Brad de Veluwe kauden aloituksessa ykkösradalta

Toto65-pelissä Jackpot-kierros

Huhtikuun toinen keskiviikko hellii niin intohimoisesti urheiluun suhtautuvia kuin totopelaajia. Brad de Veluwen talvivalmennuskausi on ohi, ja tähtihevonen palaa kaviourille. Pelaajia hellitään Toto65-pelin Jackpotilla. Yhdellä täysosumalla voi voittaa jopa 400 000 euroa.

Brad de Veluwen kauden aloituksesta juuri Vermossa on tullut kevään merkkitapaus. 4-vuotiskausi alkoi vuonna 2012 huhtikuun alussa 15,1a/2100 metriä –tuloksella ja voitolla. Viime vuonna aloitus tapahtui Helsinki-ajossa 23. maaliskuuta. Voittotulos 12,7 antoi alkutahdit kaudelle. Tämän vuoden avausta on odotettu. Bradi on nyt 6-vuotias ja valmis haastamaan maailman valiot. Toivottavasti ensimmäinen valloitus on Finlandia-Ajossa ja seuraava Elitloppetissa. Tuomas Korvenoja ja Melanie Ingman ovat käyttäneet Bradia säännöllisesti Vermossa nopeusharjoittelussa, ja viime maanantain hiitti varmisti myös aloituspäivän.

Isokenkä keräsi hyvän joukon vastustajia Bradille. Irving Rivarcolla on menestystä kovista lähdöistä, ja avaus Suomessa oli enemmän kuin lupaava. Pitch Command tiedetään väsymättömäksi menijäksi, kun kaikki on kohdillaan. Bret Boko on Niemisen tallin ase kauden sprintterikilpailuissa. Hieno lähtö, joka sai paikan Toto65-pelin kolmoskohteena. Näin myös RaviTV pystyy välittämään Bradin kauden aloituksen suorassa lähetyksessä.

03.04.2014 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit