Derbykakkonen Derbyrevanssissa keskiviikkona, Äijäravien äijämäinen meininki sopii kaikille

Viime vuonna juhlittiin itsenäisyyspäivää ja 100-vuotiasta Suomea Vermossa. Tänä vuonna keskiviikko osuu itsenäisyyspäivän aatoksi, mutta juhlamieltä voi jo viritellä. Äijäravit takaavat äijämäisen menon, joka sopii erinomaisesti myös naisille. Olut-tastingilla aloitetaan klo 17.

Derbyrevanssi on tulevan keskiviikon ykkössarja. Derbyfinalisteista mukana ovat kakkonen Lexus Dream, nelonen Jack Vader ja kymppi Twist Of Fate. Ragnar Moringin Muistoajo – Derby Consolationista viivalla ovat kakkonen Willow Pride, kolmonen Hotshot Luca ja nelonen BWT Caesar. Radalla nähdään hieno joukko Suomessa syntyneitä 4-vuotiaita.

Vermon vuosi huipentuu tapaninpäivän karkeloihin. Uudenmaan Upein on sen keskiviikon suurkilpailu. ”Köppinen kiittää” -lähtö värittää myös tapaninpäivää. Avoimen luokan suomenhevoset ovat kilpailemassa Köppinen-koitoksessa. Keskiviikkona sen sarjan hevosia nähdään Huippu- vs. Tähti- vs. Valiodivisioonakarsinnassa. Topper ja Vieskerin Valo lähtevät 40 metrin takamatkalta.

Karanor Teräsmiesliiga on yksi keskiviikon ravi-illan helmistä. Mukana on 16 valjakkoa ja monta viime viikkojen menestyjää. Lähtö on myös ensimmäinen Troikkakohde.

Pelaaminen on tehty sujuvaksi Äijäraveissa. Ravintolan Ravillan alatasolla on kaksi totopistettä.
Kiertäviä myyjiä on kaksi. Heiltä voi ostaa kimppapelejä, samoin kimppapelejä löytyy totohallin infosta. Pääovella on neljänteen lähtöön asti toto-opastus ja kimppapelien ostopiste.

Lexus Dream

30.11.2018 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit