Daryl Boko aloitti ruotsalaisvalmentajien juhlat

Suuren Suomalaisen Derbyn karsinnoissa nähtiin suosikkivoittajia, mutta myös suuria yllätyksiä. Veijo Heiskasen Daryl Boko viiletti ensimmäisessä karsinnassa keulaan jo alkumatkalla ja meni menojaan. Ylivoimainen voitto tuli ajalla 13,9a/2600 metriä. Zeus Kemp kiri kakkoseksi ja suoraan finaaliin.

Express Duon uskottiin vievän toisen karsinnan. Pekka Korven hevonen pelästyi jotain vajaan kierroksen juoksun jälkeen, mutta pysyi ravilla ja piti keulapaikan. Express Duo painoi vähän päälle, joka kostautui lopussa. Express Duo oli maalissa kolmas ja joutuu hakemaan finaalipaikkaa keräilylähdön kautta. Timo Nurmoksen valmentama Zo Zo Hoss kiri väkevästi ykköseksi kertoimella 32,87. Voittoaika oli loistava 13,6a. Shadoom nousi kakkoseksi.

Tuomas Korvenojan Jonesy hallitsi kolmatta karsintaa. Voitto tuli varmoin ottein ajalla 13,9a. Veijo Heiskasen Lightning Photo kiri vahvasti kakkoseksi ja toi Heiskasella toisen finaalipaikan.

Harmi’s Frido oli vahvin neljännessä karsinnassa. Antti Teivainen kannusti Markku Niemisen valmennettavan keulaan 700 metriä ennen maalia, ja suosikki Vice President oli lyöty. Zatopek Hoss kiri kakkoseksi ja toi Korvenojalle toisen finalistin.

Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama Sahara B Boy ja Markku Niemisen Star Martini kävivät tiukan kamppailun viidennen karsinnan voitosta. Mika Forssin ajama Sahara B Boy pinnisti maalisuoralla ykköseksi. Star Martini oli Niemisen toinen finaalihevonen.

20.08.2014 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 12:00 Tuusulan Harjoitusravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit