Amaretto Scoop vs. Jaqueline Mon Ami

Keskiviikon Toto65-kohteet ovat jälleen hyvätasoiset. Yksi illan helmistä on päätöskohde. Amaretto Scoop oli vakuuttava myös Helsinki-ajo –päivänä. Jyrki Tammimetsän voittokone pelataan suosikiksi, mutta kumartamalla voitto ei tule. Karl Adam, Jaqueline Mon, Velvet Girl, Kiikku’s Chance ja Invantaggio ovat kaikki vaarallisia vastustajia. Mahtavan hieno pelilähtö.

Enintään 175 000 euron ryhmään tuli ilahduttavasti 10 hevosta. Tasainen koitos aloittaa myös Toto4-pelin. Toto65-pelin kylmäverilähdöt ovat kumpikin täysiä, ja tasoa riittää.

Vilja jälleen mukana

Vermon Raviliigahevonen Grainfield Fanny palasi Helsinki-ajo –lauantaina tauolta. Tamma sai takarivistä maltillisen juoksun ja ravasi hyvin. Arpaonni ei ole Viljan puolella, sillä se on taas takarivissä lähtöradalla 11. Antti Teivainen yrittää löytää vetäviä selkiä ja iskeä lopussa. Raviliigakorteilla on ilmainen sisäänpääsy.

Kaksarin iso palautusprosentti vielä keskiviikkona

Huhtikuun Kaksaripelin muhkea palautusprosentti 85 on jaossa vielä keskiviikkona. Nyt jos koskaan kannattaa pelata Kaksaria. Iso palautus tuo paremmat kertoimet.

Jauqeline Mon Ami on Amaretto Scoopin kova haastaja.

25.04.2016 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 10:00 Vermon etäpelit
 09:30 Laser-kurssi
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit