Vermon Toto65-ravit
14.03.2018
18:00

Vermon Toto65-ravit

Lähdöt 14.3.2018

Käsiohjelman näköispainos

14.3.2018 Vermo

Selaa julkaisua


  Vermon Toto65-ravit 14.03.2018  
 

Vihjeet

POISJÄÄNNIT teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

TOTO65-VARMAVALINNAT

Toto65-systeemit rakennetaan tällä kerralla kahden suosikkivarman varaan. Ensimmäinen tukipilari on kolmannessa kohteessa neljättä peräkkäistä voittoa tavoitteleva 8 FAST TIME. Erkki-Pekka Mäkisen talliin liisausreissulta loppusyksyllä palannut ruuna oli tuon hetkiseen voittosummaansa nähden oikein lahjakkaan tuntuinen menijä. Tilipussin karttuminen 7.500 eurolla ja kolmen peräkkäisen voiton putki ei olekaan yllättänyt ja nähdäksemme ruunan kapasiteetti riittää edelleen selkeästi tätä kovempiin tehtäviin. Taktiikkaa tuskin tarvitsee arvuutella, Mäkinen lataa kasiradaltakin täydet kiihdytykseen ja pyrkii keulaan. Totta kai näin ulkoa löytyy riskitekijöitäkin esim. laukan tai ylikovan avauksen muodossa. Mikäli Fast Time kuitenkin keulaan pääsee, se pystyy vetämään lähtöä maaliin saakka. Päätöskohteessa 2 NITRO DIABLO saa luottamuksemme. Sekä Tapio Mäki-Tulokas että Mika Forss olivat luottavaisella mielellä ennen tuoreinta Jokimaan starttia ja kyllähän ruuna todella kovan esityksen tekikin, vaikka joutui lopulta tyytymään niukasti kakkosrahoihin Piedmontin runtatessa lopussa voittoon. Keulapaikasta Mika Forssin ei tarvitse tässä kilvoitella, paikka valmiiksi toisella radalla on nähdäksemme vahva etu. Tauluaan vaarallisemmalla ruunalla voi sitten tarvittaessa tehdä aikaisessa vaiheessa ratkaisuja, Nitro Diablo pystyy kyllä tekemään juoksuaan. Mikäli suosikki suorittaa kykyjensä ja vireensä edellyttämällä tasolla, on se vahvasti kiinni ykkösrahoissa.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 7,5,6,3 + 2,1,4 (10,8)
T65-2: 11,12 + 6,9,2,3 (13,10)
T65-3: 8 (6,2)
T65-4: 7,1,12,13,16 (8,9)
T65-5: 3,8,6,4 (1,2)
T65-6: 2 (4,7)

Pieni systeemi 160 riviä, hinta 16 euroa.
Suuri systeemi 1008 riviä, hinta 100,8 euroa.

Toto65-pelijakauma teksti-tv:stä.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

Lähtö 1.

RANKING
A) 11-1-5
B) 9-7-4-2-3-10 C) 12-8-6
CREDIT TO LOVE - GOLDEN ICON - CLAY BRICK - ONE POINT

Ravien avauslähdössä tarjoamme kolmelle valjakolle paikan A-ryhmästä. Haastavasta lähtöpaikasta huolimatta suosikkinamme starttaa matkaan numero 11 CREDIT TO LOVE. Viimeksi ruuna eteni johtavan rinnalta loppukaarteessa keulaan ja oli hyvä kakkonen. Mika Forssin ajokki on kyvykäs aloittelija ja se on mennyt starttien myötä eteenpäin. Uskomme Tapio-Mäkitulokkaan valmennettavan kipuavan töitä tehden mukaan kärkikamppailuun. Tauolta palaava 1 GOLDEN ICON heittänee kovimman haasteen. Tuomas Korvenojan ajokki on saanut hyvän lähtöpaikan ja vaikka 3-vuotiskauden esitykset eivät varsinaisesti vielä säväyttäneet, on tamma mielenkiintoinen seurattava. 5 CLAY BRICK hyökkäsi puolestaan viimeksi täällä Vermossa loppukaarteessa 3. ulkoa ja kiri hyvin. Emma Väre kommentoi startin alla ajokkiaan ihan positiiviseen tyyliin eikä kärkipään sijoitukset yllättäisi. B-ryhmän käynnistävä 9 ONE POINT saa hyvän juoksun ja on mahdollinen totohevonen.

Lähtö 2.

RANKING
A) 5
B) 2-1-4-3
WINGMAN - BEAN DEAD CERT - PANCAKE ROCKS - MAS CALUPSO

Toisena lähtönä ravattavassa 3-vuotiaiden lämminveristen Hippos-sarjassa tarjoamme selkeän suosikkiaseman uloimmalta paikalta matkaan kiihdyttävälle numerolle 5 WINGMAN. Se nousi kauden avauksessaan Jokimaalla viimeisellä takasuoralla 3. sisältä johtavan rinnalle, painui keulaan loppukaarteessa ja jatkoi sitten varmaan voittoon. Tuon tuoreen vahvan näytön ansiosta uskomme Ari-Pekka Pakkasen valmennettavan mahdollisuuksiin tässäkin tehtävässä. B-ryhmän käynnistävä 2 BEAN DEAD CERT aloittelee kauttaan. Tuomas Korvenojan ajokki on viime sijoituksiaan parempi ja heti huomion arvoinen. Positiivisen lämmityksen myötä se ansaitsisi ehkä jopa paikan toisena hevosena A-ryhmässä. 1 PANCAKE ROCKS kiri omassa kauden avauksessaan Porissa kakkoseksi 2. sisältä. Joni-Petteri Irrin ajokki saa hyvän juoksun ja pystyy varmasti parantamaan kauden avauksestaan. 4 MAS CALYPSO menee starttien myötä eteenpäin ja omaa totosaumat.

Lähtö 3.

RANKING
A) 2
B) 4-3-6-9-5-10-11-12-1-7-8
MAGIC FROM HEAVEN - AMERICAN DREAM - GO GO PEZZO - SAPPHIRA

Kolmannessa lähdössä lahjakkaaksi tiedetty 2 MAGIC FROM HEAVEN valtaa yksin parhaan A-ryhmän. Jukka Kinnusen kommentit kauden avauksen alla antoivat odottaa passiivista ajotaktiikkaa ja auton irrottua hän ottikin ajokkiaan kiinni. Asemat löytyivät lopulta porukan hänniltä, mistä Magic From Heaven teki sitten oikein rehdin esityksen kulkien viimeiset 700 metriä 13,3-kyytiä. Aivan vapaasti tamma ei edes loppua päässyt tulemaan ja esitys oli merkittävästi sijoitusta parempi. Paikka valmiiksi toisella radalla on vahva etu ja startti kropassa Magic From Heaven vielä terävöityy. Ilman epäonnea uskomme suosikin olevan tiukasti kiinni ykkösrahoissa. Haastajaporukan käynnistävä 4 AMERICAN DREAM nousi Turussa 3. sisältä loppukaarteessa ulos ja kiri sitten varmaan voittoon. Alla oli pieni taukoa ja Mika Forssin ajokki varmasti vielä parantaa startti kropassaan. Suosikin lyöminen ei tule kuitenkaan olemaan helppoa. 3 GO GO PEZZO hyökkäsi viimeksi 6. ulkoa 800 jäljellä ja kiri hyvin. Pekka Korven ajokki saa nyt paremman juoksun ja pystyy kamppailemaan kärkisijoista. 6 SAPPHIRA kiri viimeksi 5. ulkoa viimeiset 800 metriä 13,5-vauhtia. Ari Moilasen ajokki kilpailee nousukunnossa ja esitystä seurataan tässä mielenkiinnolla. 9 WAR CHILD on epävarma, mutta pystyvä menijä. Ravilla se on mahdollinen menestyjä.

Lähtö 4 | Toto65-1

RANKING
A) 7-5-6-3
B) 2-1-4-10-8-11
ARCHIE DREAM - FINE BY ME - SCAMPI - WHOLE LOTTA LOVE

Toto65-kierroksen avauskohteessa 7 ARCHIE DREAM kipuaa haastavasta lähtöpaikasta huolimatta rankingin kärkeen. Peruskyvykäs ruuna palasi viimeksi vakuuttavalla tavalla muutaman kuukauden tauolta. Raitala panosti suojattinsa kanssa ulkoradoilta vahvasti kiihdytykseen, ruuna paiskasi kyselemättä keulaan ja voitti sitten oikein varmaan tapaan. Tuskin taktiikka tuosta mihinkään muuttuu, startti kropassa Archie Dream luonnollisesti vielä terävöitynee. Keulasta Archie Dream olisi vahvoilla. Ykköshaastajaksi nostamme pitkään tasaisen hyvässä kunnossa kilpailleen numeron 5 FINE BY ME. Viimeksi Olli Koivunen nosti ajokkinsa yllättäen jo 1400 jäljellä 2. sisältä johtavan rinnalle. Sitkästi tamma punnersi sitten maaliin. Selkäjuoksulla Fine By Me kirii loppua kovaa. 6 SCAMPI aloitti uudessa kotimaassaan positiivisella suorituksella. Nätin reissun päätteeksi ruuna kiri viimeisen 800 metriä 11,8-kyytiä osoittaen olevansa kelpo menijä sarjoihinsa. Ari Moilasen positiivisten kommenttien siivittämänä 3 WHOLE LOTTA LOVE saa myös paikan A-ryhmästä. Ari Moilasen ajokki avaa kovaa ja se varmasti parantaa saatuaan startin kroppaansa. Olisko tässä jopa saumat keulajuoksuun? B-ryhmän kärkeen kipuava 2 FLYNN BOKO on valmiiksi toisella radalla. 1 ZATOPEK HOSS teki lauantaina hyvän välistartin. 4 HOPELESS GUY suorittaa tasaisessa vireessä.

Lähtö 5 | Toto65-2

RANKING
A) 12-11
B) 6-9-2-3-13-10-1-8-4 C) 7
JETSU - RIIPINEN - MORISON - LAKSIN LYYTI

Toisessa Toto65-kohteessa ravattavassa Valtra Sisusarjassa kaksi kovinta tuntuvat erottuvan hieman muusta porukasta. Kolmatta peräkkäistä voittoa tavoitteleva 12 JETSU on itselleen varmasti hyvin sopivalla matkalla niukka suosikki. Joitakin seikkoja on kuitenkin huomioitava. Vaikka ravi on kahdessa edellisstartissa maistunut, ei laukka sinänsä mikään jättiluokan yllätys olisi. Sarja ei istu parhaalla mahdollisella tavalla ja 60 metrin takamatka on haastava lähtökohta. Lisäksi pelikannatus tulee varmasti olemaan vähintäänkin riittävällä tasolla. Vahvassa iskussa jatkava 11 RIIPINEN on kova haastaja. Vermossa 28.2. Jouni Miettisen valmennettava jäi juoksemaan sisäradan syövereihin, eivätkä kiritilat lopulta auenneet riittävän aikaisin. Teivossa Riipinen palasi voittokantaan kirimällä 2. ulkoa ykkösrahoille. Lauantaina täällä Vermossa Riipinen juoksi matkalla 7. sisällä, pääsi viimeisellä takasuoralla etenemään 5. sisälle ja maalisuoralla ori sitten käänteli ulommaksi ja kiri ihan kelpo tyyliin. Startti teki varmasti hyvää tätä kisaa ajatellen. Haastajaporukan kärki vaikuttaa tasaiselta. 6 MORISON ei olisi ravillakaan pystynyt voittoon Teivossa. Esityksessä ei ollut kuitenkaan moittimista. 9 LAKSIN LYYTI alisuoritti Lappeessa mutta palasi sitten Kouvolassa jo tasolleen. Juostava matka suosinee vahvaa tammaa. 2 HYVÄNNÄKÖINEN ja 3 VILLIHIISI valtaavat seuraavat paikat. Villihiisillä on ollut viime starteissa haasteita. Parin laukkastartin välissä Lahdessa 22.2. ruunalta lähti kenkä.

Lähtö 6 | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 8
B) 6-2-7-3-1-9-11-4-5-12-10
FAST TIME - BLACK ICE BOOST - SPEAK OF THE DEVIL - AESTER VON BENTZ

Kolmannessa Toto65-kohteessa ja samalla illan Toto4-kierroksen käynnistävässä koitoksessa haastavasta lähtöpaikasta huolimatta 8 FAST TIME valtaa rankingin kärkipaikan itselleen. Erkki-Pekka Mäkisen talliin liisausreissulta loppusyksyllä palannut ruuna oli tuon hetkiseen voittosummaansa nähden oikein lahjakkaan tuntuinen menijä. Tilipussin karttuminen 7.500 eurolla ja kolmen peräkkäisen voiton putki ei olekaan yllättänyt ja nähdäksemme ruunan kapasiteetti riittää edelleen selkeästi tätä kovempiin tehtäviin. Taktiikkaa tuskin tarvitsee arvuutella, Mäkinen lataa kasiradaltakin täydet kiihdytykseen ja pyrkii keulaan. Totta kai näin ulkoa löytyy riskitekijöitäkin esim. laukan tai ylikovan avauksen muodossa. Mikäli Fast Time kuitenkin keulaan pääsee, se pystyy vetämään lähtöä maaliin saakka. B-ryhmän käynnistävä 6 BLACK ICE BOOST tykitti viimeksi nappireissun päätteeksi kanuunakirillä ohi kovasta MAS Aristocratista. Hyvässä kunnossa kilpaileva 2 SPEAK OF THE DEVIL on perusvaljakoita. 7 AESTER VON BENTZ alleviivasi Mikkelissä niin kovaa kuntoaan kuin kykyjäänkin, vaikka joutui lopulta tyytymään kakkosrahoihin. Kouvolassa Sami Alamaa pakitteli alussa ja asemat löytyivät porukan hänniltä. Siellä tamma laukkasi 2. kaarteessa, minkä jälkeen se ei saanut enää ravirytmistä kiinni, seurauksena hylkäys väärästä askellajista. Aika näyttää, miten juoksu tällä kerralla onnistuu haastavalta paikalta. 3 ERICA EME avaa kovaa, mikäli malttaa vain ravata. Killerin välistartissa se laukkasi 3. sisältä 800 jäljellä hylkäykseen.

Lähtö 7 | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 7-1-12-13-16
B) 8-9-4-14-3-6-5-2-10
DARK DEFENDER - SAHARA PREACHERMAN - MISTER LANE - PAPA CORLEONE

Neljäntenä Toto65-kohteena ja samalla ravien ensimmäisenä troikkalähtönä toimivassa Karanor Teräsmiesliigassa rankingin kärkeen on tungosta ja peräti kuusi valjakkoa saa paikan parhaasta A-ryhmästä. Kiihdytys on mielenkiintoinen, uskomme nimittäin paalun parhaiden eli numeroiden 7 DARK DEFENDER ja 1 SAHARA PREACHERMAN juoksevan piikki-selkä -asetelmassa. Mikäli kaksikko pääsee suhteellisen nopeasti yhteisymmärrykseen keulahevosesta, vaikeutuu takahevosten tehtävä selkeästi. Dark Defender on suosikkimme juoksemaan keulassa. 12 MISTER LANE suoritti viimeksi ihan kelpo tavalla jouduttuaan kiertämään sekä alussa että lopussa ulkoradoilla. 13 PAPA CORLEONE oli helmikuun alussa Lahdessa hyvä mutta on jäänyt sen jälkeen kertaalleen pois. Lämmitys kertoo lisää päivän vireestä. Pitkän takamatkan 16 SELENE LUNE on hyvä hevonen tähän lähtöön ja Harri Koivusen suojatti on näistäkin asemista pelihevosia.

Lähtö 8 | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 3-8-6-4
B) 1-2-9-11-7
VIVA ORION - OHIKIITÄVÄ - HULLUDUUNARI - MUUSAN TYTTÖ

Viidennessä Toto65-kohteessa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä koitoksessa rankingin kärkinimet Dranken ja Ruutu-Jokka ovat jääneet kotitalliin. Neljä valjakkoa saa nyt paikan A-ryhmästä. Tasaisessa lähdössä ehjä onnistunut suoritus voi niistä jokaisen kohdalla kantaa ykkösrahoille. Rankingin kärkeen kipuaa nousukuntoiselta vaikuttava 3 VIVA ORION. Se punnersi viimeksi Lahdessa rehdisti johtavan rinnalta ja vastaavalla tasolla suorittaessaan se taistelee tässä varmasti voitosta. Veikko Herrasen valmennettavan esitystä seurataan mielenkiinnolla. Kyvykäs mutta epävarma 8 OHIKIITÄVÄ menestyy, mikäli vain malttaa ravata. Teemu Okkolin on startin alla varsin luottavaisen oloinen suojattinsa mahdollisuuksien suhteen. 6 HULLUDUUNARI teki Lappeessa kiihdytyksessä tulleen laukan jälkeen kelpo esityksen ja viimeksi Lahdessa jäi juoksunkulun suhteen jossiteltavaa. Pertti Niverin valmennettava on ilman muuta yksi lähdön kuumimmista suosikeista. Ravilla Jani Ruotsalaisen ajokki on vaarallinen. 4 MUUSAN TYTTÖ avaa hyvin ja saa asemat kärkiporukasta. Aika näyttää, löytyykö Pertti Puikkosen ajokilta taistelutahtoa loppusuoran vääntöön.

Lähtö 9 | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 2
B) 4-7-6-8-9-5-1-11-12
NITRO DIABLO - LOVETOWN - ARAGORN HOSS - POR NIE ROCK

Toto65- ja Toto4-kierrokset päättävässä ja samalla illan toisena troikkalähtönä toimivassa koitoksessa selkeänä suosikkinamme matkaan starttaava 2 NITRO DIABLO saa vahvan luottamuksemme peleissä. Sekä Tapio Mäki-Tulokas että Mika Forss olivat luottavaisella mielellä ennen tuoreinta Jokimaan starttia ja kyllähän ruuna todella kovan esityksen tekikin, vaikka joutui lopulta tyytymään niukasti kakkosrahoihin Piedmontin runtatessa lopussa voittoon. Keulapaikasta Mika Forssin ei tarvitse tässä kilvoitella, paikka valmiiksi toisella radalla on nähdäksemme vahva etu. Tauluaan vaarallisemmalla ruunalla voi sitten tarvittaessa tehdä aikaisessa vaiheessa ratkaisuja, Nitro Diablo pystyy kyllä tekemään juoksuaan. Mikäli suosikki suorittaa kykyjensä ja vireensä edellyttämällä tasolla, on se vahvasti kiinni ykkösrahoissa. Tiukimmin keulapaikasta taistelevat varmasti B-ryhmän käynnistävät 4 LOVETOWN ja 7 ARAGORN HOSS. Myös 5 FINN MCCOOL avaa kovaa mutta sen kohdalla päivän vire on alla olevien epäonnistumisten myötä suurehko arvoitus. 6 POR NIE ROCK on tottunut tekemään kovissa lähdöissä hyvää työtä. Mukavan tilin 3-vuotiskaudella tehnyt 8 VIXPRESS LI on mielenkiintoinen seurattava.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T65-3: 8 (6,2)
T65-4: 7,1,12,13,16 + 8,9,11 (14,3)
T65-5: 3,8,6,4 + 1,2,9,11,7
T65-6: 2 (4,7)

Pieni systeemi 20 riviä, hinta 4 euroa.
Suuri systeemi 72 riviä, hinta 14,4 euroa.

PÄIVÄN DUO

3,8,6,4
2

Yhteensä 4 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 7

1,7
1,7,12
1,7,12,13,15,16

Yhteensä 20 yhdistelmää, hinta 10 euroa.

TROIKKA LÄHTÖ 9

2
4,6,7,8
1,4,5,6,7,8,9

Yhteensä 24 yhdistelmää, hinta 21 euroa.

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT

Ari Moilanen

L4/3 WHOLE LOTTA LOVE: Ajelin Lahden paluustartissa sisällä. Missään vaiheessa ei tullut kunnolla tiloja. Hevonen tuli hyvävoimaisena maaliin. Nyt on maili ja mukava lähtöpaikka. Eiköhän tuosta koiteta keulaan. Aika lähellä kärkeä ruunan pitäisi olla.

L4/11 DREAMBOW: Ruuna ei ollut ihmeellinen tammikuun vikoihin startteihin. Se on vaihtanut valmentajaa ja taukoa on alla. Päivän virettä en osaa kommentoida.

L7/7 DARK DEFENDER: Hevonen voitti helposti Lahdessa suoraan pitkältä tauolta. Tämä on tosi epävarma tapaus. Matka käy ja ravilla se pystyy pärjäämään.

L9/5 FINN MCCOOL: Vermossa ruuna painoi itsensä selässä pökerryksiin. Se ei asettunut lainkaan menemään ja lopputuloksena oli sitten keskeytys. Teivon voittostartissa hevonen oli oikein hyvä ajaa takaakin.

L9/6 POR NIE ROCK: Ruuna voitti Teivossa helposti sopivan lähdön. Juoksun onnistuessa se on riittävä hevonen näihinkin porukoihin. Ei sitä ihan passaa unohtaakaan.

Joni-Petteri Irri

L2/1 PANCAKE ROCKS: Tamma oli hyvä kakkonen uran avauksessaan Porissa. Kiva aloitus. Lähtöpaikka on mainio. Tarkoitus on ajaa nättejä reissuja näin alkuun. Kehitetään varsaa pikkuhiljaa. Aivan mukava aloittelija. Mielenkiinnolla seurataan jatkoa.

L3/12 EXPLODING BELLE: Porin tauon jälkeisen startin laukan otan omaan piikkiini. Ajoin siinä kaverin pyörään. Tämä on ihan lahjakas hevonen. Lähtöpaikka on ilkeä. Ehjää starttia haetaan. Sellaisella on aivan mukavat odotukset. Asetelmien myötä on voittaminen silti vaikeaa.

L6/6 BLACK ICE BOOST: Ruuna oli hyvä viime kerran voittojuoksussaan. Seinäjokea lukuun ottamatta se on tehnyt koko ajan asiallisia esityksiä. Tämä lähtee aika reippaasti liikkeelle. Eiköhän siinä koiteta eteenpäin. Jos hevonen jatkaa samalla tasolla, on sillä kelpo sauma taas menestyä.

L7/3 VIVA LA VIDA: Hevonen suorittaa aika tasaisesti. On se välillä vähän väläytellytkin. Pitkä matka on ok. Sopivalla selkäreissulla tamma roikkuu jonnekin. Voittaminen on varmasti vaikeaa, mutta asiallinen sijoitus ei ole mahdottomuus.

Emma Väre

L1/5 CLAY BRICK: Ruuna oli viimeksi ihan hyvä. Yksi parempi oli vain vastassa. Se on pikkasen petrannut koko ajan. Alkanut oppia hommaa.

L3/1 EKO KRISTALL: Lähtöpaikka on mainio. Hevonen oli viimeksi vaisu. Se meni lopussa maitohapoille. Tuosta pitää kyllä parantaa.

L6/4 GET GOING GINNY: Kahdessa viime startissa juoksut on menneet pieleen. Toissa kerralla pakittelin hännille ja tehtävä oli toivoton. Viimeksi jäin toiselle radalle ja päästiin vasta ihan lopussa tulemaan. Oma virheeni. Hevosessa ei ollut moitittavaa. Tamman kunto on mallillaan.

L9/9 ESTELLE HALM: Hyvä lähtöpaikka on sattunut. Viime kilpailuun hevonen oli pettymys. Rata oli aika kova ja tuo saattoi vaikuttaa. Tamma ehkä pikkasen arkoi alustaa. Jos se suorittaa taas normaalilla tasollaan, pystyy se pärjäämään.

Juha Utala

L1/2 VALLEY´S CHANCE: Nyt on vaihteeksi parempi lähtöpaikka. Kyllä minulla jonkinlaisia odotuksia on. Tamma pystynee olemaan totossa juoksun onnistuessa.

L5/2 HYVÄNNÄKÖINEN: Tamma tekee tasaista jälkeä. Pitkä matka tuskin on haitta. On tämä joskus laukannutkin. En silti hirveästi osaa pelätä hyppyä voltin kakkoselta. Se voisi olla totohevosia.

L5/6 MORISON: Ruuna kilpailee mukavassa vireessä. Teivossa meno oli hieman väkinäisempää kuin edellisstartissa. Hevonen laukkasi lopussa vähän omia aikojaan. Todennäköisesti kakkossija paloi siihen. Jos ruuna esiintyy jälleen samalla tasolla kuin Vermossa, hätyyttelee se kärkisijoja. Tämä ei ole kauhean nopea ekoilla askelilla, mutta matka käy hyvin.

Tapio Mäki-Tulokas

L1/11 CREDIT TO LOVE: Olin aivan tyytyväinen ruunan viime esitykseen. Ei sen ravi vieläkään ollut ihan sataprosenttista. Kapasiteetti tällä on hyvä. Hevosta on hiukan hoidettu kotona. Uskotaan, että ravi käy nyt paremmin. Katsotaan toki tämä startti ensin.

L9/2 NITRO DIABLO: Forssan esityksessä ei ollut mitään moitittavaa. Sitkeä suoritus johtavan rinnalta. Paremman juoksun saanut kaveri tuli lopussa ohi. Lähtöpaikka sopii hyvin. Tämä ei ole ihan raketti alussa. Mielellään näkisin tällä kertaa parijonoreissun, mutta toki tilanteen mukaan ajetaan. Suosiollisella juoksulla ruuna pystyy voittokamppailuun.

Teemu Okkolin

L5/12 JETSU: Tosi hyvin hevonen on mennyt nyt. Onneksi ori on malttanut ravata ja tulosta on syntynyt. Takamatkaa on ja vastus kova. Näin pitkällä matkalla tuolla ei ihan niin suurta merkitystä ole. En unohtaisi tätä lapulta poiskaan. Jos se ravaa, kaikki on mahdollista.

L8/8 OHIKIITÄVÄ: Ruuna oli viime keskiviikkona laukkatuulella. Tämä osaa olla sellainenkin. Ajatus ei ole aina täysin mukana kilpailemisessa. Hevonen käytiin läpi startin jälkeen ja kaikki on ok. Kunnossa se kilpailee. Pärjääminen ei yllättäisi.

Tapahtumakalenteri

 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit