Facebook-fanit, Nelivuotistähti, Salamakypärät, Kaksari, Toto65 - ensi keskiviikkona

Facebook-fanit kohtaavat

Keskiviikkona jatketaan teemaraveilla. Vermon Facebook-fanit ovat rummuttaneet kutsuja sosiaalisessa mediassa, ja keskiviikkona on kokoontuminen.
Teksti kuului näin: ”Osallistu raveihin Facebookin kautta, niin tarjoamme sinulle ilmaisen käsiohjelman sekä sisäänpääsyn raveihin ja Ravintola Raviniin. Saat FB-rintanapin ja käsiohjelman saapuessasi pääovien kautta raviradalle. Tallikierros starttaa pääovilta klo 16.30, jolloin suuntaamme tallialueelle ja tutustumme ravihevosen valmentamiseen. Kierrokselle pääsee mukaan ilmoittautumalla ennakkoon. Pelioppaat kiertävät illan aikana ravintola Raviinissa neuvomassa totopelaamista”.

Nelivuotistähdessä Hevosurheilun rankingin kärkihevoset

Nelivuotistähti keräsi ilahduttavasti 11 osallistujaa ja päättää Toto65-kierroksen. Korven tallin Arctic Passion voitti Kriteriumin ja aloittaa nyt kautensa. Arctic Passion oli Hevosurheilun vuosirankingin 3-vuotiaiden tammojen ykkönen. Oriiden ja ruunin ykkönen oli Katja Melkon valmentama Elian Web. Myös se aloittaa kautensa tänään Vermossa. Flynn Boko ja Pascha Tilly haastavat Nelivuotistähdessä kotimaiset hevosvoimat.

MTV Sport - Salamakypärät –kilpailusarja alkaa

Nuorten ohjastajien Salamakypärät-kilpailusarja on vauhdittanut Vermon toimintaa, niin myös tänä vuonna. Sarja starttaa keskiviikkona. Mukana on puolet "vanhoja” salamakypäräläisiä ja puolet uusia. Joukko on innostunutta ja motivoitunutta. Salamakypärät-lähtöjä ajetaan Vermossa kerran kuukaudessa, poislukien kesäkuu. Silloin salamakypäräläiset matkaavat Härmään.

Kaksarissa palautusprosentti poikii voittoja

Fintoton toimeenpanema Kaksaripelin palautusprosentin nosto 79:stä 85:een toimi hyvin huhtikuun ensimmäisenä keskiviikkona. Nyt jatketaan, ja lähdöt ovat taas otollisia pelattavia juuri suomalaisten suosikkipelille Kaksarille.

Pascha Tilly on yksi Nelivuotistähden suosikeista.

08.04.2016 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:30 Vermon Toto65-ravit