Vermon Toto65-ravit
17.10.2018
18:00

Vermon Toto65-ravit

Lähdöt 17.10.2018

Käsiohjelman näköispainos

17.10.2018 Vermo

Selaa julkaisua


  Vermon Toto65-ravit 17.10.2018  
 

Vihjeet

POISJÄÄNNIT  teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

TOTO65-VARMAVALINNAT

Toto65-systeemit rakennetaan kahden läpivarman varaan. Avauskohteessa tarjoamme riskin tiedostaen luottamuksemme tauolta palaavalle numerolle 6 GRAINFIELD ACE. Mikäli Dimitri Ahlgrenin valmennettava suorittaa suoraan tauolta edes suurin piirtein omalla tasollaan, se lataa tässä sopivassa tehtävässä mailin matkalla heti auton irrottua pitävään piikkiin. Toisessa kohteessa suursuosikkina starttaava 11 EETU ROLS on osoittanut olevansa merkittävästi keskimääräistä kyvykkäämpi menijä. Jukka Kauppisen suojatti hakee viidettä peräkkäistä voittoa ja esitykset ovat olleet lokakuun starteissa aivan jäätäviä. Toissakerralla Vermossa Kauppinen käänteli suojattinsa takapareista 1. kaarteessa reissuun ja ruuna eteni sitten 2. kaarteessa johtopaikalle. Tämän jälkeen Eetu Rols piti matkavauhdin tasaisena ja voitto irtosi varmaan tapaan. Viimeksi Turussa esitys oli raskaissa olosuhteissa vieläkin vakuuttavampi ja tämän hevosen kohdalla tulevaisuutta seurataankin todella suurella mielenkiinnolla. Epävarmuustekijöitä ei ole perusteltua liioitella ja eipä niitä ravi- ja suoritusvarman hevosen kohdalla taida juurikaan ollakaan. Omalla tasolla suorittaessaan Eetu Rols jättänee haastajat taistelemaan kakkosrahoista.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 6 (2,4)
T65-2: 11 (1,13)
T65-3: 1,5,10 (8,9)
T65-4: 13,4,9 + 15,7,8,14,2,16,6 (12,11)
T65-5: 9 + 10,6,7,1,4 (11,8)
T65-6: 4,10,11,1,14,8 (12,15)

Pieni systeemi 54 riviä, hinta 5,4 euroa.
Suuri systeemi 1080 riviä, hinta 108 euroa.

Toto65-pelijakauma teksti-tv:stä.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

Lähtö 1.

RANKING
A) 1
B) 2-5-3-4
MASCATE MARCH - CHAPOTRE UN - GALAPAGOS SISU - BOLLINGER A.F.

Keskiviikon ravit käynnistävän 2-vuotislähdön suosikkina starttaa 1 MASCATE MARCH. Koelähdössä tamma kulki lähtökiihdytyksen laukkansa jälkeen viimeiset 1800 metriä 18,9-vauhtia ja tuli hyvin perille. Pekka Korven ajokki on saanut hyvän lähtöpaikan ja uskomme sen olevan näistä asemista ravilla vaikeasti voitettavissa. Ykköshaastajamme 2 CHAPITRE UN nousi Jokimaalla 3. sisältä 800 jäljellä 2. ulos ja punnersi totoon. Juha Utalan ajokki kehittyy muiden ikätovereidensa kanssa starttien myötä ja kamppailee kärkisijoista. 5 GALAPAGOS SISU pilasi Mikkelissä alkulaukkaan. Ari Moilasen ajokki on pystyvä menijä ja ravilla se nousee kärkitaistoon. Myös 3 BOLLINGER A.F. pystynee taistelemaan suosikin takaa löytyvistä sijoituksista.

Lähtö 2.

RANKING
A) 3-2
B) 8-14-4-11-16-12-5-1-13 C) 9-15-6-10-7
SO LONG SUCKERS - FANTOM JOURNEY - WANT TO WHEELS - HASHTAG

Toisessa lähdössä kaksi valjakkoa valtaa parhaan A-ryhmän. Suosikkimme 3 SO LONG SUCKERS hyökkäsi koelähdössä 3. ulkoa maalisuoran alussa ja kiri ykköseksi. Päätöskierroksen ruuna kulki 16,7-vauhtia. Ari Moilasen ajokki on pystyvän oloinen aloittelija ja se ansaitsee paikkansa rankingin kärjessä. 2 FANTOM JOURNEY laukkasi puolestaan Porissa 2. sisältä loppukaarteessa ja menetti totosijan. Joni-Petteri Irrin ajokki menee starttien myötä eteenpäin ja se heittänee suosikille rehdin haasteen. Tasaisen ja hieman vaikeasti arvioitavissa olevan haastajaporukan kärkeen kipuava 8 WANT TO WHEELS aloittelee uraansa. Risto Salmelan valmennettava pilasi uransa avauksessa Seinäjoella laukkaan. Olli Koivunen hyppää nyt vahvistukseksi rattaille ja valjakko on huomion arvoinen. 14 HASHTAG on tauluaan parempi ja onnistuessaan mahdollinen.

Lähtö 3.

RANKING
A) 2
B) 6-9-10-4-11-3-12-8-7-4-1 C) 5
BWT DAENERYS - GHALIYA WEB - ROCKTOWN INSPECTOR - MAS CORY

Kolmannen lähdön suosikkina starttaava 2 BWT DAENERYS eteni viimeksi keulaan ensimmäisellä takasuoralla ja voitti varmasti. Ari Moilasen ajokki kohtaa sopivan vastuksen ja se pystyy tarvittaessa voittamaan vaikka johtavan rinnaltakin. Suosikin takana muista totosijoista käytäneen tasaista matsia. B-ryhmän käynnistävä 6 GHALIYA WEB punnersi Kouvolassa totoon 2. sisältä. Santtu Raitalan ajokki on aloittanut uransa hyvin ja se kamppailee tässäkin kärkisijoista. 9 ROCKTOWN INSPECTOR kiri Teivon startissa 2. ulkoa viimeiset 800 metriä 14,6-vauhtia. Hannu Torvisen ajokki on pystyvä menijä ja suoraan tauoltakin huomion arvoinen. 10 MAS CORY puristi puolestaan Jokimaalla ykköseksi 2. sisältä ja on tässäkin mahdollinen menestyjäkandidaatti.

Lähtö 4 | Toto65-1

RANKING
A) 6
B) 2-4-7-12-10 C) 5-3-11-1-9-8
GRAINFIELD ACE - SACRAMENTO S - ZO ZO HOSS - MERIT

Toto65-kierroksen avauskohteen analyysissa on kiistatta omat haasteensa, sillä lähdön selkeäksi suosikiksi arvioimallamme numerolla 6 GRAINFIELD ACE on alla heikkoa esitystä seurannut tauko. Vaikka tuossa tuoreimmassa Forssan startissa alkumatka paineltiinkin todella reipasta, taipui Dimitri Ahlgrenin valmennettava keulasta jo 1. takasuoralla. Jotain oli varmastikin pielessä ja uskomme tauon tehneen ruunalle hyvää. Santtu Raitala lataa maililla varmasti kovat piipussa kiihdytykseen ja nähdäksemme Grainfield Ace painuu 1. kaarteeseen mentäessä kyselemättä keulaan. Mikäli suosikki suorittaa omalla hyvällä tasollaan, vetänee se porukkaa maaliin saakka. Tämän myötä paikat sisäradalla johtavan takana lienevät avain menestykseen. B-ryhmän kärkeen kipuaakin hyvin auton takaa liikkeelle pääsevä numero 2 SACRAMENTO S. Lauantain välistartti ei tuonut kovassa porukassa menestystä mutta tuo kisa saattaa tehdä hyvää tätä starttia ajatellen. Ari Moilasen rattailleen saavalla ruunalla on hyvät totosaumat. 4 ZO ZO HOSS oli viimeksi Teivossa Tammer-ajossa nahkea. Matias Salon valmennettava pystyy kuitenkin merkittävästi tuossa nähtyä parempaan. 7 MERIT on ulkona olevalta lähtöpaikalta juoksunkulun armoilla. Aika näyttää, rohkeneeko Harri Koivunen panostaa näin ulkoa vahvasti alkuun.

Lähtö 5 | Toto65-2

RANKING
A) 11
B) 1-13-14-5-12-3-15-16-6-8-10-4-9-7-2
EETU ROLS - MATTILAN MIINA - HUISKERI - VIRMAAN INTO

Toisessa Toto65-kohteessa suursuosikkina starttaava 11 EETU ROLS on osoittanut olevansa merkittävästi keskimääräistä kyvykkäämpi menijä. Jukka Kauppisen suojatti hakee viidettä peräkkäistä voittoa ja esitykset ovat olleet lokakuun starteissa aivan jäätäviä. Toissakerralla Vermossa Kauppinen käänteli suojattinsa takapareista 1. kaarteessa reissuun ja ruuna eteni sitten 2. kaarteessa johtopaikalle. Tämän jälkeen Eetu Rols piti matkavauhdin tasaisena ja voitto irtosi varmaan tapaan. Viimeksi Turussa esitys oli raskaissa olosuhteissa vieläkin vakuuttavampi ja tämän hevosen kohdalla tulevaisuutta seurataankin todella suurella mielenkiinnolla. Epävarmuustekijöitä ei ole perusteltua liioitella ja eipä niitä ravi- ja suoritusvarman hevosen kohdalla taida juurikaan ollakaan. Omalla tasolla suorittaessaan Eetu Rols jättänee haastajat taistelemaan kakkosrahoista. Paalun parhaat ovat 1 MATTILAN MIINA ja 5 ADVEN TURE. Joni-Petteri Irrin valmennettava hakee vuoden ensimmäistä totosijaa vahvasti nousuvireisenä. Näistä asemista Hannu Torvisen ajokki lienee tiukimmin kiinni kakkosrahoissa. Takamatkalaisista oikeastaan kaikki pystyvät juoksujen onnistuessa punnertamaan totomatsiin.

Lähtö 6 | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 1-5-10
B) 8-9 C) 2-3-11-4-7-12-6
ERNIE BELL - BABY BEYONCE - TANPOPO - EMBRACER

Kolmantena Toto65-kohteena ravattavassa ja samalla illan Toto4-kierroksen käynnistävässä Wahlstén Salamakypärät -koitoksessa A-ryhmään kipuaa kolme viime aikoina menestymään tottunutta hevosta. Rankingin kärkipaikan valtaava 1 ERNIE BELL on ottanut neljä peräkkäistä voittoa johtopaikalta. Ruunan rattaille tällä kerralla istuva Arna Ruohomäki lataa varmasti kovat piipussa kiihdytykseen ja mikäli Ernie Bell pystyy ulkoa tulevan uhan torjumaan, lienevät haastajat kovan tehtävän edessä. Keskeltä rataa matkaan starttaava 5 BABY BEYONCE pystyy myös reippaaseen avaukseen ja eiköhän Iivari Nurminenkin lataa ajokkinsa kanssa vahvasti alkuun. Keskeltä rataa on Vermossa hyvä kiihdyttää matkaan ja Baby Beyonce saattaakin langettaa suosikille heti alkuun vahvaa painetta. Kolmas kova on takarivistä starttaava numero 10 TAMPOPO. Takarivin lähtöpaikka saattaa olla tässä lähdössä ihan hyväkin asia, mikäli eturiviläiset innostuvat alussa liikaa. Juhani Tapanin valmennettava on lahjakas aloittelija, eikä tämän hetkinen voittosumma anna vielä oikeaa kuvaa hevosen kyvyistä. Niko Huuskolan ajokkia ei kannata unohtaa ulos yhdeltäkään kuitilta.

Lähtö 7 | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 13-4-9 B) 15-7-8-14-2-16-6-12-11-10-3 C) 5-1
SHADOW OF BRISBANE - REVEREND DRED - ISSAQUAH SUND - FLYNN BOKO

Neljäntenä Toto65-kohteena ravattavassa ja samalla ravien ensimmäisenä troikkalähtönä toimivassa Voimaliigassa tarjoamme kolmelle valjakolle paikan parhaasta A-ryhmästä. Suosikkina matkaan starttaava numero 13 SHADOW OF BRISBANE oli suoraan tauolta lokakuun alussa Vermossa todella hyvä. Ruuna kiri sisäratareissun päätteeksi viimeiset 400 metriä 10,3-kyytiä tullen hyvällä tyylillä sisään. Harri Koivusen valmennettava starttaa vielä perjantaina Porissa ja tuo startti tekee taatusti hyvää tätä tehtävää ajatellen. Vaikka takamatkan takarivin suljettu lähtöpaikka haastava onkin, ansaitsee kyvykäs ruuna paikkansa rankingin kärjessä. Paalun paras 4 REVEREND DRED edennee kiihdytyksen päätteeksi johtopaikalle. Elokuun alussa täällä Vermossa Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettava hävisi keulasta vain suosikin tallikaveri Jugadorille. Sen jälkeenkin ruuna on tehnyt tasaisen varmaa työtä ja kunto pitää. Taatusti viime sijoituksiaan vaarallisempi 9 ISSAQUAH SUND ansaitsee myös paikkansa suosikkien joukossa. Se kiri viimeksi kovassa lähdössä vaikeista asemista hyvin, eikä tuohon sijoitukseen kannata tuijottaa. B-ryhmän kärkipäästä paikan saava numero 8 MOUNTAIN CLEAVER sai Porissa startin kroppaansa pitkän tauon jälkeen. Esitys oli ihan kelpo tasoa ja hevonen parantanee tähän. 16 FALCON HÅLERYD nousee vahvan välistartin myötä haastavista asemista huolimatta mukaan suurempaan vihjesysteemiin.

Lähtö 8 | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 9
B) 10-6-7-1-4-11-8-3 C) 5-2
SOKRU - ULJAS SUOMALAINEN - PYÖRIÄN VILISTYS - VEMPUN VALTTI

Viidennessä Toto65-kohteessa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä koitoksessa suosikkinamme matkaan starttaava 9 SOKRU saa kunnian vallata yksin parhaan A-ryhmän. Matti Mäki-Mattilan suojatti on kehittynyt tämän kauden aikana valtavin harppauksin ja mikäli terveydentila sen vain sallii, uskomme Sokrun nousevan aikanaan avoimiin tammalähtöihin. Viimeksi Lahdessa Sokru palasi reilun kuukauden mittaiselta tauolta suorittaen heti ihan kelpo tasolla. Viimeiset 800 metriä taittuivat hyvän reissun päätteeksi 25,5-kyytiä. Takarivistä huolimatta Timo Tuominen saanee ajokkinsa kanssa hyvät asemat ja kuski pystyy sitten tarvittaessa ajamaan vaikka aikaisessakin vaiheessa eteenpäin. Selkeä ykköshaastaja 10 ULJAS SUOMALAINEN on tauluaan vaarallisempi. Ari Moilasen ajokki on vaikuttanut nousuvireiseltä ja Porin esitystä seurataankin tarkalla silmällä. 7 VEMPUN VALTTI avaa kovaa ja saattaa ottaa näin ulkoakin keulat. 6 PYÖRIÄN VILISTYS pystyy ravatessaan menestymään. 1 TUVIKER ei tasaisena avaajana hyödy sisäradan paikasta. Matkakin saisi olla pidempi.

Lähtö 9 | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 4-10-11-1-14-8
B) 12-15-5-3-6-9-16-13-2-7
CHIQUE - MASCOT MATCH - RADIANCE BROLINE - CONTRO VENTO

Toto65- ja Toto4-kierrokset päättävässä ja samalla illan toisena troikkalähtönä toimivassa koitoksessa nähtäneen mielenkiintoinen taistelu ykkösrahoista. Rankingin kärkinimi 4 CHIQUE on oikeutetusti lähdön suosikki mutta aikalailla mahdotonta on varauksetta luottaa Aripekka Pakkasen suojattiin. Tamman kyvyt ovat toki kaikkien tiedossa mutta taulun kertomalla tavalla kyseessä on varsin epävarma tapaus. Mikäli Chique ravaa ja avaa keulaan, on se todella vahvoilla voiton suhteen. Mikäli suosikki puolestaan sortuu laukalle, on lähtö avoin. 10 MASCOT MATCH on saanut taulunsa pelikuntoon. Aika näyttää, onnistuuko Hannu Torvisen rattailleen saava tamma juuri tässä kisassa. 11 LA CAN STAR CHIP tiedetään peruskyvykkääksi menijäksi. Nyt edessä on kolmas startti Pekka Korven valmennuksesta. Porin tapahtumat on syytä huomioida. Edellä mainitun tallikaveri 1 CONTRO VENTO pääsee matkaan loistopaikalta. 14 RADIENCE BROLINE on 20 metrin pakilta starttaavista vaarallisin. Viimeksi Lahdessa tamma kiri kovassa lähdössä hyvin 3. ulkoa. Toki kaikkien kiertäminen ja voittoon saakka yltäminen vaatii kovaa suoritusta. Voittajan löytyminen syvemmältäkin B-ryhmän syövereistä ei sinänsä yllättäisi.

Lähtö 10

RANKING
A) 2-1-6-3
B) 5-8-12 C) 10-7-9
ARCTIC ISLAND - CAPO THE YANKEE - SHADOW PRO MCQUEEN - QUEEN OF THE WORLD

Päätöslähdössä neljä valjakkoa saa paikan parhaasta A-ryhmästä. Rankingin kärkeen nostamme hyvältä paikalta starttaavan numeron 2 ARCTIC ISLAND. Viimeksi tamma kulki ensimmäisen kaarteen laukkansa jälkeen viimeiset 1800 metriä 15,3-vauhtia ja tuli hyvin perille. Pekka Korpi panostaa varmasti ajokillaan vahvasti kiihdytykseen. Ykköshaastajamme 1 CAPO THE YANKEE sai viimeksi 2. ulkoa kiritilaa maalisuoralla ja lopetti asiallisesti. Tommi Kylliäisen ajokille on tiedossa varmasti hyvä juoksu kärkiporukassa. 6 SHADOW PRO MCQUEEN pilasi Teivossa laukkaan maalisuoralla. Muuten Hannu Torvisen ajokki on tehnyt hyviä esityksiä ja on sopivan tuntuisessa tehtävässä ilman muuta huomion arvoinen. 3 QUEEN OF THE WORLD oli välistartissaan lähinnä tasainen. Se pystyy kuitenkin tuossa startissa nähtyä parempaan.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 1,5,10 (8,9)
T4-2: 13,4,9 + 15,7,8,14,2,16,6 (12,11)
T4-3: 9 (10,6)
T4-4: 4,10,11,1,14,8 (12,15)

Pieni systeemi 54 riviä, hinta 10,8 euroa.
Suuri systeemi 180 riviä, hinta 36 euroa.

PÄIVÄN DUO

9
4,10,11,1,14,8

Yhteensä 9 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 7

13
4,7,8,9,15
4,7,8,9,15

Yhteensä 20 yhdistelmää, hinta 10 euroa.

TROIKKA LÄHTÖ 9

4
1,8,10,11,14
1,8,10,11,14

Yhteensä 20 yhdistelmää, hinta 10 euroa.

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT

Ari Moilanen

L2/3 SO LONG SUCKERS: Ihan hyvä kuva varsasta jäi koelähdön perusteella. Se pystyy parantamaan tulostaan ajallisesti. Aika lapsellinen tapaus vielä. Miten se sitten ottaa kilpailutilanteen.

L3/7 MISS SHOOTING STAR: Vermo ja ulkoratojen lähtöpaikka. Voi olla hankalaa.

L5/10 EDUSTAVA: Ori teki tasapaksun esityksen Forssassa. Se hakee tässä rahasijaa.

L8/10 ULJAS SUOMALAINEN: Hevonen lähti aika hyvin Mikkelissä ja menin siinä vielä ahnehtimaan pikkasen lisää. Laukka tuli. Porissa viime perjantaina se oli Antin ajamana kelpo kolmas. Vire on ihan asiallinen.

L9/4 CHIQUE: Ei tammalla oikein ollut toivoakaan päästä ravilla matkaan Mikkelissä. Paikka on toki jälleen hankala. Se teki aivan huiman esityksen laukan jälkeen. Hevonen voi pärjätä jopa pienen laukankin jälkeen. Ylivoimainen menijä näihin sarjoihin.

L9/15 DAHLIA SISU: Pikku tauko on alla ja takamatkaa 20 metriä. Paalulla on kovia vastustajia. Rahasija olis hyvä.

Matias Salo

L4/4 ZOZO HOSS: Ruuna jäi viimeksi kolmella kilometrillä johtavan rinnalle. Sille tuli henkinen uupuminen. Hiukan sitä osasin pelätäkin. Kuolemanpaikka ei sovi tälle. Ihan hyvän tuntuinen se on. Nyt on sopivampi matka ja mukava paikka. Koitetaan ajaa aggressiivisesti ja rohkeasti.

L4/10 MASSIVE CLOUT: Syystä tai toisesta hevonen ei ole vielä onnistunut pärjäämään. Koitetaan saada takarivin lähtöpaikalta positiivinen kisa. Ei tähän kohtaan osaa hirveitä odottaa.

L7/14 FARZAD BOKO: Kouvolassa tuli laukka lähtökiihdytykseen. Matkalla mentiin hiljaa ja loppua tultiin kovaa. Ei tuosta startista saanut vielä tarkkaa kuvaa hevosesta. Ajetaan muutama lähtö ja sitten ollaan viisaampia. Uskoisin tämän vielä jossain kohtaa menestyvänkin.

Timo Tuominen

L5/15 RUNONEITO: Hevonen tuli Kouvolassa tasaisesti maaliin asti. Se on ollut parempi lähempää kärkeä ja jopa johtavan rinnalta. Lahden voitto irtosi juuri kuolemanpaikalta. Tamma on aika tasainen kiihdyttäjä, eikä se erityisemmin hyödy juoksuradan lähtöpaikastaan. Juoksunkulku ratkaisee paljon. Kauppisen hevonen lienee kaikille liian kova. Tavoitellaan korotettua rahasijaa.

L8/9 SOKRU: Tamma teki Jokimaalla aivan sitkeän esityksen pikku tauolta. Se joutui lähtemään jo takasuoran alussa kiertämään kolmatta rataa. Rehdisti hevonen puristi maaliin asti. Alla oli kyllä parit harjoitusravit, joten se palasi ihan terävässä vireessä. Jos päästään sopiviin asemiin suht lähelle kärkeä, on tämä yksi mahdollisista pärjääjistä.

Ville Mäkelä

L3/6 GHALIYA WEB: Olin hieman pettynyt Kouvolan esitykseen. Juoksu onnistui varsin hyvin ja toinen hevosen olisi pitänyt siinä olla. Se tähystettiin startin jälkeen ja hoidettavaa löytyi. Tamma sai lääkekuurin tässä välissä. Nyt haetaan uutta tulemista.

L6/9 BLUEBIRD NASH: Tamma voitti Jyväskylässä keulapaikalta. Hyvä suoritus heti tauolta. Se meni uuden ennätysaikansa. Lähtöpaikka Vermossa on ihan ok. Siinä on kuitenkin tosi kovia vastassa. Uskon, että hevonen parantaakin hieman. Toivotaan kolmen joukkoon. Korvahuputusta ehkä vähän kevennetään.

Antti Ala-Rantala

L5/16 VINHATUURI: Ruuna oli kesällä muutamaan starttiin tosi kehno. Siinä oli kuivat ja pölyiset kelit. Hevosta hoidettiin pariin otteeseen. Kaustisella se oli suoraan paussilta hyvä kakkonen. Turussa oli tälle sopimaton raskas rata ja jäätiin muutenkin hankaliin asemiin. Linkorata suosii nopeaa menijää. Voidaan päästä jo ekassa kaarteessa kärkiporukkaan. Ruuna pystyy menemään 1.28-alkuisen ajan hyvällä kelillä. Voitto vähän yllättäisi, mutta neljän sakkiin koitetaan.

L7/16 FALCON HÅLERYD: Porista irtosi helppo voitto täyden matkan ajalla 13,0. Matkattiin 2. ulkona ja päästiin etenemään toista rataa perille saakka. Teivon kisan voi unohtaa. Reissu meni siellä poskelleen. Matka käy vahvalle hevoselle mainiosti. Jos kirivaiheessa saadaan vetävää selkää eteen, pystyy ruuna nousemaan ihan kärkeen.