Vermon Toto65-ravit
30.05.2018
18:00

Vermon Toto65-ravit

Lähdöt 30.5.2018

Lämmitykset 30.5.2018

Käsiohjelman näköispainos

30.5.2018 Vermo

Selaa julkaisua


  Vermon Toto65-ravit 30.05.2018  
 

Vihjeet

POISJÄÄNNIT  teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

TOTO65-VARMAVALINNAT

Toto65-systeemit rakennetaan tällä kerralla kahden suosikkivarman varaan. Viidennessä kohteessa nähtävässä Derbyn Tammasuosikissa vahvaa kuntoa uhkuva 7 EL FITZGERALD saa luottamuksemme. Tapio Perttusen suojatista kantautui varsin positiivisia infoja jo ennen kauden avausta ja kyllähän tamma on starteissa näyttänyt vahvan potentiaalinsa. Toissakerralla Forssassa voitossa oli ehkä tuuritkin kohdallaan kovimman haastajan kohdattua juoksunkulun suhteen hieman haastetta. Viimeksi Vermossa El Fitgerald otti ykkösrahat aika lailla näytöstyyliin. Se haki 10,5-vauhtisella avauspuolikkaalla määrätietoisesti keulat, rauhoitti tuon jälkeen vauhtia ja pinkoi sitten päätöspuolikkaan helpon näköisesti 11,0-lukemiin. Ihan kelpo vastuksesta huolimatta suosikki on antanut vireestään niin vahvat näytöt, että sen mahdollisuuksiin luottaminen on perusteltua. Päätöskohteen suosikki 5 DADDY BOY omaa myös hyvät mahdollisuudet palata voittokantaan. Se matkasi viimeksi Vermossa 3. sisällä reipasvauhtisessa kisassa. Kiritilaa ei varsinaisesti auennut koskaan ja vaikka ruuna ei täysin edellä juosseen puserossa maaliin tullutkaan, voimia saattoi silti jäädä varastoon. Finlandia-raveissa täällä Vermossa Daddy Boy teki todella kovan kirin pinkoen viimeiset 800 metriä 10,9-kyytiä Reverend Dredin keulasta voittamassa lähdössä. Nyt Hannu Torvinen panostaa hyvältä paikalta varmasti kiihdytykseen ja mikäli Daddy Boy pääsee keulaan, on se varmastikin vahvoilla.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 5,1,9,7,2 (6,4)
T65-2: 6,5,10,4,3,7 (2,9)
T65-3: 3,11 (10,12)
T65-4: 4,6 + 5,2,12,8,11,3,9,7,10,1
T65-5: 7 (6,3)
T65-6: 5 (4,1)

Pieni systeemi 120 riviä, hinta 12 euroa.
Suuri systeemi 720 riviä, hinta 72 euroa.

Toto65-pelijakauma teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

Lähtö 1.

RANKING
A) 6-2-1
B) 8-15-13-10-16-14-43-12-11-5-7-9
NELILYN FANTASY - GIGOLO AMOK - RAY MYSTERIO - WILD BLUEBERRY

Ravit käynnistävässä monté-lähdön suosikkina starttaa 6 NELILYN FANTASY. Viimeksi Kausalassa tamma otti hallitun keulavoiton ja se teki kelpo suorituksen myös tuota edeltäneessä Kouvolan startissa. Anna Sulinin ajokki kilpailee siis hyvässä kunnossa ja taistelee vireen kestäessä tiukasti voitosta. Ykköshaastajaksi nostamme numeron 2 GIGOLO AMOK. Se nousi viimeksi Kaustisella loppusuoralla 3. sisältä ulos ja puristi ihan kelpo tyyliin kakkoseksi. Taru Aholan ajokki on epävarma, mutta pystyvä menijä ja ravilla se kamppailee kärkisijoista. 1 RAY MYSTERIO saa hyvältä paikaltaan hyvän juoksun ja on varmasti vaarallinen. B-ryhmän kärkeen kipuavat 8 WILD BLUEBERRY ja 15 BLACK SLEIGHT voisivat ihan yhtä hyvin olla mukana A-ryhmässäkin. Tasainen matsi varmasti luvassa.

Lähtö 2.

RANKING
A) 4
B) 9-8-1-6-5-3 C) 7-2
EL DIRTYMAN - JAMIE HYNEMAN - NAOMI WIBB - MENTHA

Toisessa lähdössä suosikkina starttaava ja yksin parhaan A-ryhmän valtaava 4 EL DIRTYMAN palasi viimeksi muutaman kuukauden tauolta. Elina Laakkosen suojatti joutui tuossa startissa tasaiselle avaajalle haastavalle sisäradan paikalla ja lopulta ruuna jäikin pussiin 2. sisälle. Toisaalta tulevia startteja pussitus varmasti omalta osaltaan palvelee ja me uskomme hurjan kyvykkään ruunan pystyvän nyt tuo startti kropassaan parhaimpaansa. Iikka Nurmosen ajokki on tässä lähdössä se valjakko, mikä muiden täytyy kukistaa haaveillakseen voitosta. Haastajaporukan kärkinimi 9 JAMIE HYNEMAN kärsii kovana avaajan takarivin lähtöpaikasta. Viimeksi se eteni ensimmäisellä takasuoralla keulaan, mistä se sitten vastasi lopussa varmaan voittoon. Vaikka suosikin kukistaminen varmasti vaikeaa onkin, nähtäneen Ari Moilasen ajokki totomatsissa. 8 NAOMI WIBB pilasi viimeksi Forssassa laukkaan ensimmäisessä kaarteessa. Muuten Jukka Torvisen ajokki on tehnyt hyviä juoksuja ja ravilla tamma pystynee nousemaan kärkikamppailuun. 1 MENTHA kiri viimeksi mukavasti loppua 4. ulkoa ja on hyvältä paikaltaan mahdollinen.

Lähtö 3.

RANKING
A) 3-11-9
B) 8-7-5-12-10-1-2-6-4
TOUGH LOVE - WILHELM VICE - TINTIN JOURNEY - ALBINO BRAVE

Kolmannessa lähdössä tarjoamme kolmelle valjakolle paikan kirkkaimmissa parrasvaloissa. Rankingin kärkeen kipuava 3 TOUGH LOVE veti Turussa keulassa tasaista vauhtia ja voitti vaivatta. Ari Moilasen ajokki on aloittanut uransa vahvasti ja jotenkin vaikuttaa siltä, että se pystyy vieläkin selkeästi nähtyä parempaan. Ykköshaastajamme 11 WILHELM VICE prässäsi Mikkelissä johtavaa päätöskierroksella, mutta laukkasi viimeisellä takasuoralla. Raville selvittyään ruuna kiri vielä hyvin loppua. Tommi Kylliäisen ajokki on kyvykäs menijä ja haastavasta paikasta huolimatta seuraamme sen esitystä suurella mielenkiinnolla. 9 TINTIN JOURNEY jäi puolestaan Kouvolassa 2. ulkoa 900 jäljellä taivaltamaan toista rataa ilman vetoapua, mistä se puristi lopussa varmaan voittoon. Esa Holopaisen ajokki pystyy kirivaiheessa tarvittaessa tekemään itsekin töitä. B-ryhmän käynnistävä 8 ALBINO BRAVE kiri viimeksi ykköseksi 2. sisältä. Nyt tiedossa lienee haastavampi juoksunkulku.

Lähtö 4 | Toto65-1

RANKING
A) 5-1-9-7-2
B) 6-4-8-3
SUE'S PHOTO - JUGADOR - SUNDSVIK MAYDAY - BLOWMYWHISTLE

Toto65-kierroksen avauskohteessa rankingin kärkeen ideanostona kipuava keskeltä rataa matkaan kiihdyttävä numero 5 SUE’S PHOTO on mielenkiintoinen seurattava. Viimeksi Teivossa Mika Forss otti ajokkinsa kanssa alun passaillen varmastikin sen vuoksi, ettei sisäpuolelta kiihdyttäneestä William Pinesta ollut realistista edes yrittää ohi. Sue’s Photo teki sitten porukan hänniltä 4. ulkoa todella vahvan kirin William Pinen hallittua lähtöä keulasta. Nyt Mika Forss panostaa varmasti vahvasti alkuun ja Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettava on suosikkimme keulaan. 1 JUGADOR jatkaa taulun kertomalla tavalla aivan jäätävässä iskussa ja Harri Koivusen valmennettava hakee jo neljättä peräkkäistä voittoa. Vahvana lopuntulijana tunnettu ruuna tuntuu saaneen nyt lähtönopeuttakin lisää, sillä kaksi tuoreinta tolppaa se on ottanut vakuuttavalla tavalla keulapaikalta. Toissa kerralla Voimaliigassa Olli Koivunen haki ajokkinsa kanssa keulat 1. kaarteeseen mentäessä ja viimeksi Jugador pystyi hieman yllättäenkin pitämään keulat sisäradalta. Onnistuuko sama myös tällä kerralla? 9 SUNDSVIK MAYDAY osoitti kovan perusluokkansa suoraan tauolta ollen Teivossa hyvä kakkonen vain Shadow Of Brisbanelle häviten. Timo Korvenheimon valmennettava varmasti parantaa vielä tuore startti kropassaan. Avauksen venyminen olisi luonnollisesti Hannu Torvisen ajokille etu. Suomessa debytoiva 7 BLOWMYWHISTLE saa Kaisa Toivoselta ihan positiiviset arviot startin alla. Tarkoitus on kuitenkin hakea vielä nättiä reissua. 2 HAMIS FAMERAISER on ollut viime aikoina todella epäonninen lähtöpaikkojen suhteen mutta nyt tuurit ovat tuolta osin kääntyneet. Aika näyttää, pystyykö Jukka Torvinen kannustamaan ajokkinsa tuulenhalkojan paikalle.

Lähtö 5 | Toto65-2

RANKING
A) 6-5-10-4-3-7
B) 2-9-8-1-11
VIKTOR KÄRPPÄ - SHEIKKI - TULINKO - PAUHIS

Toisessa Toto65-kohteessa viivalla on useita todella lahjakkaita menijöitä ja ykkösrahojen kohtalosta nähtäneen mielenkiintoinen matsi. Merkittävästi voittosummaansa kyvykkäämpi 5 VIKTOR KÄRPPÄ teki pitkän tauon jälkeen hyviä esityksiä, joista kuitenkin se viimeinen loistokkuus jäi uupumaan. Kahden viime startin perusteella todellinen huippukunto on nyt kuitenkin löytynyt ja viimeksi Vermossa Esa Holopaisen suojatti palasikin ansaitusti takaisin voittokantaan. Tehtävä on nyt merkittävästi tiukempi mutta silti Viktor Kärpän kuuluu olla kuumimpia suosikkeja. 6 SHEIKKI oli aivan jäätävä toissakerralla Suomen Cupin karsintavoitossa ja käytännössä se suoritti kyllä lähes samalla tasolla viimeksi finaalissakin. Matti Lautamäen valmennettavan kunto on kiviaitaa. 10 TULINKO on tehnyt avoimella tasolla oikein hyviä juoksuja ja tässä sopivassa porukassa Jussi Miettisen suojatti on ilman muuta kuumimpia suosikkeja. Kokemäellä Vilperi-ajossa tehtävä oli porukan hänniltä turhan haastava ja kiistatta esityskin oli kengät jalassa hieman tasapaksumpi. Tässä balanssia taas kevennettäneen ja oriilta on lupa odottaa kovaa suoritusta. 3 T.T. AVOT osoitti Mikkelissä kovaa kuntoa. Se kiri kaukaa takapareista viimeiset 600 metriä vahvasti 22,5-kyytiä ulkoratoja pitkin. Nyt Henri Bollström saanee ajokkinsa kanssa asemat kärkiporukasta. Kouvolassa kauden avausvoiton ottanut 4 PAUHIS ja paalun juoksuradalta varmasti alkuun panostava 7 VEERAN POIKA ansaitsevat myös paikkansa A-ryhmässä.

Lähtö 6 | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 3-11
B) 10-12-1-7-5-8-4 C) 6-9-2
HEAVY BEAT - SO MONTJOY - RAHANJA - LITTLEBRO COMERY

Kolmannessa Toto65-kohteessa ja samalla illan Toto4-kierroksen käynnistävässä koitoksessa voittoa ajatellen kaksi valjakkoa tuntuu erottuvan varsin selkeästi muusta porukasta. Rankingin kärkeen paremman lähtöpaikan myötä kipuava 3 HEAVY BEAT on aloittanut kauden positiivisella tavalla ja vireen kestäessä Salla Koskion valmennettava tulee kipuamaan tasaisesti ylöspäin sarjoissaan. Suoraan tauolta Forssassa ruuna teki heti tasapainoisen vahvan esityksen voittaen lopulta varmaan tapaan. Viimeksi Teivossa Tapio Perttusen ajokki tuli 800 metrin kirinsä takapareista rehdisti perille saakka. Näistä asemista Heavy Beat on lähdön todennäköisin keulahevonen ja sen myötä suosikki. 11 SO MONTJOY on antanut toistaiseksi kovimmat näytöt kyvyistään. Se oli viimeksi mukana Graceful Swampin voittamassa todella kovassa Seppeleajossa tehden oikein vahvan suorituksen. Olli Koivusen ajokki pystyy tekemään juoksuaan, eikä lähtöpaikka vie mahdollisuuksia. Mikäli kumpikaan suosikeista ei lähtöä korkkaa, ykkösrahoja kärkkyy tasainen B-ryhmä.

Lähtö 7 | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 4-6
B) 5-2-12-8-11-3-9-7-10-1
SOKRU - VILI KUUPPER - SIPORIN SANTTU - KIIRILLA

Neljäntenä Toto65-kohteena ravattavassa ja samalla ravien ensimmäisenä troikkalähtönä toimivassa koitoksessa kaksi valjakkoa saa paikan parhaasta A-ryhmästä. Suosikkinamme matkaan starttaava numero 4 SOKRU on kohonnut viime viikkoina aivan jäätävään iskuun. Toissakerralla ori jäi pussiin ja voimia jäi selkeästi varastoon. Matti Mäki-Mattilan valmennettava uhkui myös vahvaa itseluottamusta alla olevassa Vermon voitossaan, missä se kiri viimeiset 700 metriä 23,6-kyytiä punnertaen lopulta väkisin ohi kelassa juosseesta ja nytkin vastassa olevasta numerosta 11 FAITTERI. Ravi- ja suoritusvarma Sokru saa kunnian toimia troikan piikkinä. 6 VILI KUUPPER hakee kolmatta peräkkäistä voittoa. Peter Lindroos on tottunut olemaan ratkaisumetreillä tämän ajokin kanssa tarkkana, sillä ravin kanssa on aina päätössatasella hieman haastetta. Mikäli Vili Kuupper kuitenkin ravaa, se kirii selkäjuoksun päätteeksi mukaan voittomatsiin. Koelähdössä hyvältä näyttänyt 5 SIPORIN SANTTU, asemat kärkiporukasta ottava 2 KIIRILLA sekä huonoilta paikoilta juoksunkulkujen armoilla olevat 8 T.T. ROKULI, 11 FAITTERI ja 12 POIKOLAN NEITO ovat hyviä haastajia.

Lähtö 8 | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 7
B) 6-3-1-12-5-10-9-8-4-2-11
EL FITZGERALD - MAY ROSE - LILY’S STAR - NEFERTITI FRIDO

Viidennessä Toto65-kohteessa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä Derbyn Tammasuosikissa suosikkina matkaan starttaava 7 EL FITZGERALD saa kunnian toimia varsin haastavalla kierroksella eri pelimuotojen tukipilarina. Tapio Perttusen suojatista kantautui varsin positiivisia infoja jo ennen kauden avausta ja kyllähän tamma on starteissa näyttänyt vahvan potentiaalinsa. Toissakerralla Forssassa voitossa oli ehkä tuuritkin kohdallaan kovimman haastajan kohdattua juoksunkulun suhteen hieman haastetta. Viimeksi Vermossa El Fitgerald otti ykkösrahat aika lailla näytöstyyliin. Se haki 10,5-vauhtisella avauspuolikkaalla määrätietoisesti keulat, rauhoitti tuon jälkeen vauhtia ja pinkoi sitten päätöspuolikkaan helpon näköisesti 11,0-lukemiin. Ihan kelpo vastuksesta huolimatta suosikki on antanut vireestään niin vahvat näytöt, että sen mahdollisuuksiin luottaminen on perusteltua. B-ryhmän kärkeen kipuava 6 MAY ROSE eteni Lahdessa 2. kaarteessa keulaan, mistä kesti sitten kovavauhtinen avauskierros huomioiden hienosti. 3 LILY’S STAR on merkittävästi tauluaan vaarallisempi.

Lähtö 9 | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 5
B) 4-10-1-6-8-7-9-11-3 C) 12-2
DADDY BOY - HERE I GO AGAIN S - WHITE CROSS BESO - UBERTA JET

Toto65- ja Toto4-kierrokset päättävässä ja samalla illan toisena troikkalähtönä toimivassa koitoksessa suosikkina matkaan starttaa keskeltä rataa matkaan kiihdyttävä numero 5 DADDY BOY. Se matkasi viimeksi Vermossa 3. sisällä reipasvauhtisessa kisassa. Kiritilaa ei varsinaisesti auennut koskaan ja vaikka ruuna ei täysin edellä juosseen puserossa maaliin tullutkaan, voimia saattoi silti jäädä varastoon. Finlandia-raveissa täällä Vermossa Daddy Boy teki todella kovan kirin pinkoen viimeiset 800 metriä 10,9-kyytiä Reverend Dredin keulasta voittamassa lähdössä. Nyt Hannu Torvinen panostaa hyvältä paikalta varmasti kiihdytykseen ja mikäli Daddy Boy pääsee keulaan, on se varmastikin vahvoilla. B-ryhmän käynnistävä 4 HERE I GO AGAIN S avaa hyvin ja se saanee kelpo asemat kärkiporukasta. 10 WHITE CROSS BESO on tauluaan parempi. Takarivistä ori on kuitenkin juoksunkulun armoilla. 1 UBERTA JET ei puolestaan tasaisena avaajana hyödy lainkaan sisäradan lähtöpaikasta. Kunnossa ei ole moittimista ja tästä saatiin tuore näyte maanantaina Oulussa. Myös numerot 6 WALL STREET COMERY, 8 HERE COMES MARTY ja 7 BLUE FLASH ovat juoksujen onnistuessa potentiaalisia totohevosia.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 3,11 (10,12)
T4-2: 4,6 + 5,2,12,8 (11,3)
T4-3: 7 (6,3)
T4-4: 5,4,10,1,6,8,7 (9,11)

Pieni systeemi 28 riviä, hinta 5,6 euroa.
Suuri systeemi 84 riviä, hinta 16,8 euroa.

PÄIVÄN DUO

7
5

Yhteensä 1 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 7

4
2,5,6,8,12
2,5,6,8,12

Yhteensä 20 yhdistelmää, hinta 10 euroa.

TROIKKA LÄHTÖ 9

5
1,4,6,10
1,4,6,7,8,10

Yhteensä 20 yhdistelmää, hinta 10 euroa.

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT

Ari Moilanen

L1/14 BABLO: Ruuna aloitti monteuransa aivan kelpo suorituksella ollen kolmas. Nyt on paljon pakkia. Jos noista asetelmista irtoaa rahasija, taustavoimat ovat iloisia.

L2/9 JAMIE HYNEMAN: Hevonen on mennyt tosi hyvin. Pystyy se tottakai tässäkin pärjäämään. Lähtöpaikka on ihan ok. Keulasta olen paljon ajanut aikaisemmin, mutta tulee ruuna takaakin.

L3/3 TOUGH LOVE: Tamma on voittanut lähtönsä helposti. Toki vastus kovenee koko ajan. Auton takaa en ole aiemmin ajanut, enkä osaa sen suhteen kommentoida lähtönopeutta. Voltista tämä on avannut hyvin.

L4/4 LECROSSE: Lähtöpaikka passaa. Ruuna on sopivilla juoksuilla venynyt totosijoille. Viimeksi se matkasi ykkösradalta johtavan takana ja oli kolmas maalissa. Hevonen kilpailee kelpo kunnossa. Aika tarkka se on reissustaan. Onnistuneella juoksulla toton tuntumaan.

L6/7 GABRIELLA LA RENTA: Viime esitys oli vähän tasainen. Saatiin kuitenkin aivan sopiva juoksu. Ihan vastaavaa puhtia kuin edelliskilpailuissa ei sillä kertaa löytynyt.

L6/9 SPEEDY GLIDE: Ori on tehnyt kohtalaisia esityksiä. Hieman on taukoa alla. Kurvit on olleet sille vähän vaikeita. Se menettää niissä aavistuksen vauhtiaan. Rahasijaa hevonen hakee.

L8/6 MAY ROSE: Viimeksi Lahdessa hevonen oli tosi hyvä. Se oli 15 hevosen lähtö ja jouduttiin kiertämään pitkään kolmatta rataa kunnes päästiin keulaan. Eka kierros paineltiin 1.12-kyytiä. Mainiosti tamma tsemppasi maaliin asti. se menee pikkuhiljaa eteenpäin ja mielenkiintoinen vuosi tulee tämän hevosen kohdalla.

L9/4 HERE I GO AGAIN S: Tamma menee hiljalleen parempaan päin. Teivossa loppusuoran laukkaan paloi vissiin kakkonen.

L9/10 WHITE CROSS BESO: En ole hetkeen ajanut hevosta. Sekin parantaa koko ajan. Kelpo menijä näihin sarjoihin.

Henri Bollström

L3/5 ONE POINT: Lahdessa mentiin kovaa ja ajasta muodostui hyvä. Yhtään tuota parempaan sijoitukseen hevonen ei siellä pystynyt. Se ei ehkä ollut yhtä hyvän tuntuinen kuin edelliskilpailuissa. Ruuna oli epävarma matkalla. Sitä hoidettiin startin jälkeen ja hevosen pitäisi olla nyt taas parempi.

L5/3 T.T. AVOT: Ori oli ekaan starttiin tauon jälkeen Mikkelissä vielä tukkoinen. Viimeksi oli rata 12 ja toivottomat asemat. Matkattiin tosi kaukana. Toisten takana tämä hieman mutkuilee. Suunta on kuitenkin oikea. Uskon, että nyt ollaan jo mukana kärkikamppailussa.

L7/8 T.T. ROKULI: Viime startti oli aivan hyvä. Jouduttiin siinä spurttailemaan. Ensin piikin saamiseksi ja sitten vielä uuden keulan hakemiseksi. Voimia oli lopussa vielä pikkasen jäljellä, mutta ori meinasi kovassa vauhdissa heittää peitsille. Kengitystä vähän viilataan. Totohevosia tämä pystyy olemaan.

L8/11 TO THE BEGINNING: Lähtöpaikka Vermossa on tosi huono. Hevonen teki aivan ok startin Kaustisella. Lähtöä uusittiin pari kolme kertaa. Lisäksi siinä oli kolaria ja juostiin hännillä. Koitetaan saada nätti reissu ja rahasija olisi ihan jees.

Iikka Nurmonen

L2/4 EL DIRTYMAN: Paluu tauolta oli kyllä oikein hyvä. Ajettiin tarkoituksella nätisti ja voimia jäi lopussa varastoon. Lähtöpaikka on ihan sopiva. Vastus on tällä kertaa hieman helpomman näköinen. Hyvillä mielin lähdetään starttiin.

L7/12 POIKOLAN NEITO: Tamma voitti oikein varmasti Teivossa. Nyt lähtöpaikka on tosi huono. Sijoitus ratkeaa pitkälti juoksunkulun mukaan.

L9/8 HERE COMES MARTY: Ruuna voitti Lahdessa johtopaikalta. Se oli oikein hyvä siihen lähtöön. Ruuna rauhoittui mainiosti menemään keulassa. Kehno lähtöpaikka on tälläkin. Myös tässä juoksunkulku sanelee paljon menestysmahdollisuuksia.

Timo Korvenheimo

L4/9 SUNDSVIK MAYDAY: Teivossa oli eka startti meiltä käsin. Olin oikein tyytyväinen esitykseen. Tamma teki täysipainoisen suorituksen ja tuli hyvin maaliin. Se polki vikan tuhannen alta 1.12-vauhtia. Hannu ajoi fiksusti. Kuski ei paljon käskenyt, kun voittoon ei ollut enää mahdollisuuksia. Samalla optimibalanssilla jatketaan eli ilman tossuja. Uskon, että tämä pystyy voittokamppailuun.

L9/9 SILENT VICTORY: Ysirata on huippupaikka tälle. Tuosta pääsee ajamaan nättiä reissua. Viimeksi oli älyttömän kova lähtö ja alkumatkasta lisäksi spurttia. Hevonen meni hapoille. Näkisin tammalla tässä kelpo saumat neljän joukkoon.

Kaisa Toivonen

L4/7 BLOWMYWHISTLE: Hevonen on ollut tässä minulla pari kuukautta. Se on pärjännyt koko ajan mukavasti, kuten statistiikka kertoo. Startteja ei ole hirveästi, mutta aivan ikäluokan tammaparhaimmistoon se on arvioitu. Vastassa on ollut esim. Bikini, jonka kohdalla voidaan jo puhua huippuhevosesta. Ravivarma tapaus. Lähtöpaikka on vähän ulkona. Vermossa tullaan ajamaan nätisti. Ihan hyvin hevonen treenaa, mutta katsotaan vähän missä mennään. Tämä voi olla aika tarkka balanssista. Aloitetaan kengät jalassa. Luultavasti joskus tulevaisuudessa se voi olla parhaimmillaan ilman takakenkiä. Etupää on kevyt ja jenkkikärryt tuskin tammalle sopii.