Amazing Warriorille Derbysarja, Zeus Kempille Voimaliiga, Vieskerin Virvalle Tammatähti

Keskiviikkoillassa ajettiin kolme hienoa nimilähtöä. Amazing Warrior oli Derbysarjan paras. Zeus Kemp oli Vantaan Energian Voimaliigan vahvin. Ja Vieskerin Virva pinnisti Tammatähden ykköseksi.

Derbysarja oli jo ennakkoon korkeatasoinen. Seppo Mäntyniemen Amazing Warrior lähti takasuoralla väkevään kiriin ja meni Ari Moilasen ajamana ylivoimaiseen voittoon ajalla 13,0a/2100 metriä. Suosikki BWT Crusader johti ja oli varma kakkonen, mutta hävisi selvästi voittajalle.

Zeus Kemp oli Voimaliigassa yhtä ylivoimainen mitä Amazing Warrior Derbysarjassa. Hannu Torvinen ajoi Zeus Kempin johtohevosen Elliot Webin rinnalle. Viimeisellä takasuoralla Christa Packalénin Zeus Kemp lähti omille teilleen ja voitti komealla ajalla 14,5/3120 metriä. Double Boost sinnitteli hyvin kakkoseksi ja Tango Vang kiri kolmanneksi ohi Still Loving Youn.

Sanna Päivikkeen Vieskerin Virva lähti kiriin takasuoralla ja löi Huimariinan aivan kalkkiviivoilla. Mika Forss oli voittaja rattailla. Vieskerin Virva otti kauden avausvoiton ajalla 24,2/2140 metriä. Huimariina oli mainio kakkonen. Liisan Tulilintu tuli alkulaukan jälkeen hurjasti kolmanneksi.

19.09.2018 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit