Arctic Elsa ja Bean Dead Cert voittivat ULHO Uudenmaan Upein -karsinnat

ULHO Uudenmaan Upein -tammojen karsinnat värittivät Vermon keskiviikkoa. Arctic Elsa ja Bean Dead Cert olivat parhaat.

Pekka Korpi nosti Arctic Elsan johtaneen Dauntless Girlin rinnalle. Arctic Elsa ratkaisi pelin hyvissä ajoin ja eteni varmaan voittoon ajalla 16,4a/2100 metriä. BWT Daenerys, Double Revenge ja Spill The Beans veivät seuraavat sijat ja finaalipaikat.

Toinen karsinta sujui Bean Dead Certin ja Jukka Torvisen tahdissa. Tuomas Korvenojan tamma hallitsi juoksun jokaista metriä ja voitti ajalla 16,6a/2100 metriä. Demoiselle Crane, Inaccessible ja BWT Divine ottivat sijat, kaksi, kolme ja neljä ja selvisivät finaaliin.

ULHO Uudenmaan Upein Finaali juostaan tapaninpäivänä 26.12. Oriita ja ruunia ilmoitettiin karsintoihin kahdeksan, ja ne kaikki nähdään finaalissa.

Kultadivisioonakarsinta-Isokengässä saatiin yllätysvoittaja. Bret Boko piti tulisessa kiihdytyksessä johtopaikan. Kun vauhti hiljeni, Mika Forss kierrätti Star Martinin keulahevosen rinnalle. Maalisuoralla Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama Star Martini pinkoi varmaan voittoon ajalla 15,3a/2100 metriä. Seabiscuit kiri kakkoseksi ja Shadow Of Brisbane porukan hänniltä kolmanneksi. Bret Boko kesti neljänneksi.

12.12.2018 Uutiset >