Vermon Toto65-ravit
20.06.2018
18:00

Vermon Toto65-ravit

Käsiohjelman näköispainos

20.6.2018 Vermo

Selaa julkaisua


  Vermon Toto65-ravit 20.06.2018  
 

Vihjeet

POISJÄÄNNIT  teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

TOTO65-VARMAVALINNAT

Toto65-kierroksen systeemit rakennetaan kahden selkeänä suosikkina matkaan starttaavan luottovaljakon varaan. Neljännessä kohteessa 9 SALIENT ARROW on mailin matkalle haastavasta takarivin lähtöpaikasta huolimatta tiukasti kiinni ykkösrahoissa. Vaikka Tom Erikssonin valmennettava kohtasikin viimeksi uransa ensimmäisen tappion, alleviivasi ruuna tuossakin kisassa vahvasti potentiaaliaan. Asemat Kasvattajakruunu-alkuerässä löytyivät lopulta 4. sisältä, mistä Hannu Torvisen ajokki esitti sitten oikein positiivisen loppuvedon. Voittosumma ei tee millään tavalla oikeutta hevosen kyvyille. Vauhdikas kipuaminen sarjoissa jatkuu ja Salient Arrow on todella mielenkiintoinen tekijä ikäluokkakisoissakin. Maili ja takarivi on toki haastava lähtökohta mutta ysiradalta Salient Arrow on valmiiksi toisella radalla. Edessä on hyvät avaajat ja ruuna saa varmasti kelpo asemat parijonosta. Matkavauhti määrittelee varmastikin sen, missä vaiheessa Torvinen ajaa ajokkinsa kanssa eteenpäin. Päätöskohteessa pieneltä huoltotauolta palaava 2 ONE BREAK BROLINE on kelpo vastuksesta huolimatta selkeä suosikki. Alla oleva tauko lienee vain positiivinen seikka, Kuopion startin aikaan ruunassa oli varmastikin sanomista ja huoltobreikin aikana ongelmat on varmastikin saatu selätettyä. Juuso Holttisen valmennettava on tämän vuoden puolella kykynsä esittänyt ja ruunalla on vahvasti potentiaalia jatkaa sarjoissaan nousemista. Mikäli One Break Broline suorittaa kykyjensä edellyttämällä tasolla, jättänee Tommi Kylliäisen taas rattailleen saava ruuna haastajat taistelemaan kakkosrahojen kohtalosta.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 8,2,7 + 3,4 (5,1)
T65-2: 1,5,7,8,4 (2,9)
T65-3: 3,9 + 4,8,6,1,2 (7,5)
T65-4: 9 (1,6)
T65-5: 8,4,5,6,1 + 3,12,11 (7,2)
T65-6: 2 (9,1)

Pieni systeemi 150 riviä, hinta 15 euroa.
Suuri systeemi 1400 riviä, hinta 140 euroa.

Toto65-pelijakauma teksti-tv:stä.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

Lähtö 1.

RANKING
A) 1
B) 8-7-4-5-6-3-2
KNOWS BEST - IRAKLIS - HIGHTOWER COMERY - CONFIDENCE MAN

Ravit käynnistävässä 3-vuotiaille lämminverisille rajatussa tasoitusajona ravattavassa Hippos-sarjassa selkeäksi suosikiksi kohoava 1 KNOWS BEST valtaa yksin parhaan A-ryhmän. Viimeksi Jokimaalla kolmatta peräkkäistä voittoaan hakea ori kiersi 2. ulkoa loppukaarteessa johtavan rinnalle, mistä se puristi varmaan voittoon. Tuomas Korvenojan ajokki on saanut hyvän lähtöpaikan ja näistä asemista se jättänee haastajat taistelemaan kakkosrahoista. B-ryhmän käynnistävä 8 IRAKLIS otti Killerillä hallitun keulavoiton. Tässä Mika Forss yrittänee alussa pitää edestään kiihdyttävän suosikin selän. Totosijat ovat mahdollisia, vaikka tuo ei onnistuisikaan. 7 HIGHTOWER COMERY aloitti uransa mukavasti. Olli Koivusen ajokki palaa nyt tauolta ja on mielenkiintoinen seurattava. 4 CONFIDENCE MAN on epävarma, mutta pystyvä menijä. Ravilla se pystynee taistelemaan kärkipään sijoituksista. 5 WERNER ORS omaa myös potentiaalia totomatsiin, mikäli Esa Holopainen selvittää ajokkinsa kanssa voltin vitosradan ongelmitta.

Lähtö 2.

RANKING
A) 2-3-1
B) 7-4-5-6
TULINKO - PYÖRYLÄN PARONI - VÄLKYN TUISKU - ROKIN MAXI

Toisessa lähdössä ykkösrahojen kohtalosta nähtäneen kolmen A-ryhmäläisen kesken mielenkiintoinen matsi. Suosikkinamme starttaava 2 TULINKO eteni viimeksi Kokemäellä 2. sisältä viimeisellä takasuoralla keulaan ja oli lopulta Rapin Aatoksen jälkeen hyvä kakkonen. Jussi Miettisen ajokki kilpailee kunnossa ja tässä startissa kenkiä varmasti taas riisutaan. Tulinko saattaa päästä keulaankin mutta joka tapauksessa paikka toisessa radalla takaa hyvät lähtökohdat kiihdytykseen. 3 PYÖRYLÄN PARONI seurasi Killerillä Costellon voittamassa Valiodivisioonafinaalissa tasaisesti 4. sisältä. Tehtävä on nyt edelliskertoja sopivampi ja todella kovaa auton takaa avaava ruuna kamppailee kärkisijoista. 1 VÄLKYN TUISKU tuli Killerillä tuossa samaisessa lähdössä tasaisesti perille 3. sisältä. Aika näyttää, pystyykö ja haluaako Antti Tupamäki puolustaa ajokkinsa kanssa kiihdytyksessä ulkoa tulevaa uhkaa. B-ryhmän käynnistävä 7 ROKIN MAXI paikkasi Killerillä hyvin toisen kaarteen laukkansa ja osoitti kelpo virettä. Näin ulkoa sähäkällä maililla edellä mainittujen kukistaminen lienee kuitenkin vaikeaa.

Lähtö 3.

RANKING
A) 1-5
B) 4-2-7-9-8-3-6
QUEEN OF THE WORLD - HURRICANE WILMA - TIFFANY JOURNEY - NATURGAS

Kolmannessa lähdössä suosikkinamme matkaan starttaava 1 QUEEN OF THE WORLD kiersi Killerillä 5. ulkoa etusuoralla johtavan rinnalle, mistä se puristi hyvin perille. Viimeksi Seinäjoelle Seppo Markkula kannusti ajokkinsa Nuorten Sarjassa viimeisellä takasuoralla johtavan rinnalta keulaan, mistä tamma sitten laukkasi hieman ennen maalia menettäen kärkisijan, todennäköisesti kakkosrahat. Martti Salojensaaren valmennettava kilpailee kunnossa ja mikäli sisäradan lähtöpaikka ei koidu kohtaloksi ja ravi maistuu, se osallistuu voittotaistoon. Kaveriksi A-ryhmään kipuava numero 5 HURRICANE WILMA veti Jokimaalla keulassa tasaista vauhtia ja oli hyvä kakkonen. Ari Moilasen ajokki avaa hyvin ja on suosikkimme etenemään keulapaikalle. B-ryhmän käynnistävä 4 TIFFANY JOURNEY lopetti Jokimaalla 5. sisältä asiallisesti tilaa saatuaan. Esa Holopaisen ajokki on tauluaan parempi ja tässä mielenkiintoinen seurattava. 2 NATURGAS kiri Lappeessa asiallisesti 2. ulkoa ja on mahdollinen totohevonen.

Lähtö 4 | Toto65-1

RANKING
A) 8-2-7
B) 3-4-5-1-6
WILLIAM PINE - FORDALUVACHOCOLATE - FLYNN BOKO - OLIWER HIP

Toto65-kierroksen avauskohteessa 8 WILLIAM PINE starttaa matkaan suosikkina. Uloin lähtörata on toki mailille haastava paikka ja edessä olevat Suur-Hollola-ajon välierät on toki myös huomioitava. Viimeksi täällä Vermossa Tapio Perttunen tyytyi lopulta täydellä matkalla selkäjuoksuun ja keulaan edennyt Dreambow voitti sitten hallitusti. William Pine oli 2. sisältä hyvä kakkonen. On mielenkiintoista nähdä, ajaako Perttunen maililla nyt aktiivisesti kohti keulapaikkaa, vai pakitteleeko hän ajokkinsa kanssa hännille. Keulasta William Pine tuskin tätä lähtöä häviäisi. Sisäradalta matkaan paiskaava 1 ARCTIC SHOT avaa todella kovaa ja Juha-Pekka Hanhimäellä lienee avaimet käsissään juoksunkulun suhteen. Näytöt kuitenkin puuttuvat, eikä Arctic Shot vaikuta pelihevoselta. Starttien myötä hyvään kuntoon kohonnut numero 2 FORDALUVACHOCOLATE olisi keulaan päästessään vahvoilla. Pelkästään omin avuin Ari Moilanen tuskin kuitenkaan keulaan tässä Arctic Shotin rinnalta pääsee. Tapani Raunion valmennettava saattaa tämän hetkisessä vireessä pärjätä vaikka johtavan rinnaltakin. Nousuvireiseltä vaikuttava 7 FLYNN BOKO on kolmas nostomme A-ryhmään. Markku Niemisen valmennettava on selkeästi löytämässä kuntoaan. Turussa vuoden avausvoiton kovalla esityksellä ottanut 3 OLIWER HIP pystyy myös totomatsiin.

Lähtö 5 | Toto65-2

RANKING
A) 1-5-7-8-4
B) 2-9-11-10-6-3-12
FILLYJONKA FELLOW - ALBINO BRAVE - REBEL ROYAL - SULTAN JOURNEY

Toisessa Toto65-kohteessa nähtäneen tasainen matsi ykkösrahoista. Viisi valjakkoa saa paikan A-ryhmästä ja näiden keskinäinen järjestys on pitkälti makuasia. Kovaa auton takaa avaava numero 1 FILLYJONKA FELLOW lienee todennäköisin keulahevonen. Sen kohdalla Seinäjoen välistartti alleviivasi nousuvirettä ja tuon esityksen myötä hevonen parantaakin rankingin alkuperäistä sijoitustaan ja kipuaa suosikiksi saakka. Erkki-Pekka Mäkinen tavoittelee varmasti suoraviivaista keulajuoksua. 5 ALBINO BRAVE lienee kuitenkin porukan kovakuntoisin. Aika näyttää, minkälaiset asemat tasainen avaaja saa kiihdytyksessä. Voittoa ajatellen maililla tuskin on varaa pakitella hännille. 7 REBEL ROYAL voitto toissakerralla Lappeessa keulasta ja tuon startin perusteella Arto Laaksosen ajokki pystyy avaamaan kovaa. Toki näin ulkoa alkuun panostamisessa on riskinsä. 8 SULTAN JOURNEY on osoittanut olevansa kelpo menijä voittosummaansa nähden. Loviisan kesäraveista irtosi ensimmäinen voitto uudessa kotimaassa. Jatkossa tehtävät koventuvat. 4 MAS AWESOME palasi viime keskiviikkona tauolta. Tammassa oli virtaa ja se painoi 3. sisällä matkan aikana naruille. Tästä huolimatta Ari Even ajokki pystyi tilaa saatuaan vielä kelpo lopetukseen. Esitystä seurataan nyt mielenkiinnolla.

Lähtö 6 | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 3-9
B) 4-8-6-1-2-7-5
JONTTE BOY - STRICKER - FIRE TO THE RAIN - SEABISCUIT

Kolmannessa Toto65-kohteessa ja samalla illan Toto4-kierroksen käynnistävässä koitoksessa tarjoamme kahdelle kuumimmalle suosikille paikan A-ryhmästä. Rankingin kärkeen kipuava numero 3 JONTTE BOY oli Killerin Eliitissä lopulta vailla mahdollisuuksia kärkisijojen suhteen. Tuomas Korvenoja joutui alussa pakittelemaan ajokkinsa kanssa hännille ja lopulta ori esitti sitten 4. sisältä hyvän loppukirin. Jokimaalla Jontte Boy voitti keulasta vakuuttavaan tapaan. Vaikka keulapaikalle ei tässä taidakaan olla asiaa, nähtäneen Tuomas Korvenojan suojatti juoksulla kuin juoksulla voittomatsissa. On vaikea arvioida, kuka keulaan lopulta pääsee. 1 GLOBAL OPTION taitaa hakea selkäjuoksua ja ainakin 4 FIRE TO THE RAIN, 8 SEABISCUIT ja 6 I’M JUST A SUND pystyvät kuskien niin halutessa avaamaan kovaa. Ideanostona 9 STRICKER saa toisena valjakkona paikan A-ryhmästä. Matias Salon valmennettava oli hyvä Forssassa suoraan tauolta. Startti kropassa se terävöityy varmasti ja on loppukirissä vaarallinen.

Lähtö 7 | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 9
B) 1-6-2-3-7-12-11-4-5 C) 8-10
SALIENT ARROW - ROCKING ROYAL LELA - GENTLEMAN AMIRAAL - REBEL RAPID

Neljäntenä Toto65-kohteena ravattavassa ja samalla ravien ensimmäisenä troikkalähtönä toimivassa vahvan suosikkiaseman ansaitseva 9 SALIENT ARROW saa peleissä vahvan luottamuksemme. Vaikka Tom Erikssonin valmennettava kohtasikin viimeksi uransa ensimmäisen tappion, alleviivasi ruuna tuossakin kisassa vahvasti potentiaaliaan. Asemat Kasvattajakruunu-alkuerässä löytyivät lopulta 4. sisältä, mistä Hannu Torvisen ajokki esitti sitten oikein positiivisen loppuvedon. Voittosumma ei tee millään tavalla oikeutta hevosen kyvyille. Vauhdikas kipuaminen sarjoissa jatkuu ja Salient Arrow on todella mielenkiintoinen tekijä ikäluokkakisoissakin. Maili ja takarivi on toki haastava lähtökohta mutta ysiradalta Salient Arrow on valmiiksi toisella radalla. Edessä on hyvät avaajat ja ruuna saa varmasti kelpo asemat parijonosta. Matkavauhti määrittelee varmastikin sen, missä vaiheessa Torvinen ajaa ajokkinsa kanssa eteenpäin. 2 REBEL RAPID, 1 ROCKING ROYAL LELA ja 3 HIGH FLYING avaavat kaikki kovaa ja todennäköisesti keulahevonen löytyy tästä porukasta. Kaikilla on hyvä startti alla. Kelpo kunnossa jatkavat 6 GENTLEMAN AMIRAAL, 11 THE DUDE ja 12 BIG LOVELY ovat juoksunkulun armoilla. Kaikkien kohdalla kyvyt ja kunto riittää taistelemaan suosikin takaa löytyvistä totosijoista.

Lähtö 8 | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 8-4-5-6-1
B) 3-12-11-7-2-10-9
VIXPRESS LI - DEANGELO - RUN FOR ROTALTY - LE GROSS BILL

Viidentenä Toto65-kohteena ravattavassa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä Derbyn Kesäsuosikissa viisi valjakkoa huomioidaan A-ryhmässä. Suosikkinamme matkaan starttaava 8 VIXPRESS LI oli Kuopio Stakesin karsinnassa aivan jäätävä. Erkki-Pekka Mäkisen ratkaisu vaihtaa kuskia finaaliin osoittautui epäonnistuneeksi kokeiluksi, sillä ori pilasi lähtölaukkaan. Eiköhän E-P satsaa ulkoakin alkuun ja tie saattaa aueta keulaan asti. Juhani Tapani oli viime startin alla luottavainen numeron 4 DEANGELO mahdollisuuksien suhteen ja kyllä valmentaja tiesi suojattinsa iskukyvyn. Vahva esitys kantoi voittoon ja vastaavalla tasolla suorittaessaan ruunalla on sanansa tässäkin koitoksessa. 5 RUN FOR ROYALTY ei ole vielä tänä vuonna pystynyt parhaimpaansa. Oriilla on omat kovatkin haasteensa mutta kaikki taatusti muistavat viime vuodesta, minkä tason suorituksiin Matias Furuhjelmin valmennettava hyvänä päivänään pystyy. Ei sitä tässäkään sovi unohtaa. 6 LE GROS BILL osallistuneen Antti Teivaisen kannustamana kiihdytykseen. Sen tilanne vaikuttaa haastavalta, sisäpuolelta avataan kovaa ja ulkoakin tulee painetta. 1 MAS THE BOSS avaa myös kovaa ja Santtu Raitala saa taatusti ajokkinsa kanssa hyvät asemat kärkiporukasta.

Lähtö 9 | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 2
B) 9-1-4-5-10-6-12-11-7-8-3
ONE BREAK BROLINE - ANDREE - APRIL SISU - JASULITO

Toto65- ja Toto4-kierrokset päättävässä ja samalla illan toisena troikkalähtönä toimivassa koitoksessa suosikkina matkaan starttaava 2 ONE BREAK BROLINE on tiukasti kiinni lähdön ykkösrahoissa. Alla oleva tauko lienee vain positiivinen seikka, Kuopion startin aikaan ruunassa oli varmastikin sanomista ja huoltobreikin aikana ongelmat on varmastikin saatu selätettyä. Juuso Holttisen valmennettava on tämän vuoden puolella kykynsä esittänyt ja ruunalla on vahvasti potentiaalia jatkaa sarjoissaan nousemista. Mikäli One Break Broline suorittaa kykyjensä edellyttämällä tasolla, jättänee Tommi Kylliäisen taas rattailleen saava ruuna haastajat taistelemaan kakkosrahojen kohtalosta. B-ryhmän kärkeen kipuava 9 ANDREE teki viimeksi Suur-Hollola-ajon alkukilpailussa 3. sisältä hyvän esityksen. Sari Tammisen valmennettava tekee vahvaa kautta ja taistelee takarivistäkin vähintään kakkosrahoista. 1 APRIL SISU napannee asemat suosikin takaa 2. sisältä. Aika näyttää, pitääkö piikki-selkä maaliin saakka. 4 JASULITO jatkaa vahvassa vireessä ja Santtu Raitalan ajokki pystyy tekemään itse juoksuaankin. Astetta helpommassa tehtävässä ruuna pystyy palaamaan voittokantaankin. 5 CLUB NORD STAR ja 10 MENTHA suorittavat tasaisen varmalla tasolla.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 3,9 + 4,8,6,1,2 (7,5)
T4-2: 9 (1,6)
T4-3: 8,4,5,6,1 + 3,12,11 (7,2)
T4-4: 2 (9,1)

Pieni systeemi 10 riviä, hinta 2 euroa.
Suuri systeemi 56 riviä, hinta 11,2 euroa.

PÄIVÄN DUO

8,4,5,6,1
2

Yhteensä 5 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 7

9
1,2,3,6,7
1,2,3,6,7

Yhteensä 20 yhdistelmää, hinta 10 euroa.

TROIKKA LÄHTÖ 9

2
1,9
1,4,5,6,9,10,11,12

Yhteensä 14 yhdistelmää, hinta 7 euroa.

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT

Ari Moilanen

L2/15 TOPPER: Laukattomalla esityksellä ikäruuna riittää tässä lähdössä. Alku on sillä vähän sekavaa. Maili käy matkana hyvin.

L3/5 HURRICANE WILMA: Tamma on tehnyt asialliset juoksut. Päätähtäin on varmasti syksyssä. Pikkuhiljaa varsa menee yhä eteenpäin.

L4/2 FORDALUVACHOCOLATE: Turussa päästiin vähän myöhään ulos johtavan takaa. Jäätiin hiukan kiinni väsyvän taakse. Ruuna lopetti lujaa vapaata saatuaan. Se on petrannut esityksiään koko ajan. Kakkosrata ja maili, molemmat sopii hyvin. Tämä pääsee kohtalaisesti liikkeelle.

L5/11 GOLD MAGNUM: Teivossa oli rata 12 ja kovavauhtisessa juoksussa oltiin vailla mahdollisuuksia. Ei lähtöpaikka paljon parempi ole Vermossa. Rahasijaa tavoitellaan.

L7/1 ROCKING ROYAL LELA: Ruuna voitti viimeksi tosi helposti. Päästiin keulaan ja hevonen rauhoittui hyvin menemään. Se lähtee lujaa ja jos pystytään piikki puolustamaan, eiköhän johtopaikalta koiteta. Viime kerran perusteella ruuna pystyy maililla ajasta jonkun verrankin nipistämään.

Juuso Holttinen

L6/4 FIRE TO THE RAIN: Hevonen on tehnyt pelkästään hyviä startteja. Lähtönopeuden puute aina hieman vaikeuttaa asioita. Totossa se voi hyvinkin olla jälleen. Ruuna voittaakin pian jossain. Täysi matka käy sille paremmin. Maililla kärkisijaan vaadittaisiin vauhtijuoksua kärjen osalta.

L8/10 ILLUSION LUXI: Lähtö on kova. Ensimmäistä kertaa koitetaan avoimella ikäluokkatasolla. Jonkin verran ruuna pystyy parantamaan ennätystään. Tuskin se kuitenkaan ihan kärkimatsiin yltää tässä.

L9/2 ONE BREAK BROLINE: Kuopiossa halkesi kavio vikalla takasuoralla. Hevonen alkoi ontua ja tuo startti meni pieleen. Kengitysmuutosten kautta on saatu homma kuntoon. Ruuna on ollut tosi hyvän tuntuinen kotona. Se pääsee asialliseti liikkeelle. Keulajuoksukin on mahdollinen. Mielestäni sillä on hyvät saumat voittaakin. Kengät on tosiaan jalassa ja samoilla varusteilla jatketaan.

Matias Salo

L4/4 VALENTIN LADAY: Hevosella halkesi sääriluu viime startissa. Toimenpiteet on tehty ja pitkä tauko on takana. Vamma on hoidettu rauhassa kuntoon. Se on saanut paljon treeniä. Kilometrejä on runsaasti takana. Ei hevosta ole kuitenkaan erityisesti viimeistelty tähän kisaan. Kovaa ajoa ei ole ihmeemmin laskettu. Se petrannee startti startilta.

L6/9 STRICKER: Forssan paluukilpailussa ruuna teki tosi kovan lopetuksen. Se kiri aivan rintamaan hiljaisen matkavauhdin jälkeen. Näistä lähtöasetelmista voi saada maukkaan reissun. Onnistuneella juoksulla hevonen voi olla vaikka kuinka korkealla. Kengät jalassa mennään.

Tapio Mäki-Tulokas

L6/2 GOOD DYNAMITE: Lähtöpaikka on tällä kertaa hyvä. Koitetaan päästä sisäradalle. Ehkä ykkösen taakse. Rahasija jos saadaan, kaikki on mennyt hyvin.

L8/3 DONATELLO HOSS: Olin aivan tyytyväinen ruunan esitykseen Turussa. Siellä oli kurja lähtöpaikka ja kilpailtiin eri varusteilla kuin Vermon voittostartissa. Hevonen polki vikan tuhannen toista rataa kuitenkin 1.12:n vauhteja. Nyt on parempi lähtörata ja varustusta vähän tarkistetaan terävämpään suuntaan. Toki vastus on Vermossa tasokas ja voitto olisi pikku yllätys. Sijoitus neljän joukossa tyydyttäisi.

Joni-Petteri Irri

L5/3 LADY GRASSHOPPER: Tamma on tehnyt tauon jälkeen ihan hyvät juoksut takajoukoista. Nousujohteiset startit. Nyt lähtöpaikka on paljon parempi. Maili voisi suosia tätä. Hevonen pääsee asiallisesti liikkeelle. Onnistuneella reissulla toton tuntumaan.

L7/5 EXPLOSIVE DIABLO: Hevonen tuntui aivan hyvältä viimeksi paluukilpailussaan. Laukka jäi vähän mysteeriksi. Rintaremmi oli auennut ja olisiko tuo häirinnyt. Arvelisin, että kakkosia olisi voitu olla ilman hyppyä. Porukka toki kovenee. Toton tuntumassa voisi tämäkin olla ihan nappijuoksulla.

L8/11 BETTER BOSS: Ruuna tuli kipeäksi Pilvenmäki Specialin finaalin jälkeen. Se lääkittiin ja pidettiin taukoa. Lähtöpaikka on hankala. Vähän sisäänajostartti tästä väkisinkin tulee. Muiden armoilla ollaan näistä asetelmista. Kevennetään hieman balanssia ja laitetaan jenkkikärryt perään. Haetaan parasta varustusta.