Vermon Toto65-ravit
25.04.2018
18:00

Vermon Toto65-ravit

Lähdöt 25.4.2018

Lämmitykset 25.4.2018

Käsiohjelman näköispainos

25.4.2018 Vermo

Selaa julkaisua


  Vermon Toto65-ravit 25.04.2018  
 

Vihjeet

POISJÄÄNNIT  teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

TOTO65-VARMAVALINNAT

Toto65-systeemit rakennetaan kahden suosikkivarman varaan. Kierroksen käynnistävässä Arvid Åvallin TammaDerbyn ensimmäisessä karsinnassa 8 CALLELA ELIZA on haastavasta lähtöpaikasta huolimatta vahvoilla. Markku Niemisen valmennettava on ainakin meidän papereissamme perusluokaltaan selkeästi lähdön paras hevonen ja uskomme sen olevan juoksulla kuin juoksulla varsin tiukasti kiinni ykkösrahoissa. Eturivissä on useita kovaan avaukseen pystyviä valjakoita mutta lopulta niistä kaikille kelvannee suosikin selkä. Teivon startti toimi hyvänä valmistautumisena tätä tehtävää ajatellen, Callela Eliza teki tasapainoisen vahvan esityksen. Teivon vahvan esityksen myötä uskomme Markku Niemisen valmennettavan mahdollisuuksiin oikeastaan juoksulla kuin juoksulla. Kolmannessa kohteessa Antti Teivaisen rattailleen saava 7 KORVEN LIIDERI saa myös luottamuksemme. Jukka Mattila ajoi itse viime keskiviikkona valmennettavaansa, kun se palasi yli seitsemän kuukauden tauolta takaisin kilparadoille. Huonon lähtöpaikan myötä asetelmat olivat haastavat mutta ihan kelpo esityksen Korven Liideri lopulta tuossa startissa teki. Mattila käänteli ajokkinsa 4. ulkoa päätöskierroksen alussa selässä kolmannelle ja ruuna punnersi sitten viimeiset 800 metriä 26,4-kyytiä tullen hyvällä tyylillä sisään. Startti kropassa Korven Liideri taatusti terävöityy ja rattaille vahvistukseksi hyppäävä Antti Teivainen suuntaa kiihdytyksessä suoraviivaisesti kohti keulapaikkaa. Suosikin selkä kelpaa varmasti kaikille paaluhevosille. Johtopaikalta Korven Liideri jättäisi haastajat varmastikin taistelemaan kakkosrahoista. Keulaan ja kukat.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 8 (9,5)
T65-2: 6,1,8,12 + 7 (10,2)
T65-3: 7 (14,9)
T65-4: 6,3,8,7 + 4,11,10,5 (1,12)
T65-5: 9,10 + 2,3,11,7 (6,8)
T65-6: 1,5,2,8,7 (6,4)

Pieni systeemi 160 riviä, hinta 16 euroa.
Suuri systeemi 1200 riviä, hinta 120 euroa.

Toto65-pelijakauma teksti-tv:stä.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

Lähtö 1.

RANKING
A) 3-5
B) 1-6-2-8-9-7-4
TOUGH LOVE - BLUEHILL'S FIGHTER - SUMMER SEASON - BAKETAMON FRIDO

Ravien avauslähdössä tarjoamme kahdelle valjakolle paikan A-ryhmästä. Suosikkinamme matkaan starttaa numero 3 TOUGH LOVE. Viimeksi Forssassa tamma eteni ensimmäisellä takasuoralla keulaan mistä se sitten hallitsi tapahtumia varmaan tapaan. Ari Moilasen ajokki saa tässäkin juoksun kärkiporukassa ja taistelee voitosta. 5 BLUEHILL'S FIGHTER pilasi puolestaan viimeksi pelinsä lähtölaukkaan. Edelliskerralla ruuna oli keulasta hyvä kakkonen. Hannu Torvisen ajokki on kyvykäs aloittelija ja mikäli molemmat suosikit ravaavat, voitosta nähtäneen mielenkiintoinen matsi. B-ryhmän käynnistävä 1 SUMMER SEASON seurasi viimeksi asiallisesti 3. sisältä. Hyvältä paikalta Jeroen Van Craenin ajokki osallistuu tototaistoon. 6 BAKETAMON FRIDO on tauluaan parempi ja ravilla mahdollinen menestyjä.

Lähtö 2.

RANKING
A) 5-11-2-10
B) 14-15-4-9-1-7-6-12-3-13-16
PIPAREEMO - VILOKKINEN - VILLITYKKI - ELIS HALM

Toisessa lähdössä neljä valjakkoa saa paikan parhaasta A-ryhmästä mutta samaan hengenvetoon voidaan todeta, että voittaja saattaa hyvinkin löytyä B-ryhmän syövereistä. Rankingin kärkeen kipuava numero 5 PIPAREEMO eteni viimeksi toisessa kaarteessa keulaan, mutta laukkasi sitten juuri ennen maalia menettäen kärkisijan. Ari Moilasen ajokki kilpailee hyvässä kunnossa ja ravilla se taistelee sopivassa porukassa kärkisijoista. Voltin vitosrata saattaa toki tuoda omat haasteet mukanaan. 11 VILOKKINEN ei ole alkumetreillä nopeimpia mutta tulee vastaavasti kirikierroksen taatusti rehdisti perille saakka. 2 VILLITYKKI pystyy ravin maistuessa pärjäämään, mikäli ottaa vauhtia yhtä hyvin, kuin Teivossa laukan jälkeen. 10 ELIS HALM oli Killerillä keulasta hyvä kakkonen. Nyt tehtävästä tulee erilainen, mutta sopivalla juoksulla Ville Koiviston ajokki on täältäkin mahdollinen.

Lähtö 3.

RANKING
A) 8
B) 2-4-5-7-1-11-10-3-12-6-9
SALIENT ARROW - TWILIGHT ARROW - TRIPLE RAY - MAS AWESOME

Kolmannessa lähdössä numero 8 SALIENT ARROW nousee sopivassa porukassa lähdön selkeäksi suosikiksi. Viimeksi ruuna kiri 3. ulkoa viimeiset 700 metriä 11,8-vauhtia ja voitti vakuuttavasti. Hannu Torvisen ajokki on lahjakas aloittelija ja on mikäli se suorittaa viime startissa nähdyllä tasolla, on se tiukasti ykkösrahoissa kiinni. Haastajaporukan kärkeen kipuava numero 2 TWILIGHT ARROW eteni Turussa keulaan toisessa kaarteessa ja voitti varmasti. Mika Forssin ajokki saa hyvän juoksun ja kamppailee kärkisijoista. 4 TRIPLE RAY kiri viimeksi kohtalaisesti 3. ulkoa. Esa Holopaisen ajokki tekee tasaisen varmaa työtä ja taistelee totosijoista. Kyvykäs 5 MAS AWESOME palaa tauolta ja on mielenkiintoinen seurattava.

Lähtö 4 | Toto65-1

RANKING
A) 8
B) 9-5-10-7-1-3-6-4-2 C) 11
CALLELA ELIZA - MERIT - ESSI VAN PRESS - DIE KAISERIN

Toto65-kierroksen avauskohteessa nähtävässä Arvid Åvallin TammaDerbyn ensimmäisessä karsintalähdössä nostamme numeron 8 CALLELA ELIZA huonosta lähtöpaikasta huolimatta lähdön selkeäksi suosikiksi. Markku Niemisen valmennettava on ainakin meidän papereissamme perusluokaltaan selkeästi lähdön paras hevonen ja uskomme sen olevan juoksulla kuin juoksulla varsin tiukasti kiinni ykkösrahoissa. Eturivissä on useita kovaan avaukseen pystyviä valjakoita mutta lopulta niistä kaikille kelvannee suosikin selkä. Teivon startti toimi hyvänä valmistautumisena tätä tehtävää ajatellen, Callela Eliza teki tasapainoisen vahvan esityksen. Ainakin 5 ESSI VAN PRESS, 1 MENTHA ja 3 GOLDA PARIS avaavat kovaa ja yrittävät vallata johtopaikan ensin itselleen. Hyvät asemat suosikin takana tarjoaisivat hyvät saumat finaaliin. Myös keulasta Teivossa suoraan tauolta taipunut numero 9 MERIT on selkäreissun päätteeksi kirivaiheessa taatusti vaarallinen. 7 REAL RED ja 10 DIE KAISERIN ovat huonoilta paikoilta juoksunkulkujen armoilla.

Lähtö 5 | Toto65-2

RANKING
A) 6-1-8-12
B) 7-10-2-9-5-4-11-3
FREE ME - MAS ARISTOCRAT - MINTO’S DAISY STAR - BWT BURNIN ALIVE

Toisessa Toto65-kohteessa nähtävässä Arvid Åvallin TammaDerbyn toisessa karsintalähdössä 6 FREE ME kipuaa rankingin kärkeen. Se starttaa matkaan kaksi vaisua tuoretta sijoitusta taulussaan. Rima on ollut kummassakin tehtävässä kuitenkin todella korkealla, 4.4. kyse oli avoimesta tammalähdöstä ja viimeksi puolestaan kivikovasta Hopeadivisioonafinaalista. Eiköhän nuo startit kannatta jättää omaan arvoonsa ja luottaa siihen, että Free Me suorittaa tässä omalla hyvällä tasollaan. Pekka Korpi lataa varmasti kovat piipussa kiihdytykseen ja suosikilla on hyvät saumat keulajuoksuun. Numero 1 MAS ARISTOCRAT on tasapaksuna kiihdyttäjänä haastavalla lähtöpaikalla. Pussitusriskiä on kuitenkin turha liioitella. Myös 8 MINTO’S DAISY STAR on haastavalla paikalla. Kovissa lähdöissä kilpailleen tamman vireessä ei ole moittimista. Tauolta palaava kovaluokkainen numero 12 BWT BURNING ALIVE on näistäkin asemista tiukasti kiinni finaalipaikassa.

Lähtö 6 | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 7
B) 14-9-6-8-5-13-4-1-10-11-2-15 C) 12-3
KORVEN LIIDERI - JULMIN - KIELAS - FAITTERI 

Kolmannessa Toto65-kohteessa ja samalla illan Toto4-kierroksen käynnistävässä koitoksessa pitkän tauon jälkeen startin kroppaansa saanut 7 KORVEN LIIDERI starttaa matkaan selkeänä suosikkina. Jukka Mattila ajoi itse viime keskiviikkona valmennettavaansa, kun se palasi yli seitsemän kuukauden tauolta takaisin kilparadoille. Huonon lähtöpaikan myötä asetelmat olivat haastavat mutta ihan kelpo esityksen Korven Liideri lopulta tuossa startissa teki. Mattila käänteli ajokkinsa 4. ulkoa päätöskierroksen alussa selässä kolmannelle ja ruuna punnersi sitten viimeiset 800 metriä 26,4-kyytiä tullen hyvällä tyylillä sisään. Startti kropassa Korven Liideri taatusti terävöityy ja rattaille vahvistukseksi hyppäävä Antti Teivainen suuntaa kiihdytyksessä suoraviivaisesti kohti keulapaikkaa. Suosikin selkä kelpaa varmasti kaikille paaluhevosille. Johtopaikalta Korven Liideri jättäisi haastajat varmastikin taistelemaan kakkosrahoista. B-ryhmän käynnistävä 14 JULMIN nostaa Forssan vahvan välistartin myötä alkuperäistä rankingsijoitustaan. Suosikin kukistaminen tulisi kuitenkin yllätyksenä. 9 KIELAS palaa kuukauden tauolta. Aika näyttää, onko ravirytmi taas löytynyt pienen huilin myötä. Joka tapauksessa Kielas on ollut parhaimmillaan saadessaan juoksun kärkiporukassa.

Lähtö 7 | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 6-3-8-7
B) 4-11-10-5-1-12-9
TITUREL - YEEZUZ - DADDY BOY - CISSI FASTBACK

Neljäntenä Toto65-kohteena ravattavassa ja samalla ravien ensimmäisenä troikkalähtönä toimivassa koitoksessa numero 6 TITUREL ansaitsee paikkansa rankingin kärjessä. Tässä vaiheessa vuotta kengitysinfot ovat analyysissa keskeisessä roolissa. Tommi Kylliäisen suojatin kohdalla mainittakoon, että toissakerralla ruunan ravi hajosi lopussa ilman kenkiä ajattaessa kakkossijasta huolimatta. Viimeksi kengät jalassa ravi pysyi kasassa ja hevonen tuli voimissaan pussissa maaliin. Suosikilla lienee kelpo saumat päästä keulaan ja se on troikkapiikkimme. Ykköshaastaja 3 YEEZUZ on aloittanut hyvin uudessa kotimaassaan. Ari Moilasen ajokki vaikuttaa tälläkin kerralla todennäköiseltä totohevoselta. Tiedossa on varmasti hyvä juoksu kärkiporukassa. Numerot 7 CISSI FASTBACK ja 8 DADDY BOY antavat lähtöpaikkojen myötä tasoitusta. Kykyjen ja kuntonsa puolesta kumpikin pystyy menestymään, eivätkä lähtöpaikat vie menestysmahdollisuuksia. B-ryhmän käynnistävä 4 WHITE CROSS BESO terävöitynee startti kropassaan. Jukka Torvinen istuu oriin rattaille. 11 RAFA PARERA on tauluaan parempi mutta lähtöpaikka on haastava.

Lähtö 8 | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 9-10-2-3-11
B) 7-6-8-5-4
LAURA VIXI - RANCH POP UP - MINTO’S DON JUAN - PUCE TANIC E.

Viidennessä Toto65-kohteessa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä koitoksessa riittää vihjenikkarilla haastetta. Peräti kuusi valjakkoa saa lopulta paikan A-ryhmästä. Takarivistä ja alla olevasta tauosta huolimatta numero 9 LAURA VIXI on rankingin niukka kärkinimi. Tuomas Korvenojan valmennettavan kyvyt ovat tiedossa mutta päivän todellinen vire nähdään vasta startissa. 10 RANCH POP UP sai tauon jälkeen nopeasti juonen päästä kiinni. Porissa Iikka Nurmonen suuntasi ajokkinsa kanssa määrätietoisesti keulaan, minkä jälkeen ori voitto näytöstyyliin. Nyt tiedossa on haastavampi juoksunkulku. Numeron 1 MINTO’S DON JUAN poisjäännin myötä uudessa kotimaassaan kelpo tyyliin aloittanut 2 PUCE TANIC E. kohoaa lähdön todennäköisimmäksi keulahevoseksi. Santtu Raitalan ajokki on näistä asemista ilman muuta todella vaarallinen. 3 XAVIER K.A. jatkaa huippukunnossa ja on selkäjuoksun päätteeksi kirivaiheessa varmasti vaarallinen. Kovassa vireessä kilpaileva 11 JUGADOR on näistä asemista juoksunkulun armoilla.

Lähtö 9 | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 1-5-2-8-7
B) 6-4-3-9-11-10-12
DREAMBOW - LIKE YOU - HOPELESS GUY - CELEBRITY LANE

Toto65- ja Toto4-kierrokset päättävässä ja samalla illan toisena troikkalähtönä toimivassa koitoksessa vaikeudet jatkuvat ja rankingin kärkeen on tungosta. Peräsi viisi valjakko saa paikan A-ryhmästä. Lahdessa 12.4. keulasta voittanut 2 HOPELESS GUY ja sen takaa kakkosrahat napannut 1 DREAMBOW näyttelevät keskeistä roolia kiihdytyksessä. Rinnalta ei ole helppoa ohi paiskata ja uskommekin Dreambown pitävän sisäradalta keulat. Tuskin Antti Teivainen vapaaehtoisesti olisi johtopaikasta valmis luopumaan. Jukka Torviselle saattaisi sitten kelvata paikka keulahevosen takana. 5 LIKE YOU on saanut tasaisesta starttirytmistä kiinni ja Tapio Perttusen suojatti kilpailee tasaisen vahvassa vireessä. Lahjakas tamma taistelee kärkisijoista tarvittaessa johtavan rinnaltakin mutta voittaakseen se tarvinnee selkäjuoksun toisella radalla lähellä kärkeä. 7 RICOCONE ja 8 CELEBRITY LANE ovat ulkona olevilta lähtöpaikoilta juoksunkulkujen armoilla. Hännille pakittelemalla tässä lähdössä on varmasti vaikea pärjätä.

Lähtö 10

RANKING
A) 2
B) 1-9-4-10-3-12-7-8-5-11-6
GOLDEN ICON - PONTIUS PILATE - HONEY AVENGER - NORMAN PRICE

Illan päätöslähdössä rankingin kärkeen selkeänä suosikkina kipuava numero 2 GOLDEN ICON hyökkäsi viimeksi 4. ulkoa viimeisellä takasuoralla ja kiri vahvasti kakkoseksi. Tuomas Korvenojan ajokki on tehnyt hyviä esityksiä ja sopivassa porukassa siltä on lupa odottaa menestystä. Haastajaporukan kärkeen kipuava numero 1 PONTIUS PILATE otti viimeksi hallitun keulavoiton. Ari Moilanen panostaa hyvältä paikalta kiihdytykseen ja tiedossa on hyvät asemat kärkiryhmässä. 9 HONEY AVENGER kiri Teivossa hyvin loppua 5. ulkoa. Tapio Perttusen ajokki on takarivistäkin suosikin kuumimpia haastajia. 4 NORMAN PRICE paikkasi viimeisi hyvin viimeisen takasuoran laukkansa ja on mahdollinen totohevonen.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 7 (9,6)
T4-2: 6,3,8,7 (10,4)
T4-3: 9,10 + 2,3,11,7 (6,7)
T4-4: 1,5,2 + 8,7 (6,4)

Pieni systeemi 24 riviä, hinta 4,8 euroa.
Suuri systeemi 120 riviä, hinta 24 euroa.

PÄIVÄN DUO

9,10
1,5,2

Yhteensä 6 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 7

6
3,7,8
1,3,4,5,7,8,10,11

Yhteensä 21 yhdistelmää, hinta 10,5 euroa.

TROIKKA LÄHTÖ 9

9
1,2,3,10,11
1,2,3,10,11

Yhteensä 20 yhdistelmää, hinta 10 euroa.

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTTEJA

Ari Moilanen

L1/3 TOUGH LOVE: Tamma voitti helposti uran avauskilpailunsa Forssassa. Tulos oli sille radalle varsin kova. Tuon perusteella se pystyy parantamaan aikaansa reilustikin. Oikein mukavan tuntuinen aloittelija.

L2/5 PIPAREEMO: Olisi pitänyt tyytyä kakkospalkintoon viimeksi. Lähdin ahnehtimaan ja hyppy tuli. Ihan hyvä kuva hevosesta jäi. Epävarma se on. Laukkoja on tullut milloin missäkin. Ravilla totosija on oriin ulottuvilla.

L4/7 REAL RED: Tauon jälkeen tamma on tehnyt oikein hyvät juoksut. Porissa matkattiin aivan hännillä ja hevonen nousi sielläkin vielä mukaan voittokamppailuun tosi kaukaa. Lähtöpaikka on vähän ulkona. Mihin tuosta päästään. Selkäreissua koitetaan hakea. Kunto on mallillaan.

L4/10 DIE KAISERIN: Viime kerralla alku meni niin rajuksi, että hevonen vähän puutui lopussa. Muuten kaikki oli ok ja vire vaikuttaa hyvältä. Juoksunkulku sanelee tässä paljolti tallikaverusten keskinäistä paremmuutta. Aika tasavahvan oloinen kaksikko.

L5/5 JULIET ALE: Kaksi starttia on nyt alla tauon jälkeen. Ekassa tamma uupui keulapaikalta. Viimeksi veto loppui kesken johtavan rinnalta. Hevonen on ollut ilman muuta hieman pettymys molempiin lähtöihin. Noiden perusteella ei hirveitä osaa odottaa.

L6/1 PONNEN SISU: Lähtöpaikka käy ruunalle mainiosti. Se teki kelpo esitykset talvikelistarteissaan. Johtopaikalta tämä on ollut parhaimmillaan.

L6/2 PIMUKKA: Tamma palasi kuukauden paussilta Kouvolassa ja se seuraili siellä kärjen tuntumassa kolmanneksi. Pikkasen kun hevonen löytäisi puristusta lisää loppuun, se pystyisi voittamaankin näitä lähtöjä.

L6/15 LOVER: Pakkia on paljon. Ruuna oli Teivossa huono. Se tähystettiin startin jälkeen ja limaa löytyikin. Edellisesitys oli oikein mainio. Vähän hankala arvioitava.

L7/3 YEEZUZ: Hevonen on parantanut koko ajan otteitaan. Se voittaakin kohta jossain lähdön.

L7/4 WHITE CROSS BESO: Viime kilpailu oli Kouvolan ravit, jotka ajettiin Vermossa. Juoksuradalta jäätiin aluksi roikkumaan kolmannelle ja pakittelin sitten taustalle. Paalu veti kovaa ja tämäkin teki aivan kelpo esityksen. Ehkä ori oli vielä aavistuksen tukkoinen ja voi olla, että se tarvitsee lisää starttia kroppaan. Luokkaa kyllä riittää ja sitä kannattaa seurata tarkasti.

L10/1 PONTIUS PILATE: Ruuna palasi Vermossa tauolta ja se voitti tosi vaivatta. Tämä pääsee hyvin liikkeelle ja näkisin sillä taas mainiot saumat pärjätä.

L10/3 SAPPHIRA: Tamma kilpailee tasaisessa vireessä ja keräilee rahasijoja.

Tom Eriksson

L1/5 BLUEHILL´S FIGHTER: Viimeksi varsa ei tuumannutkaan lähteä ravilla nelosradalta. Se jäi laukassaan toivottoman kauas ja Hannu ajoi sillä toisten takana sopivan hiitin. Ruuna polki loppumatkan 1.18-vauhtia läpi ja vikan puolikkaan 1.15. Mielestäni vitosrata on parempi tässä kohtaa kuin nelonen. Siinä pääsee volttaamaan omaa tahtiaan. Rauhallisesti täytyy yrittää liikkeelle. Koitetaan saada asemat ja isketään sitten loppumatkasta, jos värkeissä on varaa.

L3/8 SALIENT ARROW: Kun hevonen pääsi liikkeelle, oli se oikein hyvä viimeksi. Kuskin mukaan ruuna polki päätöskierroksen 12,2-kyytiä. Se ei ollut väsyneen oloinen startin jälkeen. Kerran on tässä välissä laskettu hölkkää. Ruuna on ollut aivan normaalin tuntuinen ja rento. Sopiva sarja oli tarjolla ja ilmoitettiin mukaan ekaan autolähtöön. Onneksi paikka on ulkona. Alun voi ottaa varman päälle uudessa tilanteessa.

L7/8 DADDY BOY: Tämän kohdalla en ole lainkaan yhtä iloinen lähtöradasta. Ruuna sai viimeksi onnistuneen reissun. Juoksu meni nappiin ja esitys oli aivan hyvä. Koitetaan päästä ulkoa parijonoon. Saattaa siinä jäädä tosi hankaliinkin asemiin. Kuolemanpaikalta ajaminen ei palvelisi tulevaa yhtään.

Ville Tonttila

L4/2 MEMPHIS MINNIE: Tamma on ollut oikein hyvä. Viimeksi ei saatu kiritilaa ja hevonen jäi voimissaan pussiin. Paikka on hyvä ja luulisin meidän saavan tuosta ekat keulat. Tämä on ollut hyvä johtopaikalta, mutta ei se mahdotonta prässiä kestä. Katsotaan tilanteen mukaan lopullinen taktiikka. Käytiin viimeistelemässä viikko sitten tiistaina harjoitusraveissa. Tamma meni mukavalla tyylillä ja lopetti helposti 14-kyytiä. On meilläkin mahdollisuutemme tässä.

L8/4 TRES BIEN ÅS: Hevonen on paljon tauluaan parempi. Viimeksi oli hankalat asemat ja jäätiin kovassa lopetuksessa vielä pakettiin. Lähtöradat on olleet koko ajan huonoja. Nyt on parempi paikka. Viimeksi alla oli kesäkenkä ja tamma tuntui varsin hyvältä käteen sillä balanssilla. Hevonen on parantamaan päin.

L10/7 ZAVENUE: Viime esitys johtavan rinnalta oli aika vaisu. Olisin tuon perusteella yllättynyt, jos hevonen pärjää tässä.

Jani Ruotsalainen

L3/12 GRAPETSIINASINE: Hevonen kilpailee hyvässä kunnossa. Vermo ja rata 12 kesävauhdeissa ei kuulosta kauhean kivalta. Homma voi mennä hankalaksikin.

L7/1 CAPE´S CAROLINE: Tammaa on karsittu kisoista tässä välissä ja pieni paussi on väkisin tullut. Lähtöpaikka on mainio. Tämä ei ole ihan raketti alussa, mutta näistä asetelmista lienee sievä juoksu tarjolla. Aivan tarkkaa päivän vireestä en osaa kertoa.

L7/5 HATAAR THE BRAVE: Ori teki Kuopiossa hyvän startin. Saatiin matkata sisällä ja hevonen polki sitten mainiosti loppua. Tämä jaksaa tehdä omaakin juoksua.

Teemu Okkolin

L2/8 OHIKIITÄVÄ: Ruuna oli tosi huono Seinäjoella lauantaina ja se tulee jäämään pois Vermosta.

L6/6 FAITTERI: Ori oli mainio Vermon viime kilpailussa. Se jäi täysin nageliin ja voimat käyttämättä. Lähtö on toki kova. Jos hevosen juoksu luonaa, ei menestys yllättäisi. Kykyjä tällä on aika paljonkin. Ilman etukenkiä mennään.