Black Horse ULHO Uudenmaan Upein huipentaa keskiviikon Toto65-illan

Kauden viimeinen suurkilpailu ajetaan keskiviikkona. 3-vuotiaat kamppailevat Black Horse ULHO Uudenmaan Upeimmassa kymppitonnin ykkösestä. Karsinnat ajettiin kaksi viikkoa sitten, nyt on vuorossa finaali.

Eikä Uudenmaan Upeinta ilman luotettavaa ja pitkäaikaista yhteistyökumppania, ja nimenomaan Uudeltamaalta. Biofarm on ollut vuosia mukana. Biofarm Oy on suomalaisessa omistuksessa oleva vuonna 1988 perustettu yritys, joka kuuluu Hankintatukku –yritysryhmään. Biofarm Oy:n tehdas, konttori ja varasto sijaitsevat Karkkilassa. Hevospuolelle Biofarmilta löytyy kaikenkattava konsepti: Täysrehut, rehutiivisteet, kivennäiset, vitamiinivalmisteet, rautavalmisteet, erikoisrehut, luontaistuotteet, linimentit, voiteet, ihonhoitoaineet ja hyönteiskarkotteet.

El Fitzgerald ja Lexus Dream voittivat karsinnat

Tapio Perttusen El Fitzgerald oli Uudenmaan Upeimman tammakarsinnan ykkönen. Se sai hyvän vastuksen Markku Niemisen valmentamilta MAS Bellalta ja Willow Prideltä. Tammat pääsevät finaalissa matkaan paalulta, ja usein UU:n seremonioissa on nähty juuri tammavoittaja.
Niemisen talliin meni voitto oriiden/ruunien karsinnassa. Lexus Dream on parantanut syksyn myötä otteitaan tuntuvasti. Kymenlaakso-ajon kakkossija mahdottoman Hotshot Lucan takana oli hieno suoritus.

Tämän jälkeen suunnataan joulunviettoon

Nämä keskiviikkoravit ovat viimeiset ennen joulua. Raveissa nähdään, totta kai, myös joulupukki. Nyt kannattaa esittää pukille viimeiset lahjatoiveet, tai sitten suunnata Totohallin infoon ostoksille. Uudenvuodentoivotuksia esitetään myöhemmin, sillä Vermon kausi päättyy 27.12. ajettaviin raveihin. Perinteinen Neljä Kilometriä on silloin ohjelmassa.

Lexus Dream voitti oriiden/ruunien karsinnan.

15.12.2017 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Tuusulan Harjoitusravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit