Vermon Toto65-ravit
23.05.2018
18:00

Vermon Toto65-ravit

Lähdöt 23.5.2018

Käsiohjelman näköispainos

23.5.2018 Vermo

Selaa julkaisua


  Vermon Toto65-ravit 23.05.2018  
 

Vihjeet

POISJÄÄNNIT  teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

TOTO65-VARMAVALINNAT

Toto65-systeemit rakennetaan tällä kerralla kahden suosikkivarman varaan. Tammatähdessä tarjoamme luottamuksemme huippukuntoon kohonneelle numerolle 8 RANCH KELLY. Anne Luttisen valmennettavalle on luvassa menestyksekäs kesä, mikäli se vain jatkaa viime starteissa nähdyllä tasolla. Nousukunnosta saatiin viitteitä jo toissakerralla Vermossa, missä hyvä kiri katkesi maalisuoran alkupuolella yllättäen tulleeseen laukkaan. Viimeksi Jokimaalla Ranch Kelly otti sitten kolmannen peräkkäisen Suur-Hollolan Best Ladyn voiton vakuuttavaan tyyliin. Kun Hannu Torvinen käänteli ajokkinsa viimeisellä takasuoralla 2. ulkoa hyökkäykseen, oli Ranch Kelly heti kirin alkumetreistä lähtien menestyjän näköinen ja lopulta voitto irtosi oikein väljään tyyliin. Ranch Kelly saattaa päästä etenemään keulaan mutta mikäli näin ei tapahdu, ei pienessä lähdössä kiriä joudu aloittamaan kuitenkaan liian kaukaa. Suosikki on vahvoilla. Toinen tukipilarimme on kolmannen kohteen 5 STARZINNER. Viimeksi täällä Vermossa italialaisvieras Virginia Griffin voittamassa Ruotsin Pronssidivisioonassa juoksu meni pieleen ja tuon startin voi yksinkertaisesti unohtaa. Kun 08,5-avauksessa jää kolmannelle ja kierroskin kellotetaan johtavan rinnalle etenemisen jälkeen 11,5-vauhtiseksi, puhuvat fysiikan lait lopulta tylyä kieltä. Iikka Nurmosen suojatti on osoittanut olevansa voittosummaansa nähden hurjan kyvykäs peli, jonka todellista luokkaa päästäneen tänä kesänä vielä testaamaan astetta kovemmissakin tehtävissä. Haastajatkin varmasti tiedostavat lähtökohdat ja suosikki pääsee etenemään keulaan, mistä se ei olisi lyötävissä. Starzinneriltä on kuitenkin lupa odottaa voittoa juoksulla kuin juoksulla.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 8 (7,9)
Y65-2: 2,7 + 9,12,1,11,8,10 (6,4)
T65-3: 5 (1,7)
T65-4: 1,6,4,5 (3,2)
T65-5: 11,6,9,13 + 10,16,3,2 (15,1)
T65-6: 4,3,6,2,1 (5,11)

Pieni systeemi 160 riviä, hnta 16 euroa.
Suuri systeemi 1024 riviä, hinta 102,4 euroa.

Toto65-pelijakauma teksti-tv:stä.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

Lähtö 1.

RANKING
A) 6-2-4
B) 8-1-7-3-5
MISS STOOTING STAR - MASCOT MATCH - SHADOW PRO MCQUEEN - FORGIVE ME MY SINS

Keskiviikon ravien avauslähdössä tarjoamme kolmelle valjakolle paikan A-ryhmässä. Suosikkinamme matkaan starttaa numero 6 MISS SHOOTING STAR. Viimeksi Turussa uransa debyytissä tamma kiri valmentaja Maiju Taipaleen ajamana ihan kelpo tyyliin kakkosrahoille sisäratareissun päätteeksi. Nyt Antti Teivainen istuu rattaille vahvistukseksi ja tamma varmasti vielä parantaa startti kropassaan. Tuskin 20 metrin takamatkaan on sopivassa seurassa este menestykselle. 2 MASCOT MATCH pilasi viimeksi keulasta laukkaan loppusuoran alussa. Tapio Perttusen ajokki taitaa päästä tälläkin kerralla johtopaikalle ja mikäli ravi pysyy kasassa, eivät kärkisijat tulisi yllätyksenä. Jeroen van Craenin tallista uransa aloittava 4 SHADOW PRO MCQUEEN on mielenkiintoinen seurattava. Toki vireen arvioiminen on tässä vaiheessa vaikeaa. B-ryhmän käynnistävä 8 FORGIVE ME MY SINS otti varman voiton Vermon paikallisraveissa. Emma Väreen ajokki on 40 metrin pakilta kuitenkin haastavan tehtävän edessä. 1 RAINDANCE MAGGIE on puolestaan saanut hyvän lähtöpaikan.

Lähtö 2.

RANKING
A) 5
B) 1-3-2-4
LEWIS ALE - COBNFIDENCE MAN - BLUEHILL'S FIGHTER - LIKE ELVIS

Toisen lähdön suursuosikkina starttaava 5 LEWIS ALE taitaa olla aika selkeästikin koko ravien todennäköisin voittaja. Viimeksi se painui johtavan rinnalta viimeisellä takasuoralla keulaan ja jatkoi sitten oikein helppoon voittoon. Tuomas Korvenojan ajokki on lahjakas aloittelija ja omalla tasolla suorittaessaan se jättää haastajat taistelemaan kakkosrahoista. Haastajaporukan kärkeen kipuava numero 1 CONFIDENCE MAN kulki Jokimaalla taustalla vahvasti pahan alkulaukkansa jälkeen. Marko Heikarin ajokki on saanut hyvän lähtöpaikan ja tästä se taistelee tiukasti suosikin takaa löytyvistä sijoituksista. 3 BLUEHILL'S FIGHTER pilasi viimeksi 3. sisältä laukkaan loppusuoralla. Edelliskerralla ruuna oli hyvä kakkonen johtavan rinnalta. Hannu Torvisen ajokki on pystyvä menijä ja se osallistuu ravilla kärkikamppailuun. 2 LIKE ELVIS palaa tauolta ja on mielenkiintoinen seurattava.

Lähtö 3.

RANKING
A) 10
B) 6-2-1-7-4 C) 9-3-5
VIKTOR KÄRPPÄ - KIELAS - VALPPAUS - VARJONOVA

Kolmannessa lähdössä itseoikeutetusti selkeäksi suosikiksi kohoava 10 VIKTOR KÄRPPÄ valtaa yksin parhaan A-ryhmän. Viime startin perusteella Esa Holopaisen ajokki alkaa vihdoinkin kulkemaan kykyjen edellyttämällä tavalla. Se teki tuossa Suomen Cupin finaalissa 4. ulkoa vahvan 800 metrin kirin tullen rehdisti perille saakka kirjauttaen myös uudet komeat ennätyslukemat. Vastus on nyt sopivaa kaliiberia ja uskomme Esa Holopaisen ajokin olevan lähellä kauden avausvoittoaan. B-ryhmän kärkipaikalle kipuava 6 KIELAS yrittää varmasti hyödyntää juoksuradan lähtöpaikan ja mikäli Marko Heikari pääsee ajokkinsa kanssa keulaan, se pystyy heittämään suosikillekin kelpo haasteen. Ainakin Jarmo Saarelalla saattaa kuitenkin olla numeron 2 VALPPAUS rattailla oma näkemyksensä lähdön keulahevosesta. Viimeksi sisäratajuoksun päätteeksi pussiin jäänyt 1 VARJONOVA on loistopaikalta huomion arvoinen.

Lähtö 4 | Toto65-1

RANKING
A) 8
B) 7-9-5-4-6-1-3-2
RANCH KELLY - BWT BURNIN ALIVE - TWIGS VOICI - FINE BY ME

Toto65-kierroksen avauskohteessa ravattavassa Tammatähdessä haastavasta lähtöpaikasta huolimatta selkeänä suosikkina starttaava 8 RANCH KELLY on vihdoinkin löytänyt todellisen huippuvireen. Anne Luttisen valmennettavalle on luvassa menestyksekäs kesä, mikäli se vain jatkaa viime starteissa nähdyllä tasolla. Nousukunnosta saatiin viitteitä jo toissakerralla Vermossa, missä hyvä kiri katkesi maalisuoran alkupuolella yllättäen tulleeseen laukkaan. Viimeksi Jokimaalla Ranch Kelly otti sitten kolmannen peräkkäisen Suur-Hollolan Best Ladyn voiton vakuuttavaan tyyliin. Kun Hannu Torvinen käänteli ajokkinsa viimeisellä takasuoralla 2. ulkoa hyökkäykseen, oli Ranch Kelly heti kirin alkumetreistä lähtien menestyjän näköinen ja lopulta voitto irtosi oikein väljään tyyliin. Ranch Kelly saattaa päästä etenemään keulaan mutta mikäli näin ei tapahdu, ei pienessä lähdössä kiriä joudu aloittamaan kuitenkaan liian kaukaa. Suosikki on vahvoilla. B-ryhmän käynnistävä 7 BWT BURNIN ALIVE voitti toissakerralla Vermossa Arvid Åvallin TammaDerbyn keulasta ollen todella hyvä. Jokimaalla se haki keulat 1. takasuoralla ja sai rauhoittaa vauhtia, mutta oli silti lopussa täysin aseeton Ranch Kellyn ja kumppaneiden vyöryessä lopussa ohi. Tuomas Korvenojan valmennettava pystyy tuota suoritusta parempaankin. Kauden avausvoittoaan edelleen hakeva 9 TWIGS VOICI on kilpaillut jo pidemmän aikaa tasaisen varmassa iskussa. Rehdisti kirinsä perille saakka punnertava 5 FINE BY ME nähtäneen totomatsissa.

Lähtö 5 | Toto65-2

RANKING
A) 2-7
B) 9-12-1-11-8-10-6-4-5-3
MOVES LIKE JAGGER - WESTCOAST SKIPPER - GOLD MAGNUM - PONTIUS PILATE

Vaikka ylikovan avauksen mahdollisuutta ei pidä koskaan korostaa, on toisessa Toto65-kohteessa ainekset reipashenkiseen kilvanajoon. Nähdäksemme numerot 2 MOVES LIKE JAGGER ja 7 WESTCOAST SKIPPER avaavat parhaiten ja kaksikko tulee todennäköisesti ratkaisemaan keulapaikan kohtalon. Moves Like Jagger jäi kauden avauksessaan Jokimaalla 26.4. johtavan takaa vaille kiritilaa mutta voitti sitten viimeksi samalta juoksupaikalta hyvällä esityksellä. Harri Lindin valmennettava ottanee helposti keulat ja taktiset ratkaisut nähdään siinä vaiheessa, kun Hannu Korpi kannustaa Westcoast Skillerin johtavan rinnalle. Mikäli Arna Ruohomäki hakee ajokilleen tälläkin kerralla selkäjuoksua, ovat suosikit vahvoilla. Jos taas Westcoast Skipper jää dödsiin, jatkanee Hannu Korpi ainakin hetken keulahevosen painostamista. Suosikkikaksikon takana on todella tasaista ja mikäli varmistuksia lähtee hakemaan, läpilyöntikään ei ole poissuljettu vaihtoehto.

Lähtö 6 | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 5
B) 1-7-2-3-6-4
STARZINNER - SCAMPI - JOE DI MAGGIO - DREAMBOW

Kolmannessa Toto65-kohteessa ja samalla illan Toto4-kierroksen käynnistävässä koitoksessa suursuosikkina matkaan starttaava 5 STARZINNER on alla olevasta pettymyksestä huolimatta rankingin itseoikeutettu kärkinimi ja valintamme eri pelimuotojen tukipilariksi. Viimeksi täällä Vermossa italialaisvieras Virginia Griffin voittamassa Ruotsin Pronssidivisioonassa juoksu meni pieleen ja tuon startin voi yksinkertaisesti unohtaa. Kun 08,5-avauksessa jää kolmannelle ja kierroskin kellotetaan johtavan rinnalle etenemisen jälkeen 11,5-vauhtiseksi, puhuvat fysiikan lait lopulta tylyä kieltä. Iikka Nurmosen suojatti on osoittanut olevansa voittosummaansa nähden hurjan kyvykäs peli, jonka todellista luokkaa päästäneen tänä kesänä vielä testaamaan astetta kovemmissakin tehtävissä. Haastajatkin varmasti tiedostavat lähtökohdat ja suosikki pääsee etenemään keulaan, mistä se ei olisi lyötävissä. Starzinneriltä on kuitenkin lupa odottaa voittoa juoksulla kuin juoksulla. Haastajista 1 SCAMPI ja 2 DREAMBOW käynevät ensimmäisen taistelun keulapaikasta. Suosikin selkä kelvannee molemmille. Nousukunnossa kilpaileva 7 JOE DI MAGGIO antaa edellä mainitulle kaksikolle lähtöpaikan myötä tasoitusta.

Lähtö 7 | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 1-6-4-5
B) 3-2-9-7-12-11-8-10
ANDREE - STONECAPES PICASSO - DIABLO SISU - PUCE TANIC E.

Neljäntenä Toto65-kohteena ravattavassa ja samalla ravien ensimmäisenä troikkalähtönä toimivassa mailin pyrähdyksessä nähdään taatusti tiukka kiihdytys. Eturivissä on useita kovaan avaukseen pystyviä valjakoita mutta tiukimmin katseet kiinnittyvät numeroon 1 ANDREE. Sari Tammisen valmennettava on tehnyt tänä vuonna kevään toisesta startistaan lähtien todella hyvää työtä mutta syystä tai toisesta pelikansa ei ole hevosta vielä riittävällä tavalla osannut arvostaa. Tilanne on kuitenkin nyt erityisen mielenkiintoinen Seppo Markkulan hypätessä hevosen rattaille. Andree on erittäin persoonallinen tapaus ja Sari Tamminen on useaan otteeseen todennut ruunan tottelevan parhaiten vakiokuski Ilkka Korpea. Aika näyttää, pitääkö Andree keulat vai pilaako se mahdollisuutensa jo ennen lähtölinjaa. 6 STONECAPES PICASSO on todella kyvykäs hevonen, joka tulee nousemaan vielä kovaa vauhtia sarjoissaan. Jukka-Pekka Hukkasen valmennettava on saanut nyt pitkän tauon jälkeen kolme starttia kroppaansa ja se varmasti parantaa edelleen. Esityksissä ei ole ollut moitittavaa. 4 DIABLO SISU ja 5 PUCE TANIC E. taistelevat myös aivan terävimmässä kärjessä, mikäli juoksut vain onnistuvat.

Lähtö 8 | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 11-6-9-13
B) 10-16-3-2-15-1-8-14-12-7-5-4
SOKRU - MIKIMANI - FAITTERI - VILLIHIISI

Viidennessä Toto65-kohteessa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä koitoksessa rankingin kärkipaikalle kipuava numero 11 SOKRU saattaa kuumentua peleissä turhankin kovaksi suosikiksi. Viime keskiviikon esitys on tuoreessa muistissa. Vaikka Sokru joutui avauskierroksella spurttailemaan paikkoja haettaessa, jäi se lopulta johtavan takaa voimia tallella vaille kiritilaa. Myös tuota edeltäneessä Mikkelin startissa Sokru teki nousukuntoa uhkuvan kirin. Timo Tuominen edennee ajokkinsa kanssa varsin pikaisesti paaluhevosten tuntumaan. Jouko Tarvaisen valmennuksesta debytoiva 6 MIKIMANI on erittäin mielenkiintoinen seurattava. Kykyjä hevoselta löytyy ja Tarvainen tuo suojattinsa varmasti iskukykyisenä radoille. 9 FAITTERI jäi Sokrun tavoin viimeksi pussiin mutta varaa tuskin jäi. Nyt juostava kierrosta lyhyempi matka suosinee. 13 VILLIHIISI ansaitsee myös paikkansa A-ryhmässä. Kouvolassa se oli suorastaan jäätävä. Nyt vastus on viime kertaista sopivampi.

Lähtö 9 | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 4-3-6-2-1
B) 5-11-8-12-10-9-7
ENJOY'S PAYCHECK - DADDY BOY - WHETHER OR NOT - DONATELLO HOSS

Toto65- ja Toto4-kierrokset päättävässä ja samalla illan toisena troikkalähtönä toimivassa koitoksessa puolenkymmentä valjakkoa punnertaa tasaisena rintamana mukaan A-ryhmään. Rankingin kärkeen nostetaan numero 4 ENJOY’S PAYCHECK. Antti Veteläisen suojatti on laukannut kahdessa alla olevassa startissa mutta mistään laukkurista ei silti ole kyse. Forssassa ori laukkasi Pilvenmäki Specialin finaalissa jo ennen lähtölinjaa näytettyään koko päivän erittäin hyvältä. Mikkelissä se kulki laukan jälkeen 2500 metriä 15,8-kyytiä alleviivaten kovaa kuntoaan. Yli kuukauden paussilta kauden toiseen starttiinsa tuleva numero 3 DONATELLO HOSS on ilman muuta kuumimpia suosikkeja. Päivän vireen arvioiminen on kuitenkin vaikeaa. Tapio Mäki-Tulokas kommentoi, että tarkoituksena on hakea nättiä reissua. Kengät todennäköisesti riisutaan. Lahjakas 6 ORLANDO POINT on suoraan tauoltakin vaarallinen. Ai Moilasen ajokki avaa kovaa ja suosikkimme pääsemään keulaan. 2 DADDY BOY on valmiiksi toisella radalla, eikä Hannu Torvisen ole pakko panostaa täysillä alkuun. 1 M.T. JEREBKO kiri viimeksi 3. sisältä tilaa saatuaan pirteästi varmaan voittoon. Vaikka kovia onkin vastassa, pystyy Olli Koivusen ajokki tässäkin selkäjuoksun päätteeksi terävään loppuvetoon.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 5 (1,7)
T4-2: 1,6 + 4,5 (3,2)
T4-3: 11,6,9,13 + 10,16,3,2 (15,1)
T4-4: 4,3,6,2,1 (5,11)

Pieni systeemi 32 riviä, hinta 6,4 euroa.
Suuri systeemi 128 riviä, hinta 25,6 euroa.

PÄIVÄN DUO

11,6,9,13
4

Yhteensä 4 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 7

6
1,4,5
1,2,3,4,5,7,9

Yhteensä 18 yhdistelmää, hinta 9 euroa.

TROIKKA LÄHTÖ 9

4
1,2,3,6
1,2,3,5,6,11

Yhteensä 20 yhdistelmää, hinta 10 euroa.

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTTEJA

Nyyti-Maria Timonen

L3/6 KIELAS: Laukkastarttien jälkeen pidettiin vähän taukoa. Nyt on tarkoituksella ajettu nättejä reissuja. Rakennettu hevosen itseluottamusta. Kuskit on kehuneet viime suorituksia ja ruuna on hyvällä mallilla. Eiköhän nyt ajeta rohkeammalla taktiikalla. Aina tämän kanssa pitää lähteä hiukan varovaisesti. Voisi se pärjätäkin juoksun onnistuessa. Viime kerran ennätysstartissa jäi laput ylös ja hevonen tuli aika ajamattomana maaliin.

L6/2 DREAMBOW: Ruuna voitti Vermossa johtopaikalta ja oli tosi hyvä. Viime starttiin olin myös aivan tyytyväinen. Se teki minkä pystyi noista asetelmista. Antti oli myös tyytyväinen hevoseen. Se meni hyvän ajan. Nyt on paljon parempi paikka. Lähtö on kyllä tasoltaan erittäin kova, vaikka pieni onkin. Kuski ratkaisee taktiikan. Suur-Hollola on jo mielessä, joten tuskin ruunaa nyt lähdetään tappamaankaan tässä kisassa. Näillä näkymin jatketaan ilman kenkiä.

Antti Veteläinen

L5/1 ANKLE SOCKS: Aika huonoja lähtöpaikkoja on ollut. Viimeksi kierrettiin kiekan jälkeen kuolemanpaikalle. Hevosen henkinen kantti loppui kesken. Yritetään satsata alkuun. Paikka suosikin takana olisi paras mahdollinen. Etukengät riisutaan yhä. Tuosta on iso hyöty tammalle.

L9/4 ENJOY´S PAYCHECK: Ori laukkasi Mikkelissä rutiinin puutteeseen. Laukkaava kaveri leikkasi edestä ja tämä säikähti sitä. Hyppy tuli. Vahvan esityksen hevonen teki raville selvittyään. Nyt on kaksi laukkastarttia alla. Molempiin löytyy kyllä jonkunlaiset selitykset. Toki ravaaminen on ykköstavoite, mutta aina kun viivalla ollaan, myös kärkisijoista ajetaan. Koitetaan alussa vähän matkaa eteenpäin ja katsotaan, kuinka lähtö lähtee juontumaan. Tasaisen tasokas porukka on viivalla ja reissun pitää onnistua. Ei voittokaan toki yllättäisi. Treeneissä ori on mennyt hyvin. Jatketaan kengillä Vermossa.

Ari Moilanen

L3/2 VALPPAUS: Ruuna teki Lahdessa sellaisen tasaisen juoksun. Puristusta ei ihan riittänyt loppuun asti.

L3/3 TULI-HISKER: Taukoa on alla ja paljon laukkoja tullut. Ei suurempia odotuksia.

L4/6 ICE WINE: Hevonen oli poissa viime keskiviikkona. Syytä tuohon en tiedä. Tuskin mitään vakavampaa, kun se on heti taas ilmoitettu viivalle. Nyt on avoin tammalähtö. Hyvällä reissulla tämä pystyy silti sijoittumaan mukavasti.

L6/1 SCAMPI: Viimeksi oltiin kuolemanpaikalla ja alkumatka meni turhan rajuksi. Nyt on mainio lähtöpaikka. Tämä pääsee asiallisesti matkaan. Yksi voitontavoittelijoista tähän kisaan.

L8/12 LOLA-MI: Tamma tekee tasaista työtä. Vähän epävarma se on, mutta jaksaa mennä aivan asiallisesti.

L9/6 ORLANDO POINT: Ori palaa tauolta. Koitetaan saada suht nätti reissu. Tämä on ihan hyvä hevonen näihin lähtöihin ja se voi pärjätä heti tauoltakin.

L9/10 NORTH LEXUS: Viimeksi oli kasirata ja se oli kovatempoinen kisa. Hännillä ajettiin ja myös pysyttiin siellä. Hevonen parantaa starttien myötä.

Tom Eriksson

L2/3 BLUEHILL´s FIGHTER: Ruuna rupesi viimeksi tuijottamaan jotain sisäkentällä. Se meni vinoksi ja laukan puolelle. Ehkä neljäs se olisi ravilla voinut olla. Tuon jälkeen on ajettu vain hölkkää. Ihan asiallisen tuntuinen varsa on ollut. Kokeillaan autolähtöä väliin. Kertaalleen on käyty auton takana ja ainakin siinä tämä käyttäytyi mallikkaasti. Toki kilpailutilanne on aina eri. Lapsellinen hevonen, eikä missään nimessä vielä valmis.

L9/2 DADDY BOY: Kaikki on mennyt normaalisti viime startin jälkeen. Esitys siinä oli tosi hyvä. Lähtöpaikka on mainio. Yritetään reippaasti matkaan. On eturivissä varmasti muitakin, jotka panostavat alkuun. Ei paikka parijonossa toisella radallakaan huono olisi. Jos tuurit on meidän puolella, on ruuna yksi mahdollisista hevosista aivan kärjessä. Hiukan se on välillä ailahdellut suorituksissaan.

Olli Lähtinen

L5/7 WESTCOAST SKIPPER: Ruuna oli vähän tasainen viimeksi. Huono lähtöpaikka on jälleen. Tuo vaikeuttaa taas hommaa.

L9/9 BACKWOOD´S HEXFIRE: Kaarrejuoksussa oli Turussa hiukan hankaluuksia. Suoralla hevonen sai vauhtia päälle ja tuli tosi lujaa loppua ehtien kakkoseksi. Jos se pääsee iskemään sopivasti suoran alussa, spurttaa ruuna terävästi. Jos kurvissa joutuu aivan ulos, kiriminen voi olla hankalampaa.

Tapio Mäki-Tulokas

L9/3 DONATELLO HOSS: Ruuna teki Turussa aivan hyvän esityksen pitkältä tauolta. Ei sitä oltu kummemmin laiteltu siihen lähtöön. Hevoselta löytyi koteloitunut sudenhammas, joka poistettiin Turun startin jälkeen. Tuon myötä tuli jälleen pikkasen taukoa. Lähdetään nyt kohti loppukesää ja syksyä. Siellä on ne suurimmat tavoitteet. Kyllä tämä kuuluu 3-4 merkkiin mukaan kuiteille. Kapasiteetti on hyvä. Yritetään saada sujuva juoksu kärjen tuntumassa ja koitetaan sitten lopussa. Todennäköisesti mennään ilman kenkiä.