulkoa viimeisellä takasuoralla ja kiri hyvin maaliin. Mika Forssin ajokki on eturivin uloimmasta lähtöpaikasta huolimatta kuuden valjakon skabassa kuumimpia pelihevosia. 4 ABHAYA lopetti Jokimaalla kohtalaisesti 3. sisältä. Jouni Varamäen ajokki kirii hyvin selkäjuoksulla ja se kannattaa huomioida aikaisessa vaiheessa peleissä. B-ryhmän käynnistävä 2 WILHELM VICE on hieman epävarma, mutta pystyvä menijä. Ravilla Arto Laaksosen ajokki on mahdollinen menestyjä

Lähtö 4. | Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 5-4-6
B) 9-2-8-7-10-1-11-3
SPES PATRIAE - TREASURE DUST - CROSSOVER - LE TISSIER

Kolmannessa Toto4-kohteessa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä koitoksessa 5 SPES PATRIAE starttaa matkaan suosikkinamme. Kauden avauksessaan Jenna Ekmanin valmennettava seurasi Turussa kakkoseksi 2. sisältä. Toivo Niemen ajokki menee vielä startti alla varmasti eteenpäin ja uskomme ruunan taistelevan ykkösrahoista tasaisessa ryhmässä muiden A-ryhmäläisten kanssa. Ykköshaastajaksi kipuava 4 TREASURE DUST oli viimeksi tasainen 3. ulkoa. Lähtö on nyt sopivampi ja tässä porukassa Ari Moilasen ajokilta on lupa odottaa menestystä. Numero 6 CROSSOVER punnersi puolestaan viimeksi tasaisesti 2. ulkoa. Hannu Torvisen ajokki on kilpaillut selkeästi tätä kovemmissa tehtävissä ja tässä Riikka Helasrannan valmennettava nähdään varmasti mukana kärkikamppailussa. B-ryhmän käynnistävä numero 9 LE TISSIER paikkasi Jokimaalla asiallisesti lähtölaukkansa ja on mahdollinen totohevonen.

Lähtö 5. | Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 4-10-2
B) 3-7-9-1-12-5-6-8
KRAMPUS - VALIANT DREAM - JACKSON - WILDS CELEBRITY

Toto4-kierroksen ja Päivän Duon sinetöivässä ja samalla lounasravien troikkalähtönä toimivassa koitoksessa rankingin kärkeen nousee viimekertaisesta epäonnistumisesta huolimatta numero 4 KRAMPUS. Viimeksi Turussa ori pilasi 2. sisältä laukkaan loppukaarteessa. Ari Moilasen ajokki on kyvykäs menijä ja ravilla se pystyy varmasti pienestä paussista huolimatta menestymään. Ari Hartikainen kertoo, ettei Turun peitsille menoon löytynyt varsinaista syytä mutta hevosta on tuon kisan jälkeen huollettu. Valmentaja ei paukuttele henkseleitään startin alla mutta tiedostaa kyllä realistiset menestyssaumat. Ykköshaastaja 10 VALIANT DREAM hyökkäsi viimeksi Teivossa 4. ulkoa viimeisellä takasuoralla ja kiri asiallisesti. Hannu Torvisen ajokki tekee tasaisen varmaa työtä ja kirii takarivin lähtöpaikasta huolimatta mukaan kärkikamppailuun. 2 JACKSON oli kauden avauksessaan tasainen 5. ulkoa. Kari Rosimon ajokki parantaa startti alla ja se kannattaa huomioida aikaisessa vaiheessa pelejä suunniteltaessa. B-ryhmän käynnistävä 3 WILDS CELEBRITY on tehnyt asiallisia esityksiä ja on mahdollinen.

PÄIVÄN DUO

5,4,6
4,10,2

Yhteensä 9 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 5

2,4,10
2,4,10
2,3,4,7,9,10

Yhteensä 24 yhdistelmää, hinta 12 euroa.

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT

Ari Hartikainen

L5/4 KRAMPUS: Hevonen meni viimeisessä startissaan Turussa peitsille. Sitä vähän tutkittiin kilpailun jälkeen. Ei mitään ihmeempää löytynyt. Pieniä huoltotoimenpiteitä tehtiin kuitenkin. Muutaman kerran on käyty Vermossa ajamassa rauhallisesti. Hiukan tässä nyt kokeillaan missä mennään. Ihan normaalilta ori on tuntunut treeneissä. On meillä varmastikin jonkunlaiset saumat pärjätä hetikin. Hevosena aika lailla epävarma tapaus. Se on palvellut kuitenkin varsin hyvin.

Tom Eriksson

L2/4 CALLELA FLEMING: Hevonen on mennyt ihan hyvin uran alkustartit. Ei voi moittia. Se on hiukan arka tapaus ja varovaisesti täytyy edetä. Haluttaessa ruuna varmasti avaisi suht kovaakin. Tässä vaiheessa ei ole järkevää lähteä liikaa panostamaan alkuun. Muutenkin tällä on riittävästi painetta ja turha lähteä lisää kuumentamaan hevosta. Alussa porukan mukana eteenpäin ja katsotaan mikä paikka saadaan. Viimeksi se kiersi viimeiset 1500 metriä kolmatta rataa ilman vetoapua. Ruuna oli oikein hyvä, vaikka neljänneksi jäikin. Nyt on uusi yritys. Päällisin puolin ei ole mitään negatiivista raportoitavaa.

Ville Tonttila

L1/5 GOLD ARROW WEB: Ruuna meni tosi hyvin Lappeessa. Se käyttäytyikin asiallisesti. Ekaan starttiin hevonen oli vähän kuuman sorttinen. Se teki hyvän juoksun ja olin oikein tyytyväinen hevoseen.

L2/5 FESTINA PRESTO: Jäätiin viimeksi pussiin. Vaikea sanoa kuinka paljon varaa jäi. Ehkä siinä muutama sija paloi. Kohtalainen suoritus.

L4/10 LEONORA FORTIS: Tämä on enempi sisäratareissun hevonen. Lahdessa ajoin parijonosta. Aivan mukava esitys. Tamma meni hyvän ajan ja sai rahaa. Lounaskisoissa se voisi olla totossakin. Kelpo kunnossa hevonen kilpailee.

L5/7 MEMPHIS MINNIE: Tamma teki Kouvolassa 800 metrin kirin kolmatta rataa. Se tuli tasaisesti perille. Hevonen ravaa paremmin kuin ennen taukoa. Aika kyvykäs tapaus. Vähän katkonaista on ollut kilpaileminen. Nyt on startti alla ja jossain tamma voi kohta pärjätäkin.

Joni Hakala

L3/3 KNOWING SES: Tammalla on ollut paljon terveyshuolia matkalla. Ajetaan nyt vielä hiukan reippaammat viimeistelyt ja katsotaan sen jälkeen, lähteekö tämä ollenkaan mukaan Vermoon.

L3/7 KNOCKOUT SES: Hevonen ei vielä täysin ymmärrä kilpailemista. Se katselee omia aikojaan maisemia, eikä ota hommaa oikein tosissaan. Pienellä varauksella.

L5/9 ASPENHILL´S APACHE: Pidempi tauko on alla. Myös tällä on ollut terveysmurheita. Kelien vuoksi ei ole päästy hirveän kovaa ajamaan. Ruuna on kyllä aika kuumaluontoinen ja sillä treenataan muutenkin pääsääntöisesti rauhallisesti. Starttien myötä haetaan paras kunto.

Emma Väre

L1/2 WHITNEY CRITIC: En ole ajanut hevosella hiittiä. Taustavoimat ovat olleet tyytyväisiä tamman otteisiin. Radallakin on käyty. Kuitenkin ehjä startti on ykköstavoite.

L2/2 CROSSFIRE IT: Lähtöpaikka on optimi. Forssassa ruuna väsyi vikalla satasella. Siihen asti tuo startti oli hevosen paras pitkään aikaan. Alla oli hieman väliä ja nyt on taas tuore kilpailu kropassa. Uskon ruuna parantavan viime kerrasta.