Äijä-Ilta täyttää Raviinin

Kaikkien aikojen Toto75-jackpotlauantai pysäytti suomalaisen raviurheilun hetkeksi. Mutta vain hetkeksi, vaikka ennätysvaihto pelattiin. Vermossa elämä jatkuu kiihkeänä. Keskiviikkona mennään teemalla Äijä-Ilta. Äijät ovat ottaneet kutsun kiitettävästi vastaan. Raviini on loppuunmyyty. Tunnelma on varmasti katossa, vaikka katto onkin korkealla.

Suuri kiitos Äijä-Illan onnistumisesta kuuluu Vermon alueen valmentajille, jotka Antti Serkamon ”kevyellä ohjastuksella” tuovat paljon asiakkaitaan ja ystäviään viettämään iltaa. Yritys- ja ystäväporukoita on runsaslukuisasti paikalla toki muutenkin.

Äijä-Illan ohjelma on hyvin äijämäinen. Jos Naisten Illassa on ohjelmassa kuohuviini-tasting, niin äijät keskittyvät olut-tastingiin. Illan menu koostuu erilaisista makkaroista, hapankaalista, paistetuista perunoista ja sipulista. Pelaaminen on myös keskeisesti esillä. Illan avainohjastaja kertoo viimeiset pelivinkit.

Isokengällä aloitetaan

Illan Toto65-kierros aloitetaan räväkästi Isokengällä. Bret Boko valloitti arvostetun Käpylä Grand Prix –kisan lauantaina, sutjakasti ravaava ruuna pelataan varmasti suosikiksi. Outlaw Merci on Kati Lindsbergin valmennuksessa tehnyt vakuuttavaa jälkeen. Kumartamalla Bret Boko ei voittoa saa. Kun matkana on maili, niin paljon ratkeaa tulisessa lähtökiihdytyksessä. Hieno lähtö, ja heti ensimmäisenä kohteena Toto65-pelissä.

Outlaw Merci haastaa Bret Bokon Isokengässä.

24.11.2014 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:30 Vermon Toto65-ravit