Vermon Toto65-ravit
22.08.2018
18:00

Vermon Toto65-ravit

Käsiohjelman näköispainos

22.8.2018 Verm0

Selaa julkaisua


  Vermon Toto65-ravit 22.08.2018  
 

Vihjeet

POISJÄÄNNIT  teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

TOTO65-VARMAVALINTA

Toto65-kierroksen läpivarmaksi nostamme illan viidennessä ja samalla viimeisessä Derbykarsinnassa selkeäksi suosikiksemme kohoavan numeron 10 HACHIKO DE VELUWE. Kovasukuinen ruuna on antanut uransa alkupuolella erittäin vahvat näytöt osaamisestaan ja on helppoa sanoa, ettei tämän hetkinen voittosumma tee vielä oikeutta ruunan kyvyille. Suoraan tauolta Solvallassa Timo Nurmoksen suojatti voitti keulasta varmaan tapaan. Viimeksi Rättvikissä se joutui tekemään selkeästi enemmän töitä mutta lopulta voitto irtosi varmaan tapaan pääosin toista rataa matkaten kovalla täyden matkan ennätysajalla. Apuvarmana toimiva päätöskohteen 1 AL E.GADOR ZET on selkeä suosikki puolustamaan keulat ja tällä psyykkauksella Erkki-Pekka Mäkisen suojatti on kyllä vahva suosikki myös voittamaan lähdön. Ruuna on ollut viime starteissa kerta toisensa jälkeen aivan jäätävän hyvä ja mikäli se suorittaa noissa lähdöissä nähdyllä tasolla, se ei taida yksinkertaisesti olla maililla keulasta kukistettavissa.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 10 + 5,6,9,1 (3,12)
T65-2: 10,5 (11,8)
T65-3: 8,7,6,3,10,5 (4,2)
T65-4: 3,5 + 12,4,7 (6,8)
T65-5: 10 (7,4)
T65-6: 1 + 2,5,7 (12,10)

Pieni systeemi 24 riviä, panos 1 euro, hinta 24 euroa.
Suuri systeemi 1200 riviä, panos 0,1 euroa, hinta 120 euroa.

Toto65-pelijakauma teksti-tv:stä.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

Lähtö 1.

RANKING
A) 2-4-5-6-8-9-3
B) 7-1-12-11-10
MICKEY THE ARTIST - ELMO EXCEPTIONAL - AGO DIVA - GEREMI BOKO

Ravien avauslähdössä riittää vihjenikkarille todellakin haastetta ja jos rankingin rakentaminen ei nyt suoranaista arpapeliä ole, niin keskimääräistä vaikeampaa kuitenkin. Peräti seitsemän valjakkoa saa paikan A-ryhmästä. Suosikkina starttaava 2 MICKEY THE ARTIST hyökkäsi viimeksi Kouvolassa viimeisellä takasuoralla 5. ulkoa ja kiri hyvin. Lähtöpaikka on nyt edellisstartteja parempi ja Markku Elfvingin ajokki on näistä asemista ilman muuta pelihevosia. 4 ELMO EXCEPRIONAL lopetti viimeksi 2. ulkoa vauhdikkaasti tilaa saatuaan. Tapio Perttusen ajokki kilpailee hyvässä kunnossa ja kamppailee järkisijoista. 5 AGO DIVA kiri puolestaan Teivossa hyvin kaukaa 6. ulkoa. Hannu Hietasen ajokki pystyy juoksun onnistuessa osallistumaan kärkikamppailuun. 6 GEREMI BOKO taipui Teivossa 2. sisältä. Muuten Jyrki Tammimetsän ajokki on tehnyt hyviä esityksiä ja se on normaalisuorituksella mahdollinen menestyjä.

Lähtö 2.

RANKING
A) 1-11-13-8-6-7
B) 3-14-12-10-9-2-5 C) 4-15
LIIVATE - TUVIKER - SOKRU - VENNELMON VARMA

Eipä tehtävä juurikaan helpotu toisessakaan lähdössä, missä kuusi valjakkoa punnertaa mukaan parhaaseen A-ryhmään. Tarjotaan rankingin kärkipaikka numerolle 1 LIIVATE. Viimeksi Mikkelissä tamma kulki vahvasti lähtölaukkansa jälkeen, eikä päässyt lopussa kirimään vapaasti. Teemu Okkolinin ajokki on viime sijoituksiaan parempi ja taistelee loistopaikalta onnistuessaan voitosta. 11 TUVIKER on aina vaarallinen näillä pitkillä matkoilla. Viimeksi Jokimaalla se hyökkäsi 6. ulkoa etusuoralla ja punnersi pitkän kirinsä rehdisti perille saakka. Juostava matka tosiaankin sopii vahvalle menijälle ja Marko Heikarin ajokki on huomioitava aikaisessa vaiheessa pelejä suunniteltaessa. Hurjasti tämän vuoden aikana eteenpäin mennyt numero 13 SOKRU eteni Teivossa toisen kaarteen alussa keulaan ja voitti varmasti. Timo Tuomisen ajokki päässee nopeasti hyviin asemiin ja kamppailee kärkisijoista. Varmassa kunnossa kilpaileva 8 VENNELMON VARMA, juoksuradalta starttaava 7 HUPSIS sekä hurjassa lyönnissä jatkava 6 PELIPISTE ovat myös varteenotettavia voittajakandidaatteja.

Lähtö 3.

RANKING
A) 3-5-6
B) 1-2-7-8-4
ULK DELLE SELVE - CAMIEL KIEVITSHOF - RANCH POP UP - SACRAMETO S

Kolmannessa lähdössä kolme kovinta huomioidaan A-ryhmässä. Rankingin kärkeen kipuava 3 ULK DELLE SELVE tykitti viimeksi loppua todella kovaa kiritilaa saatuaan. Mikäli Hannu Laakkonen pääsee ajokkinsa kanssa keulaan, on suosikkimme vahvoilla. 6 RANCH POP UP on toinen vaihtoehto johtopaikalle. Hannu Korpi lataa varmasti aggressiivisesti alkuun. Kovaa avaava 5 CAMIEL KIEVITSHOF ottaa ensimmäiset keulat mutta hyvä selkä kelvannee viime kerran tavoin Marko Känsälälle. B-ryhmän käynnistävä 1 SACRAMENTO S on saanut hyvän lähtöpaikan ja on mahdollinen totohevonen.

Lähtö 4 | Toto65-1

RANKING
A) 10
B) 5-6-9-1-3-12-11-2-7 C) 4-8
RUN FOR ROYALTY - LEXUS DREAM - WILLOW PRIDE - EL FIRZGERALD

Toto65-kierroksen avauskohteessa ravattavassa illan ensimmäisessä Derbykarsinnassa alkukauden ongelmat taakseen jättänyt 10 RUN FOR ROYALTY kipuaa itseoikeutettuna suosikkina rankingin kärkeen. Viime syksynä Teivossa Kriteriumin voittoa juhlinut ori on ilman muuta myös Derbyssä kuumimpia suosikkeja, toki ensin finaalipaikka pitää varmistaa. Juostava matka suosii väkivahvaa jyrää, joka ei kirivaiheessa mittaa ulkoradoillakaan metrejä. Viimeksi Riksussa Matias Furuhjelmin suojatti kiri nappireissun jälkeen voittoon ja se osoitti heinäkuun starteissakin oikein hyvää virettä. Mikäli Run For Royalty suorittaa kykyjensä edellyttämällä tavalla, on se tiukasti kiinni tämän karsintalähdön voitossa. Keskeltä rataa kovat piipussa kiihdytykseen lataava 5 LEXUS DREAM avannee keulaan. Tällä psyykkauksella Ari Moilasen ajokki on selkeä ykköshaastaja. Ruuna palasi Killerillä parin kuukauden tauolta ja suoritti ihan kelpo tasolla Hot Shot Lucan voittamassa Kasvattajakruunun alkuerässä. Tuo startti toimi hyvänä preparena tätä tehtävää ajatellen. Eturivissä on peräti kolme Markku Niemisen tallista tulevaa kovaan avaukseen pystyvää valjakkoa. 6 WILLOW PRIDE ja 1 DORIS HOSS ottanevatkin paikat sisäradalta tallikaverinsa takaa. Doris Hossin tuuri arpaonnen suhteen kääntyi parhaaseen mahdolliseen aikaan. 9 EL FIZGERALD taistelee takarivin lähtöpaikasta huolimatta totosijoista.

Lähtö 5 | Toto65-2

RANKING
A) 10-5
B) 11-8-4-7-2-1-12-6-3-9
CAMERON EVO - LE GROSS BILL - CASH NO LIMIT - CLUB NORD ELIT

Toisena Toto65-kohteena ravattavassa illan toisessa Derbykarsinnassa kaksi valjakkoa erottuu muusta porukasta edukseen ja ne valtaavatkin parhaan A-ryhmän. Takarivin sinänsä haastavasta lähtöpaikasta huolimatta numero 10 CAMERON EVO starttaa matkaan suosikkinamme. Vain kahdesti urallaan kaksarista ulos jäänyt ori on kyllä kovan perusluokkansa osoittanut. Seinäjoella keulasta nähty Kasvattajakruunun alkuerän voitto ei vielä suoraan tauolta varsinaisesti säväyttänyt mutta Vieremällä ori oli suorastaan jäätävän hyvä. Tuossa startissa Heikki Korhosen suojatti ei jättänyt haastajilleen kirivaiheessa mitään mahdollisuuksia. Viimeksi Killerillä ori oli myös todella hyvä, vaikka Hot Shot Luca lopussa edelle kirikin. Mika Forss ajanee viimeistään päätöskierroksen alkupuolella johtavan rinnalle, mistä Cameron Evo runttaa sitten tiukasti mukaan voittomatsiin. 5 LE GROS BILL on todella varteenotettava vastustaja. Antti Teivainen panostaa ajokkinsa kanssa vahvasti kiihdytykseen ja nähdäksemme Ari Vianderin valmennettava etenee keulaan. Johtopaikalta Le Gros Bill vastailee hyvänä päivänään sitkeästi ja saattaa hyvinkin vetää lähtöä maaliin saakka. Haastajaporukan käynnistävät 8 CLUB NORD ELIT ja 11 CASH NO LIMIT ovat huonoilta lähtöpaikoilta kovan tehtävän edessä, mikäli ne mielivät suosikkikaksikkoa horjuttaa. Ensin mainittu teki Killerillä pitkän vahvan kirin takapareista numeron 7 PROSERPINE voittaessa lähdön maltillisen matkavauhdin päätteeksi keulasta. Myös 4 SURPRISE LORD saa puhtaat paperit välistartista.

Lähtö 6 | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 8-7-6-3-10-5
B) 4-2-9-1-11-12
HOTSHOT LUCA - VIXPRESS LI - YPÄJÄ LOUVRE - LOVELY ALEXANDER
.
Kolmas Derbykarsinta vaikuttaa selkeästi kahta edellistä tasaisemmalta. Rankingin kärkeen kipuava numero 8 HOTSHOT LUCA ei ole tätä kautta kokonaisuudessaan tarkasteltaessa pystynyt suorittamaan kovien odotusten mukaisella tasolla. Killerin välistartti antoi kuitenkin positiivista infoa tämän hetkisestä vireestä. Tuossa startissa Ari-Pekka Pakkasen valmennettava sai nappireissun 3. sisällä, mistä se sitten kiri maalisuoraa todella kovaa ehtien niukkaan voittoon. 7 VIXPRESS LI on rutkasti sekavan oloista tauluaan vaarallisempi. Kuopio Stakes -finaalin lähtölaukan jälkeen onnistumiset ovat olleet tiukassa. Erkki-Pekka Mäkinen pyrkii varmasti ulkona olevasta lähtöpaikasta huolimatta keulaan. 6 YPÄJÄ LOUVRE oli Vermon voitossaan suorastaan jäätävän hyvä. Ykkössija irtosi helpon näköisesti johtavan rinnalta. Ari-Pekka Pakkasen valmennettava saattaa hyvinkin pystyä kukistamaan yli 220.000 euroa enemmän hankkineen tallikaverinsakin. 3 LOVELY ALEXANDER on tehnyt nousujohteista kautta ja nyt ruunan kyvyt joutuvat toden teolla puntariin. Takarivin lähtöpaikka on hyvänä avaajana tunnettua numeroa 10 MAS THE BOSS vastaan. Antti Teivainen istuu tällä kerralla Sirpa Tienhaaran valmennettavan rattaille. Tyylipuhtaasta tolpparivistä huolimatta 5 SMART LEADER ei ole näin kovassa lähdössä aivan kuumimpia suosikkeja, toki mahdollinen menestyjä kuitenkin.

Lähtö 7 | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 3-5
B) 12-4-7-6-8-2 C) 1-11-9-10
TWIST OF FATE - GLORIA WEB - BUIDER'S CAVIAR - BWT CAESAR

Neljäntenä Toto65-kohteena ravattavassa ja samalla ravien ensimmäisenä troikkalähtönä toimivassa illan neljännessä Derbykarsinnassa riittää todellakin tasoa. Tarjotaan kahdelle valjakolle paikka kirkkaimmista parrasvaloista. Paremman lähtöpaikan myötä 3 TWIST OF FATE starttaa matkaan suosikkinamme. Pekka Korven suojatti oli viimeksi avoimessa Isokengässä hyvä kolmas ja tuo startti toimi erinomaisena preparena tätä tehtävää silmällä pitäen. Raskaan viime kauden jälkeen ori oli viime syksyn viimeisissä starteissa väsynyt mutta 4-vuotiskaudella pyörä on taas pyörinyt mukavalla tavalla. Kriteriumin kovimpiin suosikkeihin lukeutunut 5 GLORIA WEB hakee ainakin jonkin asteista hyvitystä Teivossa kokemalleen pettymykselle. Viimeksi Mantorpissa Timo Nurmoksen valmennettava teki laukan jälkeen kovan suorituksen niin kykyjään kuin kuntoaankin alleviivaten. Tamma jäi laukassa paljon ja vasta etusuoralle tultaessa Jorma Kontion ajokki eteni pääjoukon hännille. Viimeisellä takasuoralla Gloria Web ei pitkäksi venyneessä letkassa näkynyt edes TV-kuvissa mutta niin vain tamma lopulta punnersi raskaan reissun päätteeksi rahoille tullen hyvällä tyylillä sisään. B-ryhmän kärkeen kipuavat 12 BUILDER’S CAVIAR, 4 BWT CAESAR ja 7 QUITE A BOY pystyvät varmasti myös koviin suorituksiin.

Lähtö 8 | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 10
B) 7-4-2-11-12-8-9 C) 6-3-5-1
HATCHIKO DE VELUWE - CALLELA LISBETH - CREATION PRIMERO – DEANGELO

Viidentenä Toto65-kohteena ravattavassa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä viidennessä Derbykarsinnassa suosikki 10 HACHIKO DE VELUWE saa luottamuksemme peleissä. Kovasukuinen ruuna on antanut uransa alkupuolella erittäin vahvat näytöt osaamisestaan ja on helppoa sanoa, ettei tämän hetkinen voittosumma tee vielä oikeutta ruunan kyvyille. Timo Nurmos on luonnollisesti suunnitellut kauden ohjelmaa näitä karkeloita silmällä pitäen. Suoraan tauolta Solvallassa Hachiko De Veluwe oli heti hyvässä iskussa voittaen keulasta varmaan tapaan. Viimeksi Rättvikissä se joutui tekemään selkeästi enemmän töitä mutta lopulta voitto irtosi varmaan tapaan pääosin toista rataa matkaten kovalla täyden matkan ennätysajalla. Ari Moilanen voi tarvittaessa ajaa suosikilla parijonosta pidemmänkin kirin. Kakkossijasta nähtäneen mielenkiintoinen matsi. Juhani Tapani noussee keskeiseen rooliin juoksunkulun suhteen, sillä 2 DEANGELO ottanee kiihdytyksessä ensimmäiset keulat. Esimerkiksi numerot 4 CREATION PRIMERO ja 7 CALLELA LISBETH saattavat ilmestyä johtopaikkaa kyselemään.

Lähtö 9 | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 1
B) 2-5-7-12-10-6-11 C) 4-9-8
AL E.GADOR ZET - LEON COGER - RADIANCE BROLINE - ENJOY PEPPER

Toto65- ja Toto4-kierrokset päättävässä ja samalla illan toisena troikkalähtönä toimivassa koitoksessa sisäradalta matkaan starttaava 1 AL E.GADOR ZET on selkeä suosikki puolustamaan keulat ja tällä psyykkauksella Erkki-Pekka Mäkisen suojatti on kyllä vahva suosikki myös voittamaan lähdön. Ruuna on ollut viime starteissa kerta toisensa jälkeen aivan jäätävän hyvä ja mikäli se suorittaa noissa lähdöissä nähdyllä tasolla, se ei taida yksinkertaisesti olla maililla keulasta kukistettavissa. Olosuhteiden sen salliessa ruuna pystynee jopa parantelemaan ennätystään. B-ryhmän kärkeen kipuava 2 LEON COGER teki viimeksi sen minkä pystyi kirien 4. ulkoa viimeiset 700 metriä vahvasti 11,8-kyytiä. Johtavan takaa Emma Väreen ajokki olisi tiukasti kiinni kakkosrahoissa. 5 RADIANCE BROLINE on alla olevista suuremmista numeroista huolimatta mahdollinen totohevonen. Santtu Raitalan rattailleen saava tamma avaa kovaa.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 8,7,6,3,10,5 (4,2)
T4-2: 3,5 + 12,4,7 (6,8)
T4-3: 10 (7,4)
T4-4: 1 + 2,5,7 (12,10)

Pieni systeemi 12 riviä, panos 1 euro, hinta 12 euroa.
Suuri systeemi 120 riviä, panos 0,1 euroa, hinta 24 euroa.

PÄIVÄN DUO

10
1

Yhteensä 1 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 7

3
4,5,7,12
2,4,5,6,7,8,12

Yhteensä 24 yhdistelmää, panos 0,5 euroa, hinta 12 euroa.

TROIKKA LÄHTÖ 9

1
2,5
2,5,7,10,12

Yhteensä 8 yhdistelmää, panos 1,5 euroa, hinta 12 euroa.

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT

Ari Moilanen

L1/8 KRAMPUS: Ruuna paransi toiseen tauon jälkeiseen starttiinsa Turussa ihan reilusti. Se teki hyvän kirin ja oli kakkonen maalissa. Lähtöpaikka on vähän ikävä. Erityisesti Vermossa nämä asetelmat vaikeuttavat paljon.

L4/4 SAHARA HOT MAMA: Viimeksi loppusuoralla tuntui siltä, että ollaan kakkosia. Tamma antoi kuitenkin aavistuksen periksi. Voittaja oli jo karkuteillä. Nämä ovat toki tosi kovia lähtöjä. Onnistuneella reissulla rahasija olisi hyvä.

L4/5 LEXUS DREAM: Hevosella oli Norjan startin jälkeen alla taukoa. Päästiin Jyväskylässä ekassa kaarteessa keulaan. Annoin johtopaikan pois ja jatkossa matkattiin 2. sisällä. Siellä tultiin myös maaliin. Oikein oiva lähtö saatiin alle Derbykarsintoja ajatellen. Tämä avaa reippaasti ja todennäköisesti pyritään ajamaan keulasta. Ruuna palasi Jyväskylään suht kevyellä laitolla ja se menee varmasti eteenpäin. Hyvin odotuksin Vermon kisaan.

L5/3 MAY ROSE: Kovin rikkonaista on ollut tamman kilpaileminen ja laukkoja on tullut. Keväällä se teki muutaman kelpo juoksun. Nyt ei ole ollut vastaavaa meininkiä. Toivotaan parempaa pikku tauon jälkeen. Tietenkin hurjatasoinen on lähtö.

L5/12 BEAN DREAM: Lähtöratojen kanssa on uskomattoman huonoa tuuria. Mahdottomia paikkoja pärjätä. Hyvässä kunnossa hevonen kilpailee.

L8/9 ROCKING ROYAL LELA: Ruuna ei ollut hyvä viime starteissaan. Ravi on kadonnut matkalla ja laukkoja on tullut. Hevosen täytyisi parantaa selvästi. Ennen laukkastartteja se teki aivan kelpo juoksuja

L9/3 YANK MATCH: Pikku tauolta Jyväskylään oli odotuksia. Saatiin sopiva reissu, mutta hevonen antautui varsin pahoin. Aikaisemmat esitykset oli hyviä. Vaikea tarkemmin arvioida nykyvirettä.

Hannu Hietanen

L1/1 MISS SENORITA: Tamma oli Jyväskylässä matkalla varsin hyvän tuntuinen. Hieman aikaisin jouduttiin lähtemään kolmannen radan kiertoon. Hevonen meni lopussa vähän oikealle ohjalle ja pikkasen meno hiipui. Sisäradalta se voi seurata aika pitkällekin.

L1/5 AGO DIVA: Hevonen on tehnyt aivan asiallisia startteja. Se jaksaa tehdä mukavasti töitäkin tarvittaessa. Juoksun onnistuessa tamma voi yltää korkeallekin.

L5/4 SURPRISE LEADER: Jyväskylässä oli kaistanvaihtotilanne kolmannessa kaarteessa ja ruuna laukkasi. Hyvin hevonen tuli raville selvittyään lopun. Positiivinen suoritus. Tiukassa voi olla finaalipaikka. Ruuna on kyllä juuri nyt paremmassa vireessä kuin koskaan. Jos oikein tuurit käy, ei jatkopaikka täysin mahdotonta olisi.

L6/5 SMART LEADER: Ruuna on tehnyt pitkään hyviä juoksuja. Vielä ei ole täysin nähty mihin se pystyy. Vermossa tuo varmastikin nähdään ensimmäistä kertaa kunnolla. Omissa sarjoissaan tämä on avannut reippaasti. Vaikea vertailla lähtönopeutta näiden kisojen kiihdytyksiin.

L8/5 KICKAPOO WINDCAPE: Seinäjoella tuli hyppy ekaan kaarteeseen. Hevonen rulli siinä hieman yli. Laukka meni pitkäksi. Ei ori ollut yhtään huonomman tuntuinen kuin aikaisemmin. Finaalipaikka tuntuu kuitenkin varsin kovalta tavoitteelta.

Ari-Pekka Pakkanen

L5/12 BEAN DREAM: Tammalla ei ole yhtään tuuria lähtöpaikkojen kanssa. Se kilpailee kyllä kunnossa, mutta vastus on myös kova ja asetelmat hankalat. Hirmu onnet tuolta vaadittaisiin, jos pärjätä aikoo.

L6/6 YPÄJÄ LOUVRE: Kunto on hyvällä mallilla. Vakavasti tavoitellaan finaalipaikkaa. Ori on sellainen puolinopea avaaja. Se jaksaa kyllä mennä vahvasti ja matkallakin voi tarvittaessa tehdä taktisia ratkaisuja.

L6/8 HOTSHOT LUCA: Aivan hyvällä mallilla ori on. Tuskin se ainakaan huonontaa tähän. Vire alkaa olla huipussaan. Näistäkin asetelmista on siltä pakko odottaa finaalipaikkaa. Kyse on kuitenkin yhdestä parhaista hevosista ikäluokassaan.

Juhani Tapani

L1/11 SPARK GIRL: Tamman kunto on ihan hyvällä mallilla, mutta lähtöpaikka heikentää paljon mahdollisuuksia. Haetaan rahasijaa.

L5/2 GAIANA: Tuttu tapaus minulle. Lähtöpaikka on hyvä ja sisäradalle koitetaan päästä. Sieltä tamma pystyisi roikkumaan aika pitkälle. Tuskin silti ihan kärkeen saakka.

L8/2 DEANGELO: Viimeksi hevonen ensin kompuroi kiihdytyksessä. Sain sen takasin raville ja kun meillä oli yhä jalat vastustajan edellä, yritin vielä pitää johtopaikan. Löysäsin liikaa ja hyppy tuli. Tuo kohta oli kuskin kompurointia. Ruuna oli kyllä hyvän tuntuinen. Lähtöpaikka on mainio. Kengät jalassa mennään. Tuo on tälle melkeinpä paras balanssi ainakin laukkariskin kannalta. En ole vielä täysin miettinyt taktiikkaa. Juoksun onnistuessa tähtäin on finaalipaikassa. Kyllä hevosella ilman muuta on siihen mahdollisuudet.

Juha Utala

L6/9 STONECAPES QUEILA: Jyväskylässä matkattiin pääosin keulan rinnalla. Myöhemmin sitten johtavan takana, mistä päästiin kirimään open strechia pitkin ykköseksi. Ihan ok esitys tammalta. Pitää sen silti vielä parantaa, jos ruvetaan puhumaan Derbyn finaalista. Paikka on mainio ja myös matka käy tälle hyvin.

L7/1 PLISETSKA BIRDLAND: Tästä saadaan ajaa sisärataa, kenties Twist Of Faten takana. Mihin asti hevonen siitä sitten pystyy. Tuo jää nähtäväksi. Toki finaalipaikka olisi pikku yllätys, mutta kaikki on mahdollista.

L8/11 IT IT EXPRESS MAN: Lähtörata ei mairittele. Ihan kunnossa ruuna kilpailee. Jyväskylässä se teki aivan hyvän juoksun. Loppukurvissa ajauduttiin jo 4. radalle ja sisärata veti. Vähän siinä sitten vain rullattiin maaliin. Tiukka on tehtävä. Matka on plussaa.