D.D.’s Hitman voitti Finlandian ja ravasi Elitloppetiin

Reima Kuislan omistama ja Petri Puron valmentama D.D.’s Hitman valloitti Finlandia-Ajon uudella rataennätyksellä 09,8a/1609 metriä ja sai lipun Elitloppetiin.

Jorma Kontion ajama Elian Web täräytti kasiradalta keulaan ja veti avauspuolikkaan 07,5-kyytiä. D.D.’s Hitman ja Propulsion seurasivat kolmantena ja neljäntenä toisen radan jonossa. Ulf Ohlssonin ajama D.D.’s Hitman eteni kolmatta rataa vauhdikkaasti ja meni lopulta helppoon voittoon. Propulsion sai vauhdin päälle maalisuoralla ja nousi kakkoseksi. Twister Bi sijoittui kolmanneksi. Elian Web kesti hienosti neljänneksi, sen ennätys kirjoitetaan nyt 10,2a.

Finlandia-päivää väritti kolme muuta suurkilpailua. Erkon Pokaalissa mentiin tuli hännän alla. Polara johti ja Välähdys painoi päälle rinnalla. Polara kesti kaiken. Se torjui muiden lähentelyt ja pinnisti ykköseksi huimalla tuloksella 21,5a/2100 metriä. Antti Tupamäen suunnitelmissa on myös Solvallan Elitkampen.

Nelivuotiaiden Glenn Kosmos Memorial aloitti yhteisen V75-kierroksen. Örjan Kihlström ajoi Daniel Redénin Love Mattersin keulaan lähtökiihdytyksen jälkeen. Next Direction kiri vahvasti ja oli upea kakkonen, mutta Love Mattersille sekään ei voinut mitään. Voittotulos oli 11,6a/1609 metriä.

Kolmivuotiaiden Seppeleajossa saatiin suomalaisvoittaja. Mika Forss ajoi Hotshot Lucan johtopaikalle. Toinen suomalainen Twist Of Fate tarjosi tiukan vastuksen ja kävi maalisuoralla jo hetken ohikin. Ari-Pekka Pakkasen valmentama Hotshot Luca kontrasi ja venytti upeasti ykköseksi ennen urheaa Twist of Fatea. Ruotsin ylpeys Hesiod haastoi suomalaiset, mutta joutui jäämään kolmanneksi.

D.D.'s Hitman ja Finlandia-AJo

07.05.2017 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Tuusulan Harjoitusravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit