Derbyn Kevätsuosikki ja A.V. Marttila - Porin Kuninkuusravit

Myös kilpailu ja yleisöarvonta keskiviiikkona

Yhteistyö Porin Kuninkuusravien kanssa käynnistyy ensi keskiviikkona, kun ensimmäinen A.V. Marttilan Tammasarja – Porin Kuninkuusravit –lähtö ajetaan. Kisaan ilmoitettiin iso määrä eturivin tammoja, joilla on tähtäimessä länsirannikon Kunkkarit elokuun alussa.

Nyt aloitetaan 2100 metrin ryhmällä, aivan kuten Kuninkuusravilauantaina. Miettisen talli on isossa roolissa kotiradan suurtapahtumassa. Häneltä tulee Vermon lähtöön kolme kovaa tammaa. Vaiva, Kemun Tutu ja Pristiina ovat kaikki varteenotettavia voitontavoittelijoita. Annamari Sipilän Hopihopi valloitti viime keskiviikkona Vermon Kuusviismeetingin finaalin. Samalla tamma antoi myrskyvaroituksen Poriin.

B. Turolii, Oktaavia ja vuoden 2012 kuningatar Sirun Valpuriina edustavat kokeneempaa kaartia. Saaga S on tehnyt kovia juoksuja avoimen sarjan hevosia vastaan ja voi venyä Vermossa ja myös Porissa korkealle. Todella mielenkiintoinen lähtö.

Osallistu yleisöarvontaan

Porilaiset markkinoivat supertapahtumaa innokkaasti ja isolla tarmolla. Keskiviikkona katsojat pääsevät osallistumaan arvontaan. Veikkaa Marttilan Tammasarjan voittaja. Tietäjien kesken arvotaan Kuninkuusravien lippuja.

Derbyn Kevätsuosikki Toto65-pelin avauslähtönä

Toto65-peli käynnistyy Derbyn Kevätsuosikilla. Seitsemän lupausta on viivalla Derbymatkalla eli 2600 metrillä. Korven talli on vahvasti edustettuna kolmen valjakon voimin. Good Dynamite lienee tallin vahvin ase. Big Headache on Kriteriumin kolmonen, viimeksi se raivasi tiensä Kuopio Stakes –finaaliin. Je l’Adore on mennyt harppauksin eteenpäin. Harmi's Frido omaa ison luokan.

22.05.2014 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 12:00 Tuusulan Harjoitusravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit