Finlandia-Ajon voittaja saa kutsun Elitloppetiin

Sunnuntai 8. toukokuuta on erittäin merkittävä päivä Finlandia-Ajon ja Solvallan Elitloppet Benders -kisan kannalta. Pitkään on ollut tiedossa, että Meadowlandsissa ajettavan Mack Lobell Elitloppet Playoff –kisan voittaja saa paikan Elitloppetiin. Ja nyt on myös varmistunut, että Vermon kansainvälisen huippukilpailun Finlandia-Ajon voittaja saa niinikään kutsun Elitloppetiin.

”Finlandia-Ajo on yksi mielenkiintoisimmista sprintterikilpailuista Euroopassa ja antaa yhdessä Mack Lobell Elitloppet Playoffin kanssa hienon lähtölaukauksen tiellä Eliloppetiin. Hevoset Atlantin molemmilta puolilta saavat kutsun Elitloppetiin, se on todella mahtavaa”, Solvallan urheilujohtaja Markus Myron iloitsee.

Finlandia-Ajo ja yhteispohjoismainen Toto75-kierros juostaan Vermossa sunnuntaina 8. toukokuuta klo 13.30 alkaen. Finlandia-Ajon ykköspalkinto on 110 000 euroa. Kutsun kilpailuun ovat tähän mennessä saaneet ranskalainen Anna Mix, tanskalainen Tycoon Conway Hall ja suomalainen Onirique.

Solvallan Elitloppet Benders ravataan sunnuntaina 29. toukokuuta. Elitloppetin ykköspalkinto on kolme miljoonaa kruunua. Finlandia-Ajon ja Meadowlandsin kisan lisäksi kahden muun lähdön voittajat saavat suoran kutsun Elitloppetiin: Algot Scotts Minne Åbyssä 14. toukokuuta ja H.K.H. Prins Daniels lopp Gävlessä 21. toukokuuta.

Uutisointi Solvallan sivuilla http://elitloppet.se/elitloppet/nyheter/item/1183-segraren-av-finlandia-ajo-tar-plats-i-elitloppet-benders

Helsinki-ajon sankari Onirique tavoittelee Elitloppet-paikkaa Finlandia-Ajossa.

18.04.2016 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 09:30 Laser-kurssi
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Tuusulan Harjoitusravit