Vermon Toto65-ravit
12.12.2018
18:00

Vermon Toto65-ravit

Käsiohjelman näköispainos

12.12.2018 Vermo

Selaa julkaisua


  Vermon Toto65-ravit 12.12.2018  
 

Vihjeet

POISJÄÄNNIT  teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä.

TOTO65-VARMAVALINNAT

Viikon Toto65-kierros on todella haastava, eikä mitään selkeitä varmaehdokkaita löydy. Niinpä on pakko tehdä rohkeita ratkaisuja. Kolmannen kohteen 11 EBU B.BOKO kilpailee niin hurjassa vireessä, että nostetaan takarivistä huolimatta systeemien ensimmäiseksi tukipilariksi. Avauksen venyminen vaikuttaa aika todennäköiseltä, ja se olisi tietysti takarivistä starttaavan ruunan mieleen. Vahvalla menijällä voi tarpeen vaatiessa tehdä ratkaisuja jo matkalla. Toiseksi tukipilariksi kohoaa päätöskohteessa kilpaileva 4 LA CAN STAR CHIP. Sekään tuskin ottelee alussa keulapaikasta, mutta nelosradalta juoksu voi kuitenkin luontua ihan mukavasti. Kunto on kohdallaan, ja kovin vastustaja joutuu lähtemään matkaan takarivistä. Pienessä systeemissä kolmantena varmana toimii todennäköisesti mielipaikalleen keulaan pääsevä viidennen kohteen 3 BRET BOKO.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 8,4,6,1,2,9 (7,5)
T65-2: 10,4,8,2 + 3 (6,9)
T65-3: 11 (7,5)
T65-4: 6,5,7,4,9,2,11,3 (10,8)
T65-5: 3 + 4,5,11,7,6,1 (2,9)
T65-6: 4 (10,5)

Pieni systeemi 192 riviä, hinta 19,20 euroa.
Suuri systeemi 1680 riviä, hinta 168 euroa.

Toto65-pelijakauma teksti-tv:stä.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

Lähtö 1.

RANKING
A) 9 B) 1-2-6-3-5-10-7-8-4
MY WAYS NOT YOURS – MONTERREY – BUKOWSKI COMERY – KNOCKING MATCH

Ravien ensimmäisessä lähdössä rankingin kärkeen kipuava uudessa kotimaassaan debytoiva numero 9 MY WAYS NOT YOURS kohtaa varsin sopivan tuntuisen vastuksen. Vaikka alla onkin taukoa ja 20 metrin takamatkalta on aina omat haasteensa, uskomme Harri Åkerlundin valmennettavan mahdollisuuksiin. Viimeksi Hagmyrenissä My Ways Not Yours juoksi keulavoittajan takana 2. sisällä ja tuli ihan asiallisella tavalla sisään tehden kovan ajan, vaikka putosikin lopulta totosta. Paalun 1 MONTERREY ja 2 BUKOWSKI COMERY starttasivat Forssassa ja tuosta kisasta saatujen palkintorahojen myötä kaksikko on nyt erinomaisesti sarjassa sisällä. Bukowski Comery kesti keulasta kakkoseksi ja Monterrey kiri parijonosta kohtalaisella tavalla sisään. 6 KNOCKING MATCH tuli uransa avauksessa päätöskierroksen toista rataa ilman vetoapua ja saa suorituksestaan puhtaat paperit.

Lähtö 2.

RANKING
A) 5-1-3-7 B) 6-2-14-8-4-12-15-9-10-11-13
TAISTELU JASKA – VIAPOR – NATUSAANI – VAPPUJÄTKÄ

Toisessa lähdössä neljä valjakkoa rynnistää varsin tasaisena rintamana parhaaseen A-ryhmään. Rankingin kärkipaikalle kipuava 5 TAISTELU JASKA palaa pieneltä tauolta ja Kati Hanhimäen valmennettavan vireestä saadaan lämmityksestä lisäinfoa. Ruuna osoitti kuitenkin syksyllä kykynsä ja mikäli ravi vain maistuu, pystyy Taistelu Jaska taistelemaan tässä sopivassa porukassa kärkisijoista. 1 VIAPOR oli syyskuussa Lahden voittostartissaan todella hyvä. Aimo Viitanen ajoi suojattinsa päätöskierroksen alkupuolella keulaan, minkä jälkeen voitto irtosi varmaan tyyliin. Myös Viapor palaa tauolta ja vireen arvioiminen on sinänsä vaikeaa. Teivossa ravia kulkenut 3 NATUSAANI seuraili johtavan takaa kohtalaisesti. Jouni Nummen ajokki saanee ravin maistuessa tälläkin kerralla kelpo asemat kärkiporukasta. 7 VAPPUJÄTKÄ on napannut uran kuudesta startista neljä totosijaa. Mikäli Pertti Niverin suojatti malttaa ravata, ei totosija tulisi tälläkään kerralla yllätyksenä.

Lähtö 3.

RANKING
A) 7 B) 1-5-4-3-2-6 C) 8-9
ARCTIC ELSA – SPILL THE BEANS – DOUBLE REVENGE – AMBRIEL

Kolmantena lähtönä ravataan illan ensimmäinen 3-vuotiaille Suomessa syntyneille tammoille rajattu ULHO Uudenmaan Upein -karsinta, jossa 7 ARCTIC ELSA valtaa suursuosikkina A-ryhmän. Pekka Korven suojatti on tehnyt 3-vuotiskaudella kovan tilin. Alla on aivan jäätävät suoritukset Kasvattajakruunussa. Toissakerralla välierässä Arctic Elsa juoksi 2. ulkona, mistä se pääsi viimeisellä takasuoralla etenemään vapaasti toista rataa. Loppukaarteessa tamma siirtyi keulaan ja jatkoi sitten oikein varmaan voittoon. Finaalissa tuuritkin olivat Arctic Elsan puolella kilpakumppaneiden laukkojen muodossa mutta se ei heikennä millään tavalla tamman oman suorituksen arvoa. Arctic Elsa juoksi 2. sisällä, mistä se sai loppukaarteessa vapaan ladun keulahevosen laukattua 400 jäljellä. Voitto irtosi tämän jälkeen oikeastaan aika lailla näytöstyyliin. B-ryhmän käynnistävä 1 SPILL THE BEANS osoitti Seinäjoella laukan jälkeen kunnon pitävän. 5 DOUBLE REVENGE laukkasi viimeksi Kymenlaakso-ajossa 1. takasuoralla.

Lähtö 4. | Toto65-1

RANKING
A) 8-4-6-1-2-9 B) 7-5-3
INACCESSIBLE – ARCTIC ISLAND – BWT DIVINE – BEAN DEAD CERT

Toto65-kierroksen käynnistävä tammojen toinen Uudenmaan Upein -karsintalähtö on haastava pelipähkinä. Yli puolella porukasta on täysin realistiset voittosaumat. 8 INACCESSIBLE olkoon niukka ykkösrankkaus, vaikka lähtöpaikka onkin huono. Se aloitti uransa komeasti yhdeksällä totosijalla, muta jäi viimeksi neljänneksi, ja samalla hyvä totoputki katkesi. Suorituksessa ei kuitenkaan ollut moitteen sijaa, sillä tamma kamppaili 2. radalta ilman selkää rehdisti totosijasta. 4 ARCTIC ISLAND on kehittynyt kauden edetessä mukavasti. Kymenlaakso-ajosta irtosi hienosti kolmossija, ja viimekertainen kakkonen tuli rehdillä kierroksen kirillä 4. ulkoa. Lähtönopeus on kuitenkin arvoitus, sillä ainakaan lokakuisessa autolähdössä tamma ei lähtenyt lujaa. 6 BWT DIVINE on sekin aloittanut uransa mukavasti. Kymenlaakso-ajon karsintalähdössä loppukaarteen laukka vei saletin kakkossijan. Ilman laukkaa BWT Divine olisi kyllä pysynyt nyt kakkoseksi sijoittuneen Arctic Islandin edellä. 1 BEAN DEAD CERT on nyt arvoitus, sillä viimekertainen suoritus Kasvattajakruunu-finaalissa oli lähtölaukan jälkeenkin vaisu. Välierän kolmossijassaan tamma hävisi vain Peanutsille sekä Bosses Ladylle, ja vastaavan tason suorituksella kaikki on tässä lähdössä juoksun onnistuessa mahdollista. Myös Kasvattajakruunussa neljänneksi sijoittunut 2 HURRICANE WILMA sekä tällä kaudella selvästi alle kykyjensä onnistunut 9 LEEMARK’S GISELLE ovat täysin realistisia voittajakandidaatteja.

Lähtö 5. | Toto65-2

RANKING
A) 10-4-8-2 B) 3-6-9-5-7-1
KIELAS – VALPPAUS – KOIVUN TÄHTI – OIVA-SOINTU

Haastajadivisioonakarsinnassa 10 KIELAS kohoaa takarivistä huolimatta niukaksi ykkösvihjeeksi. Viimeisimmät suoritukset ovat pilaantuneet laukkoihin, mutta muuten ruuna on ollut niissäkin hyvä. Nyt ei pääse riisumaan kenkiä, mutta Kielas pärjäsi kyllä viime talvenakin mainiosti. Mikäli vain vire muuten on vajaan kahden kuukauden tauon jälkeen kohdallaan, ei kengitysbalanssin muutos aiheuttane ongelmia. 4 VALPPAUS kiri Forssassa 4. ulkoa tasapääkakkoseksi, vaikka tuli starttiin tosi maltillisin tallikommentein. Startti voi terävöittää vielä selvästikin, joten ruunaan pitää suhtautua hyvältä paikalta erittäin vakavasti. 8 KOIVUN TÄHTI on pilannut viime juoksunsa laukkoihin, mutta sitä ennen suoritukset olivat vahvoja. Koivun Tähti pystyy kaiken ollessa kohdallaan ottelemaan kärkisijoista vaikka johtavan rinnalta. 2 OIVA-SOINTU sai Forssassa todellisen unelmajuoksun 2. sisällä ja kiri loppusuoralla varmaan voittoon. Juoksu voi onnistua nytkin hyvin, ja kuntokäyräkin osoittaa edelleen ylöspäin. 3 ULJAS SUOMALAINEN taipui Forssassa keulasta, mutta eiköhän tauon jälkeinen startti terävöittänyt. Ravilla ori juossee nytkin joko keulassa tai 2. sisällä. 6 VARJONOVA jäi Forssassa pussiin.

Lähtö 6. | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 11-7 B) 5-3-2-9-6-1-4-10
EBU B.BOKO – VALENTIN LADAY – GOLDEN ELEVEN – MERIT

Toto4-pelin avauskohde on hyvätasoinen lähtö. Siitä huolimatta 11 EBU B.BOKO kohoaa huonolta lähtöpaikaltakin ykkösrankiksi, sillä niin väkevää virettä Jani Punkkisen valmennettava on viime starteissa esittänyt. Avauksen venyminen on todennäköistä, ja sekin olisi Ebu B.Bokon mieleen. Ebu B.Boko on vahva menijä, jolla voi kyllä tarpeen vaatiessa tehdä ratkaisuja jo hyvissä ajoin. 7 VALENTIN LADAY omaa hyvät menestyssaumat, mikäli pääsee etenemään johtopaikalle. Omissa käsissä keulaan pääsy ei ole, mutta silti täysin mahdollista. Molemmat taulun voitot ovat tulleet nimenomaan johtopaikalta. 5 GOLDEN ELEVEN on vahva puurtaja, jolla on ennätysjuoksu allaan. Viimekertainen kakkossija tuli vajaan kierroksen kirillä 4. ulkoa. 3 MERIT on kirinyt viime starteissaan jatkuvasti hyvin ja tehnee niin nytkin. Merit osaa myös avata lujaa, mutta ainakin yleensä kaikki paukut säästetään loppukiriin. 2 SUE’S PHOTO menetti viimeksi pelin väsyvän takana. Ruuna on yksi lähdön mahdollisista keulahevosista. 9 ULK DELLE SELVE laukkasi viimeksi Turussa viimeisen takasuoran alussa joukon hänniltä kirikaistoille kääntäessään. 6 STARDUST FIBBER on huippukunnossa, mutta juoksusta voi tulla vaikea.

Lähtö 7. | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 6-5-7-4-9-2-11 B) 3-10-8
DREAM OF CELEBRITY – FAST TIME – QUESTIONMARK ME – SPADEACE FRIDO

Ravien ensimmäinen troikkalähtö on hurjan tasainen, sillä käytännössä lähdön jokainen hevonen kilpailee hyvässä kunnossa. Juoksunkululla tulee olemaan ratkaiseva merkitys. Alkuperäisen suosikkimme Deangelon poisjäännin jälkeen 6 DREAM OF CELEBRITY kipuaa rankingin kärkeen. Se eteni viimeksi Teivossa 09,5-kyytisellä avauspuolikkaalla johtopaikalle 400 juostuna. Rinnalle jäänyt kilpakumppani piti kuitenkin tempon reippaana, ja avauskierroksenkin aika oli vielä hurjasti 11,5. Alun tapahtumat huomioiden Dream Of Celebrity kesti oikein kunniakkaasti, vaikka lopulta seitsemänneksi taipuikin. Kyseessä oli vasta toinen kilpailu tauon jälkeen, joten kuntokäyrä osoittanee edelleen ylöspäin. Juoksunkululla tulee olemaan ratkaiseva merkitys, mutta varsinkin johtopaikalta ruuna olisi normaalitempoisessa juoksussa vahva voitontavoittelija. 5 FAST TIME ja Erkki-Pekka Mäkinen ovat taktisten kuvioiden suhteen isossa roolissa, sillä ruunan lähtönopeuden pitäisi kyllä riittää alussa johtopaikan ottamiseen. Välillä Mäkinen on ajanut Fast Timella keulasta ja välillä selästä. Fast Time on realistinen menestyjä molemmilla taktiikoilla, kunhan alkuvauhti ei mene liian kovaksi. 7 QUESTIONMARK ME on kirinyt viime starteissaan upeasti. Mikäli matkalla pidetään tempoa, ovat muut loppukirissä helisemässä. Mikäli matkavauhti pysyy kuitenkin maltillisena, ei Harri Koivusen ajokin tehtävä ole seiskaradalta helppo. 4 SPADE ACE FRIDO, 9 RANCH POP UP, 2 MASS ATTACK ja 11 XAVIER K.A. mahtuvat nekin tosi tasaisessa lähdössä mukaan a-ryhmään, ja kelpo vireessä ovat siis kaikki b-ryhmäläisetkin.

Lähtö 8. | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 3-4-5 B) 11-7-6-1-2-9 C) 10-8
BRET BOKO – SEABISCUIT – ATTACK DIABLO – TOP OF THE WORLD

Isokengässä nähtäneen tiukka taistelu keulapaikasta, kun kolme starttirakettia lähtee rinta rinnan radoilta 3 – 5. 3 BRET BOKO on parhaimman lähtöpaikkansa ansiosta suosikki johtopaikan ottajaksi ja samalla myös suosikki lähdön voittajaksi. Vaikka Bret Boko jäi viimeksi huonolta lähtöpaikalta seitsemänneksi, vaikutti ruuna täysin normaalilta. 4 SEABISCUIT sai vetää Turussa ensimmäisen kierroksen hölkkätahtia, minkä jälkeen irrotteli helppoon voittoon. Vaikka Seabiscuit on nopea avaaja, on Bret Bokon rinnalta vaikea päästä keulaan. Ruuna voi siltikin saada onnistuneen juoksun, eikä peli voitonkaan suhteen olisi pelattu. Myös 5 ATTACK DIABLO on tosi nopea avaaja, mutta lähtöpaikka on starttiraketeista huonoin. Forssan helppo keulavoitto oli hyvä viimeistely tähän tasokkaampaan tehtävään. Mikäli edellä mainitun kolmikon kilvoittelu keulapaikasta venyy, antaa se täyden mahdollisuuden voittoon muillekin. Erityisesti 11 TOP OF THE WORLD hyötyisi kärjen ylivauhdista. Se kiri viimeksi Seinäjoella hyvin kakkoseksi vain T.Rexille häviten, ja osoitti pystyvänsä hienoon menoon kengät jalassakin. 7 SHADOW OF BRISBANE ei voinut Turussa 2. radalta ilman selkää mitään Seabiscuitille, mutta oli rehti kakkonen. Seiskaradalta näin tasokkaan lähdön voittaminen ei ole helppo juttu, vaikka kunto on kohdallaan. 6 STAR MARTINI hävisi Forssassa tallikaverilleen Attack Diablolle selvästi, ja lopussa vielä Mountain Cleaverkin kiri edelle. 1 FIRE TO THE RAIN oli viimeksi edellisiä startteja parempi, vaikka lopussa taipuikin.

Lähtö 9. | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 4-10-5 B) 6-2-7-9-1-11-8-12-3
LA CAN STAR CHIP – ANGEL RAZIEL – ELEGANT PRAYER – WHITE CROSS BICHO

4 LA CAN STAR CHIP on suorittanut Pekka Korven valmennuksesta käsin jatkuvasti hyvin ja kohoaa päätöslähdön ykkösrankiksi. Viimekertainen kolmossija tuli 4. ulkoa. La Can Star Chip ei ole starttiraketti, mutta voi kuitenkin saada nelosradalta oikeinkin hyvän juoksun. Vahva ruuna pystyy kuitenkin tekemään tarvittaessa itse juoksunsa. 10 ANGEL RAZIEL on oikein kehityskelpoinen 3-vuotias, joka niin ikään kykenee tekemään itse juoksunsa. Näistä lähtöasetelmista se jää kuitenkin rankingissa La Can Star Chipin taakse. 5 ELEGANT PRAYER on lähdön kolmas A-hevonen. Se nousi Turussa 2. sisältä johtavan rinnalle 1300 jäljellä, painui kärkeen vajaat 500 jäljellä ja kamppaili kolmen hevosen rintamassa mukavasti kolmanneksi häviten vain niukasti 800 metrin kirillä 4. ulkoa kakkoseksi nousseelle La Can Star Chipille. 6 WHITE CROSS BICHO aloittaa b-ryhmän. Lahden keulakakkonen tuli paljon tätä helpommasta lähdöstä, mutta kyseessä on kyvykäs hevonen, jota startti vei varmasti eteenpäin. 2 NIZZA voi saada hyvältä paikalta nappireissun.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 11 + 7 (5,3)
T4-2: 6,5,7,4,9,2,11,3 + 10,8
T4-3: 3,4,5,11 + 7,6,1 (2,9)
T4-4: 4 (10,5)

Pieni systeemi 32 riviä, hinta 6,40 euroa.
Suuri systeemi 140 riviä, hinta 28 euroa.

PÄIVÄN DUO

3,4,5,11,7,6,1
4

Yhteensä 7 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 7

6
5,7,4,9,2,11
kaikki

Yhteensä 48 yhdistelmää, hinta 24 euroa.

TROIKKA LÄHTÖ 9

4
10,5,6,2
10,5,6,2,7,9,1,11

Yhteensä 28 yhdistelmää, hinta 14 euroa.

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT

Ari Moilanen

L1/1 MONTERREY: Ruuna teki tasaisen juoksun Forssassa. Se voisi hiukan parantaakin lähtö alla.

L1/2 BUKOWSKI COMERY: Vermossa ajan tätä. Hevonen oli tuossa samassa Forssan kisassa keulasta kakkonen.

L4/2 HURRICANE WILMA: Tuorein startti oli Kasvattajakruunun finaali. Sijoitus on varsin hyvä, mutta siinä kyllä myös moni hevonen laukkaili. Paikka puoltaa ja tamma pääsee asiallisesti liikkeelle. Koitetaan saada hyvä reissu. Finaalipaikkaa tavoitellaan.

L6/8 LUXORIOUS LORD: Olen tällä joskus ajanut. Kasirata on kyllä Vermossa tosi hankala lähtöpaikka. Kärkisijat olisi yllätys näistä asetelmista.

L8/3 BRET BOKO: Ruuna on tehnyt jatkuvasti hyvää jälkeä. Viimeksi Seinäjoella juoksu ei onnistunut. Jäätiin roikkumaan kolmannelle radalle ja pakitin sitten hännille. Ajeltiin siellä maaliin. Paikka miellyttää. Panostetaan alkuun ja jos keulaan päästään, siitä ajetaan. Hyvät saumat pärjätä.

L9/6 WHITE CROSS BICHO: Ruuna palasi tauolta Lahdessa ja teki heti kelpo esityksen. Ajettiin keulasta ja lopussa takana seurannut pääsi kirimään edelle. Hevonen voisi mennä eteenpäinkin startti kropassaan. Mahdollisuudet on menestyä. Nyt ainakin se pysyi hyvin ravilla.

L9/7 CATAHECASSA ZEST: Ihan hyviä juoksuja ori on tehnyt. Se on kohtalainen lähtijä, mutta seiskapaikalta voi olla vaikeaa yltää aivan kärkipäähän.

Tapio Mäki-Tulokas

L3/6 BWT DAENERYS: Viime esitys oli ihan hyvä. Tamma joutui vähän matkalla väistämään, kun lähdön voittaja nousi väkisin eteen. Tuon jälkeen ajettiin enää kakkosesta. Olosuhteet ei myöskään olleet ainakaan etu tälle. Nyt porukka on toki tasoltaan kovempi. Realistinen tavoite on 3-4:n joukkoon.

L4/2 HURRICANE WILMA: Tamma teki ok esityksen Seinäjoella. Vähän lisää puristusta pitäisi saada loppuun. Lähdetään koittamaan finaalipaikkaa eli neljän joukossa olisi oltava. Voitto olisi kyllä pikku yllätys.

L6/2 SUE´S PHOTO: Juoksunkulut ei ole suosineet viime starteissa. Nyt on hyvä lähtöpaikka. Kovaa yritetään liikkeelle. Lähtönopeus tällä hiukan vaihtelee päivän vireen mukaan. Kärkiporukkaan on odotukset onnistuneella reissulla. Kärkisijakaan ei yllättäisi.

L8/5 ATTACK DIABLO: Hevonen palasi Forssassa sairaustauolta. Oikein mukava paluustartti saatiin. Se sai ajaa keulassa ihan hölkkää matkalla. Panostetaan alkuun. Tämä on kyllä tosi nopea avaaja. Johtopaikkakaan ei yllättäisi. Jos keulaan päästään, siitä myös ajettaneen. Antti tekee taktiset ratkaisut. Kärkisija mielessä ilman muuta kisaan lähdetään.

L8/6 STAR MARTINI: Forssan esitys oli pikkasen tasapaksu. Radan pinta oli vähän löysä. Ei paras suoritus ruunalta. Toinen sen olisi pitänyt olla maalissa. Paikka on hieman ulkona. Juoksusta voi tulla haastava. Neljän joukkoon lienee realistinen tähtäin. Siihen oltaisiin tyytyväisiä.

Juuso Holttinen

L6/9 ULK DELLE SELVE: Hevonen laukkasi Turussa hieman ahtaassa paikassa. Siinä vauhti hidastui ja askel sekosi. Kuntonsa puolesta se pystyy pärjäämään, jos vähän on tuuria juoksunkulun kanssa. Ysirata on ihan hyvä paikka. Ei tarvitse tuhlata alussa voimia. Säästyy ne loppukiriin.

L8/1 FIRE TO THE RAIN: Ruuna alkoi Seinäjoella olla jo sinne päin. Tommin mukaan kiri vähän katkesi, kun valjakko ajoi jo matkalla kovan palan. Lähtöpaikka on mainio. Koitetaan puolustaa keulat. Onhan siinä nopeita avaajia ja saa nähdä, onnistuuko tuo. Tämäkin osaa kyllä jonkin verran lähteä. Jos johtopaikka saataisiin pidettyä, jopa voittoon olisi mielestäni sauma. Kunto on menossa oikeaan suuntaan.

L8/11 TOP OF THE WORLD: Näistä asetelmista normaaleissa olosuhteissa menestyminen vaatii reippaan matkavauhdin. Hevonen oli aivan hyvä Seinäjoella. Kengät jalassakin se pystyy suorittamaan mainiolla tasolla. Ylivauhdin toteutuessa ruuna pystyy aika korkealle.

Juha Utala

L6/4 KALLE KALAS: Forssassa oltiin keulassa ja matkavauhti oli aika reipasta. Eka kierros 1.12-tempoa on näille keleille pikkasen liikaa. Kyytiä tuli ja ruuna taipui lopussa neljänneksi. Paikka on mainio ja koitetaan päästä ensiksi keulaan. Jos menee näin, luovutetaan sitten johtopaikka jollekin juoksevalle vastustajalle. Eiköhän tämä kolkuttele totosijoja. Ihan voitto olisi tässä porukassa jonkinlainen yllätys.

L9/11 THREE DEE NODO: Ruuna kilpailee aivan asiallisessa kunnossa. Juoksu epäonnistui Lappeessa. Tämä on vähän hidas alussa, mutta polkee sitten kyllä loppua hyvin.

Juho Ihamuotila

L1/6 KNOCKING MATCH: En ollut nyt pettynytkään avaukseen. Varsa oli laiskempi kuin oletin. Se ei täysin ymmärtänyt mitä kuuluu tehdä. Hevonen ei ollut väsynyt. Kunhan se hoksaa mitä homma on, pärjää ruuna näissä lähdöissä. Vähennetään lappuja tähän starttiin.

L7/2 MASS ATTACK: Hevonen on noussut kelpo kuntoon. Se voitti Teivossa hyvän lähdön. Toki reissukin onnistui. Ruuna oli tässä välissä kertaalleen pois Lahdesta. Siinä tuli pieni kolhu takajalkaan. Tuosta ei enää pitäisi olla murhetta tämän kisan kannalta. Hyvän oloinen hevonen on treeneissä. Kovia on vastassa, mutta juoksun onnistuessa pystyy se kamppailemaan voitosta.