Ei tyyntä myrskyn edellä - Tammatähdet tähdittävät keskiviikkoa

Kaikkien aikojen Toto75-jackpotista kamppaillaan ensi viikon lauantaina. Yhdellä täysosumalla voi voittaa jopa kaksi miljoonaa euroa. Mutta myrskyn edellä ei ole tyyntä. Keskiviikon Toto65-kisat ovat tasoltaan hienot, päälähtöinä ajetaan molemmille roduille Tammatähdet.

Suomenhevostammoille on haluttu omia lähtöjä, myös Kuninkuusravien jälkeen. Ilolla totesimme, että valmentajat ja omistajat ilmoittivat innolla laadukkaita tammoja mukaan. 40 metrin takamatkalla on viisi hevosta, jotka kisasivat Porin kuningatarkilpailussa. Suomenhevosten Tammatähti on myös varsinainen pelipähkinä. Ikinuori Oktaavia on jälleen löytänyt voittovireen. Noriko saapuu haastamaan etelän tammat.

Lämminveristen Tammatähdessä Hannu Laakkosen, Pekka Korven ja Risto Airaksisen talleilla on tuplaedustus. Laakkosen Alphadoodle aloittaa uransa Suomessa. 4-vuotias jenkkitamma on mielenkiintoinen lisä avoimelle tasolle. Laakkosella on hyvät fiilikset tamman harjoitusotteista. Hannu Laakkonen on myös yksi 3vihjaa -tipsaajista. Vihjeet ilmestyvät manantaina.

Elora Hanover/Hannu-Pekka Korpi valloitti Vermon lokakuussa.

14.11.2014 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 09:30 Laser-kurssi
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Tuusulan Harjoitusravit