Derbykarsinnat, K.G. Bertmarks Minne ja KaksariBonukset ensi keskiviikkona

Elokuun keskiviikot jatkuvat komeissa merkeissä myös ensi viikolla. Syksyn jännäri Suuri Suomalainen Derby on ovella, karsinnoilla aloitetaan. K.G. Bertmarks Minne –karsintalähtö on tie amatöörien Elitloppetiin Jägersrohon. Fintoto vastaa pelaajien toiveisiin, kaikissa Derbykarsintalähdöissä on 10 000 euron bonus Kaksarissa.

Vuoden 2010 ikäluokan tähdistö tavoittelee Suuren Suomalaisen Derbyn finaalipaikkoja viidessä karsintalähdössä. Kriteriumin viimevuotinen kärkikaksikko Express Duo ja Greenleaf Slim on tietysti mukana. Express Duo saa neloslähdössä vastaansa viimeksi SE:n ravanneen Stoneisle Lilian ja Mika Haapakankaan menestystallin Special Topgearin, jonka taulussa näkyy kolme voittoa Bodenista.

Greenleaf Slim lähtee hakemaan finaalipaikkaa kuutoslähdössä takarivistä. Kierrettävistä kovin on Jonesy, joka vielä viimeistelee kuntonsa tänään torstaina Örebrossa.

Veijo Heiskanen tuo karsintoihin kaksi hevosta. Daryl Bokon uskotaan etenevän finaaliin ensimmäisessä karsinnassa. Ruotsalaisen Emma Bjerkåsin valmentama Vice President on mennyt harppauksia eteenpäin. Se kuuluu seiskalähdössä Harmi’s Fridon kanssa suosikkeihin. Timo Nurmoksen talli on tuttu näky Derbykarsinnoissa ja myös Derbyn voittajaseremonioissa. Dream Run ja Zo Zo Hoss ovat Nurmoksen aseet tämän vuoden kisassa. Nurmoksen tallin hevoset ovat tällä kaudella sairastelleet, mutta nyt Nurmoksen mukaan on päästy valmentamaan normaalisti.

Kaksaribonukset

Fintoto on jakanut usein Bonuksia Troikassa ja Voittajapelissä. Nyt on vuorossa Kaksari, tätä varsinkin pelaajat ovat toivoneet. Jokaisessa Derbykarsinnassa on 10 000 euron Bonus. Suomalaisten suosikkipelin Kaksarin pelaaminen on tänään entistäkin kannattavampaa.

Derbykarsintojen lähtölistat on julkaistu.

Express Duo voitti Nelivuotistähden huhtikuussa.

14.08.2014 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:30 Vermon Toto65-ravit