Biofarm Cup –karsinta, tasokkaat Tammatähdet, Kaksarissa edelleen palautus kunnossa

Helsinki-ajon ja Toto76-lauantain jälkeen jatketaan keskiviikon Toto65-raveilla. Pelattavaa ja katsottavaa riittää.

Kolmivuotiaiden Biofarm Cup –karsintakiertue rantautuu nyt Vermoon. Lähtö ajetaan juuri ennen Toto65-pelin avausta. Kasvattajakruunuvoittaja Mas Archie on ainoa takamatkalainen, mutta kuuluu suosikkeihin lisämetreistä huolimatta. Arctic Lover oli hyvä Teivon karsinassa. Mas Alien sävähdytti Lahdessa. Guliane Boko kuuluu Niemisen tallin laatukaluston. Fleetwood Web, Fountain Dynamite ja Get Lucky ovat osoittaneet riittävänsä kärkitaistoon ravatessaan. Merit ei ole vielä erehtynyt totosijoilta. Pieni ja pippurinen 3-vuotislähtö, jota harkittiin pitkään myös 65-kupongille.

Esimakua Vermon Kunkkareista: Juliette Lax vs. Carmela

Kylmäveristen Tammatähdessä taistelupariksi erottautuu Juliette Lax vs. Carmela. Paalulta starttaava Juliette Lax on Vermossa kerännyt komean voittosarjan. Carmela avasi viime keskiviikkona 18,5-vauhtia, mutta kesti siitä huolimatta varmaan voittoon. Onko tämä kaksikko taistelemassa Kuningatartittelistä Vermossa elokuun ensimmäisenä viikonloppuna 2017?

Lämminveristen Tammatähden asemista saatn lisäselvyyttä lauantain Helsinki-ajossa, jossa Amazing Soul palasi tauolta. Jukka Kinnusen tamma meni heti hyvän ajan, ja iskukyky paranee varmasti, kun on startti alla.

Kaksarissa vielä muhkea palautusprosentti

Huhtikuun Kaksaripelin muhkea palautusprosentti 85 on edelleen pelaajien tavoiteltavissa keskiviikkona. Isommat kertoimet ovat nostaneet Kaksarin vaihtoa.

Juliette Lax hakee jatkoa Vermon voittosarjalleen Toto65-pelin päätökohteessa.

18.04.2016 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 12:00 Nurmijärven Harjoitusravit
 09:30 Laser-kurssi
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Tuusulan Harjoitusravit