Bosses Lily voitti Espoon Palkinnon

Lauantain Toto76-kierros huipentui Espoon Palkintoon. Antti Teivaisen hienonhieno kilpuri Bosses Lily vei kymppitonnin ykkösen.

Bosses Lily ei sisäradalta pystynyt pitämään keulapaikkaa. Oh Goodness täräytti johtoon. Teivainen nosti kuitenkin Bosses Lilyn heti rinnalle ja saman tien johtoon. Keulahevonen sai vetää maltillista 1.15-vauhtia. Se tiesi vaikeuksia muille. Bosses Lily hallitsi ja voitti ajalla 14,1a/2100 metriä. Twigs Voici teki hyvän kiri ja oli kakkonen. Oh Goodness kesti kovassa seurassa mainiosti kolmanneksi.

Toto76-kierroksen alku sujui Olli Koivusen tahdissa. Koivunen karautti Shadow Of Brisbanen keulaan kierros ennen maalia. Suoraviivainen taktiikka toi voiton ajalla 13,2a/2100 metriä. Bella Varjosen Varjomanni kiri kakkoskohteen parhaaksi, ja Olli Koivunen sai juhlia toista voittoa.
Olli Koivunen oli lähellä hattutemppua. Westcoast Huey kiri hyvin, mutta ehti vain kakkoseksi. Johtavan takana lymyillyt Antero Tikkalan Expectalot sai kiritilaa ja kiri Jukka Torvisen ajamana terävästi ykköseksi.
Valodivisioonassa uskottiin Costellon voittoon. Risto Tupamäki haki kärkipaikan avauspuolikkaan täyttyessä. Antti Tupamäen Polara seurasi ja nousi loppusuoran alussa rinnalle. Vauhti oli kovaa, ja Costello vastasi laukalla. Polara eteni hienosti ykköseksi ja juoksi ajan 23,5a/2100 metriä.
Lord Ivar joutui avaamaan Pronssidivisioonassa avauspuolikkaan 09,0-vauhtia. Se ei tahtia haitannut. Juha Utalan Lord Ivar paineli helppoon voittoon ajalla 13,7a/2100 metriä. Kovaa mentiin myös Haastajadivisioonassa. Riikka Helasrannan Crossover kiri hienosti ykköseksi Hannu Torvisen ajamana.

10.03.2018 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Tuusulan Harjoitusravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit