Harri Rantanen tiedotustilaisuudessa: : "Prussialla lähdetään voittamaan Finlandia-Ajoa"

Seinäjoen Prix d´Etain Royalin voittanut tamma Prussia iskee kovassa vireessä lauantain Finlandia-Ajoon. Vermossa kilpailtavan huippulähdön voittaja ansaitsee 110 000 euron palkinnon.

Italiassa valmentautuvan ja pääsiäisen Prix d´Etain Royal-voittonsa jälkeen Suomessa Finlandia-Ajoon valmistautuneen Prussian kunnosta huolehtii Harri Rantanen, jolle osallistuminen Vermon suurkilpailuun on kunnia-asia.

"Olen suomalainen ja täällä kilpaileminen on tärkeä asia minulle. Prussialla lähdetään voittamaan lauantaina, kuten aina kun starttiin mennään. Hevosen viimeistelyt ovat menneet oikein hyvin ja tamman pitäisi parantaa Seinäjoen juoksusta. Jos kaikki menee lauantaina hyvin, seuraava tavoite on Solvallan Elitloppet", Rantanen kertoi Finlandia-Ajon tiedotustilaisuudessa.

Vermon kilpailusihteeri Timo Mahlamäki odottaa lauantain ravien kymmenentenä lähtönä ajettavasta Finlandia-Ajosta kovatasoista kilpailua.

"Lauantaina Vermossa nähdään useita toivottuja vieraita. Harri Rantasen tallin hevosia on usein toivottu mukaan kilpailuun ja nyt Prussia nähdään Finlandia-Ajossa. Univers de Pan on kova ranskalainen ja Sanity suosittu ruotsalainen nimi. Brad de Veluwen loukkaantuminen oli erittäin harmillista, mutta kolme päälähdön suomalaishevosta ovat mielenkiintoisia nimiä, joille voitiin tarjota nyt mahdollisuus. Lisäksi lauantain tähdistä pitää nostaa esille Erkon Pokaalissa juokseva norjalainen Tekno Odin, joka on kylmäveristen ykkösnimi tällä hetkellä ja hevonen nähdään nyt ensimmäisen kerran Suomessa."

Vermon Finlandia-ravit alkavat lauantaina 10.5. klo 14. Kilpailupäivän aikana osallistujille maksetaan lähes lähes 390 000 euroa palkintorahoja. Päälähtö Finlandia-Ajo starttaa ennakoidun aikataulun mukaan lauantaina klo 17:48.

07.05.2014 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:30 Vermon Toto65-ravit