Call Me Keeper ja Peace Of Mind Seinäjoen kärkikaksikko

Daniel Redénin valmentama ja Örjan Kihlströmin ajama Call Me Keeper oli selvästi vahvin lauantaina ajetussa Seinäjoki Racessa. Call Me Keeper kiersi pitkään kolmatta, ennen kuin pääsi keulassa viilettäneen Midnight Hourin rinnalle. Päätöspuolikkaalla Call Me Keeper oli selvästi vahvin ja vei 70 000 euron ykkösen ajalla 12,7a/2100 metriä.

Italialaistamma Peace Of Mind pääsi johtohevosen takaa nousemaan toisella radalla ja tuli maaliin kakkosena Call Me Keeperin perässä. Seinäjoen kärkikaksikko on vahvasti ehdolla Finlandia-Ajoon. Daniel Redén on tulossa jollakin kolmikosta Call Me Keeper - Heavy Sound - Canari Match. Kaksi viimeksi mainittua kilpailee tiistaina Solvallassa.

Johan Untersteinerin Pastore Bob kiri kolmanneksi. Untersteinerin osalta Finlandia-hevonen ratkeaa alkuviikolla. Next Direction oli paras suomalainen, se kiri terävästi neljänneksi. Midnight Hour oli kuudes. Workout Wonder sai polkeman jalkaansa, ja siltä Finlandia jää valitettavasti väliin.

Umåkerin 5-vuotislähdössä Stig H Johanssonin valmentama Diamanten piti johtopaikalta varmasti ykköseksi. Petri Salmelan Makethemark oli keulahevosen rinnalta hyvä kolmas. Myös Uumajan menestyjistä saattaa joku startata Finlandiassa.

Propulsion, Örjan Kihlström ja Daniel Redén juhlivat Finlandia-tvoittoa 2016.

22.04.2018 Uutiset >