Vermon Toto65-ravit
05.09.2018
18:00

Vermon Toto65-ravit

Lähdöt 5.9.2018

Lämmitykset 5.9.2018

Käsiohjelman näköispainos

5.9.2018 Vermo

Selaa julkaisua


  Vermon Toto65-ravit 05.09.2018  
 

Vihjeet

POISJÄÄNNIT  Heppa-järjestelmästä ja teksti-tv:stä.

TOTO65-VARMAVALINNAT

Toto65-systeemit rakennetaan tällä kerralla kahden vahvaa luottamustamme nauttivan suosikkivarman varaan. Kolmantena kohteena ravattavassa Hopeadivisioonakarsinassa luotamme vahvasti suursuosikkina starttaavan numeron 3 CHIEF ORLANDO mahdollisuuksiin. Vaikka Tapio Mäki-Tulokkaan suojatin kolme ensimmäistä starttia uudessa kotimaassa sujuivatkin voitoitta, teki ori jo noissakin kisoissa aivan jäätäviä esityksiä. Kahdesti edelle jäi muuan Atupem ja Kaustisella 09,4-vauhtinen 700 metrin kiri ulkoradoilla kantoi puolestaan kolmosrahoille kovan Starzinnerin voittamassa Festivaaliajossa. Viimeksi Forssassa oli sitten jo täysin ansaitun voiton vuoro, kun Chief Orlando voitti keulasta täysin ylivoimaiseen tyyliin. Meno oli helpon näköistä ja on todella mielenkiintoista nähdä, kuinka kovissa karkeloissa tämä hevonen pystyy jatkossa mukana olemaan. Tässä lähdössä Mika Forss paiskaa ajokkinsa kanssa keulaan, minkä jälkeen muiden kohtaloksi jäänee kakkosrahoista taistelu. Viidennessä kohteessa suosikkina starttaava 6 TULINKO on kehittynyt parin viime vuoden aikana tasaisin harppauksin ja se on tällä kaudella päässyt mittamaan osaamistaan jo kaikkein kovimpienkin kanssa. Todella hyvällä tasolla ori on suorittanut ja eiköhän Tulinko tee ensi kesänä Lahdessa ensiesiintymisensä jo Kuninkuusraveissakin. Viimeksi Killerillä ori taivalsi avauspuolikkaan kolmannella radalla, mistä se pääsi vasta päätöskierroksen alussa pudottamaan parijonoon 2. ulos. Loppukaarteen alussa Miettinen käänsi suojattinsa kiriin, minkä jälkeen kaikki oli helppoa. Aika näyttää, pääseekö suosikki etenemään keulaan. Tarvittaessa se pystyy voittamaan johtavan rinnaltakin.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 3,2,9,1 + 7,6,4,10,5 (8,12)
T65-2: 4,5,7,3,6,2 + 12,10 (8,11)
T65-3: 3 (10,5)
T65-4: 3,1,12,11 (8,5)
T65-5: 6 (5,4)
T65-6: 10,1 + 2 (9,11)

Pieni systeemi 192 riviä, hinta 19,2 euroa.
Suuri systeemi 1152 riviä, hinta 115,2 euroa.

Toto65-pelijakauma teksti-tv:stä.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

Lähtö 1.

RANKING
A) 5-10-8
B) 1-7-12-11-3-2-6-4-9
BWT DAENERYS - ROYALTY DIAMOND - ASHLEY MAN - BWT DIVINE

Ravien avauslähdössä niukkana suosikkina rankingin kärkeen kipuava 5 BWT DAENERYS pilasi uransa avauksen Lahdessa kiihdytyksessä tulleeseen laukkaan. Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettava on tuon myötä edelleen pienoinen arvoitus mutta ilman muuta mielenkiintoinen seurattava. Ykköshaastajaksi nostamme numeron 10 ROYALTY DIAMOND. Se kiri uransa avauksessa Turussa 5. sisältä päätöspuolikkaan 15,5-vauhtia. Harri Koivusen ajokki menee startti alla eteenpäin ja taistelee sopivan tuntuisessa tehtävässä kärkisijoista. Myös 8 ASHLEY MAN saa paikan A-ryhmästä. Se hyökkäsi Teivossa 3. ulkoa maalisuoralla ja lopetti kohtalaisesti. Tommi Kylliäisen ajokki saanee hyvän juoksun, minkä päätteeksi se pystyy menestymään. B-ryhmän käynnistävä 1 BWT DIVINE on saanut hyvän lähtöpaikan ja se on näistä asemista ilman muuta mahdollinen totohevonen.

Lähtö 2.

RANKING
A) 2-8-6
B) 9-1-3-4-7-5
HE IS FELIX - COSTEL GRAVEHILL - GOLD ARROW WEB - SUMMER SEASON

Toisessa lähdössä suosikkina starttaava 2 HE IS FELIX on suorittanut kelpo tasolla mutta ehkäpä silti uskalsimme tämän hevosen kohdalla odottaa vieläkin nähtyä parempaa. Viimeksi Turussa se hyökkäsi 4. ulkoa 800 jäljellä ja kiri hyvin maaliin. Aika näyttää, pystyykö Harri Koivusen valmennettava nostamaan edelleen tasoaan. 8 COSTEL GRAVEHILL nousi Teivossa 2. sisältä loppukaarteessa toiselle radalle ja puristi ihan kelpo tyyliin kakkoseksi. Lähtöpaikka on nyt ulkona, mutta juoksun onnistuessa Antti Veteläisen ajokki nousee korkealle. 6 GOLD ARROW WEB laukkasi Mikkelissä lyhyesti loppusuoralla ja menetti mahdollisen totosijan. Iikka Nurmosen ajokki kilpailee kunnossa ja kamppailee kärkisijoista. Haastajaporukan käynnistävä 9 SUMMER SEASON taipui viimeksi toiselta radalta ilman vetoapua. Nyt Santtu Raitalan ajokki saa selkäjuoksun, minkä päätteeksi se pystyy kirimään lopussa mukaan tototaistoon.

Lähtö 3.

RANKING
A) 6-3-5-4
B) 9-7-8-1-2-10
SUE'S PHOTO - KLENA VITO - EBU B.BOKO - APRIL LOVE D

Kolmannessa lähdössä tarjoamme kolmelle valjakolle paikat parhaasta A-ryhmästä. Rankingin kärkeen kipuavan numeron 6 SUE'S PHOTO esityksissä hyvän ja huonon päivän ero on pahimmillaan järkyttävän kova ja ruuna tuottaakin niille pelaajista harmaita hiuksia, joilla vielä on ylipäätään hiuksia päässä. Sunnuntaina Forssassa ravatuissa Väärinpäin-raveissa se hallitsi tapahtumia keulasta oikein varmaan tapaan. Mika Forss suunnannee tässäkin ajokkinsa kanssa kohti keulapaikkaa. 3 KLENA VITO avaa hyvin ja tavoittelee paikkaa johtavan takana. 5 EBU B.BOKO kiri Killerillä asiallisesti 2. ulkoa. Juha Utalan ajokki kilpailee kunnossa ja taistelee totosijoista. 4 APRIL LOVE D kiri Härmässä taustalta hyvin loppua. Pasi Tikkalan ajokki on viime sijoituksiaan parempi ja suoraan tauoltakin huomion arvoinen.

Lähtö 4 | Toto65-1

RANKING
A) 3-2-9-1
B) 7-6-4-10-5 C) 8-12-11
CURACAO - NATURGAS - BADASSPETE - INFLAMMABLE JAM

Toto65-kierroksen avauskohteessa hyviltä paikoilta matkaan lähtevät valjakot valtaavat asemat rankingin kärkipäästä. Suosikkina matkaan starttaava 3 CURAKAO on statistiikan osoittamalla tavalla kyvykäs mutta epävarma tapaus. Heinäkuun epäonnistumisessa ruuna laukkasi alkumatkasta ja viimeksi Kuopiossa se laukkasi puolestaan maalisuoralla jäätyään voittomatsissa jo alakynteen. Ravilla Harri Kotilaisen suojatti on varmasti vaarallinen. Kelpo vireessä kilpaileva 2 NATURGAS pilasi viimeksi laukkaan 1. kaarteessa. Hevonen näytti hyvältä ja Henry M Bollström reissuttikin sen laukan jälkeen vielä johtavan rinnalle, mistä valjakko sitten keskeytti etusuoralla hylkäyspäätöksen myötä. Juha Utalan rattailleen saava ruuna avaa auton takaa kovaa ja tiedossa on juoksu joko keulassa tai johtavan takana. Toissakerralla täällä Vermossa pussiin jäänyt 9 BADASS PETE osoitti Kuopion kirillä hyvää kuntoa. Hyvän avaajan takaa Marko Heikarin ajokki saanee takarivistäkin kelpo asemat. 1 INFLAMMABLE JAM voitti suoraan tauolta Porissa helpon lähdön ylivoimaiseen tapaan. Startti kropassa se varmasti vielä parantaa ja Toni Ylitalon suojatti kannatta loistopaikalta huomioida aikaisessa vaiheessa pelejä suunniteltaessa. B-ryhmän käynnistävä numero 7 ALL IN LADDIE pilasi Lahden välistartissa laukkaan.

Lähtö 5 | Toto65-2

RANKING
A) 4-5-7-3-6-2
B) 12-10-8-11-1-9
HYMYNVIRNE - VIKSU VILIVEI - EUROVALTIKKA - VILLIKUUMA

Mikäli pelkät kyvyt ratkaisisivat asian, taitaisi toisessa Toto65-kohteessa rankingin kärkipaikalle kipuava numero 4 HYMYNKARE olla varsin tiukasti kiinni lähdön ykkösrahoissa. Tero E Mäenpään suojatti on tämän hetkistä voittosummaansa lahjakkaampi tapaus mutta laukkariski on konkreettinen, eikä ori suoritusvarmuudestakaan täysin puhtaita papereita taida saada. Viimeksi Teivossa juoksunkulku oli kuitenkin vastaan. Hymynvire teki 2. ulkoa kiihtyvässä vauhdissa ihan kelvollisen 750 metrin kirin mutta ei vain tainnut päästä sen kovempaa. Tässä kärki tuskin pystyy lyömään 23,5-lopetusta pöytään. Eturivissä on kovia avaajia, joista 3 VILLIKUUMA, 5 VIKSU VILIVEI ja myöskin 7 EUROVALTIKKA panostanevat vahvasti alkuun. Martti Patrakka noussee juoksunkulun suhteen keskeiseen rooliin, sillä uskomme Villikuuman ottavan kiihdytyksessä ensimmäiset keulat. Lahden välistartissa Villikuuma pilasi laukkaan päätöspuolikkaan alussa johtavan takaa. 6 RAAMA on todella mielenkiintoinen seurattava. Kykyjä löytyy mutta taulun kertomalla tavalla vire on ollut hieman hakusessa. Koska Vermoon asti lähdetään, taustavoimat varmasti luottavat suojattinsa iskukykyyn. 12 KLEOPATRA taipui viimeksi lopussa mutta se oli kova avaus ja juoksunkulku huomioiden ymmärrettävää. Näistä asemista voittoon saakka nouseminen vaatii kuitenkin rutkasti apua juoksunkulun suhteen.

Lähtö 6 | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 3
B) 10-5-9-2-7-4-6-8-1
CHIEF ORLANDO - ROBIN ROOF - STRICKER - DREAMBOW

Kolmantena Toto65-kohteena ravattavassa samalla illan Toto4-kierroksen käynnistävässä Hopeadivisioonakarsinnassa suursuosikkina starttaava 3 CHIEF ORLANDO saa vahvan luottamuksemme peleissä. Vaikka Tapio Mäki-Tulokkaan suojatin kolme ensimmäistä starttia uudessa kotimaassa sujuivatkin voitoitta, teki ori jo noissakin kisoissa aivan jäätäviä esityksiä. Kahdesti edelle jäi muuan Atupem ja Kaustisella 09,4-vauhtinen 700 metrin kiri ulkoradoilla kantoi puolestaan kolmosrahoille kovan Starzinnerin voittamassa Festivaaliajossa. Viimeksi Forssassa oli sitten jo täysin ansaitun voiton vuoro, kun Chief Orlando voitti keulasta täysin ylivoimaiseen tyyliin. Meno oli helpon näköistä ja on todella mielenkiintoista nähdä, kuinka kovissa karkeloissa tämä hevonen pystyy jatkossa mukana olemaan. Tässä lähdössä Mika Forss paiskaa ajokkinsa kanssa keulaan, minkä jälkeen muiden kohtaloksi jäänee kakkosrahoista taistelu. Takarivin haastavasta lähtöpaikasta huolimatta 10 ROBIN ROOF käynnistää haastajaporukan. Hannu Torvisen ajokki on näistäkin asemista tiukasti kiinni kakkosrahoissa. 2 FROSTY VICE, 4 VICTOR QUO VADIS ja 5 STRICKER tavoittelevat paikkaa johtavan takana. Matias Salo kommentoi pieneltä tauolta palaavaa Strickeriä ihan positiiviseen sävyyn.

Lähtö 7 | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 3-1-12-11
B) 8-5-9-2-4-6-10-7
NEW LIFE WHEELS - RACEHILL VICTORY - STONECAPES PICASSO - SPADE ACE FRIDO

Neljäntenä Toto65-kohteena ravattavassa ja samalla ravien ensimmäisenä troikkalähtönä toimivassa ykkösrahoista nähtäneen mielenkiintoinen matsi. Kaksi suosikeista starttaa loistopaikoilta ja kaksi puolestaan piippuhyllyn paikoilta. Tauon jälkeen kaksi starttia kroppaansa saanut 3 NEW LIFE WHEELS kipuaa rankingin kärkeen. Se suoritti Solvallassa ihan kelpo tasolla ja startit ovat taatusti vieneet Risto Salmelan valmennettavaa eteenpäin. 1 RACEHILL VICTORY avaa sisäradalta kovaa mutta uskomme Juha Utalan laskevan kiihdytyksessä Kari Rosimon suosikin kanssa edelleen. Keulasta New Life Wheels pystyy hyvänä päivänään kovaan esitykseen. Racehill Victory oli toissakerralla vaisumpi mutta tuohon löytyi selkeät syyt. Viimeksi nähtiin pirteä loppukiri hyvän reissun päätteeksi. Sama toistunee tässäkin. 12 STONECAPES PICASSO on rutkasti voittosummaansa kyvykkäämpi menijä, eikä sitä saa surkeasta lähtöpaikasta huolimatta unohtaa. 11 SPADE ACE FRIDO hakee kauden avausvoittoaan kanuunaiskussa. Viimeksi se jäi taivaltamaan toista rataa ilman vetoapua ja oli todella rehti kolmas vain kahdelle sisärataa juosseelle häviten.

Lähtö 8 | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 6
B) 5-4-2-9-3-10-1-7-11-8
TULINKO - LUMI-MASI - JUNTTI-JUSSI - VINKSA

Viidennessä Toto65-kohteessa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä koitoksessa rankingin kärkeen kipuava numero 6 TULINKO valtaa yksin parhaan A-ryhmän ja Jussi Miettisen suojatti saa myös vahvan luottamuksemme peleissä. Tulinko on parin viime vuoden aikana kehittynyt tasaisin harppauksin ja se on tällä kaudella päässyt mittamaan osaamistaan jo kaikkein kovimpienkin kanssa. Todella hyvällä tasolla ori on suorittanut ja eiköhän Tulinko tee ensi kesänä Lahdessa ensiesiintymisensä jo Kuninkuusraveissakin. Viimeksi Killerillä ori taivalsi avauspuolikkaan kolmannella radalla, mistä se pääsi vasta päätöskierroksen alussa pudottamaan parijonoon 2. ulos. Loppukaarteen alussa Miettinen käänsi suojattinsa kiriin, minkä jälkeen kaikki oli helppoa. Aika näyttää, pääseekö suosikki etenemään keulaan. Tarvittaessa se pystyy voittamaan johtavan rinnaltakin. 2 VINKSA ja 4 JUNTTI-JUSSI käynevät ensimmäisen matsin keulapaikasta. Täydellä matkalla uskomme suosikin selän kelpaavan molemmille. Vinksan juoksu meni Lahdessa pieleen. Alkumatkan se joutui kiertämään kolmatta, minkä jälkeen ruuna jäi taivaltamaan toista rataa ilman vetoapua. Lopun taipuminen oli ymmärrettävää.

Lähtö 9 | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 10-1
B) 2-9-11-3-7-5-6-8-12-4
ENJOY'S PAYCHECK - DEANGELO - WALL IN CARLINA - FRANKLIN WEB

Toto65- ja Toto4-kierrokset päättävässä ja samalla illan toisena troikkalähtönä toimivassa koitoksessa kaksi kovaa valjakkoa erottuu muusta porukasta edukseen. Takarivin lähtöpaikasta huolimatta erittäin kyvykkäänä pitämämme 10 ENJOY’S PAYCHECK saa kunnian vallata rankingin kärkipaikan. Antti Veteläisen suojatilla ei tainnut toissakerralla täällä Vermossa olla kaikki asiat ihan optimaalisella tavalla kohdallaan. Vaikka suorituksessa ei sinänsä ollut moitittavaa pystyy ruuna parempaankin, kuten viimeksi Mikkelin ylivoimavoitossa nähtiin. Vastaavalla tasolla suorittaessaan Enjoy’s Paycheck nousee kirivaiheessa töitä tehdenkin taistelemaan tämän lähdön voitosta. 1 DEANGELO on kuitenkin varteenotettava haastaja. Viimeksi Juhani Tapanin valmennettava suoritti Derbykarsinnassa ihan kelpo tasolla, vaikka finaalipaikka jäikin haaveeksi. Ruuna on kova tekijä sarjoihinsa ja mikäli se pystyy kiihdytyksessä keulapaikan puolustamaan, vetää Deangelo tätä lähtöä pitkään. B-ryhmän käynnistävä 2 WALL IN CARLINA pystyy tarvittaessa tekemään juoksuaan. 3 NORTH LEXUS ja 9 FRANKLIN WEB saavat hyvät asemat kärkiporukasta. Kuten alla olevassa voittostartissa nähtiin, tulee 11 EMANUEL WEB kirinsä rehdisti perille saakka. Niko Jokela jatkaa ruunan rattailla.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 3 (10,5)
T4-2: 3,1 + 12,11 (8,5)
T4-3: 6 (5,4)
T4-4: 10,1 + 2,9,11 (3,7)

Pieni systeemi 4 riviä, panos 2 e, hinta 8 euroa.
Suuri systeemi 20 riviä, panos 1 e, hinta 20 euroa.

PÄIVÄN DUO

6
10,1

Yhteensä 2 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 7

3
1,11,12
1,2,5,8,9,11,12

Yhteensä 18 yhdistelmää, hinta 9 euroa.

TROIKKA LÄHTÖ 9

10
1,2,9,11
1,2,3,5,7,9,11

Yhteensä 24 yhdistelmää, hinta 12 euroa.

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT

Ari Moilanen

L2/9 SUMMER SEASON: Tamma jäi viimeksi kuolemanpaikalle ja taipui siitä aika pahoin. Turussa se oli johtavan rinnalta parempi. Toki tehtäväkin oli siellä helpompi. Selästä hevonen voisi tulla sitkeämmin perille.

L4/8 CHIP MALIBU: Hevonen seuraili Turussa tasaisesti. Parantaa täytyy, jos meinaa Vermossa pärjätä.

L5/2 PIISPALAN HEKO: Vermossa viimeksi ruuna oli oikein erityisen hyvä. Viimeisellä takasuoralla kääntelin kiriin ja se jätti hetkessä muut. Voitto irtosi tosi helposti. Hevosen esitykset on vähän heitelleet.

L6/2 FROSTY VICE: Lahdessa hevonen jäi ilman mahdollisuuksia. Matkavauhti oli hiljainen ja lopetus sitten 1.09-kyytinen. Takaa tehtävä oli toivoton. Aivan hyvässä kunnossa ruuna kilpailee. Lähtöpaikka on mainio. Ei sitä täysin passaa unohtaa.

L6/4 VICTOR QUO VADIS: Ruuna tuli tasaisesti Forssassa. Se oli kyllä tosi kovatasoinen lähtö. Hevonen ei vain riittänyt ylemmäs sinä päivänä.

L7/4 DANCINGINTHEDARK: Hevonen palasi Teivossa tauolta. Se voitti johtopaikalta. Toivottavasti ruuna alkaisi pikkuhiljaa lunastaa odotuksia. Se oli pitkään alamaissa. Kenkien riisumisella tuskin oli valtava merkitys Tampereella.

L8/2 VINKSA: Ruuna taipui Lahdessa kuolemanpaikalta. Se kilpailee ihan ok kunnossa ja lähtöpaikka käy hyvin. Ylisarjaa toki on, mutta ei totosijakaan aivan mahdottomuus olisi.

L9/7 DAHLIA SISU: Tamma parantaa otteitaan pikkuhiljaa. Se oli viimeksi jo lähellä voittoa. Lähtöpaikka on aika ulkona. Miten juoksu mahtaa tuolta onnistua.

Tapio Mäki-Tulokas

L1/5 BWT DAENERYS: Varsa oli Lahdessa vähän turhan paineissaan auton takana. Muutetaan tähän starttiin hieman kengitystä ja kuolaimia. Voltin vitosrata on varmasti hankala ja jonkunlainen laukkariski on ilman muuta olemassa.

L3/6 SUE´S PHOTO: Ruuna voitti sunnuntaina Forssassa johtopaikalta varmaan tapaan. Koitetaan avata reippaasti ja katsotaan mihin päästään. Jos se ottaa lyhyen starttivälin oikealla tavalla, hyvät mahdollisuudet on pärjätä tässäkin.

L6/3 CHIEF ORLANDO: Hevonen on tehnyt koko ajan hyviä startteja. Forssassa se voitti keulasta. Pari kertaa on hävitty hurjalle Atupemille. Tällä on kova luokka. Lähtöpaikka on mainio. Pyritään johtopaikalle. Hyvät saumat meillä on, jos ori on normaali. Luulisin, että ilman kenkiä jatketaan.

L7/8 REVEREND DRED: Lähtöpaikka on tosi vaikea. Hevonen oli vähän pettymys viime starttiin. Se meni matkalla oikeaohjaiseksi. Muutetaan hieman varusteita tähän. Voittaminen on kasiradalta vaikeaa. Sijoitus 4-5:n joukossa tyydyttäisi.

Juha Utala

L2/7 MR FRISKY: Ruuna vaatii onnistuneen reissun. Aivan hyvin se tuli loppua Kouvolassa. Rima taitaa olla liian korkealla tässä. Rahasija lienee sopiva tavoite.

L3/5 EBU B.BOKO: Hevonen kilpailee tasaisen vahvassa kunnossa. Jyväskylän lähdössä mentiin matkalla vähän turhan hiljaa. Ruuna kiersi vikan ringin kolmatta rataa ja nappasi viimeiset rahat. Onnistuneella reissulla se kolkuttelee tässä totosijoja. Varsin varma suorittaja on kyseessä.

L4/2 NATURGAS: Tuttu tapaus. Sopivalla juoksulla tämä seurailee aika korkealle. Se voisi olla totohevonenkin. Ruuna pääsee asiallisesti liikkeelle.

L6/7 FIRE SPRUCE: Turhan iso lähtönumero on tammalle osunut. Sen pitää kuitenkin saada sopiva reissu. Asiallisessa kunnossa hevonen kilpailee. Rahasija olisi ok.

L7/1 RACEHILL VICTORY: Ruuna on hyvässä kunnossa. Mainiolta lähtöpaikalta onnistuneella juoksulla se kirii ihan napakasti. Jos sopivassa kohtaa tulee tiloja, pystyy hevonen vaikka voittamaan. Ainakin tällä matkalla se kyllä vaatii selän eteensä.

Kari Lehtonen

L3/9 HAMIS FAMERAISER: Hevonen oli Härmässä vetämätön jo takasuoralla. Se oli vähän räkäinen ja jää Vermosta pois.

L7/2 VÄSTERBOYELLOWDIRT: Ihan hyvässä kunnossa tamma kilpailee. Viimeksi vain se jäi niin kauas. Pidempi matka suosii tätä. Hiukan dieselmäinen menijä, joka jaksaa polkea omaa vauhtiaan pitkään. Näkisin sillä hyvät saumat pärjätä.

L9/11 EMANUEL WEB: Ruuna oli aivan hyvä Teivossa. Juoksu onnistui mainiosti ja sopivan reissun päätteeksi siltä löytyy asiallinen kiri. Lähtöpaikka toki vähän hankaloittaa. Mihin tuosta jää. Jos juoksu yhtään onnistuu, pienet mahdollisuudet hevosella silti pitäisi olla.

Matias Salo

L3/3 KLENA VITO: Tarkoituksella on pidetty useammalla tallin hevosella pientä taukoa. Treenattu on ja ruuna on mennyt ihan mukavasti. Viime kilpailuissa sillä oli huonoa tuuriakin. Nyt on hyvä lähtöpaikka. Toivotaan tällä kertaa parempaa sijoitusta.

L6/5 STRICKER: Ruuna sai vähän huilata Rovaniemen keikan jälkeen. Sitä on kuitenkin treenattu koko ajan. Yleensä tämä on ollut pieneltä tauolta heti aivan hyvä. Ihan mukavaa sijoitusta voi heti odottaa.