Vermon Toto65-ravit
01.08.2018
18:00

Vermon Toto65-ravit

Lähdöt 1.8.2018

Lämmitykset 1.8.2018

Käsiohjelman näköispainos

1.8.2018 Vermo

Selaa julkaisua


  Vermon Toto65-ravit 01.08.2018  
 

Vihjeet

POISJÄÄNNIT  teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

TOTO65-VARMAVALINTA

Toto65-systeemit rakennetaan tällä kerralla kahden vahvaa luottamustamme nauttivan suosikkivarman varaan. Neljäntenä kohteena ravattavassa Voimaliigassa 9 JUGADOR on sopivassa porukassa tiukasti kiinni ykkösrahoissa. Todella vahvaa kautta tekevä kolmatta peräkkäistä voittoa tavoitteleva ruuna on 20 metrin takamatkasta huolimatta rankingin itseoikeutettu kärkinimi. Aina rehellisenä lopuntulijana tunnettu ruuna on saanut tämän kauden aikana myös lähtönopeutta huomattavasti lisää ja Harri Koivusen valmennettavalle on helppo ennakoida menestystä jatkossakin. Voittosumman tuplaantuminen on hyvä välitavoite, kyvyt kyllä riittävät taatusti. Olli Koivunen saattaa hyvinkin ajaa jo matkalla määrätietoisesti eteenpäin kohti keulapaikkaa. Päätöskohteessa luotamme sinänsä haastavasta takarivin lähtöpaikasta huolimatta numeron 9 SUN CAPITANO mahdollisuuksiin. Se teki viimeksi täällä Vermossa kanuunaluokan esityksen kirimällä 4. ulkoa viimeiset 700 metriä hyvällä tyylillä 09,4-kyytiä. Mika Ahlströmin valmennettava oli todella hyvä myös heinäkuun kahdessa ensimmäisessäkin startissa ja vastaavalla tasolla suorittaessaan uskomme sen kirivän parijonosta lähdön voittoon.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 3,1,5,9 (4,7)
T65-2: 1,5,13,7 + 10,8,6 (15,11)
T65-3: 1,2,4 + 5,9,8,10,3 (11,7)
T65-4: 9 (6,7)
T65-5: 1,11,5,10 + 2,8 (9,3)
T65-6: 9 (10,1)

Pieni systeemi 192 riviä, hinta 19,20 euroa.
Suuri systeemi 1344 riviä, hinta 134,40 euroa.

Toto65-pelijakauma teksti-tv:stä.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

Lähtö 1.

RANKING
A) 7-8-3
B) 1-2-9-5-6-4
JUSTINE CASE - HE IS FELIX - PEARL ON STAGE - QUEEN ADELE

Ravien avauslähdössä tarjoamme kolmelle valjakolle paikan parhaassa A-ryhmässä. Suosikkinamme matkaan starttaava 7 JUSTINE CASE paikkasi viime keskiviikkona hyvin alkulaukkansa 4./3. ulkoa ja kiri lopussa kakkoseksi. Tapio Perttusen ajokki on aloittanut uransa hyvin ja tamma taistelee vireen kestäessä sopivassa porukassa voitosta. Ykköshaastajaksi kipuava 8 HE IS FELIX punnersi Turussa asiallisesti johtavan rinnalta. Harri Koivusen ajokki menee startti alla eteenpäin ja pystyy onnistuessaan nousemaan mukaan kärkikamppailuun. Mikäli 3 PEARL ON STAGE saa kaikki haasteet ja ongelmat selätettyä, pystyy se nousemaan nopeasti sarjoissaan. Esitystä seurataan tässä suurella mielenkiinnolla. B-ryhmän käynnistävä numero 1 QUEEN ADELE on saanut hyvän lähtöpaikan ja on näistä asemista mahdollinen totohevonen.

Lähtö 2.

RANKING
A) 3-12-7
B) 9-6-1-4-5-11-2-8
VENNELMON VARMA - MENO-MIINA - T.T. ROKULI - VERMON VOITTO

Toisen lähdön suosikiksemme kohoava 3 VENNELMON VARMA on suorittanut viime starteissaan todella vahvalla tasolla. Viimeksi Joensuussa se eteni kiihdytyksessä keulaan ja jatkoi sitten 1. takasuoralla johtavan takana. Maalisuoralla se esitti sitten Kunnaan Tähden voittamassa Toto76-lähdössä hyvän lopetuksen. Suonenjoella Tapio Kukkosen suojatti voitti keulasta. Tälläkin kerralla tiedossa on varmasti hyvä juoksu kärkiporukassa. Ykköshaastajamme 12 MENO-MIINA juuttui Forssassa kiertämään kolmatta rataa, mistä se sitten laukkasi viimeisellä takasuoralla. Edelliskerralla Vermossa tamma puristi ykköseksi johtavan rinnalta. Jarmo Saarelan ajokki kilpailee kunnossa ja pystyy tekemään töitäkin menestyksensä eteen. 7 T.T. ROKULI saa myös paikan A-ryhmässä. Henri Bollströmin ajokki on viime sijoituksiaan parempi ja pystyy onnistuessaan menestymään. Mikkelissä se pilasi laukkaan ensimmäisessä kaarteessa. Haastajaporukan kärkeen kipuava 9 VERMON VOITTO kiri viimeksi hyvin 4. ulkoa ja on mahdollinen totohevonen. Porissa torstaina välistarttinsa voittanut 6 ROKKA VEIKKA olit perjantaina Forssassa astetta tasapaksumpi.

Lähtö 3.

RANKING
A) 6-7-2-3
B) 4-8-9 C) 10-5-1
TANPOPO - JOYRIDE LUXI - CHIQUE - TINTIN JOURNEY

Ravien kolmannessa lähdössä neljä valjakkoa kipuaa varsin tasaisena rintamana A-ryhmään. Todella positiivisella tavalla uransa aloittanut 6 TANPOPO valtaa rankingin kärkipaikan. Se kiri Loviisassa erittäin vauhdikkaalla tavalla 4. ulkoa varmaan voittoon ja alleviivasi kyllä potentiaaliaan tuolla esityksellä. Juhani Tapanin suojatti pystyy jatkamaan sarjoissa kipuamista. Ykköshaastaja 7 JOYRIDE LUXI hyökkäsi viimeksi Turussa 4. ulkoa viimeisellä takasuoralla ja kiri varmaan voittoon. 2 CHIQUE pilasi Forssan tuoreimmassa startissa laukkaan mutta kulki sitten hylkäyksen jälkeen vielä hyvin. Kunnossa ei siis ole moittimista. Toissakerralla tamma eteni ensimmäisellä takasuoralla keulaan. Kaksi edellä mainittua tulevat Harri Koivusen laatutallista ja ovat molemmat sopivassa porukassa pelihevosia. 3 TINTIN JOURNEY sai puolestaan Riihimäellä 2. ulkoa päätöspuolikkaan alussa vapaan radan eteensä ja puristi sitten kelpo tyyliin kakkoseksi. Esa Holopaisen ajokki saa hyvän juoksun ja kamppailee kärkisijoista.

Lähtö 4 | Toto65-1

RANKING
A) 3-1-5-9
B) 4-7-8-6-2-10-11-12
YPÄJÄ LOUVRE - REBEL RAPID - DADDY BOY - DEANGELO

Toto65-kierroksen avauskohteessa ravattavassa lämminveristen mailin pyrähdyksessä nähtäneen mielenkiintoinen kiihdytys. Sisäradalta starttaava kolmatta peräkkäistä voittoa tavoitteleva 1 REBEL RAPID avaa kovaa, mutta pystyykö Henri Bollströmin rattailleen saava ruuna kuitenkaan lopulta torjumaan kiihdytyksessä ulkoa tulevaa uhkaa? Keskeltä rataa starttaavat 5 DADDY BOY ja 4 KINGFISHER FELLOW lataavat ainakin kovat piipussa kiihdytykseen. Daddy Boyn edellisestä onnistumisesta on aikaa ja vaikka vaisumpien sijoitusten takaa ihan kelpo selityksiäkin löytyy, oli ruuna viimeksi kirivaiheessa yksinkertaisesti vaisu. Tom Erikssonin valmennettavaan on nyt hieman vaikea suhtautua. 3 YPÄJÄ LOUVRE on kiistatta hevosena lähdön parhaimmistoa, ellei jopa paras. Olli Koivusen ajokki runttaa juoksulla kuin juoksulla mukaan matsiin ja se ansaitsee paikkansa rankingin kärjessä. 9 DEANGELO on myös hyvä hevonen tähän lähtöön. Juhani Tapani saanee suojattinsa kanssa takarivistäkin kelpo asemat. Deangelo kestää kyllä tarvittaessa hieman pidemmänkin kirin, kunhan vauhdinjako vain tarjoaa realistisen mahdollisuuden menestykseen. Suomessa debytoiva 6 BOSS on luonnollisesti mielenkiintoinen seurattava.

Lähtö 5 | Toto65-2

RANKING
A) 1-5-13-7
B) 10-8-6-15-11-12-2-3-14-4-9-16
MOOTSARTTI - T.T. HUNSVOTTI - HUPSIS - LUMOLIN

Toisessa Toto65-kohteessa ykkösrahoista nähtäneen tasainen taistelu. Vahvaan vireeseen kohonnut paalulta starttaava 1 MOOTSARTTI saa kunnian kivuta rankingin kärkeen. Positiivisessa vireessä kilpailevan Tero E Mäenpään tallin edustaja palasi Jämsässä mukavassa iskussa muutaman kuukauden tauolta ja suoritti heti kelpo tasolla. Sopivassa porukassa voitto irtosi varmaan tapaan ja startti vei oriitta varmasti eteenpäin. Vaikka rima on korkeammalla, on oriilta lupa odottaa vahvaa panosta. Puolet uransa starteista voittanut 5 T.T. HUNSVOTTI palasi Joensuussa voitokkaassa vireessä tauolta. Laukat ovat näytelleet Tuomas Pölläsen valmennettavan uralla melko näkyvää roolia ja oriin lopullinen taso on vielä ehkä hieman hämärän peitossa. Ravilla se pystynee kyllä pärjäämään. Kyvykäs mutta epävarma numero 13 HUPSIS on tottunut ravin maistuessa menestymään. Takamatka ei ole este voittotaisteluun nousulle, mikäli ori vain malttaisi ravata. Ravivarma 7 LUMOLIN avaa hyvin ja uskomme Minna Rampan etenevän suojattinsa kanssa keulaan. 8 M.A. PISTE saanee hyvän sisäratareissun päätteeksi ainakin rahaa.

Lähtö 6 | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 1-2-4
B) 9-5-8-10-3 C) 11-7-6
STONEISLE OCEAN - HOLIDAY ORS - SUNDSVIK MAYDAY - REAL RED

Kolmannessa Toto65-kohteessa ja samalla illan Toto4-kierroksen käynnistävässä koitoksessa kiihdytyksen ennakoiminen ei ole helppoa. Kaikki tietävät, että keskeltä rataa matkaan starttaava numero 5 CAMIEL KIEVITSHOF lähtee auton takaa edesmennyttä vihjeohjelmien ehdottomaan eliittiin lukeutunutta Kaksaria lainatakseni ”kuin talkkari jäiseltä katolta”. Tuskin kukaan varsinaisesti yllättyisi, jos Marko Känsälä pystyisi ajokkinsa kanssa keulaan paiskaamaan. Myös 2 HOLIDAY ORS ja 4 SUNDSVIK MAYDAY avaavat kovaa, eikä tällä sähäkäksi ennakoimallamme maililla kenenkään edellä mainitun kohdalla taida olla perusteltua alussa juurikaan jarrutella. Ensimmäiset sadat metrit mennään kovaa ja aika näyttää, kuinka hyvin parin kuukauden tauolta palaava 1 STONEISLE OCEAN pystyy ulkoa tulevaan haasteeseen vastaamaan. Tomi Haapio saattaa pystyä pitämään ajokkinsa kanssa jopa keulat tai rankingin kärkivaljakko saattaa päästä nousemaan kiihdytyksessä toiselle radalle. Tauosta huolimatta vahvan alkukauden tehnyt tamma on lähdön suosikki. Ailahteleva 8 SUE’S PHOTO on pelaajan painajainen. Näistä asemista voitto olisi yllätys. 9 REAL READ taistelee hyvän juoksun päätteeksi sijoituksista toton tuntumassa.

Lähtö 7 | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 9
B) 6-7-5-4-3-8-13-10-11-2-12-1
JUGADOR - REVEREND DRED - ISSAQUAH SUND - NEW LIFE WHEELS

Neljäntenä Toto65-kohteena ravattavassa ja samalla ravien ensimmäisenä troikkalähtönä toimivassa Vantaan Energian Voimaliigassa selkeänä suosikkinamme starttaava 9 JUGADOR saa luottamuksemme peleissä. Todella vahvaa kautta tekevä kolmatta peräkkäistä voittoa tavoitteleva ruuna on 20 metrin takamatkasta huolimatta rankingin itseoikeutettu kärkinimi. Aina rehellisenä lopuntulijana tunnettu ruuna on saanut tämän kauden aikana myös lähtönopeutta huomattavasti lisää ja Harri Koivusen valmennettavalle on helppo ennakoida menestystä jatkossakin. Voittosumman tuplaantuminen on hyvä välitavoite, kyvyt kyllä riittävät taatusti. Olli Koivunen saattaa hyvinkin ajaa jo matkalla määrätietoisesti eteenpäin kohti keulapaikkaa. Tapio Mäki-Tulokkaan käsistä odotetun vahvasti suorittanut 6 REVEREND DRED lienee ainoa, joka keulajuoksulla pystyy suosikille oikein hyvänä päivänä todellista haastetta heittämään. Toki taipuminen St Michel Stayerissä Boulder Cannonin prässin alla saattaa edesauttaa siihen, että Jugadorin selkä voisi kelvata Mika Forssille. 7 ISSAQUAH SUND on aina tällä matkalla varteenotettava tekijä. Myös 5 NEW LIFE WHEES taistelee suosikin takaa löytyvistä totosijoista.

Lähtö 8 | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 1-11-5-10
B) 2-8-9-3 C) 7-6-4
JOLLY ROY - KNOWS BEST - HIT THE ROAD JACK - MR SYNENERGIA

Viidennessä Toto65-kohteessa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä koitoksessa rankingin kärkeen kipuava numero 1 JOLLY ROY on tehnyt pienen tauon jälkeen kaksi starttia, joissa se on tehnyt kykynsä kyllä selväksi. Toissakerralla Lahdessa Hambossa ori kiri toivottomista asemista rehdisti, vaikka olikin sisäradan vetäessä täysin vailla mahdollisuuksia totosijojen suhteen. Viimeiset 700 metriä taittuivat 5. ulkoa ulkoratoja pitkin 13,5-kyytiä. Porissa Timo Korvenheimon valmennettava voitti keulasta varmaan tyyliin. Mikäli Tapio Perttunen saa ajokkinsa kanssa puolustettua sisäradalta keulat, on ori varmasti vahvoilla. Uransa kolmella voitolla käynnistänyt 11 KNOWS BEST on haastavan lähtöpaikan myötä todella kovan tehtävän edessä. Näistä asemista Mika Forssin rattailleen saava ori joutuu tekemään täyden päivätyön noustakseen voittomatsiin. Toki kyvykäs ori täytyy huomioida täältäkin aikaisessa vaiheessa. 5 HIT THE ROAD JACK on myös lahjakas 3-vuotias. Markku Nieminen palaa tässä itse valmennettavansa rattaille. 10 MR SYNENERGIA punnertaa myös mukaan A-ryhmään.

Lähtö 9 | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 9
B) 10-1-8-2-6-12-3-4-5-7-11
SUN CAPITANO - FAST TIME - CARLOS LA RENTA - ROSE COGER

Toto65- ja Toto4-kierrokset päättävässä ja samalla illan toisena troikkalähtönä toimivassa koitoksessa nostamme takarivin lähtöpaikasta huolimatta numeron 9 SUN CAPITANO rankingin kärkeen. Se teki viimeksi täällä Vermossa kanuunaluokan esityksen kirimällä 4. ulkoa viimeiset 700 metriä hyvällä tyylillä 09,4-kyytiä. Mika Ahlströmin valmennettava oli todella hyvä myös heinäkuun kahdessa ensimmäisessäkin startissa ja vastaavalla tasolla suorittaessaan uskomme sen kirivän parijonosta lähdön voittoon. 10 FAST TIME saattaa hyvinkin saada suosikista hyvää vetoapua kirivaiheessa. Erkki-Pekka Mäkisen suojatti oli Mikkelin voittostartissa hyvä ja se omaa haastavasta paikasta huolimatta kelpo saumat nousta totoon. Loistopaikalta keulaan avaava 1 CARLOS LA RENTA peri viimeksi 2. sisältä johtopaikan maalisuoralle tultaessa ja voitto irtosi tuon jälkeen varmaan tapaan. Ykkössija oli kova yllätys sillä ruuna oli ennen tuota alisuorittanut pitkään ja taistelutahtoa oli ratkaisumetreille kaivattu selkeästi lisää. Aika näyttää, saiko hevonen tuosta lähes ilmaiseksi eteen kannetusta voitosta taas itseluottamusta. Hyvänä päivänään Carlos La Renta pystyy keulasta kelpo suorituksiin, mutta täydellä matkalla ilmassa on myös kysymysmerkkejä.

Lähtö 10.

RANKING
A) 3-7-1
B) 8-6-10-4-2 C) 5-9-11-12
FOX LOVER - ANDY VELVET - BADASS PETE - ONE POINT

Päätöslähdössä 7 ANDY VELVET nousee rankingin kärkeen. Viimeksi ruuna nousi 2. sisältä maalisuoralla ulos ja puristi varmaan voittoon. Antti Teivaisen ajokki avaa kovaa ja se päässee ulkona olevasta lähtöpaikasta huolimatta hyviin asemiin. 3 FOX LOVER hyökkäsi Turussa 2. ulkoa viimeisellä takasuoralla ja kiri kohtalaisesti. Olli Koivusen ajokki on kyvykäs aloittelija ja erityisesti keulaan päästessään se olisi varmasti vahvoilla. 1 BADASS PETE jäi viimeksi toiselle ilman vetoapua toisessa kaarteessa ja puristi lopussa kakkoseksi. Esa Holopaisen ajokki pystyy tarvittaessa tekemään omaa juoksuaan. Kiihdytyksessä se tuskin pystyy vastaamaan ulkoa tulevaan paineeseen. 8 ONE POINT kiri Mikkelissä kakkoseksi 5. ulkoa. Lähtöpaikka on nyt ulkona, mutta juoksun onnistuessa Henri Bollströmin ajokki nousee korkealle.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T65-3: 1,2,4 + 5,9,8,10,3 (11,7)
T65-4: 9 (6,7)
T65-5: 1,11,5,10 + 2,8 (9,3)
T65-6: 9 (10,1)

Pieni systeemi 12 riviä, hinta 2,4 euroa.
Suuri systeemi 48 riviä, hinta 9,6 euroa.

PÄIVÄN DUO

1,11,5,10
9

Yhteensä 9 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 7

9
4,5,6,7
3,4,5,6,7,8

Yhteensä 20 yhdistelmää, hinta 10 euroa.

TROIKKA LÄHTÖ 9

9
1,2,8,10
1,2,6,8,10,12

Yhteensä 20 yhdistelmää, hinta 10 euroa.

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT

Ari Moilanen

L4/11 DAHLIA SISU: Tamma teki tasaisen esityksen Forssan lounasraveissa. Lähtöpaikka hankaloittaa tehtävää. Ei tähän kohtaan ole suurempia odotuksia.

L6/4 SUNDSVIK MAYDAY: Hevonen suoritti viimeksi vahvasti. Se oli kuolemanpaikalta neljäs kovassa porukassa. Lähtöpaikka ja mailin matka, molemmat käy hyvin. Tamma pääsee reippaasti liikkeelle. Huomioitava tässä.

L6/9 REAL RED: Riihimäellä jäätiin johtavan taakse pakettiin. Tamma oli täysin ajamaton. Se kilpailee kelpo kunnossa. Juoksun luonatessa on saumat pärjätä.

L6/10 ARAGORN HOSS: Porin esitystä ei voi moittia. Kilpakumppani vaati rinnalla tempoa ja vauhti karkasi turhan kovaksi alkumatkasta. Avaus paineltiin 1.08-kyytiä ja kierroskin vielä 1.11-vauhtia. Hevonen jaksoi hyvin maaliin asti. Toisenlaisella vauhdinjaolla se olisi ollut mukana voittomatsissa.

L8/5 HIT THE ROAD JACK: Ori säikähti Porissa laukalle, kun toisen hevosen kuski käski voimakkaasi omaansa. Varsa on tehnyt kelpo juoksuja ennen sitä. Lähtöpaikka käy.

L8/12 GABRIELLA LA RENTA: Ajamassani Vermon startissa tuli hyppy. Tamman esitykset heittelevät turhan paljon. Näistä asetelmista voi olla tekemätön paikka.

Tapio Mäki-Tulokas

L6/8 SUE´S PHOTO: Hevonen ei mennyt oikein mihinkään Joensuussa. Se ei ole aikoihin suorittanut pidemmillä reissuilla omalla tasollaan. Ruuna on ollut vain varjo parhaastaan. On se toki joskus ailahdellut muutenkin. Kasirata vie paljon mahdollisuuksia. Alkuun varmastikin pakitellaan taustalle. Kärjen ylivauhdin myötä sauma voisi olla rahasijaan.

L6/9 REAL RED: Tammalla haetaan ysipaikalta sisäratareissua. Jos tiloja saadaan, tavoitteena olisi parannella ennätyslukemia. Olisin tyytyväinen sijoitukseen 3-4:n porukassa.

L7/6 REVEREND DRED: Mikkelissä kaveri antoi tiukkaa painetta ulkopuolella. Jäätiin jalkoihin. Jälkikäteen ajatellen selkäjuoksu olisi ehkä ollut siinä kohtaa paras vaihtoehto. Nyt on uusi kilpailu. Koitetaan lähteä kovaa liikkeelle ja ainakin aluksi johtopaikalle. Tilanteen mukaan sitten ajetaan. Keulataktiikkakin on hyvin mahdollinen.

L9/12 SUNBEAM: Ruunalla on toivoton lähtöpaikka. Ylivauhti avaisi mahdollisuuden rahoille. Turussa hevonen teki ihan ok esityksen. Kiihdytys venähti turhan pitkäksi ja tuo vähän maksoi lopussa.

Timo Korvenheimo

L4/8 SILENT VICTORY: Tamma on ollut oikein hyvä kahteen viime kilpailuun. Harmittavan surkea lähtöpaikka on taas. Kunto on kohdallaan, mutta tuureja tarvitaan näistä asetelmista.

L6/4 SUNDSVIK MAYDAY: Kaikki on hevosella hyvin. tarkoitus on, että ajetaan heti eteenpäin. Ei ruveta pakittelemaan. Tamma kilpailee optimivarusteilla. Jenkkikärryt ja kengät riisutaan. Viime tulos syntyi kuolemanpaikalta. Ainakin vastaavassa vireessä hevosen pitäisi olla.

L8/1 JOLLY ROY: Varsa on petrannut paljon ja mennyt koko ajan eteenpäin. Se pystyy parantamaan ennätystään. Lähtönopeutta en osaa tarkemmin arvioida, mutta odotan hevosen olevan mukana voittokamppailussa. Ei varustemuutoksia.

Emma Väre

L4/6 BOSS: Ruuna on ollut tässä meillä nyt puolisentoista kuukautta. Radalla se on varsin virkeä tapaus, mutta kotona hevonen on rauhoittunut koko ajan. Historiatilastot eivät ole ajan tasalla. Tuoreimman starttinsa ruuna juoksi 2-3 viikkoa ennen saapumistaan ja tuon kisan jälkeen tehtiin kaupat. Aivan hyvän hevosen maineessa se on ollut. Kerran on käyty Vermossa. Ajoin hiitin 1.22-vauhtia läpi reippaalla lopetuksella. Tärkeintä tässä kohtaa on asiallinen suoritus ja että ruuna tulee hyvin maaliin saakka. Jonkinlaisia odotuksia siitä kyllä on, ainakin jatkossa.

L9/7 ROYAL T.K.: Hevonen oli huono Riihimäellä. Se hiljensi pahoin loppusuoralla. Ruuna tutkittiin läpi, eikä mitään terveydellistä syytä vaisuuteen löytynyt. Tarkoituksella ajettiin vapaalta radalta ja ehkä se masentui henkisesti. Ihan normaalin tuntuinen ruuna on ollut kotona. Pientä huoltoa on tehty tässä välissä.

Jeroen Van Craen

L3/8 SUNNIE: Forssassa meni jalat solmuun. Hevonen oli kovin paineissaan ja löi polviinsa. Muuten se oli varsin hyvän tuntuinen. Otetaan alku nätisti. Jos reissu onnistuu, pystyy tamma lopussa kirimään korkealle. Moilanen ajaa sitä ensimmäistä kertaa ja katsotaan, mitä hän saa hevosesta irti.

L4/4 KINGFISHER FELLOW: Ruuna oli hyvän tuntuinen hiitillä ennen viime kisaa. Kelpo suoritus pikku paussilta ei yllättänyt. Tällä on aivan asiallinen kapasiteetti. Jos juoksu onnistuu, pitäisi sen olla totosijoilla. Lähtöpaikka on ihan kohtalainen.

L9/11 KENNIE: Viimeksi oli maililla rata 12 ja se oli tekemätön paikka. Suoritus oli aivan asiallinen. Nyt jatketaan radalta 11. Asetelmat hankaloittaa paljon.