Amerikkalainen Ilta, Derbyn Tamma-suosikki, Voittajabonus ja Rami's Auto

Hyvä meno Vermon kesässä jatkuu. Jos viime keskiviikkona oli paikalla paljon ryhmiä ja uutta väkeä, niin samanlainen tahti on myös kesäkuun toisena keskiviikkona. Vermon oppaat vievät ryhmiä tallialueelle katsomaan hevosia ja tutustumaan tallielämään, ja katsomon kokoushuoneissa ja aitioissa käydään läpi Totopelaamisen hienouksia.

Rami’s Auto oli mukana yhteistyökumppanina Suomi-Ruotsi –päivässä joulukuun alussa. Nyt yritys on jälleen näkyvästi esillä Toto65-lähdöissä. Kiitokset Rami’s Auton omistajataholle. Rami’s Auton laadukkaat menopelit sopivat mitä mainioimmin juuri Amerikkalaiseen Iltaan.

Raviinissa ja muissa myyntipisteissä on tarjolla herkkuja Amerikan malliin. Ensimmäisen ja toisen lähdön välillä Funky Team Wild Flyers esittää huikeita temppuja etusuoran varrella. Jos on hienoja amerikanrautoja näytillä, niin varmasti myös Harley Davidson –moottoripyörä kerää paljon ihailua. Lapset pääsevät amerikanmeininkiin mekaanisen hepan kanssa.

Derbyn Tammasuosikissa parhaat paikalla

Derby Tammasuosikki keräsi ilahduttavasti täyden 12 hevosen joukkueen. Jarno Kauhasen Stoneisle Lilian päätti viime kauden Uudenmaan Upeimman voittoon ja jatkoi ykköstahdissa vielä tammikuussa Solvallassa. Tamma on tauon jälkeen jatkanut hyviä otteita. Tammasuosikissa on monta nousevaa menijää, eikä ikäluokan kuningatarta kannata vielä julistaa.

Amerikkalaisen Illan Toto65-peli käynnistyy Open Trot –lähdöllä, jossa amerikanmalliin on vain eturivissä hevosia. Kiihdytyksestä on odotettavissa raju. Ison veden takana ei kylmäverille ajeta lähtöjä, mutta Vermon Amerikan Illassa kyllä. Lähdöstä tuli erittäin hieno mailin koitos. Vauhtia on siinäkin luvassa.

Voittajabonus

Fintoton Bonusviikot jatkuvat nyt Voittajapelin kanssa. Jokaisen Toto65-lähdön Voittajapelin jakosummaan lisätään 2 000 euron Bonus. Kertoimet pysyvät Bonuksen ansiosta myös suosikeilla mukavina.

10.06.2014 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:30 Vermon Toto65-ravit