Vermon Toto65-ravit
10.10.2018
18:00

Vermon Toto65-ravit

Lähdöt 10.10.2018

Lämmitykset 10.10.2018

Käsiohjelman näköispainos

10.10.2018 Vermo

Selaa julkaisua


  Vermon Toto65-ravit 10.10.2018  
 

Vihjeet

POISJÄÄNNIT teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

TOTO65-VARMAVALINTA

Toto65-systeemien tukipilariksi nostamme päätöskohteen suosikkina keskeltä rataa matkaan starttaavan numeron 5 AXEL FOLEY. Ismo Korhosen valmennettava on noussut taas starttien myötä todelliseen kanuunavireeseen. Vaikka totosijat jäivätkin viime startissa haaveeksi, ei esitystä pysty todellakaan moittimaan. Esa Holopaisen ajokki kiri 5. ulkoa viimeiset 700 metriä 11,2-kyytiä tullen loppukaarretta neljättä ja viidettäkin rataa pitkin. Nyt asemat löytynevät kärkiporukasta ja ruuna pystynee taistelemaan voitosta vaikka johtavan rinnaltakin. Axel Foley on lähdön selkeä suosikkimme.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 7,1 (6,9)
T65-2: 3,1 + 2,9,10,11,12 (4,7)
T65-3: 16,13,14 (10,8)
T65-4: 1,5 + 8,2,9,7,10,3,4 (12,11)
T65-5: 4,11 + 3 (5,7)
T65-6: 5 (10,4)

Pieni systeemi 48 riviä, hinta 4,8 euroa.
Suuri systeemi 1134 riviä, hinta 113,4 euroa.

Toto65-pelijakauma teksti-tv:stä.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

Lähtö 1.

RANKING
A) 3-1-9
B) 6-15-4-2-5-8-12-10-13-14-16-11-7
QUEEN OF PIRATES - CASIMIR TOF - BWT DIVINE - TSUBODAI

Avauslähdössä kaksi kuuminta suosikkia erottuvat hieman muusta porukasta edukseen. Suosikkinamme matkaan starttaava 3 QUEEN OF PIRATES juuttui uransa avauksessa Forssassa tamma viimeisellä takasuoralla pahoin pussiin 4. sisälle. Tilaa saatuaan 3-vuotias tykitti viimeiset 400 metriä alle 11-vauhtia. Antti Teivaisen ajokki on selkeästi erittäin kyvykäs aloittelija ja ilman epäonnea se taistelee tiukasti lähdön ykkösrahoista. Toinen kova eli 1 CASIMIR TOF lopetti koelähdössä päätöskierroksen toiselta radalta ilman vetoapua 16,3-vauhtia tullen hyvällä tyylillä maaliin. Hannu Torvisen ajokki saa hyvän juoksun ja uskomme sen heittävän suosikille kelpo haasteen. 9 BWT DIVINE saa myös paikan A-ryhmästä, vaikka se ei aivan edellä mainittujen veroinen voittajakandidaatti taida ollakaan. Turussa se punnersi kakkoseksi toiselta radalta ilman vetoapua. Olli Koivusen ajokki on aloittanut uransa hyvin ja sen esitystä seurataan mielenkiinnolla. B-ryhmän käynnistävä 6 TSUBODAI päässee juoksuradaltaan hyviin asemiin ja on mahdollinen totohevonen.

Lähtö 2.

RANKING
A) 5-1
B) 3-8-2 C) 7-4-6
COCKTAIL PRINCESS - ULTIMATE CRITIC - SWEET CAROLINA - LEEMARK'S GISELLE

Toisessa lähdössä kaksi valjakkoa saa paikan kirkkaimmista parrasvaloista. Rankingin kärkeen kipuava numero 5 COCKTAIL PRINCESS pilasi Killerillä johtavan rinnalta laukkaan maalisuoran alussa. Tuohon laukkaan saattoi palaa voittokin. Santtu Raitalan ajokki on viime sijoituksiaan vaarallisempi ja tarvittaessa se taistelee tässä voitosta vaikka johtavan rinnaltakin. 1 ULTIMATE CRITIC tuli viimeksi Teivossa Bosses Ladyn voittamassa Kriterium-karsinnassa asiallisesti maaliin 5. ulkoa. Tehtävä on nyt sopiva ja Tuomas Korvenojan ajokki taistelee loistopaikalta voitosta. B-ryhmän käynnistävä 3 SWEET CAROLINA teki Turussa asiallisen suorituksen 6. sisältä. Joni-Petteri Irrin ajokki avaa hyvin ja saa asemat kärkiporukasta. 8 LEEMARK'S GISELLE tekee tasaista työtä ja se riittänee ainakin toton tuntumaan.

Lähtö 3.

RANKING
A) 11-7-2-4-6
B) 3-1-10-9-12-8-5
NERJA - DAUNTLESS GIRL - CAPO THE YANKEE - TIFFANY JOURNEY

Tasaiselta vaikuttavassa kolmannessa lähdössä nostamme viisi valjakkoa A-ryhmään. Rankingin kärkeen kipuava 11 NERJA voitti Lahdessa helposti, eikä Solvallan esityksessäkään ollut moittimista. Tuomas Korvenoja jäi tuossa startissa ajokkinsa kanssa alussa kolmannelle radalle, mistä hän reissutti sitten Nerjan 1. takasuoran lopussa johtavan rinnalle. Ihan sitkeästi ruuna sitten juoksunkulku huomioiden taisteli. Ykköshaastajamme 7 DAUNTLESS GIRL seurasi Jokimaalla kakkoseksi 2. sisältä. Mika Taittosen ajokki avaa kovaa ja se saanee asemat kärkiporukasta. 2 CAPO THE YANKEE lopetti viimeksi kohtalaisesti 2. sisältä. Tiedossa lienee hyvä juoksu, minkä päätteeksi Tommi Kylliäisen ajokki taistelee totosijoista. 4 TIFFANY JOURNEY on hieman epävarma, mutta pystyvä menijä. Ravilla sekin on mahdollinen menestyjä.

Lähtö 3

A) 11 B) 6,7,2,12,10,4,3,1,8,9,5

11 Nerja olkoon ainoa a-rankkaus, vaikka ei mulla tästä vielä oikein käsitystä ole. Lahden voitto oli helppo, mutta ei vastuskaan ollut häävi. Solvallan juoksua en ole nähnyt. 6 Zagat ja 7 Dauntless Girl panostanevat lähtöön ja jompikumpi edennee keulaan, vaikka myös 3 Easy Birdland saattaa tuoda mausteensa keulataisteluun. En ihan täyttä otetta saa tähän lähtöön. Suht arkinen lähtö tasoltaan tällä sarjamäärityksellä Vermoon.

Lähtö 4 | Toto65-1

RANKING
A) 7-1
B) 6-9-2-5-4-8-3
CALLELA LADYBOSS - WITHMA - FREE ME - FIRE SPRUCE

Toto65-kierroksen avauskohteessa ravattavassa Tammatähdessä kiihdytys noussee erittäin keskeiseen rooliin. Mikäli sisäradalta starttaava 1 WITHMA avaa yhtä kovaa, kuin Mikkelissä heinäkuun lopulla, se pystynee torjumaan ongelmitta ulkoa tulevan uhan. Vaikka vuoden avausvoitto antaa edelleen odottaa itseään, on Marjo Lindströmin valmennettava osoittanut kykynsä ja se tulee aivan varmasti näistä lähdöistä noita ykkössijojakin napsimaan. Itse asiassa mikäli Withma keulat pystyy pitämään, uskomme vahvasti sen hallitsevan tapahtumia maaliin saakka. Tamman lähtönopeus tuntuu kuitenkin olevan hieman päivästä kiinni. Rankingin seuraavat sijat menevät ulkoa matkaan kiihdyttäville numeroille 7 CALLELA LADYBOSS ja 6 FREE ME. Ne ottivat toisistaan mittaa jo viimeksi Callela Ladybossin voittaessa keulasta varmaan tapaan. Free Me oli johtavan takaa varma kakkonen pystymättä kuitenkaan haastamaan voittajaa. Mikäli Ari Moilanen puolestaan pääsee Callela Ladybossilla keulaan, lienevät vain kakkosrahat tuon jälkeen muiden ulottuvilla. Asetelmat ovat kuitenkin Heikki Korhosen suojatin näkökulmasta haastavat. Joka tapauksessa suosikkikaksikko erottuu parhaaseen A-ryhmään haastajien edelle.

Lähtö 5 | Toto65-2

RANKING
A) 3-1
B) 2-9-10-11-12-4-7 C) 8-5-7-6
RANCH POP UP - STONECAPES POE - QUITE A BOY - BWT BAYERN

Myös toisessa Toto65-kohteessa kiihdytyksellä on merkittävä rooli tulojärjestyksen suhteen. Uskomme numeron 3 RANCH POP UP etenevän alkumatkasta keulaan ja tällä psyykkauksella Hannu Isotalon valmennettava ansaitsee paikkansa rankingin kärjessä. Vermossa 22.8. ori oli keulasta aivan jäätävä ja vastaavalla tasolla suorittaessaan se olisi keulasta varmasti todella vaikeasti kukistettavissa. Tasaista työtä startista toiseen tekevä 1 STONECAPES POE hakee edelleen kauden avausvoittoa. Ari Hartikaisen valmennettava oli kovatasoisessa Kasvattajakruunu-finaalissa hyvä kolmas osoittaen taas kerran kovan perusluokkansa. Aika näyttää, minkälaiset asemat Ari Moilanen saa ajokkinsa kanssa sisäradalta. Kuukauden paussilta palaava 2 QUITE A BOY voitti viimeksi Teräsmiesliigan vahvalla suorituksella. Hyvältä lähtöpaikalta ei ole pakko ladata alkuun täysillä vaan Olli Koivunen voi niin halutessaan ottaa kiihdytyksen tarkkaillen. Uskomme Kaisa Toivosen suojatin pystyvän hieman pidemmästä starttivälistä huolimatta täysipainoiseen suoritukseen. Hyvässä kunnossa kilpaileva 9 BWT BAYERN on takarivistä hieman juoksunkulunkin armoilla voittoa ajatellen. Räväkkä kiihdytys saattaisi pelata lähtöä Marjo Lindströmin valmennettavan pussiin. Takarivin paikka on numeroa 10 LEON COGER vastaan. Se tekee tunnetusti parhaat esityksensä keulasta.

Lähtö 6 | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 16-13-14
B) 10-8-12-1-6-15-4-3-7-11-2-9-5
GUIDO DI QUATTRO - HONORARY CONSUL - SELENE LUNE - JIMMY RAY

Kolmannessa Toto65-kohteessa ja samalla illan Toto4-kierroksen käynnistävässä Teräsmiesliigassa kovimmat suosikit starttaavat matkaan 40 metrin pakilta. Pari starttia kroppaansa saanut 16 GUIDO DI QUATTRO valtaa ansaitusti rankingin kärkipaikan. Markku Niemisen valmennettava on vahva voimapesä, jonka vauhdit eivät kesäkeleillä yksinkertaisesti riitä. Syksyn raskaat kelit sopivat ruunalle erinomaisesti ja odotamme siltä tässä tauon jälkeen kolmannessa startissa vahvaa suoritusta. Nousukunnosta saatiin konkreettinen näyttö viimeksi Forssassa, missä ruuna teki oikein hyvän esityksen, vaikka pari kilpakumppania vielä edelle jäikin. Tässä sopivan tuntuisessa tehtävässä Guido Di Quattrolla on kelpo saumat palata voittokantaan. Numerot 13 HONORARY CONSUL ja 14 SELENE LUNE taistelevat myös tiukasti kärkisijoista. Kuopion välistartti antoi tuoreen vahvan näytteen ensin mainitun iskukyvystä. Voitto irtosi rehdin suorituksen päätteeksi. Tuskin pitkään vahvaa työtä tehneen ruunan vire mihinkään juuri nyt katoaa. Selene Lune puolestaan parantanee saatuaan Forssassa kuukauden paussin jälkeen tuoreen startin kroppaansa.

Lähtö 7 | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 1-5
B) 8-2-9-7-10-3-4-12-11-6
SYNERI - VALON VEENI - TULIPALLO - MERRAN JYSKE

Neljäntenä Toto65-kohteena ravattavassa ja samalla ravien ensimmäisenä troikkalähtönä toimivassa
Kyvyt Esiin -divisioonakarsinnassa kaksi valjakkoa saa paikan parhaasta A-ryhmästä. Rankingin kärkeen kipuava numero 1 SYNERI avaa auton takaa hyvin ja mikäli ravi vain maistuu, pystyy Ari Kotikulman suojatti varmastikin vastaamaan kiihdytyksessä ulkoa tulevaan paineeseen. Riksussa 19.8. ruuna piti sisäradalta keulat ja voitti varmasti. Alla olevissa voittostarteissa Syneri on alleviivannut kovaa kuntoaan. Myös keskeltä rataa starttaava 5 VALON VEENI seuraa autoa hyvin ja uskomme Jani Huuskon suojatin ottavan myös kiihdytyksessä asemat kärkiporukasta. Ravatessaan suosikit ovat vahvoilla mutta toki myös haastajat omaavat kelpo saumat voittoonkin saakka. Tauolta palaava 2 MERRAN JYSKE on hyvä hevonen tähän lähtöön ja heti huomion arvoinen. Nousuvireinen 8 TULIPALLO ja kyvykäs mutta epävarma 7 HUPSIS omaavat myös juoksujen onnistuessa menestyssaumat. Toki lähtöpaikat ovat haastavat. 10 PIIRRON VAUHTI lienee tauluaan vaarallisempi. Takarivi on tosin Aleksi Koiviston valmennettavaa vastaan. Killerillä hyvällä esityksellä voittanut 3 TAIKAPASSI ja tasaisesti suorittava 4 OLIVIA ovat myös huomion arvoisia.

Lähtö 8 | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 4-11
B) 3-5-7-8-9 C) 6-1-2-10
VIRIN CAMILLA - HUIMARIINA - VIESKERIN VIRVA - RYTI-TYTTÖ

Viidennessä Toto65-kohteessa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä kylmäveristen Tammatähdessä rankingin kärkeen kipuaa numero 4 VIRIN CAMILLA. Hannu Torvisen ajokki avaa auton takaa todella kovaa ja se ottanee tässä ongelmitta keulat. Alla on vahva esitys Lappeenrannasta, tuossa startissa edelle jäi vain kivikovat Välähdys ja Tähen Toivomus. Virin Camilla tuli hyvällä tyylillä niiden tuntumassa maaliin jättäen itsestään oikein positiivisen kuvan. ”Keulaan ja kukat” -skenaario ei tulisi lainkaan yllätyksenä. Toinen kova eli numero 11 HUIMARIINA kipuaa kuitenkin haastavasta lähtöpaikasta huolimatta mukaan parhaaseen A-ryhmään. Johanna Sianojan valmennettava teki keväällä paluun radoille vakavan loukkaantumisen jälkeen ja vaikka Rovaniemen Kuninkuusraveissa menestys jäikin haaveeksi, on Huimariina tehnyt muuten kyllä vahvan kauden. Viimeksi Vermossa se teki pitkän umpirehdin kirin, vaikka joutuikin lopulta tunnustamaan Vieskerin Virvan paremmakseen. Ari Moilanen kääntelee ajokkinsa varmasti aikaisessa vaiheessa kirikaistoille. B-ryhmän käynnistävät viimeksi 22,5-vauhtisen 700 metrin voittoisan kirin esittänyt 3 VIESKERIN VIRVA ja Seinäjoella toista rataa ilman vetoapua rehdisti punnertanut 5 RYTI-TYTTÖ.

Lähtö 9 | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 5
B) 10-4-2-8-3-9-12-11-1-7-6
AXEL FOLEY - CARLEMAN - REAL RED - OAKIE

Toto65- ja Toto4-kierrokset päättävässä ja samalla illan toisena troikkalähtönä toimivassa koitoksessa kovaa auton takaa avaava 3 COOL CONCLUSION ottanee kyselemättä ensimmäiset keulat. Viimeksi esitys ei suoraan tauolta selkäjuoksun päätteeksi vakuuttanut. Ruuna on kuitenkin vapaalta radalta parhaimmillaan ja startti kropassa se parantanee. Aika näyttää, onko Tommi Kylliäinen valmis keulapaikasta luopumaan. Marja Haakanan valmennettavan on kuitenkin parannettava selvästi, mikäli se mielii taistella voitosta. 8 KALLE KALAS avaa todella kovaa ja saattaa yrittää ulkoakin keulaan. Ehjä juoksu saattaa kuitenkin olla Juha Utalan ensisijainen tavoite. Kyvykäs 5 AXEL FOLEY on noussut taas starttien myötä todelliseen kanuunavireeseen. Vaikka totosijat jäivätkin viime startissa haaveeksi, ei esitystä pysty todellakaan moittimaan. Esa Holopaisen ajokki kiri 5. ulkoa viimeiset 700 metriä 11,2-kyytiä tullen loppukaarretta neljättä ja viidettäkin rataa pitkin. Nyt asemat löytynevät kärkiporukasta ja ruuna pystynee taistelemaan voitosta vaikka johtavan rinnaltakin. Axel Foley on lähdön selkeä suosikkimme. 10 CARLEMAN tekee startista toiseen rehtiä työtä. Ruuna on takarivistäkin kova haastaja. 4 REAL RED on merkittävästi viime sijoituksiaan vaarallisempi. Toissakerralla se starttasi Kasvattajakruunu-finaalissa ja viimeksi Forssassa kirivaihe ei sujunut sisäratareissun jälkeen toiveiden mukaisesti. 3 OAKIE tuntuu kilpailevan vahvassa nousuvireessä ja alla on rehti suoritus Stardust Fibberin viime keskiviikkona voittamasta lähdöstä. Juho Ihamuotilan suojatti teki vahvan 11,9-vauhtisen 700 metrin kirin ulkoradoilla punnertaen pääjoukon ykköseksi kuitenkin selvästi ylivoimaiselle voittajalle häviten. Tauolta palaavan numeron 9 TIGER ECUS otteita seurataan luonnollisesti mielenkiinnolla.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 16,13,14 (10,8)
T4-2: 1,5 + 8,2,9,7,10,3,4 (12,11)
T4-3: 4,11 + 3 (5,7)
T4-4: 5 (10,4)

Pieni systeemi 12 riviä, hinta 2,4 euroa.
Suuri systeemi 81 riviä, hinta 16,2 euroa.

PÄIVÄN DUO

4,11,3
5

Yhteensä 3 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 7

1,5
1,2,5,8
1,2,5,7,8,9,10

Yhteensä 30 yhdistelmää, hinta 15 euroa.

TROIKKA LÄHTÖ 9

5
2,4,8,10
2,3,4,8,9,10,11,12

Yhteensä 28 yhdistelmää, hinta 14 euroa.

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT

Ari Moilanen

L2/6 MAS CALYPSO: Hevonen palasi pikku tauolta viimeksi. Se sai juosta sisällä, mutta puhti loppui viimeisten 600 metrin aikana. Parantaa pitäisi paljon.

L4/2 ICE WINE: Pari kisaa on nyt alla pidemmän paussin jälkeen. Ei tamma ole vielä ollut sellainen, että pärjäämistä voisi odottaa. Onhan porukkakin toki hurja. Startteja lisää kroppaan.

L4/7 CALLELA LADYBOSS: Tamma voitti viimeksi helposti. Hyvät saumat meillä on kärkeen nytkin.

L5/1 STONECAPES POE: Lähtöpaikka passaa mainiosti. Hevonen on tehnyt hyviä juoksuja. Viimeisin startti on Kasvattajakruunun finaali. Kolmen porukkaan on hyvät saumat Vermossakin. Tamma lähtee aika asiallisesti liikkeelle. Koitetaan laskea vähän matkaa eteenpäin.

L7/9 TEILOR: Viimeksi päästiin hyvin läpi takarivistä, mutta jäätiin kuitenkin kuolemanpaikalle. Siitä tamma sitten taipui. Se teki välissä muutaman varsin mukavan esityksen ja voittikin Vermossa toiselta ilman vetoapua.

L8/11 HUIMARIINA: Tamma on tehnyt hyviä esityksiä. Viime kerralla se hävisi täpärästi kierreltyään paljon ulkoratoja. Toinen tuli niukasti ohi. Kunto pitää edelleen.

L9/4 REAL RED: Hevonen jäi Forssassa aivan ajamattomana pakettiin. Se olisi ilman muuta pärjännyt vapaata saadessaan. Lähtöpaikka on ihan ok. Tämä on pikkasen tarkka reissusta. Hyvällä juoksulla se pystyy olemaan kärkipäässä.

Juha Utala

L2/8 LEEMARK´S GISELLE: Tamman juoksu ei mennyt Lahdessa ihan putkeen. Jäätiin lopussa ulos kiertämään ja vikat 700 metriä hevonen polki kolmatta rataa. Rahasarjassa tuo oli liian kova tehtävä. Yksin kahdelta pakilta pienessä porukassa on hyvä lähteä. On hevonen riviään parempi, eikä menestys Vermossa täysin mahdotonta ole.

L4/9 FIRE SPRUCE: Hevonen kilpailee hyvässä kunnossa. Lähtöpaikka miellyttää. Se pystyy kolkuttelemaan nytkin totosijoja.

L5/8 EASY RIDE: Taukoa on takana ja lähtöpaikka hankala. Nätisti on tarkoitus ajaa. Ruuna kuitenkin tarvitsee vähän juoksuakin. Tavoitellaan rahasijaa.

L6/15 BENOBI ZET: Ori on ollut vähän tasainen. Viimeksi vauhdinjako ei ollut tälle ideaali. Matkalla mentiin hiljaa ja loppu sitten kovaa. Tasaisen reipas matkavauhti kävisi tälle paremmin. Starttien myötä hevonen menee eteenpäin. Pitkän matkan luulisi olevan etu.

L9/8 KALLE KALAS: Mikkelissä tuli laukka, kun jouduin hiukan korjaamaan hevosta kurvissa kovassa vauhdissa. Ajetaan nyt vähän maltillisemmin ja pyritään välttämään koelähtö. Ei ruuna varsinaisesti ole mikään laukkuri. Otetaan rahasija tähtäimeksi.

Emma Väre

L1/6 TZUBODAI: Ruuna vähän hölmistyi viimeksi uusinnasta. Se lähti ekalla kerralla lujaa, mutta oli toisessa alussa aika pihalla. Matkalla oli sitten vähän huonoja hevosia edessä ja tämä menetti siinä metrejä. Se tuli hyvin perille, eikä ollut maalissa väsynyt. Esitys oli aika lailla sellainen kuin haluttiinkin. Ihan toimiva varsa tämä on.

L4/5 ESTELLE HALM: Paluustartti oli positiivinen. Hevonen tuli korvat kiinni maaliin. Oltiin oikein tyytyväisiä. Siinä oli oikeanlainen meininki. Lähtöpaikka on vähän kaksijakoinen. Tamma ei lähde kauhean lujaa. Koitetaan ajaa fiksusti siten, että hevonen tulisi jälleen juosten maaliin. Rakennetaan pikkuhiljaa eteenpäin.

L5/10 LEON COGER: Ruuna oli hirmu hyvä viimeksi. Edelliskerralla kostealla kelillä kurkku ei täysin toiminut. Hiukan skeptisiä oltiin tuon myötä viimeksi, mutta homma menikin oikein hienosti. Lähtöpaikka on pieni miinus. Keulasta tämä olisi parhaimmillaan. Pystyy se näistäkin asetelmista suorittamaan aivan hyvin. Reipas matkavauhti olisi meille etu.

L9/10 CARLEMAN: Viimeksi oli kurakeli, mikä ei sovi tälle lainkaan. Hevonen kompasteli matkalla, mutta suoritti siitä huolimatta vahvasti. Ensimmäistä kertaa oli käytössä vetolaput ja ruuna polki tosi terävästi lopun. Se paransi paljon edelliskilpailusta. Lähtöpaikka on ihan ok. Juoksun onnistuessa hevonen pystyy kärkipäähän. Vetolapuilla jatketaan. Perässä on tällä kertaa tavalliset kärryt. Tuolla ei ole niin isoa merkitystä.

Hannu Korpi

L1/13 STONECAPES PAYMAN: Ruunan päälle ajettiin viimeksi. Se olisi sinä päivänä pystynyt pärjäämään. Hevonen oli aika hyvän tuntuinen. Siihen kisaan hiukan muutettiin varusteitta. Kontaktissa tuli pieni haava jalkaan ja pikku paussi. Suht nätisti ruunaa on luultavasti ajettu harjoituksissa ja päivän vire hankalasti arvioitavissa.

L5/3 RANCH POP UP: Hevonen teki hyvät juoksut ajamissani starteissa sekä Vermossa että Jägersrossa. Siellä mentiin matkalla hurjaa tempoa ja porukka oli kova. Viime kerralla Vermossa ori otti mainiosti kyytiä alkulaukan jälkeen. Se lähtee lujaa ja paikka on mainio. Eiköhän siinä koiteta johtopaikalle. Mielestäni hevonen pystyy pärjäämään.

L6/8 LAPTOP ALLEY: Tällä on ollut huonoja tuureja matkassa. Oppilaslähdössä Teivossa juoksu meni turhan sekavaksi. Seuraavassa kisassa jäätiin hakaukseen. Jyväskylässä vauhdinjako oli aika mahdoton. Lisäksi hevonen oli toisohjainen. Ajoin viime torstaina sillä hiitin päätangon kanssa. Varsin hyvältä ruuna tuntui. Vermoon riisutaan kaikki kengät ja perässä on jenkkikärryt. Matka käy ja ruuna voisi olla yllättäjähevonen tähän kohtaan. Kunnossa ei ole vikaa.

Tom Eriksson

L1/1 CASIMIR TOF: Ruunalla on ollut paljon murheita matkan varrella. Koelähdöt sujuivat mallikkaasti ja kaikki on hevosella nyt hyvin. Ykkösrata ei ole toivepaikka vähän hitaalle lähtijälle. Ekat sata metriä on otettava varman päälle ja on siinä jonkinlainen laukkariskikin olemassa. Jos ruuna pääsee kunnialla liikkeelle ja vapaille vesille, pystyy se pärjäämään. Varaa on kokeissa jäänyt selvästi. Jos kaikki onnistuu, voisi hevonen yltää jopa 1.17-tulokseen.

L9/9 TIGER ECUS: Kevään ensimmäinen startti meni mainiosti. Sen jälkeen hevonen ei suorittanut tasollaan. Jalan kanssa oli vähän ongelmia. Ruuna sai olla jonkun aikaa rauhassa ja sitten alettiin jälleen treenata. Viimeistelyissä se oli hyvän oloinen. Katsotaan kuinka homma lähtee taas rullaamaan.

VEIKKAUKSEN VIHJEET

Tapahtumakalenteri

 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit