Daisy Nass ja LähiTapiola menossa mukana ensi keskiviikkona, Kaksari on kuukauden peli

Raviurheilussa vahvasti mukana oleva LähiTapiola saa keskiviikkona oman kummihepan. Jo viisi voittoa tällä kaudella ravannut Daisy Nass julkistetaan nyt virallisesti LähiTapiolan kummihepaksi. Uusia faneja on tulossa runsaasti katsomaan Daisy Nassia. Perheiden pienimmät pääsevät rapsuttamaan Savolaisen tallin ponia.

Kari Savolaisen valmentamasta Daisy Nassista tulee samalla hyväntekeväisyysravuri. Osa palkintotuotosta menee myöhemmin ilmoitettavalla hyväntekeväisyyskohteelle. Toivotaan Daisy Nassille menestystä.

Keskiviikkona Daisy Nass on mukana Fast Cup –karsinnassa, jossa yhteistyökumppanina on Ropo Garden Oy. Vermon karsinta on todella kovatasoinen. Jokaisella osallistujalla vilkkuu tulostaulussa vähintään yksi voitto. Finaali ajetaan Porissa Kultaloimipäivänä 23.4. Ykköspalkinto on 5 000 euroa. Kolme parasta pääsee kamppailemaan finaaliin.

Toto65-kohdelähdöt ovat erinomaista tasoa. Heti avauskohteessa on monta voitokasta menijää. Kauden nousukkaisiin kuuluva Pikku-Hyvä on Töölön Kiinteistöpalvelu - Sisusarjan suosikkeja. Ruotsin kovissa ikäluokkalähdöissäkin juossut Flynn Boko palaa kilpakentille kolmoskohteessa. Ainakin Downander, Twilight Vixi, Armani Cates ja Stoneisle Jade pistävät nuorukaisen koville.

Tammalähdössä nähdään Risto Airaksiselle siirtynyt Callela Foxtrot, mutta vastus on heti tiukka. Airaksisen talli oli päätöskohteessa arvontakoneen suosiossa. Nu I Nu ja Velvet Girl ovat sisimmillä lähtöradoilla. T76-finaalin voittanut Invantaggio ja keskiviikkona häikäissyt Bite The Bullet ovat vaarallisia.

Kaksarin palautusprosentti nousee

Fintoto lanseeraa kampanjan, jossa keskiviikon ja lauantain raveissa kaksarin palautus nousee totutusta 79 prosentista 85 prosenttiin. Kyseessä on koko huhtikuun kestävä kampanja, joka on voimassa keskiviikon ja lauantain kaikissa lähdöissä. Eli kampanja on voimassa myös Vermossa Helsinki-ajolauantaina 16.4. Helsinki-ajossa kilpaillaan tänä vuonna peräti 13 500 euron ykkösestä.

Daisy Nassin lennokkaasta menosta saadaan nauttia taas keskiviikkona.

01.04.2016 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 09:30 Laser-kurssi
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Tuusulan Harjoitusravit