Finlandia lähestyy: Propulsion Umåkerissa, suomalaisia Seinäjoella

Tuleva viikonvaihde on erittäin ratkaiseva Finlandia-Ajoon tulevien hevosten osalta. Finlandian viimevuotinen sankari Propulsion palaa tauolta lauantaina Umåkerissa. Voittaja saa kutsun Olympiatravet-finaaliin, mutta ei ole velvoitettu osallistumaan. Daniel Redénin tähtäin on jo pitkään ollut Finlandia-voiton uusiminen. Onkel Investin Fire To The Rain ja Mika Haapakankaan Special Promise ovat Propulsionin ohella Uumajan mielenkiintoisia nimiä.

Kotimaassa katseet suunnataan laiantaina Seinäjoelle. Finlandiaan kutsutuista Seabiscuit, Workout Wonder ja Elian Web kisaavat Seinäjoki-Racessa. Victory Bonsai, Jonesy ja Midnight Hour ovat Seinäjoki-Racen muut kotimaiset huippunimet. Twister Bi, Anna Mix ja El Mago Pellini kärkkyvät myös paikkaa Finlandiaan. Tiistaina tuli tieto, että Jorma Kontio ajaa Elian Webiä Finlandiassa.

Finlandia-Ajoon on kutsuttu viisi hevosta, Propulsion, Venice, Seabiscuit, Workout Wonder ja Elian Web. Puolet paikoista on vielä täyttämättä. Kiinnostuneiden lista on pitkä, myös ulkolaisten hevosten osalta. Peter Untersteinerin kanssa on keskusteltu Carabineristä ja Poet Brolinesta, joka voitti pitkäperjantaina Färjestadissa. Petri Puron valmentama D.D.'s Hitman, Reijo Liljendahlin kolmikko Shadow Woodland, Nadal Broline ja Fire To The Rain,  ranskalaiset Anna Mix ja Univers de Pan, Klosterskogenissa voittanut Oasis Bi sekä norjalainen B.B.S. Sugarlight. Isona innoittajana Finlandiaan tulossa on, että voittaja saa paikan Elitloppetiin.

Derbyvoittaja Elian Web saa Finlandiassa rattailleen Jorma Kontion.

18.04.2017 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 12:00 Tuusulan Harjoitusravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit