Derbyn Tammasuosikki ja A.V. Marttilan Tammasarja–Turun Kuninkuusravit -lähdöt ensi keskiviikkona

Tammojen tahtiin mennään ensi keskiviikkona. Derbyn Tammasuosikissa viivalla on ikäluokan kovimmat kilpasiskot. A.V. Marttilan Tammasarja – Turun Kuninkuusravit –lähtö aloittaa avoimen luokan tammojen taiston, tähtäin on tietysti Turun kuningatarkilpailussa.

Kriteriumvoittaja Arctic Passion, Kymenlaakson ykkönen Proud Sally ja Tammakriteriumin sankaritar Angry Lady, siinä tiukka kolmikko, jonka haastaa Vermon Raviliigaheppa Grainfield Fanny eli Vilja. Tammasuosikki on neljäs Toto65-kohde ja aloittaa illan Toto4-pelin.

Marttilan Tammasarjaan ilmoittautui hevosia aina karsittavaksi asti. Kuningatar Saaga S haki viimeksi kovuutta Erkon Pokaalista, ja kunto osoittaa ylöspäin. Carmela on mielenkiintoinen haastaja. Tuore Huhtikuun Toto65-hevonen omaa kovan kapasiteetin. Huimariina on latonut voittoja melkoiseen tahtiin. Jatkuuko putki?

Equivet Cup –finaali ja Salamakypärät

Toto65-kierros käynnistyy Eläinklinikka Equivet Cupin finaalilla. Valikoitu tusina hakee 3 500 euron ykköstä. MTV Sport Salamakypärät –kokelaslähdössä 12 nuorta tulevaisuuden ohjastajaa mittelee voitosta. Ilahduttavaa on lähdön hevosten hyvä taso.

Kaikilla raviliigakorteilla ilmainen sisäänpääsy

Aina kun Vermon Raviliigaheppa Vilja starttaa, on kaikilla raviliigakorteilla ilmainen sisäänpääsy kahdelle henkilölle, niin myös tulevana keskiviikkona. Tervetuloa kaikki raviliigalaiset kannustamaan Viljaa Derbyn Tammasuosikissa.

Arctic Passionia juhlittiin Kriteriumissa.

13.05.2016 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:30 Vermon Toto65-ravit