Derbykarsinnat keskiviikkona - nyt se jännitys alkaa

Tuleva keskiviikko on syksyn yksi jännittävimmistä ravipäivistä, kun Derbykarsinnoissa haetaan 12 finalistia Suuren Suomalaisen Derbyn finaaliin. Loppukilpailu ajetaan lauantaina 3.9. ja ykköspalkinto on ennätyksellinen 125 000 euroa.

Karsintalähtöjä ajetaan viisi. Karsintojen voittajat ja kakkoset pääsevät suoraan finaaliin, sen lisäksi kolmansiksi sijoittuneista vielä kaksi pisteranginkin mukaisessa järjestyksessä.

Kuopio Stakesin ja Kasvattajakruunun voittaja Callela Ladyboss on ensimmäisen karsinnan suosikki. Kymenlaakson sankari Proud Sally on kova haastaja.Toisessa karsinnassa nähdään voittokone Bid On Kemp. Grainfield Ace tulee nyt Veijo Heiskasen valmennuksesta. Vagabondo on kerännyt hienon voittosumman ja voitti jo 2-vuotiaana Kasvattajakruunun. Kolmoskarsinnan Joe di Maggio on antanut voiman puhua viime starteissa, ja se on noussut yhdeksi Derbyn suosikeista. Arctic Helenin voittosumma lähestyy jo 100 000 euron rajaa, tamma on varma kilpailija. Tick Tack tulee Timo Nurmoksen tallista, tulostaulussa kolme starttia ja kolme voittoa. Nurmosta on juhlittu monta kertaa Derbyvoittajana.

Jos Verbeeck Vermossa

Kriterium-voittaja Arctic Passion on loistopaikalla neljännessä karsinnassa. Still Loving You tiedetään vahvaksi menijäksi, jolle Derbyn matka sopii. Samat sanat pätevät Lonely Rideriin. Ikäluokan kovavoittosummaisin Elian Web starttaa viimeisessä karsinnassa. Katja Melkko ja Janne Soronen ovat kilpailuttaneet silmäteräänsä maltilla, ja tulosta on tullut. Conrad Lugauerin valmentama Sahara One tulee Ruotsista. Rattailla nähdään yllätys, yllätys itse Jos Verbeeck, kaiken kokenut ja voittanut kuski. Finlandia-ajon Verbeeck on voittanut kaksi kertaa, 1998 Dryade des Boisilla ja 2003 Kiwillä.

Kolme Raviliigahevosta mukana – raviliigakorteilla ilmainen sisäänpääsy

Raviliigakonsepti on ollut todellinen menestystarina. Derbykarsinnoissa finaalipaikkoja jahtaa peräti kolme raviliigahevosta. Killerin Golden Luxi on mukana kolmannessa karsinnassa. Lahden Stone Capes Olive ja Vermon Grainfield Fanny juoksevat neljännessä karsinnassa. Nyt kaikki raviliigalaiset kannustamaan, kaikilla raviliigakorteilla on ilmainen sisäänpääsy.

K.G. Bertmarks Minne

K.G. Bertmarks Minne –karsinta on ajettu Vermossa jo vuosia. Amatöörien Elitloppetiksi kutsutun kisan finaali ajetaan Jägersrossa sunnuntaina 4.9., jolloin siellä on myös Derby. Karsintalähtöjä ajetaan kuudella radalla, Jägersro, Solvalla, Åby, Bjerke, Charlottenlund ja Vermo. Jägersron karsinnan voitti Hanna Lähdekorpi.

Kaikille Derbyvaljakoille tuuria karsintoihin ja yleisö nauttikaa ravi-illasta!

Vesa-Matti Loiri, Fabrice Duo ja Pekka Korpi, vuoden 2015 Derbysankarit.

19.08.2016 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:30 Vermon Toto65-ravit