Black Horse ULHO Uudenmaan Upein –finaali ja Kylmäveristen Fast Cup –finaali keskiviikon ilmaisraveissa, perjantaina Lounasravit

Joulu painaa päälle, mutta jouluviikolla ajetaan Vermossa kahdesti. Keskiviikkona on kahden finaalin ilta. 3-vuotiaat kisaavat kymppitonnista Black Horse ULHO Uudenmaan Upeimmassa. Kylmäveriset tavoittelevat 5 800 euron ykköstä Fast Cup -finaalissa.

Uudenmaan Upeimmassa tammat lähtevät paalulta. Voittaja on usein tullut juuri perusmatkalta. Tammakarsinnan kärkikolmikko, Golda Paris-Mentha-Rosemary Yankee, on varmasti vaarallinen. Takamatkalta lähtee kova seitsikko etunenässä ikäluokkamenestyjät MAS Archie ja Whole Lotta Love.
Yhteistyöratojen, Pori, Kouvola, Turku ja Vermo, Fast Cup –kilpailusarja on hieno ja toimiva konsepti. Kylmäveristen karsintojen jokainen kärkikolmikko kisaa Vermon finaalissa. Kun karsintojen ilmoittautumismaksut laitettiin palkintoihin mukaan, niin ykköspalkinto on komea 5 800 euroa.

Vermon Ravinaiset muistavat joulun alla joukkuetta, jota ilman raviurheilu ei pyöri. Ravinaiset lahjoittavat tänään jokaisen lähdön voittajahevosen hoitajalle Kaisa Tommolan KAYSA-tuotepalkinnon.

Kunkkariliput myynnissä - mainio joululahja

Kuninkuusravit järjestetään Vermossa 4.-6.8.2017. Ravikansa juhli Suomea ja hevostaan. Kuninkuusraviliput ovat myynnissä. Lippu.fi –lippukauppaan pääset kätevästi vaikkapa kuninkuusravit.fi –sivujen kautta. Kuninkuusravilippu on myös mainio joululahja.

Perjantaina Lounasravit – joulun jälkeen vielä yhdet

Ennen joulua ajetaan vielä Lounasravit. Perjantain jälkeen voi hyvin mielin suunnata joulunviettoon. Joulun ja uudenvuoden välissä ajetaan keskiviikkona 28.12. Ykkössarjana on Vantaan Energian Voimaliiga, jossa matkana on 4100 metriä.

Golda Paris voitti tammojen Uudenmaan Upein -karsinnan

16.12.2016 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:30 Vermon Toto65-ravit