Double Revenge yllätti Uudenmaan Upeimmassa

Markku Niemisen valmentama Double Revenge otti yllätysvoiton ULHO Uudenmaan Upeimmassa. Niemisen talli oli lähellä kaksoisvoittoa, kun Hit The Road Jack otti kolmossijan. Kati Lindsbergin valmentama Mainio oli urhea kakkonen.

Bean Dead Cert pullasi keulassa. Antti Teivainen löysi Double Revengelle hyvän paikan kolmannesta ulkoa. Jukka Rytkösen kasvattama ja Hevoskillan omistama Double Revenge kiri vahvasti ykköseksi. 15 000 euroa tuli ajalla 15,3/2100 metriä, voittajakerroin oli 48,33. Mainio kiersi takaa vahvasti kakkoseksi ennen Hit The Road Jackia. Suosikki Arctic Elsa jäi sisäradalle pussiin liian pitkäksi aikaa, eikä ehtinyt kärkitaistoon.
Huimariina ja Köppisen kuski Ari Moilanen juhlivat Köppinen kiittää -lähdössä. Hullumies joutui avaamaan 18,0-kyytiä avauspuolikkaan ennen kuin johtopaikka irtosi. Maalisuoralla Johanna Sianojan Huimariina vyöryi ykköseksi ja voitti ajalla 24,6a/2100 metriä. Rokin Maxin kiri kolmatta rataa pitkin kakkoseksi. Viimeisen kilpailunsa juossut Hullumies taisteli leijonanlailla ja oli kolmas maalissa, voittokin oli lähellä. Topper seurasi hienosti neljänneksi. Myös se juoksi uransa viimeisen kilpailun ja siirtyy eriomaisessa kunnossa eläkepäiville.

26.12.2018 Uutiset >