Vermon Toto65-ravit
08.08.2018
18:00

Vermon Toto65-ravit

Käsiohjelman näköispainos

8.8.2018 Vermo

Selaa julkaisua


  Vermon Toto65-ravit 08.08.2018  
 

Vihjeet

POISJÄÄNNIT  teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

TOTO65-VARMAVALINNAT

Toto65-kierroksen systeemit rakennetaan tällä kerralla kahden suosikkivarman varaan. Viidennessä kohteessa tarjoamme alla olevan Mikkelin todellisen kanuunaesityksen myötä numerolle 4 URAIA luottamuksemme. Tuossa St Michel Tammatähdessä jo edellisessä startissaan nousuvirettä osoittanut Riikka Avotien valmennettava veti keulassa tasaisen reipasta ja joutui lopussa taipumaan vain hurjassa iskussa kilpailevalle Suur-Hollola-ajon sankarille. Ranch Kellylle. Kovia tekijöitä jäi taakse ja Ari Moilanen satsaa varmasti vahvasti alkuun. Uskomme Uraian pääsevän keulaan ja pystyvän sitten johtopaikalta täydellä matkallakin kovaan suoritukseen. Päätöskohteessa lahjakas 6 STONECAPES PICASSO saa luottamuksemme. Todella kyvykäs ori on tehnyt vakavan loukkaantumisen jälkeen paluun hyvälle tasolle ja jonkin asteisia välähdyksiä hevosen kovasta perusluokasta on jo nähty, vaikka toki mukaan on mahtunut hieman tasapaksumpiakin suorituksia. Mikäli Stonecapes Picasson terveystilanne sen vain sallii, tulee ori vielä kipuamaan sarjoissaan. Toissakerralla Lahden Jokimaalla Stonecapes Picasso oli todella hyvä suoraan pieneltä tauolta ja viimeksi juoksunkulku ei piippuhyllyn lähtöpaikalta tarjonnut todellista mahdollisuutta taistella kärkisijoista. Tommi Kylliäisen ajokki avaa hyvin ja mikäli keulaan ei ole asiaa, saanee ori kuitenkin kelpo asemat kärkiporukasta. Paikan johtavan rinnalla välttäessään Stoneisle Picasso taistelee tiukasti lähdön ykkösrahoista.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 1,8,6,5,4 + 10,9 (2,7)
T65-2: 8,1,10,2 + 9,11 (12,4)
T65-3: 7,6,3 + 11,2 (10,1)
T65-4: 6,1,3,8,4 + 9,5 (7,12)
T65-5: 4 (1,9)
T65-6: 6 (7,1)

Pieni systeemi 300 riviä, hinta 30 euroa.
Suuri systeemi 1470 riviä, hinta 147 euroa.

Toto65-pelijakauma teksti-tv:stä.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

Lähtö 1.

RANKING
A) 2-3-1 B) 5-11-10-8-4-6-7-9-12
GIGOLO AMOK - WHETHER OR NOT - WILDS BONFIRE - HERE I GO AGAIN S

Ravit käynnistävässä Montén PM-osakilpailussa riittää haastetta. Tarjoamme kolmelle valjakolle paikan A-ryhmästä. Suosikkinamme matkaan starttaa numero 2 GIGOLO AMOK. Forssassa ruuna eteni toisessa kaarteessa keulaan, jatkoi viimeisellä takasuoralla 2. sisällä ja punnersi hyvin perille. Amanda Robertsenin ajokki kilpailee kunnossa ja se on suorittanut montéssa tasaisen vahvalla tasolla. Ykköshaastajaksi kipuava 3 WHETHER OR NOT laukkasi Porissa 4. sisältä päätöspuolikkaan alussa. Riina Rekilän valmennettava on pystyvä menijä ja uskomme sen kamppailevan ravilla kärkisijoista. Vauhdikas 1 WILDS BONFIRE on tottunut myös menestymään montéssa. Loistoasemista se on ilman muuta yksi lähdön perusvaljakoista. B-ryhmän käynnistävät 5 HERE I GO AGAIN S ja 11 LE TISSIER ovat onnistuessaan mahdollisia totohevosia.

Lähtö 2.

RANKING
A) 13-3
B) 9-15-7-10-5-12-1-8-11-14-6-4-16-2
EETU ROLS - TUPLA TOMMI - POPEDIA - SYÖKSYVIRTAUS

Toisesa lähdössä suosikkina matkaava 13 EETU ROLS on osoittanut uransa alkumetreillä olevansa selkeästi tavallista lahjakkaampi aloittelija. Kuudesta startista on irronnut vakuuttavalla tavalla viisi ykköstä ja yksi kakkossija. Viimeksi Forssassa se lopetti keulasta päätöskierroksen 26,9-vauhtia ja voitti varmasti. Jukka Kauppisen ajokki on nyt takamatkan juoksuradalta uudenlaisten haasteiden edessä mutta uskomme oriin selvittävän nämä haasteet ja taistelevan tiukasti voitosta. Paalulta starttaava 3 TUPLA TOMMI on myös lahjakas aloittelija. Uransa kolmella ykkössijalla käynnistänyt ori voitti Teivossa varmaan tapaan keulasta. Pertti Puikkosen ajokki avaa hyvin ja se edennee tässäkin johtopaikalle. Aika näyttää, kuinka kovan haasteen Tupla Tommi pystyy Eetu Rolsille tarjoamaan, mikäli kumpikin ravaa. B-ryhmän käynnistävä 9 POPEDIA eteni heinäkuun 20. päivä Turussa etusuoralla keulaan ja voitti varmasti. Peter Lindroosin ajokki kilpailee hyvässä kunnossa ja kamppailee kärkisijoista. 15 SYÖKSYVIRTAUS on myös tehnyt hyviä juoksuja ja on haastavasta lähtöpaikasta huolimatta mielenkiintoinen seurattava.

Lähtö 3.

RANKING
A) 11-1-3
B) 5-4-8-9-2-6-7-12-10
FIRST TIME OUT - SANNI SKY - BLADY JANUS - SUNNIE

Kolmannessa lähdössä ravataan illan ensimmäinen Amatööriohjastajien PM-osakilpailu. Tarjoamme kolmelle valjakolle paikan parhaasta A-ryhmästä. Rankingin kärkeen takarivin lähtöpaikasta huolimatta kipuava 11 FIRST TIME OUT hyökkäsi Teivossa 2. ulkoa loppukaarteessa, mutta pilasi laukkaan maalisuoralla. Petri Honkasalon valmennettava kilpailee kunnossa ja kykyjensä puolesta se taistelee sopivan tuntuisessa tehtävässä voitosta. 1 SANNI SKY seurasi Vermossa tasaisesti 4. sisältä. Veli-Matti Kangasluoman ajokki on saanut hyvän lähtöpaikan ja se on lähdön todennäköisin keulahevonen. Mikäli prässääjiä ei rinnalle ilmesty, saattaa Sanni Sky vetää lähtöä maaliin saakka. 3 BLADY JANUS ei puolestaan saanut viimeksi kiritilaa sisäratajuoksun jälkeen. Roar Hopin ajokki tekee tasaista työtä ja osallistuu juoksun onnistuessa tototaistoon. B-ryhmän käynnistävä 5 SUNNIE on hieman epävarma, mutta pystyvä menijä. Ravilla se on mahdollinen menestyjä.

Lähtö 4 | Toto65-1

RANKING
A) 1-8-6-5-4
B) 10-9-2-7-3
BERTUCCIO - SUE'S PHOTO - RICOCONE - CARLEMAN

Toto65-kierroksen avauskohteessa nähtäneen varsin tasainen taistelu lähdön ykkösrahoista. Loistopaikalta matkaan starttaava 1 BERTUCCIO avaa auton takaa hyvin ja Juha Utalan ajokki on keulapsyykkauksella lähdön varsin selkeäkin suosikki. Loviisassa peli oli heti lähdön jälkeen pilalla pahan laukan vuoksi. Kunnossa ei ole moittimista ja johtopaikalta Christa Packalenin suojatti saattaa hallita tapahtumia maaliin saakka. Tasaisen ja tasokkaan haastajaporukan käynnistävä 8 SUE’S PHOTO ailahtelee. Nyt Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettavalla on alla vahva kiri takajoukoista. Ari Moilanen saattaa ladata alkuun kovat piipussa yrittäessään päästä johtavan taakse. Toki tässä taktiikassa olisi myös omat riskinsä. Takajoukkoihin pakittelemalla menestys olisi kuitenkin tiukassa. 6 RICOCONE on selkeästi tasaista tauluaan kyvykkäämpi. Todelliset onnistumiset ovat kuitenkin olleet todella tiukassa. 5 CARLEMAN on yksi lähdön perusvaljakoista. Vermossa se suoritti oikein rehdisti johtopaikalta kovan William Birdlandin voittamassa lähdössä. 4 ARCTIC LOVER oli Suur-Hollola-ajon karsinnassa hyvä viides jääden niukasti ulos loppukilpailusta. Sekin ansaitsee aikaisessa vaiheessa paikkansa peleissä.

Lähtö 5 | Toto65-2

RANKING
A) 8-1-10-2
B) 9-11-12-4-6-5-3-7
CASPIAN SISU - BELLA BLOOM - A LALA LALA LONG - ONE FOR YOU

Toisessa Toto65-kohteessa ravataan illan toinen Amatööriohjastajien PM-osakilpailu. Thomas-Sverre Karlsenin rattailleen saava 8 CASPIAN SISU on parantanut kovasti Antero Tikkalan valmennuksessa. Ruuna on selkeästi tämän hetkistä voittosummaansa kyvykkäämpi ja uskomme sen nousevan vielä selkeästi sarjoissaan. Loviisassa se oli keulasta hyvä, vaikka Dark Defender lopussa runttasikin rinnalta väkisin ykköseksi. Tässä startissa balanssia taas kevennettäneen. Ravi- ja suoritusvarma 1 BELLA BOOM on loistopaikalta perusvaljakoita. Christian Nissenin rattailleen saava tamma palasi Forssassa nappireissun päätteeksi voittokantaan. 10 A LALA LALA LONG on hyvä hevonen tähän lähtöön ja ilman muuta yksi kuumimmista pelihevosista. Takarivistä ei Vermossa ole kuitenkaan kesäkeleillä koskaan helppoa menestyä ja aika näyttää, kuinka Eva Lundahlin ajokin juoksu onnistuu. 2 ONE FOR YOU on rutkasti tauluaan vaarallisempi. Ravilla Sigmund Jakobsenin ajokki pystyy loistopaikalta menestymään. B-ryhmän kärkeen kipuavat 9 EKO KRISTALL ja 11 VINTAGE GENTLEMAN tarvitsevat takarivistä juoksunkulun suhteen hieman muiden apuakin.

Lähtö 6 | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 7-6-3-11-2
B) 10-1-4-9-8 C) 5-12
T.T. AVOT - JUISERI - JULMIN - LARVAN HURMOS

Kolmannessa Toto65-kohteessa ja samalla illan Toto4-kierroksen käynnistävässä koitoksessa viisi valjakkoa kipuaa varsin tasaisena rintamana A-ryhmään. Auton takaa kovaa avaava 7 T.T. AVOT on ulkona olevasta lähtöpaikasta huolimatta suosikkimme pääsemään keulaan ja tämän myötä Kari Rosimon rattailleen saava ori kipuaa rankingin kärkeen. Joensuun hieman tasapaksumpaa suoritusta lukuun ottamatta Tuomas Pölläsen valmennettava on ollut oikein hyvä. Kouvolassa se voitti keulasta todella varmaan tapaan. 6 JUISERI on rehti punnertaja, joka pystyy tekemään juoksuaan. Edes paikka johtavan rinnalla ei ole este menestykselle. Vieremällä ruuna kiri parijonosta viimeiset 800 metriä 23,0-kyytiä ja tuli rehdisti perille saakka Pitkään hyvässä kunnossa kilpaillut 3 JULMIN on ilman muuta lähdön kuumimpia pelihevosia. Teivon startti meni pieleen voltista tasaisesti avaavan oriin jäätyä ensin roikkumaan juoksuradalta avauspuolikkaan ajaksi ulkoradoille ja lopulta loppusuoran laukka sinetöi epäonnistumisen. 11 LARVAN HURMOS on laadukkaassa porukassa surkealla paikalla. Näistä asemista Ari Moilasen ajokki on väistämättä juoksunkulunkin armoilla. Teivon väkivahvan esityksen perusteella se ei ole kuitenkaan este menestykselle. Tuossa startissa Larvan Hurmos kiersi alkumatkan ulkoratoja mutta tsemppasi silti lopulta johtavan rinnalta totoon. 2 TUURIN TOIVO ei ehdi alussa nopeimpien matkaan mutta tulee sitten kerta toisensa jälkeen rehdisti perille. Teivossa laukat pilasivat pelin.

Lähtö 7 | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 6-1-3-8-4
B) 9-5-7-12-2-3 C) 11-10
PARTY HARD - DEANGELO - QUITE A BOY - CREATION PRIMERO

Neljäntenä Toto65-kohteena ravattavassa ja samalla ravien ensimmäisenä troikkalähtönä toimivassa koitoksessa nähtäneen mielenkiintoinen kiihdytys. Selkeästi viime aikoina parantanut 6 PARTY HARD on suosikkimme johtopaikalle. Seppo Markkulan rattailleen saavalla ruunalla ladataan toissakertaisen aivan jäätävän keulavoiton myötä täysillä kiihdytykseen ja vaikka sisäpuoleltakin juoksemalla päästään matkaan, uskomme Markku Niemisen suojatin paiskaavan keulaan. Derbykarsintoihin valmistautuva 1 DEANGELO tuskin pystyy ulkoa tulevaa uhkaa torjumaan. Tiedossa on kuitenkin hyvä juoksu kärkiporukassa. Numerosta 3 QUITE A BOY jäi Mikkelissä hyvä kuva epäonnistumisesta huolimatta. Kaisa Toivosen valmennettava on selkeästi sekavaa tauluaan vaarallisempi. 8 CREATION PRIMERO on aloittanut Suomeen palattuaan kahdella tyylipuhtaalla voitolla. Edes huono lähtöpaikka ei ole este tolppaputken jatkumiselle. 4 THE DUDE on alla olevista epäonnistumisista huolimatta huomion arvoinen. Toissakerralla ruuna jäi vaille kiritilaa ja viimeksi laukka pilasi pelin.

Lähtö 8 | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 4
B) 1-9-2-5-3-7-8-6
URAIA - OH GOODNESS - GOLDA PARIS - FREE ME

Viidennessä Toto65-kohteessa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä koitoksessa lähdön alhaisimmasta voittosummasta huolimatta 4 URAIA starttaa alla olevan Mikkelin todellisen kanuunaesityksen myötä matkaan suosikkina. Tuossa St Michel Tammatähdessä jo edellisessä startissaan nousuvirettä osoittanut Riikka Avotien valmennettava veti keulassa tasaisen reipasta ja joutui lopussa taipumaan vain hurjassa iskussa kilpailevalle Suur-Hollola-ajon sankarille. Ranch Kellylle. Kovia tekijöitä jäi taakse ja Ari Moilanen satsaa varmasti vahvasti alkuun. Uskomme Uraian pääsevän keulaan ja pystyvän sitten johtopaikalta täydellä matkallakin kovaan suoritukseen. Sisäradalta starttaava 1 OH GOODNESS avaa kovaa ja Esa Holopainen saanee sisäradalta varmistettua paikan suosikin takana. Tämän skenaarion toteutuessa Saku Mikkolan valmennettava omaa hyvät saumat totosijoille. 9 GOLDA PARIS pystyy myös kirimään selkäjuoksun päätteeksi totomatsiin. Aika näyttää, lataako Janne Korpi numerolla 5 FREE ME suosikin ulkopuolelta vahvasti alkuun.

Lähtö 9 | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 6 B) 7-1-2-3-9-5-4-10-8-12-11
STONECAPES PICASSO - LEON COGER - LIVE FOR GREATNESS – JASULITO

Toto65- ja Toto4-kierrokset päättävässä ja samalla illan toisena troikkalähtönä toimivassa koitoksessa nostamme numeron 6 STONECAPES PICASSO lähdön suosikiksi ja tarjoamme Jukka-Pekka Hukkasen valmennettavalle vahvan roolin päivän vihjesuosituksissa. Todella kyvykäs ori on tehnyt vakavan loukkaantumisen jälkeen paluun hyvälle tasolle ja jonkin asteisia välähdyksiä hevosen kovasta perusluokasta on jo nähty, vaikka toki mukaan on mahtunut hieman tasapaksumpiakin suorituksia. Mikäli Stonecapes Picasson terveystilanne sen vain sallii, tulee ori vielä kipuamaan sarjoissaan. Toissakerralla Lahden Jokimaalla Stonecapes Picasso oli todella hyvä suoraan pieneltä tauolta ja viimeksi juoksunkulku ei piippuhyllyn lähtöpaikalta tarjonnut todellista mahdollisuutta taistella kärkisijoista. Tommi Kylliäisen ajokki avaa hyvin ja mikäli keulaan ei ole asiaa, saanee ori kuitenkin kelpo asemat kärkiporukasta. Paikan johtavan rinnalla välttäessään Stoneisle Picasso taistelee tiukasti lähdön ykkösrahoista.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 7,6,3 + 11,2 (10,1)
T4-2: 6,1,3,8,4 + 9,5 (7,12)
T4-3: 4 (1,9)
T4-4: 6 (7,1)

Pieni systeemi 15 riviä, hinta 3 euroa.
Suuri systeemi 35 riviä, hinta 7 euroa.

PÄIVÄN DUO

4
6

Yhteensä 1 yhdistelmä.

TROIKKA LÄHTÖ 7

6
1,3,4,8
1,3,4,5,7,8,9

Yhteensä 24 yhdistelmää, hinta 12 euroa.

TROIKKA LÄHTÖ 9

6
1,2,3,7,9
1,2,3,7,9

Yhteensä 20 yhdistelmää, hinta 10 euroa.

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT

Ari Moilanen

L1/5 HERE I GO AGAIN: Tamma jäi Teivossa lauantaina hyvävoimaisena pakettiin. Kunto on ihan mukavalla mallilla. Kun juoksu luonaa, voi se jossain yllättääkin.

L3/5 SUNNIE: Viimeksi tuli laukka lähtöön. Jäätiin paljon ja kärki veti reipasta. Aivan kohtalaisesti hevonen polki raville selvittyään. Asiallinen kuva siitä jäi.

L6/11 LARVAN HURMOS: Ori teki Teivossa vahvan juoksun kierrettyään johtavan rinnalle. Vastaavalla tasolla suorittaessaan se pystyy nousemaan tässäkin korkealle.

L6/12 VIRIORI: Ruuna oli viimeksi sitä ajaessani johtavan takaa neljäs. Taukoa on takana ja tämän hevosen kohdalla se ilman muuta laskee odotuksia. Pidemmän starttivälin jälkeen ruuna vaatii lähtöjä alle.

L7/9 ROCKING ROYAL LELA: Hevosta on hiukan remontoitu Seinäjoen kisan jälkeen. Se painoi tuolla raakasti sisäänpäin ja vauhdin kiihtyessä tuli laukka loppukaarteeseen. Hieman arvoitus toki. Edelliset esitykset olivat hyviä.

L8/4 URAIA: Hyvän tuntuinen tamma. Ajamassani startissa se oli tosi hyvä kuolemanpaikalta. Takana liftannut kilpakumppani tuli lopussa ohi. Mikkelissä hevonen teki huikean esityksen. Vastaavalla tasolla suorittaessaan on sillä hyvä sauma pärjätä.

L8/6 SPIRIT SQUAD: Juoksut ei ole oikein onnistuneet. Nyt on kyllä kovempi tehtävä kuin aiemmin.

L9/9 PUCE TANIC E.: Mikkelin pitkällä matkalla hevonen oli johtavan takaa viides. Hieman se taipui lopussa. Hyvällä reissulla jotain voi odottaakin.

Henri Bollström

L6/6 JUISERI: Hevonen on mennyt tosi hienosti. Varmistumisen myötä tulosta on alkanut tulla. Tämä ei ole hirveän kova avaaja. Ehkä paras vaihtoehto olisi päästä kuolemanpaikalle jyskyttämään. Se on ihan väsymätön peli. Lentokeleillä ei vauhti tahdo riittää.

L6/7 T.T. AVOT: Uskon tämän olevan Vermossa kaksikosta korkeammalla. Oriilta löytyy parempi lähtönopeus ja vauhti. Kesäkelit on sille etu. Kouvolan voitto viime torstaina irtosi oikein helposti. Hevonen lähtee tosi kovaa.

L7/8 CREATION PRIMERO: Viime voitto oli varsin helppo ja hyvä kuva hevosesta jäi. Lähtöpaikka on sysimusta. Miten juoksu tuolta onnistuu. Voitto vaatisi joka tapauksessa onnistuneen reissun.

Teemu Keskitalo

L3/12 TIGER STAR: Ruuna pääsi Loviisassa takarivistä kivasti läpi, mutta se ei jaksanut kuitenkaan puristaa johtavan rinnalta korkeammalle. Ihan hyvän tuntuinen hevonen oli. Lähtöpaikka vaikeuttaa paljon. Jos juoksu luonaa, voisi rahasija olla sopiva tähtäin.

L5/11 VINTAGE GENTLEMAN: Hevonen oli tosi hyvä viimeksi. Ehkä paras startti siltä. Varaa jäi ja korvat avaamatta. Toki siinä kavereita laukkasi, mutta silti ruuna olisi mielestäni voittanut sinä päivänä. Paikka on hankala tälläkin. Lähdöstä tuli myös yllättävän kovatasoinen. Juoksun onnistuessa voisi se nousta jonnekin sijoille 3-4.

L9/4 HOT BEER: Loviisan suoritus oli vähän tasapaksu. Mikkelissä ruuna oli oikein hyvä ja edelliskilpailuissa se on esitti nousuvirettä. Loviisassa oli alla rautakengät, mikä vaikuttaa tällä varsin paljon lähtönopeuteen. Ruuna vielä viimeistelee tiistaina montelähdössä Mikkelissä. Lyhyt starttiväli on lähtökohtaisesti sille plussaa.

Timo Korvenheimo

L4/10 OLIWER HIP: Ruuna voitti Turussa kuolemanpaikalta. Mikkelissä se meni ennätyksensä. Hevonen jäi siellä vähän pullaamaan, kun alussa mentiin aika pitkään kovaa. Esitys oli oikein hyvä Mikkelissäkin. Tarjotaan tarkka reissu ja koitetaan lopussa. Takarivistä voitto olisi pikku yllätys. Ilman etukenkiä.

L5/2 ONE FOR YOU: Mikkelissä viimeksi meni kaikki pieleen. Lähtö uusittiin ja toisessa yrityksessä hevonen ei malttanut mennä selkiin. Se jäi sitten roikkumaan ulkoradoille. Ruuna kuitenkin ravasi hyvin ja kaikki on mallillaan. Menestys ei yllättäisi. Jos se saa keulat, siitä pyritään ajamaan. Ei varustemuutoksia.

Tapio Mäki-Tulokas

L4/8 SUE´S PHOTO: Ruuna sai tarhassa pienen haavan jalkaansa. Antibioottikuurin myötä se joutuu jäämään pois Vermosta.

L9/1 LIVE FOR GREATNESS: Pyritään toki avaamaan ykköseltä lujaa. Jää nähtäväksi, pystytäänkö vastaamaan ulkopuolen nopeimmille. Mielestäni hevosella on mahdollisuudet kärkikamppailuun. Turussa ajettiin nätti startti kehnolta lähtöpaikalta. Ruuna polki aivan asiallisesti maaliin. Se oli huomattavasti parempi kuin edelliskerralla. Ilman etukenkiä jatketaan.

Juho Ihamuotila

L1/6 LEON: Forssan montelähdössä tuli laukka ahtaassa tilanteessa. Hevonen saapui meille ennen Lahden starttia. Siinä se oli kipeä. Ruuna ei ole vielä suorittanut oikealla lailla. Vaikea sanoa mitään varmaa. Kehutaan sitten, kun on näyttöjäkin.

L7/5 MASS ATTACK: Lahden kisan aikoihin tässäkin oli joku virus. Se oli tyhjä jo kierros ajettuna. Loviisassa hevonen oli taas normaali oma itsensä. Saatiin aika helppo reissu, mutta ruuna tuli myös voimissaan maaliin. Se olisi jatkanut vielä pidempäänkin ja oli tosi hyvä. En ole vielä päättänyt balanssia. Etukenkien riisuminen vaikuttaa lähinnä lähtönopeuteen. Aika kova porukka on kasassa. Tämän pitäisi lähtökohtaisesti pystyä pärjäämään näissä lähdöissä.