Vermon Toto65-ravit
28.11.2018
18:00

Vermon Toto65-ravit

Käsiohjelman näköispainos

14.11.2018 Vermo

Selaa julkaisua


  Vermon Toto65-ravit 28.11.2018  
 

Vihjeet

POISJÄÄNNIT  teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

TOTO65-VARMAVALINNAT

Toto65-vihjesysteemit rakentuvat kahden tukipilarin varaan. Näistä molemmilla on hyvät mahdollisuudet keulavoittoon. Toisen kohteen 6 HEXAN VOKSU vaelteli pitkään varjojen mailla, mutta viime aikoina jyvä on löytynyt ja tällä hetkellä ruuna kilpailee ihan huippuiskussa. Viimeksi Kouvolassa Hexan Voksu avasi ensin keulaan, mutta päästi sitten Larvan Hurmoksen eteensä ja jäi kirivaiheessa voittajan taakse pussiin. Niinpä tällä kertaa voisi olla keulataktiikan paikka. Selkäjuoksu sopii kyllä vähintään yhtä hyvin, mutta silloin olisi taas pussiin jäämisen riski. Viidennen kohteen 3 MASSIVE CLOUT joutuu tällä kertaa juoksemaan kengät jalassa, mutta mikäli kyseinen asia ei vie vahvasti nousuvireiseltä ruunalta tehoja, on Suomen uran avausvoitto mielimatkalla lähellä. Matias Salon valmennettavien tallikuntokin on kautta linjan nousussa.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 5 + 7,8,10,11 (2,3)
T65-2: 6 (8,2)
T65-3: 14,4,12,1,16,6,11 + 10,9,13,15,3 (8,5)
T65-4: 5,8 (10,2)
T65-5: 3 (4,10)
T65-6: 1,5,3,4,10,2 + 12,6,7 (11,8)

Pieni systeemi 168 riviä, hinta 16,80 euroa.
Suuri systeemi 1080 riviä, hinta 108 euroa.

Toto65-pelijakauma teksti-tv:stä.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

Lähtö 1.

RANKING
A) 1-3-6-10 B) 4-5-8 C) 11-9-2-12
BOSSY ALLEY – GINGER HALM – SEASIDE GRENADE – FLEXIBLE JOURNEY

Ravien avauslähtönä ravattavassa lämminveristen aloittelijoiden tasoitusajossa kaikki viivalla olevat valjakot starttaavat matkaan perusmatkalta. Osallistujat jakautuvat varsin selkeän tuntuisesti kolmeen eri kastiin ja neljä valjakkoa lunastaa asemat A-ryhmästä. Rankingin kärkeen kipuava 1 BOSSY ALLEY aloitti uransa Teivossa kelpo esityksellä. Se taivalsi valtaosan matkasta toista rataa ilman vetoapua punnertaen ihan rehdisti perille saakka. Aika näyttää, pystyykö Hannu Korpi hyödyntämään suojattinsa kanssa sisäradan tarjoaman edun. Ykköshaastajaksi nostamme numeron 3 GINGER HALM. Toki Emma Väreen suojatin vire on yli puolen vuoden tauolta arvoitus. Tamman kyvyt riittävät maaliskuussa nähdyn perusteella kuitenkin pitkälle. Juoksuradalta starttaava 6 SEASIDE GRENADE oli Teivossa keulasta kolmas häviten nytkin vastassa olevalle Bossy Alleylle. Aika näyttää, kuinka paljon Pertti Isotalon valmennettava startti kropassa parantaa. Ei tuota Turun suoritustakaan varsinaisesti voi moittia. 10 FLEXIBLE JOURNEY saa haastavasta lähtöpaikasta ja alla olevasta tauosta huolimatta myös paikan A-ryhmässä.

Lähtö 2.

RANKING
A) 4-10-2-7-5 B) 9-12-8-1-6-3-11
MISS SHOOTING STAR – AMARONES CLASSICO – SPEED SUMMER – LAURILA’S GERTRUDE

Ravien toisena lähtönä ravattava tammalähtö jatkaa tasaisen rankingkärjen linjaa. Viisi valjakkoa saa asemat A-ryhmästä, eikä suosikin nimeäminenkään ole helppoa. Tarjotaan rankingin kärkipaikka numerolle 4 MISS SHOOTING STAR. Se sai viimeksi Turussa keulassa prässiä niin alussa kuin uudestaan matkallakin ja tamman esitystä voi luonnehtia loppusijoitusta paremmaksi. Aika näyttää, yrittääkö Seppo Markkula tässäkin keulajuoksua. 10 AMARONES CLASSICO palasi viimeksi pitkältä tauolta kokien hieman samanlaisen kohtalon, kuin suosikkimmekin. Nyyti-Maria Timosen valmennettava joutui tuossa Lahden startissa vetämään avauskierroksen keulassa turhan reipasta ja taipuminen oli ymmärrettävää. Nyt lienee selkäjuoksun vuoro. 2 SPEED SUMMER lienee tauluaan vaarallisempi. Ravin maistuessa Kenneth Danielsenin suojatti pystynee sopivan tuntuisessa tehtävässä pärjäämään. 7 LAURILA’S GERTRUDE voitti Forssassa 2. ulkoa lähdön, jossa loppua paineltiin matkavauhtiin nähden reipasta. Aika näyttää, miten juoksu lähtee seiskaradalta sujumaan. 5 HOCUSPOCUS AVENGER saa viidentenä asemat kirkkaimmista parrasvaloista. Voittaja saattaa hyvinkin löytyä myös B-ryhmän syövereistä.

Lähtö 3.

RANKING
A) 8-3-2 B) 9-10-4-11-6-1-7 C) 5-12
VEX ANT HOPE – JORDAN – MARLON DEE – BIGGURIM

Kolmannessa lähdössä ravattavassa Kokelasmeetingissä 8 VEX ANT HOPE kipuaa haastavasta lähtöpaikasta huolimatta rankingin kärkeen. Rattailla istuva Arna Ruohomäki voitti jo tänä vuonna käydyn Salamakypärät -skaban eli kuskin kyvyistä tai kylmähermoisuudesta menestys ei ainakaan ole kiinni. Toki kasiradalta juoksun täytyy voittoa ajatellen onnistuakin. Viimeksi Vermossa Vex Ant Hope jäi vaille todellista mahdollisuutta voittotaistelun suhteen oltuaan matkalla pariinkin otteeseen pussissa. Kaksi muuta A-ryhmäläistä pääsevät selkeästi suosikkia paremmista asemista matkaan. 3 JORDAN taisi laukata Suomen debyytissään Forssassa ainakin jonkinasteista menestystään. Sami Nummen rattailleen saavan ruunan esitystä seurataan mielenkiinnolla. 2 MARLON DEE epäonnistui kahden voittostartin jälkeen viimeksi Vermossa taivuttuaan johtavan rinnalta loppukaarteessa. Kimi Pesosen ajokki on loistopaikalta sopivassa porukassa perushevosia. B-ryhmän käynnistävät uransa avausvoittoa hakeva 9 BIGGURIM ja tasaisen varmasti suorittava 10 SCOTLAND YARD ovat takarivin lähtöpaikoilta juoksunkulunkin armoilla.

Lähtö 4. | Toto65-1

RANKING
A) 5 B) 7-8-10-11-2-3-1-9 C) 4-6
NEDDA MILLER – HEAVY BEAT – LA CAN STAR CHIP – BRING ME HOME BRODDE

Toto65-kierroksen avauskohteessa rankin alkuperäiseksi kärkinimeksi kohonnut 12 BABY BEYONCE jäi tiistaina aamulla varsin odotetusti pois. Lahjakkaan tamman voittokulku katkesi viimeisimmässä Vermon kilpailussa, kun tamma taipui 2. radalta ilman selkää viidenneksi. Terveystilanne ei ollut tuolloin sataprosenttinen ja startin jälkeen hevosta hoidettiin. Ennen maanantain välistarttia Lars Wetzer oli tamman terveystilanteeseen tyytyväinen. Juoksu meni kuitenkin piippuhyllyn paikalta täysin vihkoon, eikä hevonen tainnut lopulta sittenkään olla täysin priima. Kovimman vastustajan jäädessä kotitalliin keskeltä rataa matkaan kiihdyttävä 5 NEDDA MILLER valtaa yksin A-ryhmän ja se saa kunnian toimia kapeamman vihjesysteemin apuvarmana. Neljättä peräkkäistä ykkössijaa tavoitteleva Nedda Miller kirii hyvän selkäjuoksun jälkeen tulisesti. Loppukaarre on tosin tammalle jonkin verran kriittinen mutta Ari Moilanen on startin alla varsin luottavaisen oloinen. Haastajaosastoltakin löytyy hyväkuntoisia hevosia. B-ryhmän käynnistävä 7 HEAVY BEAT punnersi Teivossa ykköseksi 800 metrin kirillä 3. ulkoa parantaen samalla ennätystään sekunnilla. Aika näyttää, kuinka juoksu lähtee näistä asemista luontumaan. 8 LA CAN STAR CHIP on vahva lopuntulija, joka pystyy ottelemaan kärkisijoista, kunhan vain juoksu kasiradalta yhtään onnistuu. 10 BRING ME BRODDE debytoi Suomessa keulakolmosella. Startin jälkeen 3-vuotias on siirtynyt Harri Koivuselta Hannu Isotalon valmennukseen. 11 PEGASOS BOLT on viimeinen revitysrastimme.

Lähtö 5. | Toto65-2

RANKING
A) 6 B) 8-2-7-4-5-1-3
HEXAN VOKSU – JETSU – TUURIN TOIVO – JORIINI

Toisen Toto65-kohteen selvä suosikki on 6 HEXAN VOKSU, joka pitkän suvantovaiheen jälkeen on kohonnut yhdentoista vuoden iässä ihan elämänsä iskuun. Viimeksi Kouvolassa Hexan Voksu luovutti johtopaikan Larvan Hurmokselle 400 juostuna ja jäi kirivaiheessa voittajan taakse pussiin. Tasaisessa lähdössä se tarkoitti vain viidettä sijaa. Edellisessä Kouvolan kisassa Hexan Voksu hävisi johtopaikalta vain väkivahvalle Juiserille. Hexan Voksulle käy niin keula- kuin selkäjuoksu. Keulataktiikka lienee tässä lähdössä todennäköisin vaihtoehto. Mikäli Hexan Voksulla ajetaan selästä, on 8 JETSU todennäköisin keulahevonen. Jetsun toissakertainen Kouvolan voitto tuli nimenomaan johtopaikalta. Viimekertaisessa vauhtijuoksussa paikka 2. radalla ilman selkää oli lopulta vahvallekin menijälle liian vaativa. 2 TUURIN TOIVO eteni viimeksi Lahdessa kakkoseksi rehdillä 800 metrin kirillä. Epävarman menijän kuntokäyrä osoittaa ylöspäin. 7 JORIINI on esittänyt läpi kauden hyvää kuntoa, vaikka voittoja ei ole kovista lähdöistä irronnutkaan. Välistartti kertoo vielä tarkemmin kengät jalassa kilpailemisesta. 4 VEERAN POIKA on tauolta arvoitus. Se ei ollut ennen taukoaan ihan huippuvireessä, vaikka mukavasti menestyikin.

Lähtö 6. | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 14-4-12-1-16-6-11 B) 10-9-13-15-3-8-5-2
VIRMAAN INTO – KARLO – HYVÄNNÄKÖINEN – TOHTORI

Toto4-pelin avauskohde on ympäripyöreä lähtö, missä laukoillakin voi olla ratkaiseva merkitys. Lähes puolet viivalla olevista valjakoista saa asemat A-ryhmästä. Rankingin kärkeen niukkana suosikkinamme kipuava numero 14 VIRMAAN INTO on fyysisesti hirmuiskussa, mutta liikkeelle pääsy sujuu takkuillen. Mikäli avauspuolikas sujuisi edes kohtuullisesti ja ruuna malttaisi muutenkin ravata koko matkan, olisi se kirivaiheessa todella vaarallinen. 4 KARLO ei ole kovinkaan nopea, mutta se jaksaa puurtaa. Viimeksi Turussakin Karlo taisteli ennen loppusuoran alun laukkaansa kärkisijoista, vaikka kiersi koko matkan kolmatta rataa. 12 HYVÄNNÄKÖINEN painui Lahdessa johtavan rinnalta kärkeen runsaat 500 jäljellä ja kamppaili ykköseksi. Kunto on siis kohdallaan, ja tamma on tiukka voitontavoittelija. Takamatkan voltin viitosradalta juoksusta voi kuitenkin tulla tosi vaikea. 1 TOHTORI on lahjakas 4-vuotias, joka pystyy viimekertaista parempaankin. 16 VILLIÄIJÄ jäi viimeksi Vermossa johtavan taakse pussiin ja saman kohtalon koki 6 FIANNAN MAHTI viimeksi Turussa. 11 ONON NOPSAHOTTI saa myös asemat jo kapeammalta vihjekuitilta.

Lähtö 7. | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 5-8 B) 10-2-4-3-6-9-7-1-13-15 C) 14-11-12
EBU B.BOKO – FARZAD BOKO – WILLIAM PINE – QUITE A BOY

Ravien ensimmäinen troikkalähtö on tasokas pitkän matkan kilpailu, missä koviakin pitkän matkan tekijöitä on pakko jättää rankingissa aika alhaisille sijoille. 5 EBU B.BOKO kilpailee hirmuiskussa ja ansaitsisi välillä voitonkin. Viimekertaisessa Jyväskylän 76-lähdössä se kiri takapareista näyttävästi kakkoseksi. 8 FARZAD BOKO spurttasi viimeksi voittoon nappireissulla johtavan takaa. Nousuvireinen ruuna on kuitenkin niin hyvä hevonen, että pystyy pärjäämään vaativammallakin juoksulla. Kouvolan 76-finaalin kuutossijassa voimia jäi selvästi varastoon. 10 WILLIAM PINE on niin nopea avaaja, että se voi näistä asetelmista hakea ensimmäisellä puolikkaalla johtopaikan ja saada jatkossa nappireissun. 2 QUITE A BOY on hyvä 4-vuotias, ja syyskuisen Vermon voittojuoksun perusteella pitkä matka sopii mainiosti. Silloin 4 GUIDO DI QUATTRO hävisi Quite a Boylle selityksittä, mutta toki Guido di Quattro palasi vasta tauolta, ja sen jälkeen ruunan vire on kohentunut. Guido di Quattro on ehdottomasti näiden pitkien matkojen hevonen, mutta tasavauhtisuus voi silti olla näin kovassa lähdössä ongelma. Myös 3 BUNKER SHOT pitää huomioida ajoissa.

Lähtö 8. | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 3-4-10 B) 2-7-6-1-9-11 C) 5-8
MASSIVE CLOUT – KALLE KALAS – ICE WINE – WILHELM NASH

Viidennessä Toto65-kohteessa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä koitoksessa suosikkina matkaan starttaava numero 3 MASSIVE CLOUT hakee tiukasti Suomen uransa avausvoittoaan, mikäli menee kengät jalassa yhtä hyvin, kuin ilman kenkiäkin. Ruuna on esittänyt viime starteissaan vahvaa nousuvirettä. Kyseessä on nopea avaaja, jolle pikamatka sopii mainiosti. Koko matkan johto on mahdollinen. 4 KALLE KALAS avaa sekin lujaa, mutta on sen verran epävarma, että ainakin viimeksi kuski joutui aika ajoin hieman passailemaan vauhtia. Niinpä todennäköisin juoksujärjestys on, että Massive Clout juoksee keulassa ja Kalle Kalas sen takana. 10 ICE WINE on takarivistäkin lähdön kolmas a-hevonen. Se saa viime juoksustakin puhtaat paperit, vaikka suosikkina keulasta neljänneksi jäikin. Itse asiassa sijoitus olisi todennäköisesti ollut parempi, mikäli kuski ei olisi alkanut loppukaarteessa pussittelemaan selkäänsä edennyttä kanssakilpailijaa. B-ryhmän käynnistävä 2 WILHELM NASH menetti Lahdessa pelinsä ratkaisevan pahaan lähtölaukkaan (laukkamerkintä puuttuu tuloksista!), mutta kulki jatkossa sen verran pontevasti, että ruunaan on syytä suhtautua vakavasti. 7 MERIT joutuu lähtemään liikkeelle aika ulkoa, eikä viimekertaisen Teivon voiton uusiminen ole helppo juttu.

Lähtö 9. | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 1-5-3-4-10-2 B) 12-6-7-11-8-9
GRAINFIELD ADELE – CAVALIER BRODDE – LASSIC POINT – MAS ARISTOCRAT

Toto65- ja Toto4-kierroksen sekä Päivän Duon sinetöivä illan päätöslähtö suorastaan vilisee realistisia voittajaehdokkaita. Puolet viivalla olevista valjakoista punnertaa mukaan parhaaseen A-ryhmään. Viimeksi Jyväskylässä 76-lähdön johtopaikalta hallitusti voittanut 1 GRAINFIELD ADELE olkoon keulapsyykillä niukka ykkösrankkaus, vaikka vastus onkin selvästi viime kertaa kovempi. 5 CAVALIER BRODDE voi saada hyvän juoksun kärjen tuntumassa, minkä jälkeen on sopivasti tilaa saadessaan huippuvaarallinen. Viimeksi Teivossa ruuna sai liian myöhään tilaa 2. sisältä, ja nyt hevosella on starttikin kropassa. 3 LASSIC POINT on vahva puurtaja, jonka kohdalla paikka johtavan rinnalla on todennäköisin vaihtoehto. 4 MAS ARISTOCRAT ei ole esittänyt viime starteissa totosijoista huolimatta parasta osaamistaan. Kyseessä on kovaluokkainen hevonen näihin sarjoihin. 10 LEON COGER ei pääse hyödyntämään takarivistä kovaa lähtönopeuttaan, mutta pystyy oikeana päivänään ottelemaan silti kärkisijoista. Myös 2 CALLELA KAILASH mahtuu viimekertaisen suorituksen perusteella mukaan a-ryhmään, kun lähtöpaikkakin on loistava.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 14,4,12,1,16,6,11 + 10,9,13,15,3 (8,5)
T4-2: 5,8 (10,2)
T4-3: 3 (4,10)
T4-4: 1,5,3,4 + 10,2,12,6,7 (11,8)

Pieni systeemi 56 riviä, hinta 11,20 euroa.
Suuri systeemi 216 riviä, hinta 43,20 euroa.

PÄIVÄN DUO

3
1,5,3,4,10,2

Yhteensä 6 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 7

5,8
5,8,10,2,4,3
5,8,10,2,4,3,6,9,7,1,13,15

Yhteensä 100 yhdistelmää, hinta 50 euroa.

TROIKKA LÄHTÖ 9

1,5
1,5,3,4,10,2
1,5,3,4,10,2,12,6,7

Yhteensä 70 yhdistelmää, hinta 35 euroa.

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT

Ari Moilanen

L1/6 SEASIDE GRENADE: Varsa palasi Teivossa paussilta. Keulassa saatiin ajaa ja hevonen teki aivan kelpo esityksen ollen kolmas maalissa. Se voisi vähän parantaakin startti kropassaan. Ruuna pääsi hyvin liikkeelle juoksuradalta ja paikka lienee etu.

L3/2 MARLON DEE: Aika paha väsy tuli viimeksi. Ei vaatimattomaan sijoitukseen sen kummempaa selitystä. Kova lähtö on Vermossa.

L4/2 CATAHECASSA ZEST: Ori on tehnyt hyviä juoksuja. Viimeksi oli ankea rata 12, mutta aivan mallikkaasti hevonen kiri sieltä neljänneksi. Mukavassa iskussa se kilpailee. Ori lähtee kovaa ja voi jopa päästä tekemään keulareissun.

L4/5 NEDDA MILLER: Oikein hyvät esitykset on hevonen tehnyt. Aiempia laukkoja loppukurviin ei ole nyt enää tullut näihin startteihin. Iskukyky on mainiolla mallilla. Se pääsee asiallisesti liikkeelle, mutta mieluiten ajaisin selästä. Juoksun onnistuessa tamma pystyy korkealle.

L6/1 TOHTORI: Viimeksi reissu meni turhan raskaaksi. Vika tuhat kierreltiin 3.-4. rataa ja varsa meni puujaloille. Hiukan epävarma se on lähtötilanteessa. Ravilla ruuna pystyy alta 1.30:n aikaan. Sellaisella kait vähän pitäisi pärjätäkin.

L8/10 ICE WINE: Lahdessa tuli prässiä liki koko matkan. Eka kiekka mentiin 1.12-kyytiä. Tuo oli vähän liikaa ja takaa tuikkasi kolme lopussa ohi. Vahvaa jälkeä hevonen on tehnyt. Lähtöpaikka on aivan hyvä. Kunnossa tamman pitäisi olla.

L9/6 RACEHILL VICTORY: Ruuna teki ajamassani Vermon startissa aivan hyvän juoksun. Tasaisessa kunnossa se tuntuisi olevan. Hieman tarkka hevonen on reissustaan.

Matias Salo

L7/8 FARZAD BOKO: Hevonen jatkoi vahvalla tasolla ja sai ansaitun voiton. Viikko on väliä ja tuskin siinä hirveitä muutoksia ehtii tapahtua mihinkään suuntaan. Menestymään pitää lähteä. Takamatka ja voltin nelonen voivat tuoda omat mutkansa matkaan. Kertaalleen on jo ajettukin kolme kilometriä ja ruuna suorittisen mallikkaasti. Pärjäämismielellä Vermoon.

L8/3 MASSIVE CLOUT: Nyt on osunut hyvä lähtöpaikka. Tämä on parhaimmillaan läheltä kärkeä. Se pääsee jotenkin liikkeellekin ja eiköhän tuosta saa kelpo asemat. Kunto tuntuu myös löytyneen. Kolmen joukkoon on ihan hyvät saumat.

L9/3 LASSIC POINT: Hyvät lähdöt ruuna on tehnyt. On päästy käyttämään yhtä sen parhaista ominaisuuksista eli vauhtikestävyyttä. Eiköhän yritetä ajaa reipasta ja siinä voi olla kuolemanpaikka tarjolla. Se sopii kyllä tälle. Kärkitaistoon on odotukset.

Niko Jokela

L5/4 VEERAN POIKA: Ori palaa tauolta. En ole itse hiitannut sitä, mutta valmentajan mukaan hevonen treenaa ihan hyvin. Se on pikkasen laiska harjoituksissa ja yleensä vaatinut jonkun startin alle. Karin mielestä ori on nyt ollut kotona pirteämpi ja se voisi olla normaalia valmiimpi heti paussilta. Pikku toiveita on.

L7/3 BUNKER SHOT: Hevonen on mennyt mukavasti. Riski tamma. Se oli kertaalleen poissa viime kisan jälkeen. Pientä virusta oli käynyt ja jalat hiukan turvonneet. Ehkä tuon myötä pikku varaus. En ole ajanut tällä aiemmin volttilähtöä ja siihen puoleen en osaa ottaa kantaa. Uskoisin matkankin käyvän. On sille pientä pärjäämissaumaa annettava.

L8/6 HAMIS FAMERAISER: Kelpo starttari on kyseessä. Ehkä aivan paras terä on vielä ollut vähän hakusessa. Tuo löytynee lähtöjen kautta. Pikku sauma menestyä on tälläkin.

L9/11 PROSERPINE: Vaikka sijoitus Jyväskylässä jäi kehnoksi, ei hevonen ollut huono. Jälkikäteen mietittynä olisi pitänyt ajaa sisältä. Jokusen sijan ylempänä se olisi luultavasti ollut. Kunto on ok, mutta lähtöpaikka ikävä. Tammalla ei ole juurikaan ajettu rahasarjoja. Uskon sen kyllä riittävän niissä. Asetelmat vie kuitenkin nyt suurimmat toiveet.

Tapio Mäki-Tulokas

L7/6 FAKIR VICTORY: Starttiväliä on hieman tullut, kun ei ole ollut oikein sopivia sarjoja tarjolla. Pieni tauko johtuu vain siitä. Matkahan käy tälle mainiosti, mutta ehkä rahasija on kuitenkin realistinen tavoite. Jos viiden joukossa ollaan, olen tyytyväinen. Voittaminen on varmasti vaikeaa.

L8/11 GRAINFIELD FANNY: Tammalle on sattunut toivoton lähtöpaikka ylisarjassa ja mailin matkalla. Vikat rahat olisi jo hyvä saavutus näistä asetelmista.

L9/1 GRAINFIELD ADELE: Siskolle on puolestaan osunut oivallinen lähtörata. Tämä avaa hyvin auton takaa ja jos keulat pystytään puolustamaan, siitä varmaankin ajetaan. Jyväskylän voitto irtosi helposti ja siinä jäi varaakin. Ilman muuta parhaat mahdollisuudet meidän hevosista.

Jussi Suominen

L1/5 DERIN HIGH: Lappeessa peli oli heti selvä lähtölaukan myötä. Tamma lähti siinä vähän ryntäämään. Iikan mukaan se ei loistanut laukan jälkeenkään. Varsa jäi kuraan muiden taakse. Vitosradalta on suuri laukan vaara olemassa.

L3/10 SCOTLAND YARD: Ruuna on ollut varsin tarkka juoksustaan. Viimeksi Kouvolassa se kiri asiallisesti maaliin saakka. Läheltä kärkeä hevonen voisi olla ehkä jopa totosijalla.

L9/9 SUNDSVIK CHAMSIN: Tauolta palaillaan. Lähtöpaikka on hyvä, kun ollaan heti sisäradalla. On sitä liikuteltukin treeneissä. Vähän vanha herra jo. Rahasija oli mukava saavutus.