Vermon Toto65-ravit
18.04.2018
18:00

Vermon Toto65-ravit

Käsiohjelman näköispainos

18.4.2018 Vermo

Selaa julkaisua


  Vermon Toto65-ravit 18.04.2018  
 

Vihjeet

POISJÄÄNNIT teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

TOTO65-VARMAVALINNAT

Toto65-systeemit rakennetaan tällä kerralla kahden suosikkivarman varaan. Ensimmäinen tukipilarimme on Tammatähden selkeä suosikki 9 HUIMARIINA. Totta kai 40 metrin takamatkalta riittää kiinni kurottavaa mutta tehtävää helpottaa se seikka, ettei 20 metrin takamatkalla ole yhtään valjakkoa. Tämän myötä Ari Moilanen pääsee käytännössä kiertelemättä haluamallaan tavalla kiinni pääryhmään, jonka Huimariina sitten pystynee ongelmitta kiertämään ulkokautta joko viimeisellä takasuoralla tai päätöspuolikkaan aikana. Huimariina on ollut kauden molemmissa starteissaan todella hyvä. Esityksessä ei ollut viime kerrallakaan moitittavaa, vaikka Johanna Sianojan valmennettava ei Juliette Laxin etumatkaa pystynytkään kiinni kuromaan. Omalla tasolla suorittaessaan Huimariina on tiukasti kiinni ykkösrahoissa. Päätöskohteessa liputamme kelpo vastuksesta huolimatta numeron 4 EXUBERANCE puolesta. Ei haastajiakaan moittimaan voi käydä mutta niin väljään tyyliin Exuberance voittoja tauluun on nakutellut, ettei sen tappiolla spekulointi suuremmin kiinnosta tälläkään kerralla. Toissakerralla ruuna hölkkäsi 2. ulkoa viimeiset 400 metriä 10,0-kyytiä ilmavalla tyylillä ja voitti ylivoimaiseen tapaan. Viimeksi vastoin useimpien odotuksia se piti sisäradalta lopulta aika helpostikin keulat, veti tasaisen reipasta läpi matkan ja voitti varmasti. Suosikki lienee vahvoilla juoksulla kuin juoksulla, vaikka kovia on toki vastassa.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 8,10,7,3,2,5 (9,1)
T65-2: 1,8 + 5,12,9 (6,10)
T65-3: 9 (2,8)
T65-4: 16,12,13,7,10 + 8,1 (11,6)
T65-5: 7,1 + 4,10,6,9 (5,8)
T65-6: 4 (7,6)

Pieni systeemi 120 riviä, hinta 12 euroa.
Suuri systeemi 1260 riviä, hinta 126 euroa.

Toto65-pelijakauma teksti-tv:stä.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

Lähtö 1.

RANKING
A) 9-8-4-7
B) 3-6-11-5-1-10-2
SALIENT ARROW - CASHAW BOKO - CYRIS LANE - HIT THE ROAD JACK

Avauslähdössä tarjoamme neljälle valjakolle paikan A-ryhmästä. Rankingin kärkeen nostamme takarivistä huolimatta numeron 9 SALIENT ARROW. Uran avausstartissa ruuna nousi 4. sisältä ensimmäisellä takasuoralla toiselle ilman vetoapua, mistä se puristi lopussa niukkaan voittoon. Hannu Torvisen ajokki on lahjakas aloittelija ja seuraamme sen esitystä suoraan tauolta mielenkiinnolla. 8 CASHAW BOKO eteni puolestaan Teivossa johtavan rinnalta viimeisellä takasuoralla keulaan ja tuli sitten hyvin perille. Hannu Korven ajokki pystyy juoksun onnistuessa uran avausvoittoonkin. Paalun paras 4 CYRIS LANE oli viime startissaan keulasta hyvä kakkonen. Hannu-Pekka Korven ajokki avaa hyvin ja se saattaa tälläkin kerralla päästä keulaan. Siitä tamma vetäisi varmasti pitkään. 7 HIT THE ROAD JACK päässee juoksuradaltaan hyviin asemiin ja on ravilla mahdollinen menestyjä.

Lähtö 2.

RANKING
A) 3-12-5
B) 5-1-2-6-9-4-11-10 C) 7-8
LICENCE HOLDER - TIGER ECUS - ATTACK DIABLO - EXTREME LUCA

Montén SM-karsinnassa 3 LICENCE HOLDER kipuaa rankingin kärkeen. Viimeksi ruuna hyökkäsi 3. ulkoa etusuoralla, eteni viimeisellä takasuoralla johtavan rinnalle ja puristi lopussa varmaan voittoon. Tyylipuhdas tolppaputki kertoo kaiken oleellisen Jenni Kaijan ajokin vireestä ja kyvyistä. Tässäkin tehtävässä Licence Holder on se hevonen, jonka kukistaminen on muille kova haaste. Aivan jäätävässä vireessä viimeksi tauolta palannut 12 TIGER ECUS jyräsi viikko sitten varmaan voittoon johtavan rinnalta. Esitys oli todella vakuuttava ja lahjakas ruuna pystyy varmasti keräämään tänä vuonna radoilta kovan tilin. Anna Sulinin ajokki pystyy tekemään omaa juoksuaan ja se nousee huonolta lähtöpaikaltaankin voittotaistoon. 5 ATTACK DIABLO oli lauantaina Porissa keulasta hyvä kolmas. Avauspuolikas paineltiin 11-vauhtia ja kolmas puolikas peräti 10,5-kyytiä. Ihan rehdisti ruuna tsemppasi maaliin asti ja se on tässä yksi kuumimmista suosikeista. B-ryhmän käynnistävä 1 EXTREME LUCA on saanut hyvän lähtöpaikan ja on mahdollinen totohevonen.

Lähtö 3.

RANKING
A) 6
B) 4-2-1 C) 5-7-3
MR BIG STAR - BLUEHILL'S FIGHTER - SMOKY CLOUD - BIG SEXY DELI

Kolmannessa lähdössä 6 MR BIG STAR valtaa yksin A-ryhmän. Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettava avasi uransa marraskuussa tyylipuhtaalla keulavoitolla jättäen itsestään oikein positiivisen kuvan. Viimeksi Turussa suoraan tauolta alussa oli virtaa ja lähtölaukka vaikeutti tehtävää. Hyvin Mika Forssin ajokki sitten paikkasi tuon laukkansa ja kiri lopussa kakkoseksi 2. ulkoa. Mr Big Star kohtaa tässä erittäin sopivan vastuksen ja on ravilla vaikeasti voitettavissa. B-ryhmän käynnistävä 4 BLUEHILL'S FIGHTER oli uransa avauksessa keulasta hyvä kakkonen. Hannu Torvisen ajokki kehittyy starttien myötä ja on varteenotettava haastaja suosikille. 2 SMOKY CLOUD veti Jokimaalla keulassa tasaista vauhtia ja tuli hyvin perille. Jarmo Saarelan ajokki avaa hyvin ja saa asemat kärkiporukasta. 1 BIG SEXY DELI saa hyvän juoksun ja on mahdollinen totohevonen.

Lähtö 4 | Toto65-1

RANKING
A) 8-10-7-3-2-5
B) 9-1-6-4
ROSI'S RODRIGO - PIECE OF ROCK - DEANGELO - ILLUSION LUXI

Toto65-kierroksen avauskohteessa nähtävässä Derbysarjassa voimasuhteiden arvioiminen ei ole todellakaan helppoa. Toistaiseksi kovimmat näytöt on numerolla 10 PIECE OF ROCK. Vahvan 3-vuotiskauden tehnyt ori on kerännyt kunnioitettavan yli 57.000 euron voittosumman. Muiden viivalla olevien valjakoiden yhteenlaskettu voittosumma jää tämän lukeman alle. Vermossa ei ole kuitenkaan kesäkeleillä helppo voittaa lähes viiden kuukauden tauolta ja 40 metrin pakilta. Juha Utalan suojatin tilannetta helpottanee se, että 20 metrin pakilta starttaavat 8 ROSI’S RODRIGO ja 7 DEANGELO hyökännevät aikaisessa vaiheessa paaluhevosten kimppuun ja tämän myötä juoksuun tulee eloa. Erkki-Pekka Mäkiseltä odotamme ainakin suosikin rattailla aktiivista ajosuoritusta. Deangelo oli viimeksi todella vakuuttava jyrättyään johtavan rinnalta voittoon. Paalulta ainakin keulaan pyrkivät 2 BADASS PETE ja 3 ILLUSION LUXI sekä uusista käsistä mukavasti aloittanut 5 YPÄJÄ LOUVRE ovat realistisia voiton tavoittelijoita. Aika näyttää, yrittääkö Pekka Korpi ajaa numerolla 1 CONTRO VENTO lähdön keulasta.

Lähtö 5 | Toto65-2

RANKING
A) 1-8
B) 5-12-9-6-10-11-4-5-7-3-2
ARIITTA - LISSUN ASSI - PAAKKARIN MYRSKY - KORVEN LIIDERI

Toisessa Toto65-kohteessa kaksi valjakkoa erottuu hieman edukseen muusta porukasta. Rankingin kärkeen kipuava 1 ARIITTA on perusluokaltaan kova tekijä ja mikäli tamma pystyy odotuksiimme vastaamaan, juoksee se jonakin päivänä avoimissa tammalähdöissä. Totta kai niihin on vielä matkaa ja tämän kesän aikana Seppo Suurosen valmennettavan kohdalla nähtäneen astetta paremmin, kuinka kyvykkäästä menijästä on lopulta kyse. Kuopion välistartissa Ariitta avasi takarivistäkin keulaan ja jatkoi sitten 2. kaarteessa johtavan takana. Kelpo suoritus lopulta, vaikka tamma ei todellista uhkaa keulasta voittaneelle N.P. Villarille lopussa pystynytkään esittämään. Terho Rautiaisen kovassa vireessä kilpailevasta tallista tuleva 8 LISSUN ASSI hakee kolmatta peräkkäistä voittoa. Tässä lähdössä ei ole mitään järkeä peruutella hännille vaan uskomme Rautiaisen ajavan suoraviivaisesti eteenpäin. Paikka johtavan rinnallakaan ei olisi este menestykselle. Ariitta saattaisi selkäjuoksuunkin tyytyä mutta mikäli 5 PAAKKARIN MYRSKY paiskaa keulaan, Ville Mikkanen ei välttämättä paikastaan haluaisi luopua. Jyrki Hyytiäisen valmennettava kannattaa startti kropassa ja todennäköisesti ilman kenkiä huomioida aikaisessa vaiheessa peleissä. 12 KORVEN LIIDERI on pitkältä tauolta vaikeasti arvioitavissa. Jukka Mattila istuu itse suojattinsa rattaille kauden avauksessa. 9 FAITTERI yrittänee pitää kiihdytyksessä Ariittan selän.

Lähtö 6 | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 9
B) 2-8-5-6-3-1-4-7
HUIMARIINA - HETVIINA - MARMARDU – SALASANA

Kolmantena Toto65-kohteena ravattavassa ja samalla illan Toto4-kierroksen käynnistävässä Tammatähdessä 9 HUIMARIINA on haastavasta lähtökohdasta huolimatta rankingin itseoikeutettu kärkinimi ja suosikki valtaa saman tien yksin koko A-ryhmän. Totta kai 40 metrin takamatkalta riittää kiinni kurottavaa mutta tehtävää helpottaa se seikka, ettei 20 metrin takamatkalla ole yhtään valjakkoa. Tämän myötä Ari Moilanen pääsee käytännössä kiertelemättä haluamallaan tavalla kiinni pääryhmään, jonka Huimariina sitten pystynee ongelmitta kiertämään ulkokautta joko viimeisellä takasuoralla tai päätöspuolikkaan aikana. Huimariina on ollut kauden molemmissa starteissaan todella hyvä. Esityksessä ei ollut viime kerrallakaan moitittavaa, vaikka Johanna Sianojan valmennettava ei Juliette Laxin etumatkaa pystynytkään kiinni kuromaan. Omalla tasolla suorittaessaan Huimariina on tiukasti kiinni ykkösrahoissa. Startin kroppaansa saanut 2 HETVIINA, viimeksi vahvan kirin tehnyt 8 MARMADU sekä ansaitusti Teivossa voittokantaan palannut 5 SALASANA käynnistävät haastajaporukan.

Lähtö 7 | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 16-12-13
B) 7-10-8-1-11-6-14-10-9-2-3-5-15-4
GUIDO DI QUATTRO - NOTABLE - GIRL ON FIRE - BARTHOLOMEW

Neljäntenä Toto65-kohteena ravattavassa ja samalla ravien ensimmäisenä troikkalähtönä toimivassa Teräsmiesliigassa suosikki 16 GUIDO DI QUATTRO starttaa matkaan 40 metrin takamatkalta. Tämä yhdistettynä alla olevaan parin kuukauden taukoon ja kesäkeleihin tekee tehtävästä haastavan mutta ruunan kyvyt tietäen ei mahdottoman. 12 NOTABLE on erittäin mielenkiintoinen haastaja. Tapio Mäki-Tulokas on tuonut viime aikoina valmennettaviaan vahvassa iskussa starttiviivalle ja tuskin tämäkään hevonen tuosta linjasta poikkeaa. Forssan voittostartissa saatiin esimakua ruunan kyvyistä. B-ryhmästä löytyy leveä rintama hyviä haastajia. Kanuunaiskuun kohonneen numeron 13 GIRL ON FIRE kohdalla Porin välistartti voitaneen unohtaa. Tamma jäi taivaltamaan toista rataa ilman vetoapua ja se punnersi siitä rehdisti, mutta pilasi laukkaan maalisuoralle tultaessa. Mikäli ravi vain maistuu, pystyy tamma nousemaan mukaan voittomatsiin. Kenkien riisumisesta on selkeä etu. 10 ARCTIC AGENT on voittosummaansa nähden kyvykäs menijä. Viimeksi se jäi vaille kiritilaa. Pekka Korpi antanee tässä ajokilleen rehdin mahdollisuuden taistella voitosta. Mikäli 1 VINTAGE GENTLEMAN ravaa, saattaa se pystyä yllättävänkin kovaan suoritukseen.

Lähtö 8 | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 7-1
B) 4-10-6-9-5-8-3-2
SCAMPI - SHADOW OF BRISBANE - WILLIAM BIRDLAND - GAMBINO DEGATO

Viidennessä Toto65-kohteessa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä koitoksessa nähdään mielenkiintoinen kiihdytys. Vaikka jäätävässä vireessä pitkään kilpaillut 1 SHADOW OF BRISBANE onkin mainettaan parempi avaaja, Olli Koivunen tuskin mitenkään pystyy torjumaan alussa ulkoa tulevaa painetta. Ykkösrata saattaa olla loukkupaikka tai yhtälailla avain menestykseen, mikäli kiritilat vain lopussa aukeavat. Tiukimmin keulapaikasta taistellevat 6 WHOLE LOTTA LOVE ja 7 SCAMPI. Ensin mainittu ei ole vielä tämän vuoden starteissa millään tavalla vakuuttanut. Mikäli Juuso Holttisen valmennettavalta kuitenkin riisutaan kenkiä, se saa selkeästi lisää lähtönopeutta. Startit ovat varmasti vieneet ruunaa tasaisesti eteenpäin. Scampi on kuitenkin veikkauksemme lopulliseksi keulahevoksi. Leo Mönttisen valmennettava on aloittanut uransa uudessa kotimaassa vakuuttavalla tavalla ja mikäli Ari Moilanen odotustemme mukaisesti ajokkinsa kanssa keulaan pääsee, se saattaa hyvinkin hallita tapahtumia ongelmitta maaliin saakka. 4 WILLIAM BIRDLAND on kova tekijä ja se täytyy huomioida aikaisessa vaiheessa suoraan tauoltakin. 10 GAMBINO DEGATO parantanee startti kropassa.

Lähtö 9 | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 4
B) 7-6-9-8-3-5-12-10-2-11-1
EXUBERANCE - ONE BREAK BROLINE - STAR TO BE LOVED - CALLELA KAILASH

Toto65- ja Toto4-kierrokset päättävässä ja samalla illan toisena troikkalähtönä toimivassa koitoksessa aivan jäätävää jälkeä tekevä 4 EXUBERANCE on rankingin itseoikeutettu kärkinimi ja Markus Dahlströmin suojatti saa kunnian toimia eri pelimuotojen tukipilarina. Ei haastajiakaan moittimaan voi käydä mutta niin väljään tyyliin Exuberance voittoja tauluun on nakutellut, ettei sen tappiolla spekulointi suuremmin kiinnosta tälläkään kerralla. Toissakerralla ruuna hölkkäsi 2. ulkoa viimeiset 400 metriä 10,0-kyytiä ilmavalla tyylillä ja voitti ylivoimaiseen tapaan. Viimeksi vastoin useimpien odotuksia se piti sisäradalta lopulta aika helpostikin keulat, veti tasaisen reipasta läpi matkan ja voitti varmasti. Suosikki lienee vahvoilla juoksulla kuin juoksulla. Toki kovia on vastassa. 7 ONE BREAK BROLINE ei pystynyt viimeksi aivan odotetun kaltaiseen suoritukseen. Esitystä seurataan nyt mielenkiinnolla. Kovaa avaava 6 STAR TO BE LOVED on mahdollinen keulahevonen. Kyseessä on lahjakas menijä, joka alkaa taas löytämään itseään. Tiedossa lienee mielenkiintoinen kesä.

Lähtö 10.

RANKING
A) 7-1-6
B) 2-4-9-5-3-8-12-11-10
GOLDEN ICON - BOADICEA - RANCH PRONTO - M.J.'S PEARL

Päätöslähdössä kolme varsin tasaiseksi arvioimaamme valjakkoa valtaa parhaan A-ryhmän. Rankingin kärkeen nostamme numeron 7 GOLDEN ICON. Viimeksi tamma hyökkäsi päätöspuolikkaan alussa 2. ulkoa ja kiri varmaan voittoon. Tuomas Korvenojan valmennettava on tehnyt hyvät esitykset tämän vuoden starteissa ja jatkoa seurataankin mielenkiinnolla. 1 BOADICEA veti Turussa keulassa tasaista vauhtia ja voitti varmasti. Olli Koivunen panostaa hyvältä paikalta varmasti kiihdytykseen. 6 RANCH PRONTO kiersi Teivossa 3. ulkoa viimeisellä takasuoralla keulaan mistä se irtosi lopussa helppoon voittoon. Vastaavalla tasolla suorittaessaan Jarmo Saarelan ajokki pystyy tässäkin paljoon. B-ryhmän käynnistävä 2 M.J.'S PEARL otti Killerillä hallitun keulavoiton ja on tässäkin mahdollinen.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 9 (2,8)
T4-2: 16,12,13,7,10 + 8,1 (11,6)
T4-3: 7,1 + 4,10,6,9 (5,8)
T4-4: 4 (7,6)

Pieni systeemi 10 riviä, hinta 2 euroa.
Suuri systeemi 42 riviä, hinta 8,4 euroa.

PÄIVÄN DUO

7,1,4
4

Yhteensä 6 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 7

12,13,16
12,13,16
7,10,12,13,16

Yhteensä 18 yhdistelmää, hinta 9 euroa.

TROIKKA LÄHTÖ 9

4
6,7,9
3,5,6,7,8,9,12

Yhteensä 18 yhdistelmää, hinta 9 euroa.

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT

Juuso Holttinen

L4/3 ILLUSION LUXI: Ruuna oli aivan hyvä viimeksi. Starttia edeltänyt viikko oli kelien kannalta vaikea, eikä hevosta päästy kunnolla viimeistelemään. Suoritus oli positiivinen. Ehkä siinä hiukan puuttui lopusta. Nyt treenipaikat on kunnossa ja starttivälikin sopivan lyhyt tähän kohtaan. Uskon tämä pystyvän hyvissä olosuhteissa 1.15-alkuiseen tulokseen ja totosijalle. Jos riisutaan kenkiä, on se ruunalle iso etu. Balanssipuoli ratkeaa kilpailupäivänä.

L8/6 WHOLE LOTTA LOVE: Hevonen ei ole vielä pystynyt esittämään parastaan. Ei sitä kyllä ole vielä erityisemmin laiteltukaan. Hokkikengässä ruuna ei ole parhaimmillaan. Nyt napataan edestä kengät pois. Se on tälle optimibalanssi. Paikka on vähän ulkona. Ohjastajan kanssa suunniteltiin kuitenkin, että eteenpäin isketään. Ja jos johtopaikalle päästään, siitä olisi myös tarkoitus ajaa. Ruuna on tehnyt parhaat juoksunsa keulasta.

L9/7 ONE BREAK BROLINE: Hyvät startit tämä on tehnyt paussin jälkeen. Teivon finaalilähtö meni vähän vaikeaksi vauhdinjaon myötä. Hevonen oli aivan yhtä hyvä kuin edelliskilpailuissa. Hokit saadaan pois ja tuo jelppaa ruunaa. Todennäköisesti kokeillaan myös jenkkikärryjä. Tommin (Kylliäinen) mielestä tuosta on etua. Exuberance on ilman muuta vaikeasti lyötävissä ulkopuolelta. Totosijalle on mainiot saumat. Näistä asetelmista voitto olisi kuitenkin pikku yllätys.

L10/4 EMBRACER: Tamma jäi viimeksi vähän kiinni lopussa. Joku sija siihen saattoi mennä. Jossain 3-4:n joukossa tämä voisi olla. Voittoon asti en jaksa uskoa.

Tapio Mäki-Tulokas

L3/6 MR BIG STAR: Varsa on voltissa vähän hätäinen. Ori oli siinä lähtöhetkellä hieman poikittain ja hyppy tuli. Voittaja sai tuossa 20 metriä hyvää tähän nähden. Aivan asiallisesti hevonen polki voittajan perässä maaliin. Kiitettävä suoritus ilman muuta.

L7/12 NOTABLE: Talvi on pidetty treenitaukoa. Hevonen on saanut paljon liikettä. On odoteltu kesäkelejä. Ei ole haluttu ajaa hokkibalanssilla. Voltin vitonen on pikkasen kurja paikka. On siinä jonkinlainen laukkariskikin olemassa. Ravilla ruuna kapasiteetti riittää kyllä korkealle tässä porukassa. Onnistuneella reissulla pärjääminen heti ei yllättäisi.

L8/4 WILLIAM BIRDLAND: Myös tämä palaa talvitauolta. Oli siinä lokakuussa pieni loukkaantuminenkin, kun ori kompuroi treeneissä. Mieluummin tässä kohtaa toivoisi hevoselle nättiä starttia. Voitto heti tauolta tulisi kyllä itselleni jonkunlaisena yllätyksenä. Eiköhän me olla liikkeellä aika varovaisella taktiikalla ja katsotaan mitä saadaan.

Tom Eriksson

L1/9 SALIENT ARROW: Tästä on vaikea sanoa ihan tarkkaa. Ruunasta ei treeniotteiden perusteella saa oikein selvää. Ei sen ainakaan huonompi pitäisi olla kuin syksyllä. Ekassa kilpailussa tapahtui pieni loukkaantuminen. Hevonen parani kuitenkin nopeasti ja hyvillä mielin lähdetään avaamaan kausi.

L2/12 TIGER ECUS: Ruuna on mennyt hyvin myös montéssa. Starttiväliä kauden avauskilpailusta on vain viikko. Esityshän oli mainio, mutta myös aika rankka. Onko hevonen ehtinyt toipua täysin. Tuntuisi siltä, että ruuna otti startin hyvin, mutta aivan varma ei voi koskaan olla tällaisessa kohdassa. Muutama kova on vastassa. Jos juoksunkulku onnistuu, pystyy tämäkin kärkipäähän.

L3/4 BLUEHILL´S FIGHTER: Ruuna hävisi ekassa kisassa Koivusen tallin lahjakkaalle alokkaalle. Aivan asiallinen se kuitenkin oli. Nyt on uusi yritys ja uusia varsoja vastassa. Eiköhän tästäkin joukosta löydy kelpo vastustajia. Hevonen painoi esittelyn ja startin välissä turhan paljon. Todennäköisesti nyt tehdään pieni varustemuutos ja kokeillaan ilman lappuja. Hiitillä tuo toimi hyvin, mutta toki kilpailutilanne on pikkusen eri. Jos juoksu onnistuu, pystyy tämä jonkun verran pudottamaan ekan kisan tuloksestaan.

Ari Moilanen

L1/7 HIT THE ROAD JACK: Vähän epävarma alokas vielä. Varsa mennee starttien myötä eteenpäin.

L2/1 EXTREME LUCA: Ruuna on tehnyt ihan kelpo juoksuja kärrylähdöissä. Mielenkiintoinen kokeilu tässä. En ihmettelisi lainkaan, jos tämä menisi myös montéssa hyvin.

L3/5 MAS CALYPSO: Turussa päästiin laskemaan keulapaikalla. Tallikurvissa sisärata oli tosi raskas. Tamma nyykähti siihen täysin ja jouduttiin keskeyttämään.

L4/2 BADASS PETE: Toissa kerralla ruuna olisi mennyt 1.15-alkuisen ajan ilman lopun laukkaa. Viimeksi se oli kuolemanpaikalta tasaisessa maaliintulossa kolmas. Ihan hyvä hevonen on kyseessä. Jos jonkunlainen reissu saadaan, on tämä yksi mahdollisista voittajista.

L5/3 LOLA-MI: Tamma palaa pitkältä tauolta. Yleensä se on vaatinut muutaman startin kroppaansa ollakseen parhaimmillaan.

L6/9 HUIMARIINA: Hevonen on tehnyt hyvät juoksut kauden alkuun. Viimeksi se ei pystynyt ohittamaan Juliette Laxia. Paperilla tehtävä vaikuttaisi nyt hieman helpommalta. Odotan tammaa ihan kärkeen.

L8/6 WHOLE LOTTA LOVE: Ruuna ei ole nyt mennyt kykyjensä mukaisesti. Se pystyy paljon parempaan. Lähtönopeutta tältä löytyy kyllä.

L8/7 SCAMPI: Hyvä hevonen, joka on mennyt mainiosti. Lähtöpaikka osaltaan toki hankaloittaa. Ehkä kuitenkin odotan kaksikosta tältä parempaa sijoitusta.