Derbyvoittaja palaa talvitauolta

Quite An Avenger Isokengässä keskiviikkona

Huippuhevosia palailee tasaiseen tahtiin kilparadoille. Tulevana keskiviikkona saamme iloita Derbyvoittaja Quite An Avengerin paluustartista. Quite An Avenger on ollut ikäluokan ehdotonta huippua niin 3- kuin 4-vuotiaana. Markku Niemisellä on isot tavoitteet kauden suurlähtöihin.

Sari Sillanpään ja Juha Lehtolan kasvattama Quite An Avenger sijoittui Kriteriumissa kakkoseksi, edelle ehätti Antti Teivaisen Bosses Lily. Derbyssä ei parhaasta jäänyt epäselvää. Venice tarjosi loistovastuksen, mutta Quite An Avenger pyyhälsi ykköseksi. Pitkään Niemiselle hevosia pitänyt Cavallo Stable Oy sai porukalla iloita jättivoitosta.

Derbyvoittajana Quite An Avengerilla on erityinen paikka juuri vermolaisten sydämissä. Valmentaja on pitänyt Quite An Avengeria aina vahvana, mutta kuten usein olemme huomanneet, nopeutta tulee iän myötä. Sitä nopeutta nähdään jo varmasti keskiviikkona. Nieminen on jo hieman valottanut mahdollisuutta kilpailla yhdessä kevään kovimmista sprintterikilpailuista. Tämä kisa on tietysti Finlandia-Ajo.

Isokengästä tuli hienotasoinen lähtö. Youpie venyi viimeksi kakkoseksi Womanizerin perässä. Archie Ride näytti viime keskiviikkona ”miljoonalta” Buck Bokon takana. Sunrise Lover voitti viime vuonna Killerin Eliitin ja oli SM-kisassa kakkonen. Irving Rivarcon vyöltä löytyy mm. Sweden Cupin voitto ja St. Michelin kakkossija.

Keskiviikon Toto65-kohteet ovat jälleen erittäin tasokkaat. Toivottavasti Jackpot-kierroksen vaihto siivittää myös tulevan keskiviikon vaihdon lentoon..

21.03.2014 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:30 Vermon Toto65-ravit